Jó reggelt!
Balwin! Akkor vegyél mindenképp egy newborn csomagot is, de ne az óriásit. Köszönöm az izgulást, gondolhatod én hogy lehetek!
Nagyon helyes az a húszhetes pocak! Egyébként a pocakméretből állítólag nem nagyon lehet következtetni a baba súlyára. Nekem most kisebb van, mint Botonddal, mégis a dokim azt mondta, hogy már most megvan 4 kg. Persze az a biztos adat, amikor kibújik, mert hallottam én már dokik által is nagyon rosszul megtippelt babasúlyokról.
Egyébként meg mindegy a születési súlya, csak egészséges legyen!!!!!!
Elin! Nagyon klassz tortája volt Lilcsinek! Nekem is a tortaevős kép a kedvencem, annyira cuki!!!!
Tegnap nekem egész délután meg este is vacakolt a babanet.
S akkor engedd meg, hogy a születésetek napján is sok boldogságot, jó egészséget és minden szépet és jót kívánjak nektek!!!!
Ildikó! Akkor neked is szép súllyal születtek a gyerekek!
Köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk csak egyre kevésbé birom a várakozást, nagyon türelmetlen vagyok, ami egyáltalán nem jó, de sajna ez van. Tegnap voltam NST-n, meg vizsgálaton is, a dokim nagyon rendes, azon a véleményen van, hogy hagyni kell természetes útján beindulni a dolgokat, így aztán a hét végéig kaptunk haladékot a magzatvízvizsgálat alól, s eszében sincs befektetni!
Enike továbbra is nagyon virgonc, tegnap legalább hajnal egyig ficánkolt a hasamban, azt hittem sosem tudok már elaludni. A szívhangja is nagyon jó továbbra is, úgyhogy egyelőre marad a várakozás.
Olga! A fogzás miatt a babák akár a fogacskák kibújása előtt hónapokkal előbb is nyűgösebbek lehetnek, mivel már megindulhat a foggyökök növekedése az íny alatt, ami viszont még hosszú ideig nem fog kibújni. Ez tudom nem vígasztaló, meg lehet, hogy csak elmélet. Nálunk sajna se a dentinox se más nem segített. Volt, hogy kínomban éjszakára már Panadolt adtam neki, de azzal is ugyanúgy felkelt.
Ezt most csak azért írtam le, hogyha esetleg nem használ ne keseredj el, van ilyen is. Túl kell élni valahogy.
Katlina! Veletek mi újság?