Új privát üzeneted érkezett!

Kép Az ünnepelt!
Vendég

Kép ÉS itt az anyós!
Vendég

Sziasztok!

Ezt muszáj, gyönyörűek voltak reggel:

Kép

Megyek, sűrű hétvége volt, holnap írok! Szép estét!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!!!Haláliak együtt!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziszaztok!

nagyon szépek a képek mindenkinél! :)

apa és lánya, unokatesók, mindenki! :)

köszi mindenkinek a gratulát! :) gabó,
elvolt dorka anyuékkal, kicsivel több, mint egy óra alatt megfordultunk... :oops: :D szar idő volt, nem lehetett hova menni. még sétálni sem tudtunk az étteremig és vissza, mert esett... :?
hűű, anyós tekintete meg... :shock: :D
sztem reni nem feketén melózik, hanem náluk is úgy van asszem, hogy már tök korán vissza lehet vagy kell mennni. azt hiszem. de majd ő megmondja a tutit... :P

reni,
de most már jobban vagy?

KépKép
viol81

Viol!És mi finit ettetek?
Pedig milyen jó lett volna egy romantikus séta!! :D :D :D
Na itt van egy mosolygósabb kép anyósról! :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

gabó,
én gordont... :D általában azt szoktam, bárhol is vagyunk, nem szeretem a különlegeset. gábor is pulykát, ő roston sült pulykamellett zöldfűszer-kéregben. megkóstoltam. nekem spec nem ízlett. de neki nagyon. :)
na, akkor roppant kedves anyósod van! :)

KépKép
viol81

Sziasztok!

Gabo!

Nem feketen melozom, itt lehet a GYED mellett is dolgozni, de max.400 Eurot kereshetsz. Penzt ugyan en mar nem kapok az allamtol, de a betegbiztositasomat meg a Laraet fizetnek, ha nem dolgoznak is. Feketen melozni, itt iszonyu rizikos, ha buksz, kurv@ sokat kell fizetned es a munkaadonak is.

Viol!

Mar jol vagyok, igazabol csak a mult het hetfön voltam szarul.

Hogy aludtak a Ti babaitok?

Lara, tiszta kerge az oraatallitas ota. Tegnap este 11-ig nem aludt, es ma 9,30-ig huzta. :)

Aniko!

Annyira szepek a kepen! Latni, milyen jol erzi Kincsö magat apanal! :)

Kép
Kép
reni76

Reni!Értem!Itt is bevezethetnék a GYED melleti melót!!
Levit ez az óraállítás nem,de az októberi kurvára megzavarta!
Akkor nagyon nehezen állt át!
Majd Lara is megszokja!Ez inkább engem kavart meg abban megnyilvánulva,hogy még 7-után is világos van!
Vendég

erika,
én azzal a színes labdás vagy lufis játékkal nemtok játszani. tudod, amit mailben küldtél. bármire kattintok, vége. kilép.
neked megy? mire klikkeljek, hogy induljon?

reni,
dorka nem nagyon balhézott az óraállítás miatt, sőt, aznap éjjel fent sem volt. talán annyi, hogy egyórával később ébredt.
ma éjjel volt fent kétszer. egyik szopi, visszaaludt, egy óra múlva megint felébredt, akkor 2 perc ringatás után vissza is aludt.

gabó,
tovább van világos, tovább tud levi kint rosszalkodni az udvaron! :lol:

KépKép
viol81

hello-hello, hol vagytok?

KépKép
viol81

Szevasztok!!!
Viol
azért a rossz idő ellenére jol sikerült,ugye??
Petrát se zavarat az oraátállitás.Inkább Réka nem akart aludni,tegnap 9-kor ahogy szokott,és 10 lett belőle :shock:

GAbó
mintha anyosomat látnám!! :arrow: ugyanugy ülve fogadja gyerekeket,nem áll ám fel hozzájuk,(a tied nem tom ilyen-e??)
Olyan elülős nagymami a mienk,várja hogy a gyerekek odamenjenek hozzá.Anyum meg játszik velük,lesi a kivánságaikat!!Jo anyosnak elég is volt egy gyerek,enm akart ő sok strapát! :wink:
Itt is lehet dolizni GYed mellett!!!8 orában is!A gyerek 1 éves korátol!!!!

Reni
én is vároma függönyös képeket!!!

Anikó
olyan édes ez a csaj!!!Annyira szeretem a mosolyát!!!!Maradjon meg örökké ez a bájos nevetése!!!

Ma szét gyalogoltuk a gyerekekkel a lábunkat.Korházba le,vissza,galambozni,bolt,gyogyszertár,aztán csak 10-es busz jött,ugyhogy Hajnal tértől haza.Jajajjaj,most meg főznöm kéne.Mentsen meg valaki!!! :roll: :D

Ja és köhögök még mindig,Gyulámmal együtt!!! :( :? :x :evil:
Perta már jobban van!!Megy kifele a betegségből!! :wink:
Vendég

Hello-hello Viol,itt vagyok!!!!

Gabó
a kisrác aki ott van a képeken,egyidős a Levivel??Csak mert a magasság tudom nem számit! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket az én két szépségem nevében is! :lol: :lol: A szerelem még mindig óriási közöttük. :lol: :lol: :lol:

Viol, Gabó-gratulálok az évfordulókhoz!!! 7 és 9 év, hűha! Mi 5 évesek leszünk a nyáron, de már 10 éve vagyunk együtt.

A hétvégén beteg voltam 1 napig, a dokim szerint vírus volt: hőemelkedés, izomfájdalom. De bevettem egy Rubophent, ittam egy csomó limonádét, ettem narancsot és szedtem a grapefruit cseppeket és már vasárnapra jobban is voltam. Kálmán szerint a rossz idő készített ki, mert elég kiállhatatlan voltam vele is (én észre se vettem :oops: :oops: :oops:, az én hősöm rohant a boltba narancsért és citromért :lol: ). Hát, lehet...

Rik, ma a baba-mama klubban megismerkedtem egy anyukával, aki ismer téged :lol: , kicsi ez a város 8) ! Gyed mellett lehet dolgozni? Hogyan, mennyit???? Feltételek? Mit tudsz erről, hol vannak ezek leírva??? Iszonyúan kellene pénz így lakáscsere után, talán néhány órát vállalhatnék szeptembertől óraadóként.
Petra jól van és most ti másztok bele? :cry: :cry: Mit főztél végül?

Én lassan Kincsőnek kotyvasztok valamit. Képzeljétek, már teljesen körbeforog hason. Villámgyorsan.
Őt nem viselte meg szerencsére az óraátállítás, pedig féltem. De ő az új idő szerint is aludt 8kor, én meg forgolódtam, mert nekem még korán volt. :twisted: :twisted: Kíváncsi leszek, ma este is lesz-e így vagy egyszeri csoda volt.

Megyek, kotyvasztok.

Anikó

Kép[/url]
quito

Gyes mellett lehet dolgozni 8órában és jár az a huszon valamennyi....
Rohanok, sziasztok!

Kép
Kép
Kép
amica

Anikó
Igen mondta nekem is Kriszta,hogy taliztatok!Szegény olyan egyedül érzi magát ott a Jerevánon!Tök örült Neked,hogy megismert!Mondtam neki,hogy jobb csajjal nem találkozhatott volna!! :wink: :!: :!:
Ő szomszédasszonyom volt.Terhessége alatt még szuriztam is,nagyon joba voltunk!!!Igazi jo szomszédi viszony!!Sose lesz ilyen jo csaj itt,vagy ahova megyünk!!! :(
Megnézem neked hogy mi a jogszabály,de azt tom,hogy 1 éves kora után ,tehát Gyed-et fel kell válatnod a Gyesre,és amellett dolizhatsz 8 orában!!! Már csak fél évet kell rá várnod! :wink: De megkeresem ezt pontosan!!
Képzeld,végül Gyula lezavart minket a játszira,és megfőzött!babhüvelyfőzeléket,és pörit hozzá!!Fincsi lett!! :wink:
Azért jobban vagyunk már mi is!!
Vigyázz magadra Te is,nehogy belekeveredj valamibe!Tudod,mi anyák nem lehetünk betegek!! :wink: :shock:

Csilla,Eszti
merre vagytok?OLyan régen irtatok!!!
Vendég

Halihóóó,madárcsicsergéses Jó reggelt!!!! :lol:

Anikó
találtam a Gyedről irományt,ha gondolod olvasd el.Ebben irja,hogy 1 éves korátol mehetsz Gyes mellett 8 orát dolizni,és bölibe is viheted.HA nagyszülő kapja a gyest,akkor 5 orát viheti ő csak bölibe!!!
Huuu,nem tom hogy kell idetenni,hogy kell és-t csinálni?ami a c betü alatt van,olyat!alt-al nem jön be!S.O.S.!!!
Vendég

jó reggelt!

erika
ez? : &

KépKép
viol81

ha igen, akkor "alt gr"-rel kell.
a space mellet van

KépKép
viol81

Viol
igen,de nekem nem adja be,miért??bejön egy beállitásos valami,azon meg passz mit kell csinálni.
Viol:leirom a cimet,aztán ahol és-t irok ott ird át légyszi olyan ésreí!!!ÍKöszi!!

Szal:Ezt üzenem Anikónak:
http:/www.hoxa.hu/?p1=cikkésp2=230
Vendég

Na mégegyszert:

http://www.hoxa.hu/?p1=cikkésp2=230
Vendég

Viol a második nekiugrás a jo!!Köszi!
Vendég

Szép jó reggelt!!
rik!Képzeld azt álmpodtam,hogy repülőn ülök és marha jó volt!
Meg még mást is,de azt nem részletezem!Ja és tegnap megint beköszöntött a piroska! :( :( :(
Anyós nem olyan elülős állandóan megy a gyerekekkel ha itt van Levivel szinte egész nap kint van csak nehezen kecmereg fel,de ő is körbeugrálja őket!
3-hónap van a két fiúcska között!
Örülök,hogy Petrus már jól van csak most meg nehogy ti betegedjetek le!
Igen azt tudom,hogy fel kell adni a GYED-et egy éves kor után ha vissza akarok menni csak Reniéknél simán GYED mellett lehet melózni ha jól értettem!
Böli mikor kezdődik?

Anikó!Utólagos jobbulást neked!
Vendég

Gabó
gondoltam hogy a gyerkőcök egyidősek lehetnek! :wink:
Repültél?????Jo érzés volt,gondolom!Nem kell a többit részletezni,gondolom mi a történet! :oops:
Szarul vagyok,a nátha megjött a reggeli gyorssal! :(
Petra jobban van,csak rekedt a hangja.Dokihoz még nem viszem,mert Gyulával megbeszéltük,hogy nincs értelme bevinni igy egy közösségbe.Majd ha jol lesz teljesen!Sajna Réka is nátás lett reggelre,ugyhogy nem tom meddig tud ő is sutyóba menni!!!! :(
Vendég

Hajnus!!!
Boldog Névnapot kivánunk,szeretettel!!!
Vendég

rik!Jobbulást nektek!Menjetek ki a jó levegőre szupi időt mond az majd jót tesz!

Boldog Névnapot Hajnus!
Vendég

Sziasztok!

Kösz Rik, el fogom olvasni. Arról tudtam, hogy felmondhatom a gyedet és a gyes mellett dolgozhatom, de szerintem nekem már úgy nem éri meg. A jövő hónapban kapok először gyedet, meglátom mennyi lesz és számolok.

Gabó, köszi :lol: :lol: :lol: , ez vmi villámvírus volt :shock: :shock: :shock: , vagy csak deois voltam, ahogy Kálmán célzott rá. Ki tudja? Nagyon tündérek az unokatesók!!!

Nitta, Zília, Ábibaba,Csilla merre vagytok? Csilla, te mikor vágtad le először Zóra haját? És hogyan?

Andi, Ágnesnek utólag is boldog hófordulót!!! Mekkora baba már!
Kép

Megyek, mert csodaszép idő van, csavargunk egyet Nyuszival. 8)

Szép napot!

Anikó

Kép[/url]
quito

Hajnus, boldog névnapot kívánok én is sok szeretettel!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Hát nagyon remélem már kezdünk a tavaszba menni tényleg!!Ugy szeretem a pulcsis időt!!! :P
Csak ne lennénk 3.hete betegek!! :(
Ház????????

Azt hallottam,hogy az antibiotikumos kezelás után jot tsz egy gyerkőc bélflorájának a Normaflór nevű szer.Hallott már rola valaki,esetleg alkalmaztátok??
Vendég

Anikó
én azt momdom neked,hogy amig tudsz maradj a Nyuszifüllel otthon édeskettesben!!Ilyen az életében csak egyszer adatik meg,azt ki kell használni!!Tudom a PÉNZ!!!De olyan nagy szükségük van ránk!!!Várd meg a 2. éves korát!!!Én úgy maradnék vele itthon még,de tényleg a lové!!!!Szal ő engem imád még,és ez olyan jo igy!!!!Bárcsak örökké tartana!!!!!!! :roll:
Vendég

A normaflor-t az antibiotikummal egyidőben lehet szedni, de utána is jó.

Ágnes ma reggel felállt!

Hajnus, boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

amica!Gratulálok Ágnesnek nagyon ügyi baba! :D

Mi használtunk Normaflor-t, de nem kellett sokat és nagyon jó!
Vendég

Anikó!Képzeld a Husi meglátta a férjed képét és elkezdett apázni.
A Balázs is szemüveges talán azért! :) :) :)
Bár most tartunk ott,hogy minden bácsi vagy apa vagy néni! :D :D
Vendég

Sziasztok!!

Először is nagyon köszönjük a jókívánságokat!!

Őszintén szólva nagyon nagy csodálatom minden 3 gyermekes anyukának!! Nekem egyenlőre segítség mellett - anyósom itt volt, most meg anyukám - sem tűnik egyszerűnek :lol:

Szóval rövid leszek:
a szülés egészen más volt, mint Vincénél! Mindenkinek ajánlom, hogy fogadjon szülésznőt!!!! Egyszerüen elképesztően sokat számít a törődés.
AMúgy oxitocinnal lett a szülsé beindítva és végig kaptam, és így lett meg 3/41-től fél 8-ra Janka. Itt is volt egy pont, amikor elegem volt, de a segítség mind az orvos, mind a szülésznő részéről fantasztikus volt. A kitolási szakaszban meg is kaptam a dokitol: "Most nem énekelünk, hanem szülünk!" :lol:

Janka csodálatos, Vince egy angyal, mit mondhatnék. Csak az időből lenne egy kicsit több.

Mindenkit puszikunk és talán majd lesz még a napokban időm visszanézni.

Ha jó idő lesz, elkezdem Jankát is kivinni a jövő héten és akkortól ha valakinek van kedve, sétálhatunk is.

Mindenkinek szépeket!!

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!
Nagyon örülök,hogy tudtál picit jönni és olyan jó,hogy már 4-en vagytok!! :lol: :lol:
Majd belefogsz biztos jönni csak az eleje nehéz és Vince is nagyon ari baba,hogy ugyan olyan jó mint volt!Ez sokat számít!
Remélem teszel majd még fel képeket nagyon szeretném látni ezt a kis gyönyörűséget!
Vendég

Sziasztok!

Eszter, de jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy jól vagy és a szülés szép emlék maradt, nagyon jó a szülésznő törődése. Nekem fontosabb is volt, mint az orvos.... Vince pedig csak tündér lehet, ahogy nézett a képen Jankára! :lol: Mi már sokat csavargunk Kincsővel a Lőverekben, csatlakozunk szívesen :P .

Andi, Ágnesnek óriási gratula!!! Nagyon ügyi! Lefényképezted?

Rik, 2 éves koráig mindenképpen otthon szeretnék Kincsővel maradni, azt már eldöntöttem!!! 2-3 órát vállaltam volna csak hetente, de szerintem így már nem érné meg, a gyedem több lesz. Mikor terhes lettem, akkor gondoltam egy évre (imádtam dolgozni, nehezen képzeltem el az itthonlétet), de azért már sokat változtam Kincső mellett!

Gabó-elmesélem Kálmánnak, biztos tetszeni fog neki. Levi is odavolt Balázs szemüvegéért? Kincső mindig le akarja venni a miénket, csupa maszat is mind a négy lencse.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!A Balázs szemüvege mint nálatok állandó veszélyben van folyton maszatos! :shock: :shock: :lol: :lol:
Vendég

Ja és igen!Megtudtam végre nézni a Violnál találkozó babák képeit!
Tüneményes mindegyik gyerkőc! :lol: :lol: :lol:
A Husom most alszik azt felébred és nyakunkba vesszük a Csótót és megyünk csavizni!
Vendég

Esztermami!!!
NAgy gratula mégegyszer!NAgyon ügyi voltál!!És biztos most is nagyon jó anyuci vagy! :wink:
Képet tegyél majd fel,hadd csodáljuk meg a két tesót!
Nekem könnyebb volt bizti a két gyerek az elejétől kezdve,mert nagyobb volt a Réka.De idővel nagyon jo tesok lesznek,mert nincs köztük nagy korkülönbség.(na nem azért mintha az enyémek nem lennének jo tesok,hanem mert tudnak majd együtt játszani,ami nekem nem adatott meg!!!)
Még egy kérdés:Milyen lányos anyucinak lenni???? :lol:

Gabó,Amica
köszi a választ.Akkor elkezdhetem kár most is???
Még néha köhög,meg az orra se tiszta teljesen.Igy is???
(gyogyszert már csak a köptetőt kapja)

Anikó
a Petra is anyum szemüvegét akarta megkaparintani mindig!!Az olyan jo játék!!!
Hát igen,ugy már nem éri meg ha gyes mellé kapsz 4 orás pénzt.Én se fogok többet kapni nagyon,mert amivel többet kapok,azt odaadoma bölcsinek :( :evil:
Vendég

Gabó
nekem is alszik Petra,Rékának meg nem kell segiteni ma a lecoban,mert másolnivalója van csak.Gondoltam felnézek van-e itt valaki!
Háznézés???????
Vendég

Anikó
még kérdezni akartam,hogy jöttem a képbe a Krisztával való megismerkedésedkor?Hogy itt lakott ő is???Bocsi,hogy ilyen kiváncsi vagyok!!
Vendég

Na látom mindenki eltünt,azt teszem én is!!
Szép napot mindenkinek!!! 8)
Vendég

Na itt Levi fél órát aludt aztán megébredt(náthás lett,de semmit nem szívott ki az orszívó)most meg baszik visszaaludni fél órát próbáltam,de nem hajlandó! :x :x :x :x :x
Szerintem elkezdheted neki adni!
Vendég

Asszem mi ma már sehova sem megyünk,de mindjárt begyújtok,mert marha hideg van fúj a szél ezerrel!
Vendég

Sziasztok.

Köszönöm mindenkinek a köszöntést!

Kép

Kép
hajnus

Na az én lurkóm negyed órája beájult kíváncsi leszek meddig húzza a délelőtti fél órája után!
Vendég

Látom mindenki vagy punnyad vagy csavarog valahol! :) :) :)
Apa mindjárt jön aztán nekiállok főzni majd este jövök ha ideférek! :? :?
Vendég

Gabó
Husinak jobbulást kivánunk!!Mi is együtt érzünk vele,mert zsepkendőzünk remdesen Rékámmal!! :(
Nem válszoltál a Házkeresésre!!! :roll:
Balázzsal megvolt a kibékülés?? :wink:
Vendég

Mit finomat főztél??
Vendég

Mit-mi :idea:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?