Na sziasztok lányok!
Csoda történt, mind a két gyerekem alszik (na nem csoda, csak a nappali alvás hiánya), de nekem még korán van a lefekvéshez, a kádba beülni nem merek, mert ha valamelyik felébred (ami a Márknál esélyes, ha nem alszik du. és ilyen hamar elájul, akkor szokott lenni még egy sírós ébredése 1-2 órával elalvás után), akkor spuri, a párom se jön ma haza, mert egyszer 35 éves, és fent maradt Pesten a barátaival szórakozni egyet (ha Pesten laknánk, ilyenkor taxiba ülne és hazajönne, de ide???), a négy fallal semmi kedvem beszélgetni, a TV a hálóban van, majd a Grace Klinikára bemegyek, de előbb nincs kedvem, kiteregettem a délutánról maradt utolsó adag ruhát is, a kutyák megetetve - szóval, jókislány voltam, gondoltam, most már leülök, és írogatok ide mindenféle hülyeséget...
Ja, és közben a vasárnapi győri látogatáskor kapott házi somlói galuskát eszem rengeteg tejszínhabbal...
Mi nekem +6 kiló...!!!:-D
Mit is írjak?
A szombatunk jól sikerült, bár nagy program nem volt, de legalább elmentünk a kedvenc éttermünkbe Budán és ettünk egy jót, utána a zuhogó esőre való tekintettel soppingolni mentünk, de remélem, legközelebb szép idő lesz, akkor üzletközpontnak a közelébe se akarok menni... Furcsa volt kettesben, de jó, és legalább az is kiderült, hogy anyukámék is tudnak mit kezdeni a két gyerekkel, meg a gyerekek is a mi félnapos hiányunkkal.
Azért azt halkan elmesélem, hogy mielőtt elindultunk itthonról, anyu mondta, hogy mire hazaérünk, csinál a páromnak tortát. Mikor hazaértünk, kérdeztem, hogy "és a torta???" Mire anyu: nem volt rá időm, a két gyerek minden percemet lefoglalta! Annyira röhögtem, hogy nekem mondja?!:-)
Vasárnap Győrben voltunk a barátainknál, a kisfiúk a Márkkal egyidős, volt nagy játék, apukák kisfiúztak, mi meg a barátnőmmel közben jól kibeszéltük őket (meg magunkat)
Csajok, feldobok egy csontot, rágjuk már le jó alaposan!!! Ti hogy álltok az "el kéne menni valahova szórakozni, de a gyereket nem tudjuk kire hagyni, akkor megyek egyedül" kérdéskörrel? Van nálatok ilyen, hogy viselitek, stb...? Mert nálunk mostanában kezd ez "bevezetődni" és alapvetően nincs is semmi bajom vele, azon kívül, hogy ugye földrajzi és közlekedésrendészeti (de szép volt!:-) ) szempontokból azzal jár, hogy ilyenkor a párom egyáltalán nem jön haza. Bár nem tudom, mennyivel lenne jobb, ha hajnalban hazaállítana némileg kapatosan... Meg nem is közli ezt, hanem mindig megkérdezi, hogy mehet-e, de soha nincs szívem nemet mondani, elvégre legalább ő eressze ki néha a gőzt... Csak néha olyan szar két napig egyedül itthon.
Na, Lénát közben kihoztam, ahogy hallom, mindjárt vihetem pelenkázni is, aztán lassan én is elkészülök éjjelre.
Pussz mindenkinek, majd még felnézek - vagy nem:-) Nem én döntöm el...