Sziasztok!
Eltüntem,sok minden történik körülöttem...
Pénteken a mamám meghalt,és hát nehezen térek napirendre.Együtt éltünk,hiányzik stb.
De tartom magam a baba miatt is meg amugy is.Sokat szenvedett,neki jobb igy.
NA de nem szomoritalak titeket.
Olvasgatom,hogy kivel mi történik...
Kokor:Azt már irtam neked,hogy nekem is volt cisztám.Csokoládé ciszta.A ciszta az nagyon nagy görcsöket tud okozni.Én ugy görcsöltem,hogy a férjem őlbe vitt be a zuhanyzóba.Végül a terhesség segitett neki felszivódni.
Az endot én kizárnám nálad.Mikor kórházban voltam volt egy lány,neki az volt,és két heteket vérzett stb.
Viszont a petefészek átjárhatóságát sem mondhtaják biztosra egy uh után.Mindenképpen lapar kéne.
Tapedli:Nyugi!!!!
A torna tényleg jót tesz,testnek-léleknek.
Régen engem is mindig feldobott.Most még nem tornázhatok pedig milyen jo lenne.Ha bánatom volt akkor este mindig annyit tornáztam,hogy félig összeestem,és irány az ágy.Tudtam aludni meg minden.És sokkal jobb volt a közérzetem.
A stressz az a szaporitó szerveket blokkolja először,bár a kisfiam a legnagyobb stressz közben fogant meg.Hát ez is biztos változó.
Szóval lányok kitartás!!!!!!
Tudom én könnyen beszélek,de látjátok hozzám sem kegyes a sors.Egy életet elvett tőlem,és egyet kapok cserébe,de annyira sajnálom a babámat,hogy ezt igy átkell velem élnie.
Igaz nagyon kimélem magam,de azért vannak kiborulásaim az eset óta.Keménynek kell lenni!!!!
Majd jövök még csak temetést intézzük,szobát festünk stb.
Ráadásul a Jánosba kell szülnöm,ki tudja kinél?És a baba megint farosan fekszik,és igy valószinü császár lesz.
Vigyázzatok magatokra!
Puszi