Új privát üzeneted érkezett!

Heni!
akkor tesztelj te helyettem!!! na, mit szólsz? :lol: :lol:
nekem tetszene az eredmény.... :lol:

babszika

Pandácska: köszi szépen!! Alakul a torkom!! Most is céklalevezek...Tegnap beszéltem a nőgyógyászommal, hogy ugye nem lesz baja a babámnak és ő megnyugtatott....

Babszi: nagyon szívesen tesztelek :D A gyógyszertárban 2 csíkos tesztet kérjél!

Andi: húúú, akkor nagyon drukkolok, hogy hétfőn már Te is jóhírekkel gyere az orvostól!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

csajok!
legyen napsütéses, madárcsicsergéses szép napotok!!!!!!!!

babszika

Heni!
ááh, ha nekem kell vennem a tesztet, akkor arra még várhatsz!!! most nem kapkodom el! Kb. hetedike körül .... talán....

na puszka nektek!

babszika

Heni!

Írtam Neked privit :lol:
Vendég

Szép napot Lányok!
Tényleg szépek lettek a vonalzók. :) Különösen Henié és Omniáé tetszik. Én is szeretnék olyat. :)
Vendég

Új vonalzóm van. Jól elvagyok, nem? Ez már a 3. a héten. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok Lányok!

Én ma már a 36. napon vagyok, de semmi...
Kedden teszteltem, negatív lett!
Lehet, hogy megint a stressz miatt nem jön meg?????

Szép napot Nektek:)
k.vanda

Nahhhh....mi gyúrunk tovább jelentem Kép ,megjött....de legalább ez tény.

Most már tudom,hogy nem szabad :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Új vonalzót kell csinálnom!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Szívesebben csináltam volna 40 hetest, de ez van!!!!
vedresandi

Vanda,
Hát lehet a sressz miatt de remélem csak korai volt még a teszt.

Andi,
Hűha nem erre számítottam.. na de majd ebben a ciklusban :wink: de mit nem szabad?

Jaimee,
Nekem tetszenek a vonalzóid nagyon kreatív vagy :wink:
Vendég

Pandus!

Nekem ez volt az első olyan hónap, amikor tudatosan készültünk a babóra!
Anno Dani becsúszott, szünetet tartottam a gyógyszerrel.Ergo Dani "szünet gyerek" :lol: :lol: :lol:
Most szembesültem olyan dolgokkal,amikre ilyenkor figyelni illik.Pont azért, mert tudatosan készülsz, és tudod mi mikor van.Ezek engem kicsit megzavartak,és ettől túl direkt volt.
Most már tudom, hogy ugyan figyelve a testem,de ne akarjam görcsösen.
vedresandi

Andi,
Gyorsan tanulsz gratula :D
Vendég

Vanda: NIncs vonalzód?...Lehet, hogy megőrültem, folyton a vonalzókkal foglalkozom. :shock: :shock:

Andi: Na, egészen megleptél. Ahogy mondtam korábban, új ciklus, új remények!

Panda: Köszi! Ha lenne gyerekszoba, szerinem már fullosra kidekorltam volna... :D

jaimee

Pandus!

Ez most még csak elméletben létezik...remélem sikerül megvalósítanom is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Lányok, miből lehet tudni, hogy görcsösen akarom vagy csak nagyon szeretném? Én nem akarok görcsölni ám! :wink:

jaimee

Vandának nincs vonalzója de nem baj Jaimee majd csinál neki akár hármat is :lol:

Jaimee,
Ezennel kinevezlek a topic vonalzó felelősének :lol: ez kemény feladat de megbirózol vele remélem :lol:
Vendég

Na csak azért kérdezem, mert a párom pont tegnap este mondta, hogy dobjem el a hőmérőt, felejtsem el Fertyt és a hőgörbét, az LH tesztet is - amit jelzem nem is használok, csak a doboza van a WC polcon... - lazítsak és lesz babó előbb utóbb, főleg az ő tenyész spermáival (90% mozog, mint áááállat)....Nem tudom megtenni. Magyaráztam volna, hogy hőgörbe nélkül dunsztom sincs, hogy mikor van pé-m és hogy izé...sorakoztattam fel érveket, de nem hatottam meg. Szerinte görcsölök, stresszelek, felfújom a dolgot, pedig élveznem kellene az életet, így meg saját magammal cseszek ki...Nem érti szegény... :cry: Persze, igaza van valahol, tudom....csakhát....

jaimee

Jaimee,
Nem is tudom ez olyan jó kérdés. Én régen nagyon görcsösen akartam és ezt így látom is és talán akkor éreztem is.Most már csak akarom de nyugisan más érzés nagyon a kettő leírni nem tudom. Talán az hogy tutira érzem hogy lesz babám hamarosan akkor meg nem így éreztem. Á lehet nem is így van nem tudom :roll: :oops:
Vendég

Panda: Vállalom, vállalom!!! :D Mindig vágytam a komoly feladatra, ha már a karrierem nem érdekel, amióta babamániás lettem. :D

jaimee

Jaimee,
Azért annyit megjegyzek hogy ezt a férfiak nem tudják úgy átélni hiszen nem ismerik az anyai ösztönöket ami munkál ilyenkor az emberben. Max csak érzik abból hogy én pl.még azt is megmondom a férjemnek hogy mit vegyen fel vigyen sálat egyen vitamint meg gyümit este betakarom a lábát ellenőrzön hogy fogat mosott-e szóval elég beteges vagyok :oops: :oops: :oops:
Vendég

Panda: Lehet, hogy az idő segít? MÉg túl közel van a HSG...Egy hónapja sincs, hogy majdnem kinyúvadtam benne. :D :D

jaimee

Jaimee,
Akkor mostantól ha valakinek nincsen megfelelő vonalzója vagy nem jó valamiért nyugodtan csapj le rá és kérjed számon :wink: :lol: és kötelességed elmagyarázni a vonalzó fontosságát és készítési műveletét :lol: ezen lesz a munkád így jó?
Vendég

Panda: A párom erre azt mondja, hogy bennem nem anyai ösztön munkál, hanem rögtön egy egész csapat vérmes nőstény tigrisé...Nem tudom, ez pontosan mit jelent, ő a természetfilmes inkább, de elég jól be tudom lőni asszem... :D :D

jaimee

Csinálunk a topikból egy Kolhozt???
Mindenkinek dóga lesz,és csak azt vesszük észre,hogy a tesztjeink Kép
Pandus a táblázatfelelős :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Panda: Jóóóóóó! :D

jaimee

Jaimee,
Mondjuk azért ez jó hogy már most így akarjuk ilyenkor mindig arra gondolok hogy mennyi babát fognak szeretni nagyon de nagyon :D az olyan rossz amikor nem örülnek neki :(

Kell még olyan felelős is aki nézi hogy mindenki jeletkezett-e mindennap és ha nem akkor jelenti a csapatnak hogy x,y eltünt :lol:
Vendég

Panda: bevállalom.Leszek én a hetes :lol: :lol: :lol: :lol:
de a táblát nem én törlöm le :!: :!: :!:
vedresandi

Panda: De ügyes vagy! Össze kell tartani a bandát, helyes!

jaimee

Sziasztok!
Nálunk pocsék idő van. A kedvem is ennek megfelelő. :(

Betsy!
Nincs semmi különös velünk. Élesben rajta vagyunk a babprojecten. Férjem nagyon élvezi. :)

Andi!
Sajnálom. De új hónap, új remények!

Pandácska!
Nálatok mi a helyzet? Hogy vagy?

Olik!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

de akkor kell egy olyan jelentkező is, aki ellenőrzi a vonalzókat :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Chris,
Jól vagyok semmi különös nincsen. Tegnap már gyógyultnak éreztem magam ma meg olyan mintha megint náthás lennék :?

Lesz itt mindenkinek feladat bőven :lol:
Vendég

Andi,
A vonalzókat Jaimee ellenőrzi ez neki már nagyon megy :lol:
Vendég

Pandus: Igaz....a legjobb kezekben lesz! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

LÁnyok!

Kérdeznék egyet.Nagyon bonyolult a hő görbét megcsinálni?
A fertin vagyok regisztrálva, de nem tudom hogyan kell.
vedresandi

Andi: Nem nagyon bonyolult.
A chart fülön ott egy naptár, rákattintasz a dátumra, és beírod a mért értéket, save, és már készül is a grafikon.
Vendég

Aztán még be lehet írni egy csomó adatot.
Egy kis angol tudással kitalálható, hogy mi micsoda. Ha nem tudsz angolul, akkor szívesen segítek. De ha tudsz, akkor is! :)
Vendég

Mano:Hálás köszönet! :lol: :lol: :lol: Való igaz.sztem menni fog:)

Alig várom,hogy megoszthassam Veletek a görbémet :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Én már nagyon kíváncsi vagyok rá! :wink:
Vendég

Mano: Az nem baj,hogy a mai hőt este mérem?Mivel ma reggel nem mértem.Vagy hagyjam a francba, ennyi nem számít?
Igen asszem értem a többi fogalmat is,sztem ki tudom majd tőtikézni a görbémet.
vedresandi

Szerintem nem jó az esti hő. Elvileg mindig ugyanakkor, ugyanott, ugyanazzal a hőmérővel kell mérni, akkor lehet következtetéseket levonni belőle.
Vendég

Akkor a mai kimarad, de a többit majd méregetem.
vedresandi

Andi:
Mostanában én is (csak kíváncsiságból) este lefekvés előtt is megmértem, és mindig magasabb volt este, volt, hogy 5 tizeddel is.
De ha gondolod beírhatod az esti hődet, és pipáld be mellette (Discarded), akkor nem fogja figyelembe venni, de Te látni fogod a pöttyöt a görbén.
Vendég

Értem.Tényleg naon köszike!!!!
vedresandi

Andi: Ébredési hőt kell mérni. Tehát szem kinyit (vagy legalábbis majdnem...) nyúlsz a hőmérőért és méred szájban vagy ahol éppen tetszik, egyéb nyílásban. Előtte semmi pisi, semmi szaladgálás az ágyból ki/fel. Ha leeseés vagy megugrás van, nekem az esti már mutat valamit, de itt az ébredési hő a lényeg. Dobjad azt a görbét, már kíváncsi vagyok én is!

Az sem baj, hogy nem méred a ciklus elejétől. Amíg Piri nálad van, addig úgyis mindegy. :D Nekem csak a legeljő görbém teljes.

jaimee

Andi: Az lesz izgi, ha majd megugrik az a görbe :!: :D

Legeljő=legelső

jaimee

Jamiee:Ha nem baj, nem dobok görbét még, mert gyakorlatilag üres :lol: :lol: :lol:
Mindent tudok a méricskélésről, csak a programot nem használtam még, amivel szépen végig lehet nézni az emelkedéseket,hőeséseket, de már átnéztem és menni fog.
Már ezért megérte,hogy megjött.Elkészítem életem első görbéjét.Remélem utolsót! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jamiee: Még jó,hogy reggel mindig észnél vagyok, és nem másnak teszem be a hőmérőt,és mérem meg az ébredési hőjét :P :P :P :P :P :P
vedresandi

Andi: Félreérthetően írtam. Nem is most gondoltam. :D :D
És igen, legyen ez az utolsó hőgörbéd!! Majdnem azt írtam, hogy utolsó hőd, :shock: , de azt persze nem akarom. :D Ma is hülyeségeket írok sorban.... :shock:

Én nem mindig vagyok észnél, egyszer még elharapom azt a lázmérőt... :D

jaimee

Andi,

Sajnálom, hogy megjött, de legalább már nincsenek kételyek. Most teljes gőzzel nekiindulhatsz az új ciklusnak. A görbédre én is kiváncsi vagyok. Az enyém eddig elég jól alakul, most nem olyan cikk-cakkos mint múlt hónapban. :P :P

Ja és ahogy a többiek is mondták, mindig reggel mérj, felkelés előtt. Más időpontban mért hő nem jó.

Heni,

Gyógyulj meg mihamarabb. :P :P

Jaimee,

Egyébkénz van abban valami amit a párod mondott az eszközök eldobatalával kapcsolatban. Ha minden héten 3x együtt vagytok,mindenféle görcs nélkül, az bőven elegendő a babához. Ezt doki mondta nekem. :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?