Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Nálunk ez fordítva van én vagyok az aki alig engedi a párját a géphez nyivákol is miatta hihihi :oops: rossz vagyok :oops:
Vendég

Panda: Még nem dobtam görbét. Szeretnéd?
Vendég

Gyabi!
Én eddig 2 naponta szedtem, mátol naponta felet. Egyébként naponta szedném, ha nem lennének kiütéseim tőle. :(

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Gyabi,
Az Elevit napi adagja egy és nem fél. Persze ha valaki nem bírja az más de az hogy gyorsan nő a körmöd nem tragédia viszont egészséges lesz a babád.
Vendég

Így van!Mano dobj egy görbét! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Mano,
Persze dobjál!!!!
Vendég

Mondjuk én még csak múlt hét óta szedem, de lehet ebben a hónapban még szedem a napi egyet, csak gyakran kellesz körmölni!!!

Kép
Kép
gyablonka

Én is naponta szedem,de amikot 12 órát forgatok, és nincs időm rendesen enni, akkor nem veszem be.Nem olyan sűrűn fordul elő, de volt rá példa.
vedresandi

Íme:

Kép
Vendég

HHHHHHáát, én nem értek a görbéhez, a szakmai részét majd Panda, de nagyon érdekes az biztos!!!!! Ne de tesssééééééééék, itt van neked egy magasba szökellé hőmérő reggelre... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Mano,
Én a helyedben megnézetném a hormonjaimat a 3. és a 21. napon ha most nem jött össze.nem tudom mert ha a 23. napon volt repedés akkor picit emelkedett azért de nem maradt igazán úgy. Azért még drukkolok láttam én már ilyen görbével is pozitív tesztet :wink:
Vendég

Gyabi: Köszönöm a hőmérőt. :)
Panda: Pozitív tesztet már én is láttam, de UH-n sajnos nem volt semmi. :(
Azt hiszem meg fogom nézetni a hormonjaimat. Egyszer már nézték a 3. napit, az rendben volt, 21. napit nem néztek.
Vendég

Lányok: jókat és sokat írtatok a délután!! Sokat nevettem!! Köszi!

Pandácska: nagyon szép a táblázat!! Most már csak a másikból kéne átírni a neveket :wink:

Mano: húú, akkor mennek a drukkok, hogy + teszt legyen!!!!

Én minden nap szedek most Elevitet! Sajnos a körmöm állapota nem változott túl sokat!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Mano,
A progit pont a 21. napon nézik és lehet tényleg ott van a hiba azért nem megy fel bár a hőmérőzés se 100%. Azért ha nem jön meg tesztelj!!
Vendég

Egyébként ma már 6+2-n vagyok, csak a maci nem akarja elengedni a virágot :)

Heni

Kép
Kép
csheni26

:cry: Sajnos most itt kell hagynom titeket, mert mindjárt hazaér az uram, és követelni fogja a vacsiját.
Szép estét Nektek!
Vendég

Mano:nem érteka görbéhez,csak az látom szép színes,de sok drukkot küldök Neked+++++++++++++++++++
Kép
vedresandi

Pandácska: most már Te is mindjárt tesztelni fogsz!!

Betsy: neked mostanság kell nem megjönni, ugye? Lécci tudósítsssss!!! Izgulok érted!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
Szívesen átírnék mindenkit de sajna nem repkednek a pozitív tesztek MÉG! Ami késik nem múlik mire neked nagy pocid lesz nekünk is már nőni fog remélem :wink:
Vendég

Pandácska: lehet, hogy a Tied már szépen alakulgat :lol: Ilyen vonalzók és görbék mellett biztosan hamar jönnek a bébikék!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
Szerintem gyorsan csinálj valamit a vonalzóddal mert ha jön Jaimee jajj lesz neked :lol: :wink: ő most a vonalzó felelős és szedi az áldozatokat hihihi :lol:
Vendég

Omnia: TE holnap mész uh-ra? Annyira kíváncsi vagyok Rád is... :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
Nem tudom én úgy érzem pici panda még nem akar jönni már küldi a jeleket hogy ő még várna :roll: kap tőlem még 1 hónapot nem lehet könnyű feldolgoznia hogy én leszek az anyukája :lol: :oops:
Vendég

Mano! Nem kell itt mindenféle görbékkel foglalkozni, csak kétcsíkos tesztet venni! Úgyhogy csak ügyesen!

Pandácska! Ne beszélj zöldeket, mert meghallja és tényleg megsértődik!

Igen Heni! nagyon-nagyon félek! De 11-re Miskolcra, de az első órám még megtartom.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Pandácska!
Szerintem fantasztikus anyuka leszel, és pici panda örömmel jön hozzád nemsokára. Szerintem előbb, mint gondolnád. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell! Hogy hajad a szakdolid? Bekötteted már?

Kép
omnia28

bocs :halad

Kép
omnia28

Hát ez baromi jó hogy naponta többször leáll a babanet :evil:
Ti nézitek a Barátok Köztöt? Most fogja Zsuzsa bevallani mit művel olyan unszimpi feje van annak a kráteres arcú szeretőjének :lol:
Vendég

Omnia!
Még az utolsó simítások vannak hátra. Nem tudtam volna eddig sem beköttetni, a suli most adta ki a tájékoztatót, hogy pontosan hogyan akarja látni a dolgozatot, hogyan kell neki bekötni.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell! Csak most???? Még jó hogy nem utólag!!!

Pandácska! Teljesen egyetértek Veled! És még ő fúrta legjobban Nóránál Miklóst....
De ne háborogj, valahogy ki kellett írniuk Zsuzsát... Csak találhattak volna valami szebb pasit.

Kép
omnia28

Egyébként az utóbbi időben tényleg folyton vacakol a serverük.

Kép
omnia28

CsHeni!

Aranyos vagy, de még sok nap van hátra. 30 napos a ciklusom, legutóbb 34.. Örülök, ha tetszet, amit küldtem ;)

Omnia!

Holnap hányra mész UH-ra? Nagyon várom a jó híreket!!!! :lol: :lol:
Vendég

Omnia!
Én ennyire felháborodtam.. Végülis ápr. 13-án kell leadnunk. Addigra be tudom köttetni. Mennyi idő alatt kötik be? Nem tudjátok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betsy! 11-re. Én is csak a jó híreket várom... :D

Kép
omnia28

ENGEM EDDIG NEM ENGEDETT FEL...SZEMÉTSÉG!!!!!!

Pandácska:milyen zöldeket beszélsz Te?! Majd még meghallja a babó.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Omnia, nagyon izgulok érted és Heniért!!!!
És nagyon irigylem ám a vonalzótokat!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Christell! Én a legutolsó pillanatra hagyok általában mindent. Legutóbb 1 óra alatt kötötték be, ha jól emlékszem. :lol:
De az 1-2 nap, egy hét is lehet, attól függően, hogy mennyire van nagyüzem éppen.

Gyabi! Ez szerintünk is felháborító!

Kép
omnia28

Omnia,
Ez csak természetes hogy jó híreket fogsz kapni :wink: aztán gyorsan írni nem megvárakoztatni minket mert a szívünk nem bírja :lol:
Vendég

Az én vonalzóm még csak jelképes! Holnbap remélem átírhatom a valós adatokat! Nemsokára Neked is lesz szép babás vonalzód!

Kép
omnia28

Igyekeztem én a múlt héten is , míg hazaérünk..., ha már bent vagyunk Miskolcon...

Kép
omnia28

Holnap a doki is ezt hallja majg Omnia!!!!!!!

Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Azért remélem Omnia dokija ennél valamivel kellemesebb arcú :lol: :lol: hihihi
Vendég

Omnia!

Minden rendben lesz holnap!!!!
Drukkolok!!!!!!!!
Kép
vedresandi

Na jó, olyet nem találtam....de nem az a is lényeg, ugye Omnia!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Christell! Általában két napra vállalják a legtöbb helyen a bekötést. Milyen színű borítót választasz?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Nem! De egyébként tényleg nagyon " kellemes arcú". :D Bár, ha múltkor senkit se látott, dobogást még biztos nem fog hallani. Én a "rizsszemecskével" is megelégszem.

Kép
omnia28

Gyermekeim: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Jaj, ez nagyon édes!!!!

Kép
omnia28

Ne izgulj Omni! Meglátod milyen jó lesz :D

Kép