Új privát üzeneted érkezett!

Andi: :D :D :D :D :D :D :D

Mano: Így van, meg kell találni az egyensúlyt, mindenkinek magának. Ez a nyelvtörő különben miről jutott eszedbe? :D :D

Christell: Nem múlnak a kiütések? :shock: Akkor szerintem ne szedd az Elevitet. Elmúlt egy időben, nem?? Sztem a legfontosabb a folsav, az viszont külön is szedhető. Hacsak nem a folsavra vagy allergiás, de az kizárt...

Andi újra: AZ én hajam olyan, mint az iwiw-en. Kb. vállig ér. Tényleg, fenn vagy az iwiw-en?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Mano: a cickafark tényleg jó. Hormonálisan rendbe tesz egy két dolgot. Az íze sem gáz, ha kevered kamillával vagy....hú, mivel is szoktam....olyan sárga szirmokból áll a teafű...Nem jut eszembe...

jaimee

Jaimee:
Igen, pont az íze miatt tartózkodtam eddig tőle. A csalánteához viszonyítva mennyire gáz az íze a cickának?
Vendég

Jaimee!
Múlnak a kiütések, de mivel sebesre vakartam, ezért nehezen gyógyulnak. Új kiütés már hetek óta nem jött elő.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jamiee:
igen fent.a polgári nevemen, amit itt is látsz, vagy a mail: vedresandi@freemail.hu
vedresandi

Christell:
Továbbra is szeded az Elevitet, mégsem jött elő új kiütés. Akkor lehet, hogy nem is attól van.
Vendég

Mano!
De most csak minden másnap szedem.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell:
Hm, akkor lehet, hogy tényleg sok volt. Meg kell találni mindenkinek a neki megfelelő mértéket.
Vendég

Mano: a csalánteának még a szagától is rosszul lettem. Ég és föld a cickafarkhoz képest. Mármint a cickafark javára. Én heti 3 csészényivel ittam, volt, hogy többet is, egy délelőttön át szépen elkortyolgatva. Egy idő után meg is szokod az ízét, azt hiszem.

Christell: Ez jó hír!!! Kiütés is elmúlik, szeded is a szert, akkor minden rendben. :D

Andi: Kereslek, kereslek. Egyúttal megnézem, ki nem volt eddig kíváncsi a képemre, jaj annak!! :D

jaimee

Jaimee:
Azt hiszem meggyőztél. Én a csalán teát simán megiszom, időnként kifejezetten jól esik. Szóval következő ciklusomban, kipróbálom. :)
Vendég

Mano: Ügyes vagy, ha így bírod a gyógyteákat, én már azért is büszke voltam magamra, hogy a cickát tudtam inni... :D

Gyabi: Ne remülj meg, ha egy idegen nő jelöl meg az iwiw-en, csak én vagyok!! Már ha szolnoki az illető és a egy Hargitás fotón vigyorog rád. :D

Andi: Te is megvagy!!

Vadászok még: Judy? Mercure? Panda? Mano? És akit kihagytam...

jaimee

Jamiee: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vedresandi

Hát Csajok! Nagyon jól szórakozom rajtatok!!! :lol: :lol: :lol:

Christell! Én semmilyen vitamint nem szedtem míg kismami voltam még folsavat sem, mert mikor kiderült hogy baba van a dologban már 7 hetes voltam, meg az orvosom sem vitamin mániás. Egyedül félidőtől a vas volt kötelező. Igaz nem is lett nagy Manó amikor megszületett, de nem a vitamin nem szedés miatt volt, hanem mert a derekán volr kétszer a köldökzsinór és az is elég vékonyka volt.

Ja egyébként mikor szüljünk és essünk teherbe témához: Én is most májusban akartam szülni, de még terhessem vagyok. Mindig is azt akartam, hogy tavaszi vagy nyári babánk legyen és semmiképpen sem decemberi, mert az milyen kitolás a gyerekkel. Erre mikor született a kisfiam?! dec. 1-én, ráadásul nov. 17-én van a névnapja. Na ez a totális kiszúrás, minde egykupacban.
Vendég

Jaimee:
Én nem vagyok iwiw-en, nem is akarok lenni.
Vendég

További kellemes napot!
Hazaviszem hasogató fejem, mielőtt szétloccsan itt az irodában.
Puszi mindenkinek!

jaimee

Nekem is fáááááááj a buksim.
Nincs kedvem semmit csinálni, pedig még rántotthusit kéne előkészíteni apának vacsira.
Vendég

Én szedek Elevitet 400mg E vitamint C vitamint és nagyok jó hatással van mindenre. E vitamin mindenkinek ajánlott!!!

Mano,
Én se vagyok és nem is akarok fogjuk kezet :lol:
Vendég

jaimee:visszajelöltelek! Nem tudom miért, de azt hittem már bejeleöltelek!!! Valami memorit fogk szedni :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Pandácska!

Az Elevitben is van E vitamin. Nem tudod túladagolni így, hogy még szedsz mellé? Elevitet naponta szeded?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Üdvözlet Mindenkinek!

Bekapcsolódom a beszélgetésbe.
Én csak folsavat szedek,azt mondta a nőgyógyászom,hogy elevitet akkor ráérek,ha itt lesz már a baby a pocimban.
Vélemény? Szerintetek szedjek mást is???
Esetleg van v.mi olyan tabletta,amitől azonnal megtermékenyülök??????????!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
betty615

Chris,
E vitamint több ezer mg-nál van túl adagolás ésjó a spermáknak meg a női dolgoknak plusz a szépségért is felelős. Naponta szedem ezt is és az E vitamint is.

Kép
Vendég

Sziasztok!

Hazaértem... 5ig munka, utána hazarobogtam, gyereket a kocsiba és kimentünk megint sétálni. Most pedig végre alszik ez a kis bolhazsák. :lol:

Már egy ideje olvasgatom a napi terméseteket és halálra röhögtem magam. Az anyukám pont hívott és nem értette, h mit röhögök... de nem akatam magyarázgatni, h a virslik és társaik.... :lol: :lol: hihi

Képzeljétek!
A csop. vezem bejelentette a bébit. Már a 12. héten van és amikor elmondta, elkezdett sírni (a 8 év azért kemény)... én sem bírtam.... szégyen, vagy sem én is megkönnyeztem! Olyan jó látni, h boldog!

Heni!
ÉN is akarok ilyen képeket... azt hiszem, leckét veszek tőled! :wink:

babszika

Pandácska!
Szerinted azokon a napokon, amikor nem szedem az Elevitet mit szedjek? E vitamint? Folsavat?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
E vitamint szednék a helyedben...
Vendég

Pandácska!
Apukának is adjak?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Persze párom szedi és nem is lett baj a láztól pedig nagyon megijedtem akkor.
Vendég

Pandácska,vagy valaki lécccci válaszolj nekem:
Meg szeretném kérdezni,hogy a feliratot és ezt a vonalzót minden egyes alkalommal másol,beilleszt technikával szújátok be,vagy hogy?
Bocsi a hülye kérdésekért,de mint tudjátok,kezdő vagyok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
betty615

Betty,
Az oldal tetején van egy olyan segédletek a mellette a nyílra katt és ott a profilra katt. A profilodba meg az aláíráshoz bemásolod ezt a kódot és utánna az elküldésre az oldalalján katt és mindig ott lesz.
Vendég

Betty:
A profilodban tudod beállítani (Legfelül látsz két legördíthető boxot. A második - Segédletek - alatt van.)
Az aláíráshoz [img]...[/img] közé kell beírni a linket.
Vendég

Köszike szépen mindenki!!!
(azt hittem ma már szóba sem áll velem senki)
Akkor nemsokára jövök,megcsinálom ezeket :wink:
Még nem válaszoltatok,hogy a folsav elég,ha csak azt szedem?
Nekem csak azt mondta a doki,amíg teherbe nem esek,és hogy utána kezdjem az elevitet.
betty615

Sziasztok!

Gyabi! Sajnálom a kutyusodat! Aranyos volt! És nem is volt öreg!

Pandácska! Ezek a virslik nem semmik!

Heni! Nagyon szép képek! Még sok hasonlót szeretnénk látni!

Nem emlékeztek, hogy a szájjal zenélős néger csávót ki tette fel vagy mikor? Nem találom.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Betty,
Bizti elég bár én szeretm az Elevitet nagyon régóta szedem és csak jó dolgokat okozott.
Vendég

Omnia,
Berakhatlak téged is a babásba?
Vendég

Betty! A fene se tudja már mi a jó! Mindenki mást mond!! Szerintem mindenkinek másak az igényei.

Kép
omnia28

Pandácska még ne! Ki tudja lesz ott valaki csütörtökön! Bár ma volt egy kellemetlen élményema csemegeuborkával...

Kép
omnia28

Babszika!
Bocsi, de nem értem milyen gyereket vittél sétálni? Lemaradtam valamiről?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Omnia,
Rendben majd akkor csütörtökön amikor látni fogod a babódat :lol: :wink:
Vendég

Reménykedjünk...

Kép
omnia28

Omnia!
Milyen kalandod volt az ubival?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

E vitamin szükséglet (milligram)

Várandósság 12,Szoptatás 14, Nehéz fizikai munka 12, stressz 15, Dohányzás 18, Alkohol fogyasztás 18, Menopauza 12

Ezt találtam most...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kaland,Ubi???? :oops: :oops:
Ez érdekes.......
vedresandi

Chris,
Az E-vitamin jótékony hatása:
"... a csoport képviselői 400 NE-nek megfelelő alfa-tokoferolt (kb. 300 mg E vitamin) tartalmazó készítményt kaptak..."

Ahhoz, hogy megértsük az E-vitamin kiemelt fontosságát a terhesség fiziológiás lefolyásának megőrzéséhez, a magzat egészséges fejlődéséhez, ismernünk kell az E-vitamin alapvető hatásait a terhes szervezetre, melyek közül a legfontosabbak a következők:
jelentősen javítja a placenta mikrocirkulációját,
pozitív hatást gyakorol a szervezet anyagcsere-folyamataira,
fokozza a szervezet immunválaszait,
nagy mértékben növeli a terhes szervezet progeszteron-szintjét, stabilan szinten tartja annak termelődését a terhesség egész ideje alatt,
növeli a terhességi sárgatest aktivitását,
erős és stabil antioxidáns-védelmet biztosit a terhes szervezet számára az egész terhesség folyamán,
biztosítja a méhlepény spirális artériáinak teljes értékű fejlődését és működését.
BIZONYĺTOTTAN NINCS TERATOGÉN (mérgező, káros...)HATÁSA !!!

És ez csak a terhességre vonatkozik szóval a 12 mg semmi...
Vendég

Christell!
A gyerek a kutyánk! :lol: Nem maradtál le semmiről.... sajna. :lol:

Omnia!
Én raktam fel a srácot vmelyik nap, de nekem már nincs meg a link... de megpróbálom megkeresni...

babszika

Chris,
Számos állatfaj és az ember szaporodásához nélkülözhetetlen. Szükséges a sejtlégzéshez, biztosítja a vörösvértestek hosszabb élettartamát, és a vas felszívódásában is szerepet tulajdonítanak neki. Előszeretettel alkalmazzák kozmetikai (bőrhidratáló) készítményekben is. Az E-vitamin elsősorban a májban és az izmokban raktározódik, de megtalálható a herékben, a petefészkekben és a vörösvértestekben is. A táplálékkal bevitt E-vitamin mintegy 20-40%-a szívódik fel, a többi a széklettel ürül.

Az E-vitamin antioxidáns hatása miatt kulcseleme a szervezet szabadgyökök elleni védekező-rendszerének. Megakadályozza az esszenciális zsírsavak oxidációját, védő hatást fejt ki egyes daganatos betegségek megelőzésében, a szívinfarktus kialakulásában és a máj elzsírosodása ellen is hatékony. Emellett magzatvédő hatása is van.
Hiányállapot változatos táplálkozás esetén nem fordul elő. Túladagolásának tünetei nem ismertek, és a feleslegben bevitt E-vitamin mennyiségnek nincsenek toxikus hatásai.

E-vitamin- és a cinkhiány is meddőséghez vezethet

E-vitamin: (tokoferol)
Az idegrendszer, az izomzat, az ivarmirigyek normális működésében, ...
B12-vitamin
Forrásai: Húsok, tojás, tejtermékek.
Szerepe: A DNS, RNS, és a fehérjék szintéziséhez szükséges. Sok kell belőle fogamzás előtt, hiszen szerepe van a sejtosztódásban is.
Vendég

vedresandi

nem találom a linket... :(

babszika

Pandácska!

Köszi. Ezután a felsorolás után ezt írták:Túladagolás
Az E-vitamin igen nagy dózisban is csak kevéssé toxikus.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

babszika

Chris,
Igen de a nagy dózis itt több ezer mg.
Vendég

Pandácska!
Szerinted az Elevit felezhető? Lehet, hogy jobban járnék, ha naponta felet vennék be, mintha 2 naponta egyet.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?