Hú, de jó kis képlavina indult, hurrá!
Koko: Lorát is vittétek túrázni? Dorka jól bírta a hegymenetet?
A kalap nagyon cuki!! És a popók...
Jó nagy a kontraszt a két popsi között
Én még Dorkáéhoz hasonlót nem is láttam
Mi volt a bölcsiben? Dorka beszédfejlődése sokban hasonlít Vivienére. Ő pl. múlt héten kezdett mondókákat, versikéket mondani, amiket már a 3 éves gyerekek is vígan mondanak. A Mikulás ünnepségre egy 4 soros verset hetekig tanultunk, hogy sikerüljön, de úgy látszik, hogy szép lassan ez is menni fog
Szeptembertől egyébként egyéni fejlesztésre fogom hordani egy olyan logopédushoz, aki gyógypedagógus végzettségű. Meg fogja a lányommal a diszlexia tesztet is csinálni és foglalkozik vele egy tanévnyit, heti egy alkalommal. Bízom benne, hogy ezzel a segítséggel iskolába menetelre rendben lesz majd minden.
Ggabszi: Ó, a fényképek nem az én érdemeim. Férjem fotóz
Én technikai analfabéta vagyok
Na jó, le tudom nyomni a fényképezőgép gombját, de valahogy az én képeim, hmmm, szóval nem igazán szoktak jók lenni
Fiúk jól érezték magukat? Jó korán érkeztek, Balázs bírja a korán kelést?
Marci_anyu: Ezekből a sorokból hatttttározottan pozitív energiák sugároznak
Örülök, hogy jól vagytok!!!! Új mociról és kisgazdájáról fotót kaphatunk? Na meg a kiskirálylányról?
Töltike: Csiga
:):) Nikike kijavított?
Rkata: Csengeduma
Édes!!!
Emike: Várjuk a fotókat, mert az tuti, hogy jól sikerültek!
Steiff:
Biának nagyon boldog születésnapot! Roli tényleg nagyon nagyfiús lett az új frizurával - és a torta nyami
jól néz ki!
Obea: Nagyon jók a képek, nekem a legjobban a járókában állós, mutogatós kép tetszik! Ott mit mutat a lányod?
Megnéztem én is a 2 éves adatokat. Vivien 81,5 cm volt, Bálint pedig 84. Ha igaz a duplázás, akkor nem lesznek óriások
Na de én beszélek a magam 142 centijével?!
Lúdtalp-ügyben van valakinek valamilyen tapasztalat? Vivien lúdtalpas, és mostanában fájlalja a talpát, illetve így fogalmaz időnként, amikor fájdalmasan felszisszen, hogy "kattan a bokája".
Még egy kérdés: szerintetek baj az, hogy Vivien nem akar embert rajzolni? A pszichológus, akihez járunk, folyton ezen lovagol, de már az óvónéni is mondta, hogy milyen furcsa, hogy nem rajzol embert. Házat, virágot, napocskát, felhőt, füvet, kerítést, pillangót, szivárványt, néha madarat gyönyörűen rajzol, de ezeken kívül semmi mást. Én azt gyanítom, hogy azért nem, mert úgy érzi, hogy nem tud és ő olyan a rajzban, hogy ha valamit nem tud úgy, ahogy szeretné, akkor ideges lesz és inkább nem is próbálja. Ez azért érdekes, mert más területeken viszont nagyonis kitartó, százszor is megpróbál dolgokat, addig kísérletezget, próbálkozgat, amíg sikerül. Csupa fejtörés ez a lány