Új privát üzeneted érkezett!

Bbilona!

Nem okoskodásként kérdeztem,csak ugye az ember kiváncsi! Ugye te is montad,hogy lassan4éve a próbálkoztok.Nekem is voltak ilyen vizsgálatok,csak nekem lapar is volt! :wink:

Ami felháborít,hogy az egyik ismerősömnek sem sikerül a bébi,és semilyen komolyabb vizsgálatott,nem csinálnak rajta!
pedig az ember homlokára nics ráírva,hogy mi a baja!

Mi 1év után mentünk dokihoz,miután minden vizsgálati eredményem jó volt,és nem lettem terhes,azt mondta hogy meg kell nézni laparral,hogy mi a baj!Ekkor derült ki az endo!
Mindig nógatóm az ismerősöm,hogy kérjen a dokitól alapos kivizsgálást! :roll:

A szülökre térve,én kb naponta hallom: Kislányom nem leszünk még nagyszülőK?
Mi rájöttünk a párommal,hogy nem szabad neki mondani semmit,mert túl agódósak!!! :shock:

És ne depizz! igaz én beszélek,tegnap sírógörcsöt kaptam,hogy én milyen szerencsétlen vagyok! :oops:
Szegény párom nem győzött vigasztalni!

puszi!!! :D
m. reni

Sziasztok!

Ilona!
Ne hogy azt hidd, hogy szentfazék vagyok... :) Én úgy gondolom, hogy mindenki hisz valamiben és nekem ez kellett a lelkemnek, mert erőt, hitet adott, hisz minden ember kapaszkodik valamiben. Én is az orvostudományben hittem és mindent végig csináltam szó nélkül, ikor is lombikra akart küldeni a doki. Még jó, hogy nem mentem, mert rá 3. ciklusnál fogant a babánk, úgy hogy nem figyeltünk erre, mert jelszó: úgy sem lehet babánk így... :shock:
A barátnőm 4 év útán, 4 lobik útán spontán lett babájuk....
Szerintem mindenkinek van életútja, sorsa, bárminek lehet nevezni, de látható ebben a kis topkiban is hogy hála, mindenkinek sikerül, még ha néha sok nehézséget, fájdalmat kell átélni.... Tehát csak a remény marad és annak kell erőt adni, hogy te és mindenki végig tudja csinálni.

Odry

Kép

Kép
odry

reni, a petevezetékeim nincsenek elzárodva, ez kiderült a hsg vizsgálatkor, úgy gondolom ez elég. Mi is már sokmindent megpróbáltunk, egyenlőre úgy gondolom megvolt az alapos kivizsgálás.
Az valóban talány, hogy kivizsgálás nélkül hogyan mernek az orvosok bármilyen kezelésbe belefogni.
Úgy látszik tegnap sírós nap volt, én sem bírtam megállni.

odry, ó dehogy hiszem, hogy szentfazék vagy, de miért ne lehetnél? Én az vagyok, legalábbis szeretnék, olykor kezembe veszem a bibliát, és sokat imádkozom hogy legyen erőnk. Értetek is szoktam. Hiszek benne hogy ez erőt ad.
Hit nélkül nem is tudom hogyan lehet végigcsinálni, én az orvosokban már egyáltalán nem hiszek, de ha nem csinálnánk végig amit lehet, félek megbánnánk. Ezt jó lenne azért előre tudni :wink: Köszönöm a vígasztaló szavakat!
bbilona

Sziasztok!

Csajok! Ne depizetek már!

Reni! Én múlt héten szerdán este borultam ki de nagyon. De tovább kell lépni!

Tegnap volt a keresztlányom anyukájának a névnapja. Akkorát babáztam, hogy csak na!

Odry! De azért a szíved mélyén az "így úgysem sikerülhet" mellett volt egy kis remény is ugye? Most én is megfogadtam, hogy megpróbálok nem ennyire odafigyelni mindenre. Lehet, hogy van abban valami, hogy nem kell annyira a témára kattanni. Meg szerintem mi is okkal ügyesebbek vagyunk, mint az orvosok. :lol:

Na megyek, mert valami kis sósat kéne sütnöm. Biztosan jönnek ma néhányan hozzánk. Ma van a névnapom!

Puszika mindenkinek: Johanna

Kép
Kép
Kép
zel

boldog névnapot zelem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
kicsiboris

zel, de szép neved van.
A Jóisten élessen sokáig egészségben, szeretetben, békében sok kis lurkó társaságában!
Jó munkát a sütéshez! Ilyenkor azért kicsit irigylem , hogy otthon vagy, micsoda királynői élet ez.
bbilona

Bbilona!

Szép-szép, de elég nehéz néha vele élni. Senki annyi kiselőadást nem tartott Jeanne D' Arc-ról, mint én....

Az itthonlétemet meg szívesen elcserélném valakivel. én olyan kis nyüzsgős vagyok és most van, hogy unatkozom. Az elmúlt öt évem a kereskedelemben telt, üzletvezető is voltam, gondolhatod, hogy pörögtem.

Köszönöm a köszöntéseket! nem azért írtam, de nagyon jól esik!

Johanna

Kép
Kép
Kép
zel

Az aláírásom meg kétszer is megjelent, de most átírtam!

Kép
Kép
Kép
zel

zel, sajnos nem jó a háttésztorid a királynői élethez, tudom én. De ki tudja, lehet ez egy égi jel, nehogy túlpörögd magad, kel a pihi, meg a nyugi a pocaklakónak, legalábbis azt mondják az okosok.
bbilona

Zel!

Nagyon sok boldog névnapot!!!! :D :D :D :D :D :D

Sapé???????????
m. reni

Ilona,
a profile-odban fel tudsz tölteni bármilyen képet, persze nem óriásit,mert korlátozva van, én egy .gif-et töltöttem fel, ami mozog.

Odry,
hú,ez a sok humbuk nekem sajna nem megy. :oops: Nem tudok ilyen szinten hinni benne... Sajnos. Talán jobb lenne, ha hinni tudnék.

Már barnázom,meg fog jönni holnap. :cry: Azt hiszem most már nem úszom meg a lombikot. Ha csak nem én mondok álljt! Azt hiszem berezeltem. Biztos, hogy ezt szánta nekem a sors? :roll:
katata

Zel!

Kép
katata

odry, értem amire gondolsz én például abban hiszek,hogy van egy rajtam kívül álló + erő ami segít, ha nagyon erősen gondolok azokra amiket szeretnék akkor előbb-utóbb összejönnek. nekem ez bevált.
Egyébként Jézusban hiszek. Ő létező ember volt, szerintem.
most vasárnap elmentünk egy Szt. Anna templomba, és kértük, hogy segítsen nekünk a gyermekáldásban, ...nagyon rokon lelkek vagyunk, köszi a jó ötleteket :lol:

ilonkám, hamarosan mi is 'otthoni királynők leszünk...remélem :lol:

kata, akkor most már tuti a lombik? ne félj, majd csak átjutsz ezen az akadályon is, ha ezt kell érte megtenni érte, akkor is a cél a lényeg, persze könnyen dumálok itt, amikor én is cidrizek, hogy mi lesz ha a következő 4 inszem sem sikerül...de hesegessük el ezeket a negatív gondolatot okkés??:roll:
kicsiboris

kata, hogyan kell a profilnál beállítani, hogy a név alatt legyen mindig a kis kép?
én is szeretnék ilyet:o)))) köszi
kicsiboris

katata drága, nem marad más mérlegelni kell. Ha az élet nem kínál más lehetőséget mi más marad nekünk? Légy bátor, ott a férjecskéd, majd fogja a kezedet! Klassz csaj vagy, és még klasszabb anyuka leszel. Ha elbizonytalanodsz, menj át a barátnődékhez mintáért :) Ne vedd át a depis hangulatunkat!
bbilona

ok kicsiboris, én már készítem a koronát, ja apának meg szólok kell két trón is, mert ugye ahol királynő oda kell egy király is, legalábbis a mi királyságunkat így képzelem. Aztán majd potyognak a hercegek, hercegnők.. :wink:
bbilona

Lányok,
aranyosak vagytok. Most emésztem, hogy indítani kell a dolgokat... Aztán majd csak összeszedem magam. :roll:

Boris,
úgy látom sikerült a kis kép a neved alá. :wink:
katata

kicsiboris, nem tetszett a cica? Hol talál az ember lánya ilyesmit?
bbilona

Ilona,,
én innen-onnan topikokból szedtem össze. Ha megtetszett egy lementettem magamnak. :wink:
katata

Zel!

Milyen volt a névnapi buli?Asztalon táncolás? :D

Katata!

Áttudom érezni,hogy mennyire félsz a lombiktól!
De arra kell gondolni,hogy egy gyönyörű kis babucid lessz akit a világon a legjobban fogsz szeretni!
Én is félek a lombiktól,de nekem a lombik előtt ujabb műtét vár rám/LAPOROSKÓPIA!És utánna lombik!!
Érzem,hogy ez sem sikerült!/ Inszem/
De sebaj!

Kicsiboris!
A googlebe beírod,hogy avatar kép,és ott ki fog hozni egy párat,azt bemásolod,és beilleszted a saját profilodba!

sok sikert!!!!! itt az oldal neve!http://images.google.hu/images?q=avatar+k%C3%A9pek&ndsp=20&svnum=10&um=1&hl=hu&start=0&sa=N
m. reni

Sziasztok!

Reni! Annyira nem melegedtünk bele, hisz csak szűk családi kör jött át. 8-an. Nálunk a névnap annyira nem "számít". Nem felejtjük el, de nagy bulit csak szülinapokon csapunk. Akkor viszont kertiparti, vagy a téliek esetén akár szakadó hóban bográcsozás, csak akkor a kajálást a lakásban ejtjük meg. De a hangulata attól az igazi.

Kép
Kép
Kép
zel

http://www.lenotre.hu/modules.php?name=Content

ezen a címen vannak animált képecskék, csillogós nevek+képek :lol: :lol:
kicsiboris

sziasztok csajszikáim :lol: nekem ma olyan herótom van, 5-kor keltünk :evil:
kata, szerintem ne félj előre a dologtól mert elmegy a kedved tőle :cry: tudom, hogy nem egyszerű, mert én is eléggé aggodalmaskodó alkat vagyok.

reni, köszi sikerült is :lol:

ilonkám véled mi van? hogy vagy?

többiek???
mkindenki annyira el van tűnve...lassanként így 4-esben levelezgetünk...
kicsiboris

Csajok,
összeszedtem magam és hajrá! El is mentem a rendelőbe, minden receptet megkaptam, instrukciókat is. Április 20-án kell az első szurit reggel beadni. Majd jövő héten váltom ki a recepteket, nem is merek belegondolni mennyi lesz a végösszeg. (Decapeptyl, Fostimon, Pregnyl, Utro). És lombik előtt még be kell fizetni a kórháznak is kb. 600 ezer Ft-nyit. Olyan depo szerű, majd a végén elszámolunk... De már ez sem érdekel, csak legyen sikeres!!!

Borisom,
hova lett a vonalzód?

Tényleg nagyon el vannak tűnive a többiek... Tavasz van, biztos kirándulnak sokat a friss levegőn! :lol:

Jucmuc???????? Merre vagy?Mikor kezditek a lombikot? Jó lenne együtt.

Puszi! :roll:
katata

Boris,
benéztem erre az oldalra! :lol: Nagyon jó kis gif-ek vannak ott!!! Majd még nézelődöm, most ninc sidőm, de tök jók vannak ott!
:wink: Köszike!
katata

kata, nagyon örülök :!: :!: szuppppi vagy :!:
így is kell, nem szabad feladni. majd csak lesz valahogy :wink:

Kép
kicsiboris

Sziasztok virágszálak!

Látod katám megy ez mint a karikacsapás, csak az első lépést nehéz megtenni. Azért ez nem az a feszített tempó :) Minden rendben lesz meglásd, igyál sokat 3-5l/nap, egyél sok fehérjét és meglásd Ubul és Balambér hamarosan elfoglalják helyüket a pocakodban :wink:

Kicsiboris én is megnéztem az oldalt amit ajánlottál, de nem boldogultam vele, majd talán egyszer máskor.
Nálunk semmi újság, szerencsére már megint jól reagálok a szurira, rá is kell dolgozzunk otthon egy kicsit, legyen mindig tartalékban sejtecske :wink: Apajelölt még nem tudja, de talán nem lesz ellenére :oops:

Nem nagyon van mit írni, biztosan így vannak a többiek is. Ha lesz valakinek valami híre biztosan úgy is jelentkezik.

Ma málnával álmodtam, hogy ráakadtam egy topikban :?
bbilona

ilona, hát tuti így lehet, most nekem sincs sok történés a napjaimban,
és valahogy nem izgat az, hogy sikerült-e, ez is jellemző, előző hónapban teljesen be voltam parázva, hogy sikerüljön, akkor senki sem faggatott a famíliában....most meg, hogy én nem akarok ezzel foglalkozni (őszintén szólva nem is nagyon vigyázok magamra, tegnap kapáltam, öntöztem..) mindenki nyaggat, hogy mikor tesztelek...

a párod biztos nem fog visszautasítani hihihi :lol: egy kis csábítás oszt kész :oops: :P
nálunk ez is úgy működik, hogy amikor nincs tétje akkor minden nagyon jó, amikor tétre megy (inszem előtti 'anyagbeszerzés) akkor meg olyan felemás....de te biztosan beleadsz anyait-apait :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kicsiboris

Sziasztok!!!!!

Fiúnk lesz és Dávidnak fogják hívni !

Nagyon örülünk!

Puszi: Odry

Kép

Kép
odry

Halihó!

Igazad van Kicsibé! Nálunk is így szokott lenni. Amikor az inszem utáni rádolgozást kell megtenni, az nem igazi. Mindegyikünk tudja, hogy miért KELL. Tényleg olyan felemás. Jó, hogy nem izgulsz, meg nem foglalkoztat a teszt, ilyesmi. Jól csinálod. Azért a kapálással és öntözésssel vigyázz.

De nekünk erre a hónapra a talán tét nélküli élvezet jut! Majd rácsábítok a stratégiai napokon, de apának nem szólok, hogy most tétes, mert akkor kicsit zavarban lesz.

Ilona! Szerintem sem fog a párod tiltakozni. Hihihihi!

Kata! Ügyi vagy! Most már célegyenes, meg ne állj!

Puszika!

Kép
Kép
Kép
zel

Odry!

Juhéjj!!!!
Gratula a kis tököshöz, és nagyon szép neve van!

Pihenj sokat, és nagyon vigyázz a fiacskádra!

Kép
Kép
Kép
zel

Odry:
gratula a kiskrapekhoz! Azért lánynév legyen talonban! Mi a szülőszobán jöttünk rá, hogy nincs is fiúnevünk! :D

ooóó.... felébredt a csajszi....

Kép
Kép
Kép
mágnes

odry drága, ez csodálatos :!: milyen szép hétvégétek lesz :lol: ...van :!: és ha jól gondolom te törted meg a topikunk lányos babaáldását is :wink:
Kép
kicsiboris

visszaaludt...

zel:
nálunk a végén már nem is volt tét nélküli élvezet... Folyton arra gondoltam, hogy na talán most sikerült. meg jajj, ne gondoljak rá, és ha nem akarom görcsösen, akkor majd sikerül. Ezek jártak az agyamban....
Remélem nektek sikerül nem erre koncentrálni...:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

zel, hát én úgy vagyok hogy eddig is kapálgattam stb...ha ettől nem jön össze akkor lehet, hogy nem is jönne alapból össze.
az előző hónapban mindentől óvtam magam és aztán jól beszedtem a sok hülye görcsöléstől a rossz gyógyszert...most másképp állok hozzá, lesz ami lesz.

de azért köszi az aggódásodat!
kicsiboris

csajok??????
kicsiboris

Sziasztok Dragaim! :D

Bocsanat, hogy nem jelentkeztem idaig... :oops:

Johanna,

Nagyon szep neved van, es nagyon sok boldogsagot kivanok nevnapod alkalmabol!
Kép

Odry,

Gratulalok David fiatokhoz! :D

Kata,

Neked pedig sok sikert a lombikhoz, hamarosan kezdesz! :D

Mi aprilis 23-24 körül megyünk Györbe, es a honap vege fele vagy majus elsö napjaiban varhato a fagyis transzfer.

Egyelöre mas nem törtenik velünk. Vagyis dehogyis nem! Kerteszkedünk ezerrel, elvezzük a tavaszt (es egymast :oops: ).

Puszi mindenkinek lanyok!

Kép
Kép
jucmuc

Odry,
nagyon csodálatos! Örülök nektek! :Pihizz sokat!

Boris,
szerintem is kapálhatsz nyudotan, ennyitől tuti nem lesz semmi baj.
katata

Jucmuc,
de jó, hogy jelentkeztél! Hányat tesznek most vissza? Akkor ahogy számolgatom nekem kb. 1 hétre rá lesz a transzfer, mint nektek.
Kíváncsi leszek nekem mennyi petesejtet nyerünk majd és mennyi termékenyül meg. Azért kicsit félek attól is, hogy most fog kiderülni valami bibi. Bár az is jó, ha legalább kiderül.
katata

Nyugi Kata minden rendben lesz meglatod! Csak vegig legyel nyugodt! Es bizz az egeszben! Olyan hamar elmegy majd az egesz, hogy csak na!

Harom db. van fagyasztva, annyit kapok vissza amennyi felebred.

Puszi,

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok Lányok!
Bocsi hogy zavarok soraimmal...sajna én is inszemes sorsra jutottam.
Tegnap közölte a doki:" -maguknak értse meg hogy "csinálni" kell a gyereket!"
Próbálom megérteni :oops: de lenne kérdésem.Segítenétek?
katica_75

Katica!
Persze,kérdezz csak! Egyébként nagyon druva volt a doki! :evil:
katata

Szia Kata.
Hát igen ez amolyan "sztk-s"-stílus vagy mi?!
A magánintézetben csak 2 hónap múlva tudják az inszemet elvégezni, mert a következő pé.-mnél pont festik az intézetet. :roll:
(Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek)
Ezért gondoltam -elütvén az időt- hogy az sztk-ban kérek ultrahangot mert most van pé.-m és akkor még sosem készült plusz 21.napi hormont mert eddig csak 3.napit csináltak.És akkor tudta ezt mondani...Na erről ennyit.
A kérdésem az lenne hogy már korábban írtak nekem fel Closty-t de mivel szintén nem volt szándéka ultrahangon követni, nem mertem beszedni.
Most lesz még egy teljes ciklus az inszemig, szerintetek elkezdjem szedni alatta?Lehet ebből baj vagy csak az én parám hogy cisztáim lesznek ha nem repednek meg a felturbózott tüszők?
katica_75

Sziasztok!
Zel utólag is sok boldog névnapot kívánok neked!!
Kata nagyon helyes, hogy nem adod fel. Mindegyikőtöknek lesz picurkája csak valakinek kicsit később mint szeretné. Kitartás!!Tudom könnyű mondani anno én is volt hogy feladtam volna ha nincs a férjem.
ODRY!!!
Na mit jósoltam anno neked? Mondtam hogy fiad lesz.
Gratulálok nektek! Vigyázz magatokra!
Katica üdv. itt.
Mi alapján mondta a doki, hogy nektek csak inszemmel lehet babátok. Volt valami konkrét vizsgálat ami ezt kimutatta? pl. HSG, Laparoszkópia??
Lehetnek ciszták a clostitol, de nem feltétlen. Inkább várjátok ki azt az egy hónapot. Addig is hátha.....
Mi tegnap megkaptuk az oltást. Képzeljétek Anna minden rezdülés nélkül, mosolyogva türte. Olyan jó kedve volt. Forgolódott, beszélgetett. Nagyon büszke voltam rá. Mára 6410 g, 63 cm-ek vagyunk.
Ágnes már jön a fogatok? Ilyen korán?
Anna folyton rág és mindent a szájába vesz. Szerintem neki is viszket már az inye. Ha az ujamat elkapja olyan erősen tud harapni, hogy szinte fáj.
Most hirtelen ennyi....
bgyöngyi

Katica,
sztem se szedd be így a gyogyit,azt kellene követnie dokinak uh-án. Nekem sem világos,hogy most akkor mi alapján kezditek az inszemet. Milyen vizsgélatok voltak neketek egyáltalán?

Gyöngyi, köszi, igyekszem kitartani,bár én a férjemtől több támogatást várnék... :roll: De lehet, hogy én akarok túl sokat? :roll:
katata

Sziasztok!

Köszi, Csajok!

Kisboris!
Szerintem Tizának is fia lesz :shock: , így én a 2. fiús anyuka leszek. Nállatok minden oké? Szurkolok nagyon és probálj kicsit kikapcsolodni.

Zel!
Útólag is sok Kép Boldog Névnapot!

Gyöngyi!
Igen emlékszem! Eleinte semmi megérzésem nem volt, de már a napokban elkezdtem össze rakni a ' jeleket " és én sejteni kezdtem, hogy fiú. A doki humoros volt, mert pont elötte 2 nappal volt a 2 fiával nállam és persze azok ölték egymást. Kérdi- mit szeretnél???? én mindegy, egészséges babát. erre Ő- akkor neked se legyen jobb: és vigyorog akkor én is mosolyogva mondtam ki FIAM lesz.... Nállunk mindenki kislányt várt, kivéve a testvéreimet, így hogy fiú Ők lesznek a keresztszülők. Szóval ledöbentek, még a párom is, de tényleg első baba és majd a 2.nál ráérünk kivánságmüsorozni.... Már érzem is 3 napja, hogy mozog és hihetetlen érzés.

Kata!
Probálj ne stresszelni, minden oké lesz és gondolj arra, hogy nem sok választ el attól, hogy szülők legyetek! Mikor is derül ki, hogy mennyi? A párod nak is nehéz lehet és lehet, hogy azért olyan, amilyen... Viszont ne ezen örlödj, hisz veled van és Ő nek is az a cél , hogy babátok legyen. Sok pasi eliszkolna. Élvezzétek ezt a pár hetet és probálj romantikus estéket csinálni, hogy ne ez legyen a ' gondolatotok" reggel-este.

Jucmuc!
Neked is csak azt tudnám, írni/mondani, mint Katának. Legyen nyugodt pár heted, mert mindjárt itt van április vége. Szorítok!

Odry

Kép

Kép
odry

Köszönöm a hozzászólásaitokat közben Dr.Spoock-ot is megkérdeztem ő is hasonló véleményen volt.Dolog eldöntve:nem szedem be.
2006 janárjában határoztuk el hogy nekivágunk a baba-projectünknek.
A 3.hónaptól hőmérőztem vagy fél éven át.A görbék "tankönyviek"voltak a doki szerint, így csak egy 3.napi vérvételre küldött ahol szintén minden rendben volt.Majd apa vizsgálat 3x, mert az első csapnivaló lett,de akövetkező kettő már 25 ill.42 millió jól ficánkoló srácot mutatott :lol: Szeptemberben hsg. kimutatta hogy csak a jobb oldal átjárható :cry: Fél év spontán következett hátha...de sajnos semmi, így jutottunk el most az ellenőrizetlen Closty-ig.Mivel az sztk-ban úgy tűnik eddig voltak hajlandóak foglalkozni velem, bejelentkeztem egy meddőségi-intézetbe.A professzor azonal az inszemet ajánlotta így májusba tudunk belevágni (a festés miatt. :evil: )
Hát kb.ennyi a mi kis storynk.Az a fura hogy mindig is éreztem valahol, hogy nem lesz ez egyszerű nekem... :cry:
De ezek után megalapozott az inszem,ugyi?Vagy lehetne még mással próbálkozni elötte szerintetek?
katica_75

Odry,

Köszönöm! :)

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket! Drágák vagytok!

Szia Katica! Üdv köztünk. Sajnálom, hogy neked is doki fogja csinálni a babót, de ha így lehet, akkor így lehet....
Csak Clostyt fogsz kapni? Mert mi itt jónéhányan szurizunk is. Nyugi májusig, mindjárt itt lesz. Addig kapcsolódjatok ki. Az inszem a leglightabb mesterséges. Mással nem fogtok tudni próbálkozni, mert előtte csak a spontán teherbeesés van. Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön! Az inszem nem vészes, nem fáj, kb annyi mint egy rákszűrés.

Jucmuc! csak ismételni tudom magam! Mindjárt május! juhéjjjjjj!

Odry! Már mozog is! De irigyellek! nem rosszból ám, csak itt mosolygok magamban. Olyan jó lehet!

Gyöngyi! Ügyes a nagylányod! Én nem tudnék szuri közben mosolyogni!

Kicsibé! Ma én is kikertészkedtem magam. Közben gondoltam rád! :lol: Még van néhány virág, amit el kéne ültetni, de azt meghagyom holnapra, vagy a jövő hétre. Hú olyan szép lesz az udvar! Csak virágozzanak ki!

Puszika mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Köszönöm Zel a bíztatást :) Tüszőrepesztő szurit említett az orvos ha arra gondolsz.Jár esetleg valaki közületek a Forgácsba?
katica_75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?