Hahó!
Kicsit jobban vagyok, tegnap kezdődött a javulás, ki is takarítottam gyorsan, mert már iszonyú volt a lakás. Meg jó vacsit is főztem. Ma is jobb egy fokkal, de mondjuk a jótól baromira messze van.
Délelőtt shoppingolni voltunk Miksával, namost szerintetek mit vettünk? Kismamacuccok helyett persze
Egy George az úthengert a Thomas barátai közül és egy plüss Micimackót. Slusszpassz. Ja, egy ismerős majdnem újszülött kislánynak még egy gyűrögetős icipici plüsst, mert megyünk látogatni valamikor.
Az a baj, hogy engem nem lenyugtat a vásárlás, hanem fölidegesít, főleg ennyi kilóval
Mármint, hogy semmi se áll normálisan rajtam. A C und A-ban láttam egy-két jobb cuccot, de épp nem volt a méretemben. Kisebb vagy nagyobb dögivel. Viszont ezek a derékban pamut gatyák szerintem iszonyúak, most még úgy érzem, leesnek, de később szerintem meg fog nyúlni az a széles pánt, ahogy az anyagot elnéztem. Szóval a végén már csak fölsőre hajtottam, de az se lett. Voltunk a Kenguruban is, de annak ellenére (vagy épp azért), hogy irtóra sok kedveskedő dolog van ott a gyerekeknek, például buborékfújó kenguru meg favonat, képtelenség gyerekkel vásárolni. Másnak se ment, nemcsak nekem nem. Most csináltak egy játszórészt bekerítve, tele kisházzal, hintalóval, vonattal, autóval, vonatokkal, csúszdával, szóval érdekelte a kölyköket. Viszont ki van írva, hogy ne hagyd a gyereket felügyelet nélkül ott. Namost Miksa meglátta a vonatot meg ezt a helyet, és el se lehetett a közelből rángatni. Vásároltam volna én, de el se jutottam odáig. Vagy csak módjával. Szóval ezzel öngólt lőttek a Kengurunál szerintem. Inkább kéne pár száz forintot fizetni, de lenne felügyelet, és akkor nyugisan körbejárkálhatnék abban a bazi nagy boltban, és vennék is néhány dolgot biztosan. De így kutyafuttában, félszemmel...
A kismamacuccaik között nem találtam jót, egy, hogy L-esig van minden. Rosszabb napjaimon terhesség nélkül is kell az XL-es, namindegy, ez az én bajom. Több pólóból is jó volt elvileg az L-es, csak hát testhez simuló fazon halálvékony anyagból szinte kivétel nélkül, az meg azért nekem finoman szólva előnytelen. Meg gondolom más kismama is van ezzel így, hogy nem kifogástalanok a körvonalai... Áááá...
A rendes gatyáim már nem jók, van, amit még be tudok gombolni, de nagyon-nagyon kényelmetlenek. Van egy Miksa idejéről maradt szoknyám (Noppies), az már akkor is drága volt, de megérte bizisten, most is azt hordom. És Miksával szülni is abban mentem. Lehet, hogy muszáj lesz mégis a Brendonba menni, ezt is ott vettem.
Gabi! Szerintem meg kellene nézetni a fejed, nagyon sokat fáj, ettől is lehetsz nyűgös! Én is az lennék!
Dunakeszi: mi benne a vacak bejárás szempontjából? A legjobb, ami létezik, komolyan mondom! A vonat bent van 20 perc alatt a Nyugatiban, de lehet, hogy annyi se kell neki. Van busz is kábé félóránként az Árpád-hídhoz. Mindkettőnél ott a metró. Kocsival a Váci úton általában be lehet menni, sokkal jobban mint Szentendre felől vagy délről, de ha a Váci út rossz, akkor 2/A és M3, az is működik általában, illetve Dunakesziről van egy szökőút Káposztás felé hátul, szinte üres. A szülőotthonban annak idején a komptól negyedóra alatt értünk be. És Dunakeszi iszonyúan jól el van látva üzletekkel, ha nem akarod, be se kell menni a városba. Nagyon sok a fiatal család is, mert irtó sok az új lakópark. Gyertek
Rita! Drukkolok, hogy meg se érezd a repülést, jó?
Biztosan nagyon klassz lesz!
És vásárolni is lehet végülis, én '88-ban voltam, és akkor is találtunk azért számunkra megfizethető helyeket. A Monmartre környékén például sok izgi kis bolt volt. Ott a híres óccsó áruház, a Tati is, meglepően normális cuccok voltak, csak nagy tömeg. Mondjuk mai szemmel már nem tudom, mert hozzánk is bejött azóta sok minden, lehet, hogy most már gagyibbnak látnám. Bár van még pulcsim, amit ott vettem...
Motiot! Neked mikor kezdett jobb lenni? Ez nálam csak átmeneti egy-két jobb nap lesz, gondolom, hiszen javulni még korán van, nem?
Ez a fázás érdekes, nekem Miksával nem volt. Az éjjel fél 2-kor voltam kint másodszor pisilni, és akkor még nem melegedtem föl. De nem bírok zokniban aludni
Ildi! Anyukám is hányt végig a tesómmal
Velem nem, velem kb. így volt, mint én most. Én nagyon remélem, hogy azért vége lesz ennek pár héten belül. Miksával is úgy volt, nincs okom, hogy ne reménykedjek.
Férjed nagymamáját nagyon sajnálom, részvétem
Nyaralóhely: nagyon-nagyon szép! (csak én tengert szeretnék
)
Márti! Nagy gratula mégeccer a házhoz! Mikor költöztök? Nem baj, hogy kicsi az udvar, azért némi virág belefér vagy fű vagy mittomén, grillsütő
Beszti? Olyan rég írtál!
Csajok, még azt akartam mesélni, hogy Miksa elkezdett mindenfélét megenni. Valamelyik nap rá bírtam dumálni, hogy kóstolja meg a sárgaborsófőzeléket, és végül megette. Ugyanez volt a zöldbabfőzelékkel is. Evett grízes tésztát és túrós tésztát is az elmúlt hetekben, és vendégségben megkóstolt egy süteményt is! Ma meg ettem fagyit (egyedül az mulasztja el kb. negyedórára a hányigert), erre közölte, hogy ő is kér. Még sose evett fagyit, életében nem kóstolta, csak fintorgott
Most meg szépen elnyalogatott egy gombócot (csokit mondjuk
). Még a végén enni fog
.