Zsúka!
Nagyon nagyon sajnálom, de hátha csak a technika ördöge!
Nárcisz, Timika, Tina, Évi!
Köszönöm nektek is a tanácsokat!
Védőnő már látta szopizás közben, nem midnta, hogy rosszul csinálnám, meg a kórházban is volt egy drnő, aki megmutatta a a helyes technikát.A szája kifelé pöndörödik közben, a nyelve alul van, szív mint az atom.Eleinte intenzíven, amíg könnyen jön, utánna a zsíros részét, amiért már küzdeni kell, csak ritkán van türelme hozzá, mindig habzsol.iszonyat mohó, neki mindig azonnal kell a kaja, de ömöljön belé, ne kelljen megdolgozni érte.ezt mondta a védőnő is a látottak alapján.a 2 órát azért sikerül tartani, a 3 óra az átlag, csak egye meg a 70-80 g-ot.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
most reggel 70 got evett a bal mellemből,ez éjszakai termés.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
de éjjel csak 2x kelt, és akkor a napközben lefejt tejet ette meg.még jó hogy van ennyi is.de már gyógyulgat a jobb mellem is, de azért folyik belőle nagyion a tej, mert lazák a záróizmok benne, ezt mondta a védőnő.szerinte jól alakulnak a dolgok, azt mondta, hogy majd be fog indulni, és kialakul a szopis menetrend, ha meggyógyultam.enek nagyo örülök, én is ebben reménykedem.
viszont a köldöke még mindig nem esett le
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
a klinika annyira bababarát, hogy nem kezelték a köldökét
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
norwell!
köszi, majd megnézem.
nárcisz!
ő is kap játszócumit, védőnő javaslatára, de már a 3 hónaposoknak valót, mertt akkora a szája, higya kisebb kiesek belőle
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
vagyis beesik.
cicit szívja intenzíven, az üvegből is szépen eszik, de a pohárból kipacsálja az egészet, annyira keres a fejével közben.
tina!
vákuum van r3endesen, csak az ínyével nagyon ráharap a cicire, ígyértettem a harapást.
heni!
gratulálok!pihizz sokat, vigyázz magatokra!
timika!
igen, ha nincs meg az idő, akkor ugyanarra a cicire tettem vissza, de most csak 1 cici üzemel.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
majd dobok képeket is, most mennem kell, a Zabamári mindjárt éhezni fog
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)