Szép szombat reggelt mindenkinek!
Nem győzök olvasni,hiába aki ritkán nézz be ide.
Maago!
Bevált az utazóágy?
Zea és Szabobetti!
Sorstársak vagyunk gyerköcalvás terén.Legalább ti nem mondjátok,hogy elkapattuk a lányt.A családból van aki mondta már,próbál nem érdekelni,de azért rosszul esik.De ti is túléltétek,én is életben maradok.
Pocócska!
Mégegyszer gratulálok,örölök hogy tetszett a dokinő.Tessék vártad a rosszulléteket,és megérkeztek.Jobban érzed igy magad?
Kismamabolt van még a Teleki utcában(lottozó utcája),a nevét nem tudom.
Heppi!
El kell áruljam,én már találkoztam veled nagyon régen,a sógornőd barátnője vagyok.Nagyon gyönyörek a gyerkőceitek,és le a kalappal elötted,nem lehet egyszerű mindig 3 gyermekkel.
Csütörtökön voltunk tanácsadáson,és a leányzó 6,5kg és 66cm.
Az oltásnál meglepő módon nagyon picit sírt,nem úgy mint a múltkor.Nagyon büszke voltam.Tehát elég még az anyatej,éljen!
Hamarosan itt a húsvét!Ki mit süt főz?
Idén nem kell igazán készülnöm,mindegyik nap családi vendégségbe vagyunk hivatalosak,max. kókuszgolyót,hogy valami gyorsan elkészíthető hazai is legyen itthon.Nagymamám ilyenkor szokott csinálni zserbót,mézeskrémest,püspökkenyeret.Anyósom kocsonyát csinál.Tavaly én ilyenkor sonkás töltött kenyeret készítettem,ez is gyors,egyszerű.
Kiváncsi leszek Tücsimanó hogy fogja bírni a vendégsereget,még csak a nagyszülőket ismeri.Lesz egy szolnoki utunk is,a dédiékhez.Nem nagyon mozogtunk még ,hozzánk is csak korlátozva engedtem látogatókat,főleg az elején mig nagyon picik voltunk.Volt is nagy "meglepődés",sértődés.Szóval,kezdődik a BEAVATÁS,a lányomnak is.Tudom furcsán hangzik biztos,de nagyon féltettem az influenzás időszakban,és nem szivesen láttam senkit,ha tetszett nekik ,hanem.Forditott esetben én megérteném.Még az is rosszul esett ha más hozzáért a gyerekhez,nem ismertem magamra.Olyan mintha féltékeny lettem volna.Remélem nem gondoltok betegesnek,de hát igy volt.Meg is könnyebbültem hogy írtam róla.Sajna,még néha el-el kap ez az érzés.Erről csak a férjemmel beszéltem idáig,azt hiszem szégyeltem is magam emiatt,meg lelkiismeretfurdalásom is volt.(Pl. anyósommal szembe,pedig normálisan viszonyulunk egymáshoz)
Hátha ez a nagy vendégség meghozza az áttörést!
Legyen jó napja mindenkinek,puszi!