Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!

Nekem az ismerősöm azt mondta, hogy bizsergést érzett a méhében, onnan tudta, hogy terhes. De szerintem ez is mindenkinél más.
Megyek megkereslek az iwiw-en.

Zsu

Kép
bvigh

Én is hallottam már olyat, hogy valaki érezte a beágyazódást.

Zsu! Hogy vagyol?????

Egyébként én meg kezdek megőrülni.Már jól kipityeregtem magam a páromnak, mert még mindig nem jött meg,a tesztem meg nega.Tudom, volt már erre példa, hogy 46 napra mutatta ki a teszt az eredményt, de ez rosszabb,mint a mensit várni.Inkább jöjjön meg!!!!!!!
Álterhes lennék????Vagy elraboltak az UFO-k???
vedresandi

Kriszti nem talállak!

Andi!A múltkor azért kérdeztem a hődet, mert pé után 14 napra jön meg. Nekem arra is jó ez a hőmérőzés, mert így legalább tudom, hogy mikor kell megjönnie (egyébként csak találgatok)
De azt írtad, hogy csak egy hete méred. Tehát nem tudod pontosan mikor volt pé-d, csak tippelsz. Ugye?Ha igen, akkor lehet hosszabb is a ciklusod.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

A ciklusom nem hosszabb, mert ugyan tényleg nem az egész alatt mértem hőt, de mindig megjön 28 napra.34 éve:sprállal, anélkül,gyógyszerrel,mindenhogy.Szóval fogalmam sincs mikor volt most PÉ-m,mert most nem figyeltem, de mindig érzem, midnig tudom mikor van.
vedresandi

Kriszti! Megvagy, bejelöltelek!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Akkor most már néhány nap, és kiderül.Tudom, ez a legrosszabb, és én is inkább azt mondom, hogy jöjjön meg, mert nem jó a fölösleges idegeskedés.
Már én is tűkön ülök, hogy mikor telik el már az a két nap.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Te is megvagy,nem is vagy olyan messze tőlem,Ózdon lakunk,elég sűrűn járunk miskolcra,talán még egyszer össze is futunk!

Ha már ma nam tudok irni,mindenkitől elköszönök holnapig!
JÓ ÉJSZAKÁT!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek :!:
Hogy vagytok :?:
Bújatok elő a barlangból :lol: :lol: :lol: :!:
Mi van veletek lányok :?:
Vendég

Jóreggelt!

A legkorábban kelő Kriszti SZIAAA!

Hogy vagy ma????
vedresandi

Igen,elég korai kelő vagyok a gyerekek miatt.
Hogy,hogy vagyok :?:
Tükön ülök a hétvége miatt,megjön?nem jön?
Már egy féléve,minden hónapban ezt átélni :cry: :!: :!:
Ne tudd meg :!:
Te,hogy vagy :?:
Te még csak most kezdted,az első hónapod,azt kivánom sikerüljön elsöre,mert ne tudd meg milyen sz@r érzés :cry: :!:
Drukkolok NEKED,no meg a TÖBBIEKNEK IS és MAGAMNAK IS :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Kriszti!

Vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban.
Még mindig nem jött meg, a hőm meg megy lefelé tegnap óta.
Nem tesztelek többet, elegem volt.Nem azért mert negatív, de akkor Jöjjön meg!!!!!
Ez így sokkal rosszabb.Soha életemben nem késett egy percet sem.
Remélem ti ügyesk voltatok!!!!!!!
vedresandi

Nem hiszem el,hogy feladnád,most az elején :!:
Dehogy jöjjön meg :!: Majd megjön 9 hónap után :!:
Magam részéről,mármost egy kicsit nyugodt vagyok,egy pár vizsgálat után nem hiszem,hogy baj lenne velem,még nem szólom el,leis kopogtam,de viszont a párom 5 évig B.pesten a vegyiműveknél dolgozott a 2.ik gyerek után.Már felmerült bennünk a kérdés,hogy nem e neki lehet valami.
Bizok benne,hogy nem igy van!

Ne add fel, a türelem babát terem :lol: :!:
Vendég

Kriszti!

nem adom fel, illetve nem vagyok ilyen.
Csak legyen valahogy.
Nyilván szomorú leszek, ha nem, de mivel van egy fiam, nem ragaszkodom ehhez görcsösen.
Sztem ha így érzed a párod munkája miatt, nem lenne érdemes elmenni vele egy kivizsgálásra????
vedresandi

Mig B.pesten dolgozott,rendszeresen vizsgálták őket,hogy Ózdra vissza jött,már több mint 5 éve.Volt neki egy lágyéksérv mütéte,akkor volt egy teljes körű vizsgálata,nem derült ki semmi.
Meddőségi vizsgálatra úgy tudom 1 évi próbálkozás után lehet menni.
Majd lessz valahogy,én sem akarom görcsösen,de én már 39 vagyok,még meg is kell szülni,fel kell nevelni :!:
A meddőségi vizsálatig nem szeretnék eljutni,bizok a szerencsébe :!:
Vendég

Sziasztok!!!

Enik! Nek a múlt hónapban nem volt nyúlós tojásfehérjém, de most ebben a hónapban igen és WC papíron találtam rá. :oops: Szóval lehet a múlt hónapban nem is volt pé-m, meg a ciklusom is 48 nap volt.
Most a 14. és a 17. nap volt nyúlósom.
Az eksön azért kevés, mert apa kórházban volt és műtötték a visszerét.
Ja én nem éreztem anno a beágyzódást, sőt azt sem gondoltam, hogy terhes vagyok.
Képzeljétek kb.ilyenkor 2 éve fogant Manó.

Andi! Irtó kíváncsi vagyok mi van már veled, mi a fenéért esik a hőd és nem jön meg! De is jöjjön meg!!!

Kriszti! Akkor most együtt izgulhatunk a hétvégén, hogy ne jöjjön meg. Én is hétvégére nem várom.
Egyébként még ma fent volt a hőm!

Zsu! Te holnap tesztelni fogsz??? Ugy nem fog megjönni neked sem?

Pusza, majd keresgetlek benneteket az iwiwen!
Vendég

Krisztinka!
Reméljük nem fog megjönni!
Nekem is jó a hőm, általában 37,37,1.!
Vendég

Sziasztok!

Én csak akkor tudok jönni, ha Péterem alszik, amúgy nem lehet tőle gépezni :roll:
A nyúlósra én is a wc papíron szoktam rátalálni. :lol:

Nálam meg az a szitu, hogy kb a 7-10 nap között láttam ez, ezért úgy gondolom ekkor volt pé-m. Ha viszont ez igaz, akkor lassan -még a mensi megjövetele előtt- + nak kéne lenni a tesztnek.
Ma reggel csináltam egyet, bár a menzesz majd csak 4-én lenne aktuális- negatív lett a teszt.

Azt írják a könyvek, hogy a megtermékenyített petesejt kb 7-10 nap alatt jut el a méhbe, az a beágyazódás. Na most sok teszt a beágyazódás utáni 3. napon jelzi a terhességet ha van. Ezek alapján nálam már + nak kellett volna lennie. Ha nem, mint ahogy nem is lett az, akkor vagy nem akkor volt a pé-m, és vagy ha akkor volt sem sikerült a "srácokkal" találkozni.

Nah, kicsit hosszú lett, de ez van csajok :lol:
Vendég

Kacika!

Az is egy lehetőség, hogy korán tesztelték.Lehet az még +++++!!!!
vedresandi

Sziasztok Csajok!
tKrisz én is megtaláltalak!!!Kacika, Erzsi már csak ti hiányoztok!!
Én is elszomorodom mikor megjön, de utána újult erővel nyomulok tovább :D :D Most még a sok babahír: kettő született, egy fogant csak győzzem megemészteni, nem is gondoltam, hogy ha már van egy még akkor is lehet ennyire vágyni rá.

Remélem Andi végre kiderül, hogy fehér vagy fekete! Előző hónap engem is kikészített pedig csak 2 napot késett, már csak egy napot kellett volna túlélni a teszthez, de az már nem ment :? Én a cicimet figyelem, mert Annával azt éreztem a legkorábban mensi utáni héten.
Tegnap volt nyúllósság ma már nem, érdekes :roll:

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!

Nekem is elkezdett esni a hőm. Igaz, még csak 0,5-et, de kevesebb, mint eddig. Szóval ennek a hónapnak is lőttek.
Na most már azt gondolom, hogy elég. Már ez volt a 7. hónapunk, és még mindig semmi. Most már kezdek kétségbe esni. Tudom, hogy mások sokkal régebb óta próbálkoznak, meg vannak tőlem rosszabb helyzetbe, de kit érdekel más, akkor amikor az ember a saját "kudarcát" éli meg.(bocs)
Meg én egyébként is elég nyűgös vagyok amikor megjön, most nyavajgok majd 2 napig, aztán magamhoz térek.

Zsu

Kép
bvigh

Egy másik topikban láttam, hogy valakinek lement a hője a beágyazódáskor és utána ismét vissza.
Izgulok értetek!!A hétvégén csak pozitívakat lehet tesztelni!!!
Meddig vártok a teszteléssel? Kacika, Zsu, Krisztinka?

Kép, Kép
nemen

Nemen!
Ha csak pozitívat szabad tesztelni, akkor én nem tesztelek.
Na, de komolyan. Ha nem vagyok terhes, akkor holnap megjön. HA nem jön meg addig, akkor vasárnap tesztelek.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu ne szomorkodj én is nyügi szoktam lenni, de hátha most van a beágyazódás és holnap ismét felmegy a hőd, azért én drukkolok neked!!!++++
Engem is nagyon éredekelne hol akadunk el, de tegnap pl azt olvastam, hogy a katonák közül csak pár százan érnek el a célig, nagyon sokminden befolyásolja, egyszerűnek tűnik, de mégis nagyon bonyolult, hogy minden mindenhol stimmeljen.
Multkor Krisztinka másolta be: Valójában a nők 80-85 százaléka kerül áldott állapotba egy éven belül, 90-95 százaléka két éven belül, a fennmaradó 5-10 százaléknak pedig meddőségi problémái vannak.
Reméljük meddőségi problémáink nincsennek szóval nemsokára kismamák leszünk!!!! :D :D ez tuti, csak ki kell várni!!!

Kép, Kép
nemen

Anna biztosan nem rajolna ennyire a témáért!! :D

Kép, Kép
nemen

Enikő!

Én se tudom mi a szösz van.
Hétvégéig nem tesztelek újat.Hétfőn hívom a dokit.Ha nem terhesség, akkor ki kell nyomozni, miért nem jött meg :lol: :lol: :lol:
A hőm most nekem lefelé meg.Tegnap 36.7, mamár csak 36,7.Nem értek annyira ehhez, ezért nem tudom ez mit jelent.
vedresandi

Én ide szoktam beírni a napi hőmet:
http://www.wunschkinder.net

de az a fretílity is jó. Beírja egy táblázatba, amin elég jól el lehet igazodni.Engem ez nem engedett regisztrálni, ezért választottam a másikat.Onnan nem tudom bemásolni nektek a táblát, de a freti-ről Krisztinka79 néha beszokta.

Zsu

Kép
bvigh

Hahó!

Zsu! Remélem téged jelöltelek meg az iwiwen.
Mi megyünk haza a hétvégén és ha gondolod akkor otthonról megpróbállak regisztrálni a fertin, csak akkor priviben kellene egy login név, meg emailcím.

Én csak is az 50. napon vagyok hajlandó tesztelni, ha nem jön meg.
Az ápr. 18-ra esik, már mint az 50. nap. Én hétvégére nem várom.

Nemen! Remélem igazadvan, aztán csak úgy potyognak sorban a babák!!! :lol:

Erzsi! Te most otthon vagy??? Vagy sok az a fránya utas???
Vendég

Krisztinka!
Épp most fogadtam el a bejelölést, azért jöttem ide, hogy megírjam.Most már nem olyan fontos a ferty, jó ez a német nyelvű is. Legalább ezt értem valamennyire.Azért köszönöm szépen.
Nagyon édi a kisfiad, azok a nagy szempillák...........

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok Mindenkinek!

Most már én is itt vagyok,ritkán de előfordul,hogy nincs net.
Allig győztem vissza olvasni Benneteket!
Mindenki nyűgös,hát én sem maradok ki!
Vendég

Halihó Csajok!

Enik! Mihez hiányzunk mi Erzsivel?

Amúgy nekem 4 én volna aktuális a télapó, de csak akkor tesztelek legközelebb, ha mondjuk ápr. 6 ig nem jön meg. Előbb nem.
Amúgy a cickóim tökre nem fájnak, talán picit érzékenyek, de nem fájdalmas.
Én most úgy érzem nem vagyok terhes...de majd kiderül. És nem akkora gáz ha tényleg nem, mert ez az 1. hónap, meg hát már van egy gyerekem.

Nekem most fáj a torkom, tehát a hőmérőzést sem csinálom, mert ettől símán lehet hőemelkedésem :( Szarul (bocs) is vagyok kellőképpen, valszeg a fiamtól kaptam ezt a nyavaját :?

Na lépek, mert lassan valami vacsit kell a családnak prezentálni.
Holnapig már nem hiszem hogy jövök, és akkor mindenkinek jóéccakát, aktív hancurt :wink:
Vendég

Akkor nem csak nálam nincs net. Vagyis néha nem jön be ez az oldal.
Sebaj, addig sütöttem egy muffint, amit már meg is ettünk vacsra. Most pedig megyek kényeztetem magam egy kicsit. Beülök egy kád forró vízbe.
Aztán majd jövök még.

Zsu

Kép
bvigh

Enik!
Szép kislányod van!

Zsu!
Ezt már én is észre vettem,hogy vacakol ez az oldal,neked szép a gyerkőc!

Erzsi!
Ma még nem voltál itt,légyszi irj!

Kacika!
Gyógyulj meg,ne betegeskedj!

Andi!
Reméllem jól vagy!

Krisztinka!
Üdv neked is!

Ha már ma nem vagyok itt,az az jelenti,hogy ez a sz@r net kitolt velem.
Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!!!!!
Reméllem senkit nem hagytam ki,de ha még is,elnézést!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én is jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Remélem holnap este lesz kivel csevegnem.Hozom a híreket, ugyanis holnap kellene, vagyis nem kellene.

Zsu

Kép
bvigh

sziasztok lányok :lol: végre itten vagyok csak hétfőn kedden szabadnapos voltam és otthon meg nincs netünk de itt vagyok ám alig vártam hogy jöjjek hozzzátok :lol: t.kriszti: nagyon nagyon szorítok érted ne hogy bekukkantson a télapó csak úgy max 9 hónap múlva :lol: :lol: Krisztinka79: hétvégén nem jön meg csak erre szabad gondolni :lol: :lol: zsu: nagyon szorítok ne add fel még nincs veszve semmi. egyébként ha megjön nekem akkor én is már hívom is fel a dokimat :roll: csak ne kelljen egyikőnknek se :roll: andi: én érzem hogy baba van és remélem igazam lesz :lol: :lol: mármint hogy neked van baba :lol:
erzsebet0312

Jó reggelt!

Mindenk jól van????

Süt a Kép

Erzsi:épp hiányolni akartalak!
Remélem igazad lesz.Még mindik nincs miki, a hőmet nem mérem,tesztet sem csináltam......

Kacika,Krisz,Enik,Zsu,Kriszti...és a többiek????
vedresandi

Jelentem itt vagyok, nemsokára megyek a háziorvoshoz, mert továbbra is fáj a torkom. Várom a férjemet, hogy hazajöjjön, és vigyázzon Petire.
Rohadt dolog betegnek lenni, semmihez sincs kedvem, és a gyerekkel is hóóóót türelmetlen vagyok, pedig szegény ma átlagon felülien rendes, meg kedves.

Andi, én barna, vagy inkább fekete hosszú hajúnak képzeltelek....nem tom miért.....de jó nagyot tévedtem.
Na így bízzak a megérzéseimben :shock:

Mindenkinek szép napot, még ha nem is süt a nap---egyelőre!
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt !
Zsu!Reméllem,nem jött meg :!:
Andi!Csak decemberben lessz miki :!:
Erzsi!Hiányoztál,reméljük neked sem jön meg :!:
Enik,Krisztinka!Kacika!Üdv.nektek is!Irjatok mi van veletek!
KITARTÁS MINDENKINEK :!: :!: :!: :!:
Vendég

Na lányok, vége az izgalmaknak....megjött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol
Folytatjuk.... :oops: :oops: :oops:
vedresandi

andi :oops: sajnálom pedig annyira bíztam benne na nem baj majd a köv. hónap :lol: Zsu: ugye nem jött meg? kacika: jajj nagyon rossz dolog betegnek lenni én is hétvégére rottyantam le :roll: és még mindig vacakul érzem magam párocskám tegnap vizes törölközőt csavart a karomra meg a lábamra ma meg dolgoznom kellett jönni :oops: hát én sem birok kimászni ebből a fránya náthából és ami a legrosszabb volt olyan szinten el volt dugulva az orrom hogy már a földhöz vertem magam az oxigén hiányától :twisted: iszonyú beteg vagyok a fájdalom küszöböm pedig egyenlő a nullával :lol: na de egyél sok c-vitamint engem is az hozott helyre egy kicsit. t. kriszti: én is remélem hogy most már a nyuszi meghozza a manót :roll: na jólvan folytatom a munkát később bekukkolok
erzsebet0312

Andi!
Sajnálom :cry: Tudom milyen érzés,de vár a folytatás és az izgalom :!:
Ha elmúllik,mindent bele :lol: :!:
Nekünk is nem sokára kiderül,mi lessz :cry: :?: :!:
Vendég

Erzsi,Kriszti!

Én őszinte leszek: megkönnyebbültem.
Most sokkal jobb kedvvel fogok hozzá,mert most már érzem és értem hogy kell :!: :!: :!:
remélem jók a megérzéseim :lol: :lol:
vedresandi

Örülök neki,hogy igy érzel,Te okosabban fogod fel a dolgokat :lol: :!:
Reméllem nem kell várnod,másodjára sikerül :!: :!:
Valahol valamelyik topikban olvastam, van valami tea vagy vitamin,ami segiti a beágyazódást :!:
Nem találom sehol,de még kutatok :!:
Vendég

akkor mindent bele :lol: kriszti neked mikor is nem kéne 4-e ha jól emlékszem?????
erzsebet0312

Kriszti!

Mivel tudom,hogy semmi bajunk nincs a párommal, azon kívül,hogy szedem az elevitet 2 naponta,és mérem a hőmet,nem teszek semmit,mert nincs értelme.Ha van odafent egy kis angyal,aki ránk vár,úgyis jön.
vedresandi

Hát igy legyen,szivből kivánom :!: :!: :!:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a házidokitól , volt vizit díj, meg minden. Amióta bevezették, még nem voltam.

Még ég a szemem, de remélem holnaptól jelentős javulás lesz.

Andi, hát ez van, legalább nem decemberi lesz a babó!
Hidd el annak is van előnye tudom, mert Péterem dec. 16-án született, 21-én jöhettünk haza, 3 nap múlva itt volt karácsony, én meg a baby blues kellős közepén- és a depit csak erősítette, hogy mindenki boldogan karácsonyozott, nálunk meg minden nap egy végeláthatatlan szoptatás volt, köztes gyereksírással. Úgy volt szar ahogy volt. Január közepe lett mire helyre áll minden.

Amúgy én is úgy érzem, hogy nem ez a hónap lesz a miénk, de jövő héten minden kiderül.

Akkor így hány napos is a ciklusod?? 32-34??

Lehet hogy amikor a hányingered volt, akkor volt pé. Én azt gondolom , nálam így volt, és akkor viszont nem voltunk előtte a férjemmel, inkébb előtte pár nappal, meg jóval utána, ezért nem hiszem hogy van babesz bennem.

Erzsi! Jobbulást neked is!!!!!!!!
Vendég

Reggel mértem hónaljban a hőmet, 37,1 volt, úgyhogy ez is tényleg borult, mert a mandulagyuszi miatt volt hőemelkedésem.
Rázott a hideg, meg fájnak a végtagjaim :cry:
Vendég

Kacika!

Most aztán nem tudom hány napos a ciklusom.Most beírtam a vonalzóba a 33-at,meglátjuk.
Megsúgom,alapból vízöntő gyerek volt a terv.Ergo:ezt kellene most teljesíteni :wink: :wink: :wink: :wink:
Ez pedig ugye, nem most kell,hogy elkészüljön :wink:
vedresandi

Sziasztok!

Andi! Sajna nagyon!!! De tudod új hónap új remények!!!
Bár már ezt kezdem unni, hogy szeptember óta ezt hajtogatom!!!

Kacika! Szerintem nem jó, hogy hónaljban méred a hődet!

A hőmérőzés alapszabályai:

-nem mérünk hónaljban! Hüvely, vagy ha az nem szimpi, jó a száj is, nyelv alatt; -nem kelünk fel mérés előtt, pisilni se;
-mérés előtt legalább 3 (van aki szerint 5) órát kell aludni;
-mindennap kb. ugyanabban az időpontban mérünk (nem szerencsés hétköznap 6-kor, hétvégén 9-kor mérni);
-ugyanazzal a hőmérővel mérünk.

Hőmérőzni ébredés után kell, a hődet mérheted a hüvelyben vagy a végbélben az tuti pontos. Nincs olyan, hogy valamennyinek lennie kell. Egy ovulációs ciklusban a ciklus első felében a hőd jóval alacsonyabb, mint a 2. felében. A hőemelkedés a peteérés után 1 vagy 2 nappal következik be amiatt, hogy megemelkedik a progeszteronszinted. Az emelkedés után a ciklus végéig fenn marad a hő, csak közvetlenül a nyálkahártya leválása előtt megy le. Ha terhes vagy, nem megy le. Termékeny napok leginkább a hőemelkedés előtti napok. A hőemelkedés után a teherbeesés lehetőségének mértéke a nullával egyenértékű. (Kivéve persze a csodákat.)

Lányok a jövő hét nagyon izgalmas lesz úgy látom!!!
Vendég

Krisztinka!

Tudom hogy nem hónaljban kell mérni, csak azért mértem ott, mert úgy gondoltam lázas vagyok, de szerencsére csak hőemelkedésem lett. Viszont ha hónaljban 37.1 volt, akkor máshol még magasabb lett volna, ezért ez most nem értékelhető nálam.
Amúgy lehet hogy nem is fogom mérni, mert ha leesik, akkor szomorú leszek, ha viszont csak mondjuk a menzesz 1. napján esik le, akkor már úgyis megjött, addig meg feleslegesen ringatom magam illuziókba. Nem??

Kicsit ledőlök, mert kifolyik a szemem úgy ég.

Pussszzz
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?