Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!!!!!

De jó, itt a hétfő!!! Na jó, vicc volt...

Heni: Drukk, drukk, drukk!!!! Jelentkezz mielőbb!!!!!!! Nem lesz semmi baja a babának, gondoltam rád tegnap, hogy gyógyulj, gyógyulj!!

Pandácska: Jobban vagy már? Boldog házassági évfordulót!! Még vagy 50.-et!!

Betty: Üdv nálunk! Tessék hozzánk csatlakozni!!! Teszteredmény??

Betty (Fix): És később sem korrigálják a heteket, mindenképpen az utolsó mensitől számolják a heteket? Pl. ha tuti, hogy a ciklus végén volt a fogantatás...

Ninike: Köszi az infót az apasági nyilatkozattal kapcsolatban. Apa egyedül el tudja intézni? Ne az én fejem égjen majd...

Nagyon szép napot mindenkinek!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Hát Lányok, lehet, hogy tesztelek holnap, bár 99% biztos vagyok benne, hogy negatív lesz. Két napja barnázok, és ma leesett a hőm 36.4-re (eddig 36.6 vagy afölött volt).
Vendég

Pandácska: Most számoltam utána, lehet, hogy kevés lesz az az 50. évforduló...Na jó, akkor 75-öt kívánok...

Babszika: Nekem nem most semmit az a film...Miről szól? Bár ha ilyen hatással volt rád, lehet hogy nem kéne erőlködnöm...

jaimee

Jaimee!

Egy nőről, aki éppen válófélben van és a kislányával elköltözik az olcsóbb városnegyedbe.
Ő maga alapból ideggyenge, mert az anyja anno elhagyta.
Egy idő után a kislánya "képzelt baráttal" játszik.
Kiderül, h a fölöttük lakó (vagyis csak lakott) kislány szellemével beszélget.
Anyuci megtiltja, h beszélgessen a szellemmel, de erre bedühödik a szellem és meg akarja ölni a kislányt.
Mivel anya nagyon szereti a kislányát, ezért azt kéri a szellemtől, h inkább őt vigye magával és lesz a mamája!
Anyuci meghal és így akislány apuhoz kerül. Mikor elköltözik, a liftben találkozik anya szellemével és megnyugtatja, h ha bármikor hiányzik neki, ő mindig itt lesz ebben a házban.

Nagyjából. De persze vannak még egyéb szálak is. Kicsi para is van benne, de nem ez a fő vonal sztem. Még apa is sírt rajta!!!

babszika

Jaimee!

Nekem sajna nem korrigálták, pedig végig meg volt a 2 hét eltérés, és a ciklusom se 28 napos volt akkor (35-40). És sajna ez miatt fektettek be a kiírt időpont után 1 nappal a kórházba, és ezért indították meg, pedig aznap, amikor megszületett Peti reggel magától kilöködőtt a nyákcsap, így szerintem ha még vártunk volna, meg lett volna magától. Úgyhogy 2 hétig voltam kórházban, és végül szekció lett.
Vendég

Heni,
Ha nem vagy lázas nincs baj de még láznál se mindig. A kismamák többsége megfázik a 9 hónap alatt azért az hosszú idő. Tea méz vitamin minden rendben lesz!!

Andi,
Köszönjük :lol:
Vendég

Ja, azt kihagytam, h azért fekete víz a címe, mert a kislány hulláját egy nagy tartályban (amiben már fekete a víz) talája meg anya.
És a kislány szelleme folyamatosan próbál "segíteni" a fekete vízzel, h rátaláljanak, de nem sok sikerrel. Anya is csak nehezen jön rá...

babszika

Lassan megyek is!

Sziasztok!!!!!

babszika

Jaimee,
Elég lesz az ötven is ha azt egészségben élhetjük meg köszönjük :lol: Jobban vagyok bár még az orrommal még mindig szenvedek szóval nem az igazi.
Vendég

Babszika,
Amúgy ennek a csajnak van egy másik filmje ami teljesen más témájú. Én azt láttam elöbb és érdekes volt utánna anya szerepben látni.
Vendég

Pandácska

Nagyon boldog házassági évfordulót kivánok nektek!!!!!!!!!!! :D

Sirkici
sirkici

Babszika: Brrrrrrrr...Nekem már ennyitől is szaladál a hátamon a hideg....Brrr....Fekete víz. Ezt megjegyzem. Jó munkát!! :D

Betty (Fix): Szekció? Az mit jelent? Biztos nagyon alapos akart lenni a dokid, nem? Én úgy hallottam, hogy amíg a baba jól érzi magát, oké a méhlepény, várnak. Nem így van? Szoktak még magzatvízből mintát venni...És amúgy jól voltál?

jaimee

Sirkici,
Neked is köszönjük :D
Vendég

Jaimee!

Szekció=császár. A dokim tényleg alapos volt. Ő mondta, hogy az UH a mérvadó, és nekem végig meg volt a két hét, de nem várhatunk a végtelenségig... 10 nap után indították, majd a 11.nap után újra. Minden rendben volt, naponta nézték az NST-t, kétnaponta magzatvízvétel, szóval Peti el volt odabent, és én is idekint, csak már türelmetlen voltam nagyon, mert már látni akartam Őt!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hogy ne kelljen odaírni, hogy Betty (fix.b), mostantól Betsy leszek :) Amúgy én még nem is üdvözöltem az új Bettyt!

Betty!

Üdv köztünk!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt,

Betty 615,

Üdv közöttünk! Drukkolok a mai +++ tesztedhez. Az első babámnál nekem is volt picike vérzésem az első 3 hónapban, szóval esélyes vagy. :P :P

Ditke: sajnálom, de majd ebben a ciklusban. :P

Krisztinka,

Köszi a jelölést, visszaigazoltalak.

Pandácska,

BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT

Omnia,

Ne aggódj, minden ok lesz. :P :P

Heni,

Várjuk az uh eredményét minél előbb. Szorítok. :P :P

Betty,

Köszönöm a szavazatokat, és persze mindenkinek aki szavazott, most már 100 fölött vagyunk. Bár elsők nem leszünk, de azért a remány hal meg utoljára. :P :P

Lányok,

Egy kicsit elbizonytalanodtam a babát illetően. Félek, nagyon félek.
33 éves vagyok, mi lesz ha nem lesz egészséges, azt nem bírnám elviselni. Nem vagyok elég erős beteg baba neveléséhez. Mi lesz ha lejár a GYED, a gyes csak 25 000 ft, abból nem igen tudunk hiteleket fizetni.Már azt sem tudom hogy kell megfogni egy pici babát. Sokat fog sírni,. nem alszik éjszaka, nekem meg fel kell kelnem, hogy a nagyokat elvigyem suliba. Szóval, éjszakázás, betegségek, oltások, anyagi helyzet. Mi lesz ha utána megint nem kapok állást. Legutóbb is minden cég elzavart azzal hogy kicsik a gyerekek, és ha betegek, hova teszem őket. Nagyon félek, nem tudom mi legyen. Tiszta depibe estem.
Ne haragudjatok a hisztiért, de minél közelebb jön a tényleges próbálkozás hónapja, annál jobban parázok.

Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredtem, de teljesen kivagyok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: A korodhoz inkább no comment. 32 leszek júniusban, ohne baby....Szóval tök fiatal vagy!!! Hogy jutott most eszedbe a beteg baba ötlete? A korod miatt? A sógornőm 34 ill 36 évesen szült, a másodiknál 20 hetesen megnézték a babát, hogy egészséges e. Két gyönyörű gyerekük van, úgyhogy a kor nem akadály. A munkahely...hát igen, kár tagadni, hogy ez gond lehet. Két gyerek után lehet, hogy én is elgondolkodnék, mivel azonban a párom egyelőre másodikat sem akar, továbbá még az első sem fogant meg, ezért nálunk ez nem aktuális. Dehát annyira vágytál babára a múltkor.....

Betsy: Üdv körünkben, örülök, hogy csatlakoztál! :D :D :D

Betty: Hol van már az a teszt eredmény?

jaimee

Judy,
Nővérem is ezeken gondolkodott hogy kell-e bírni fogja-e két gyerekekel mi lesz a munkával stb stb. Most babás és nagyon örül neki. Szerintem ez normális hogy vannak benned félelmek. A korodat illetően szerintem még a fiatal kategóriába tartozol gyerek szülést illetően is. Ha meg gyest kapsz utánna érdemes táppénzre menni amikor babás vagy és van rá lehetőség akkor több pénzt kapsz.

Betty,
teszt???
Vendég

Jaimee,Pandi,

Tegnap a naplóban volt egy anyuka, nagyon beteg babája van, és ezen kezdtem el parázni. Most is nagyon vágyok egy kislányra, de nagyon félek. Lehet hogy ez csak ilyen átmeneti depi, remélem elmúlik hamar. :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: ne izgulj már.Én 35 leszek nyáron, de meg sem fordlna a fejemben ilyesmi!!!!
Nyugi...akard azt a kis pöttymanót...és jönni fog!!!!!
vedresandi

Judy: Jaa, jól van, átmeneti lesz ez, látom! :D :D

A Naplóról meg....na jó, inkább semmit...

jaimee

Judy,
Szerintem mindenki fél legbelül attól hogy beteg lesz a babája de erre nem is szabad gondolni...
Vendég

Sziasztok!

Na végre, hogy van időm bekukkantani. Végig olvastalak titeket, de olyan sokat, írtatok, hogy mire a végére értem, már nem tudom kinek mit akartam írni. Nagyon zűrös hétvégénk volt. Anyósomat csütörtökön vittük Pécsre kemóra, pénteken férjemmel voltam állás interjún. Utána a lagzi előkészületei foglaltak le. Szombaton lagziban voltunk. Vasárnap rom eltakarítás. Ma pedig próbálom behozni ezt a 4 napot.
Pénteken beszéltem a konzulensemmel. Azt mondta nagyon jó a dolgozatom, írjam meg a még hiányzó pár oldalt, és köttessem be. Ő már nem akarja látni készen, mert tudja, hogy meg tudom írni ökéletesre, mert eddig amit olvasott nagyon tetszett neki. :lol:
Felhívtam a nőgyogyit is. Még mindig nem érkezett meg a cytologiám eredménye. Majd ma délután is felhívom őket.

Pandácska!
Nagyon boldog házassági évfordulót nektek!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Babszika!

Én is láttam azt a filmet. Szerintem jó volt. A végét mi is végig sírtuk a férjemmel. Azért picit félelmetes volt az a film. Lehet, hogy azért, mert én pár nappal előtte láttam a kört. És ha jól tudom azt is ez a fickó rendezte.

Heni!
Nagyon drukkolunk ma. :wink: Írd meg mielőbb, hogy mi van.

Új csajok!
(Ez a megszólítás mindenkinek szól, akit még nem üdvözöltem)
Üdv közöttünk!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell: Elismerésem!! Ügyes vagy. Hamarosan egy feladattal kevesebb lesz a tányérodon. Bocs, képzavar. :oops:

jaimee

Íme a görbém: Kép

Lehet ez már a peteérés?!? Korai, nem?

jaimee

Jaimee,
Lehet bizony ha szépen felmegy utánna a hőd de most nagyon úgy tünik hogy mars az ágyba :wink:
Vendég

Csajok!

Apuci picit többet ivott szombaton a kelleténél. (Nem kellett volna neki semmit innia!) Nem volt részeg, csak spicces. :)
Mennyit kell várnunk szerintetek, hogy eltűnjön az alkohol hatása?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Csheni!
Ne aggódj a kis megfázás miatt. Én is voltam beteg a terhességem alatt, olyan 15 hetes lehettem és lázam is volt. Kapatm valai bogyót, amit kismamik is szedhetnek és minden oké volt. Manónak nem lett semmi baja!
NYUGI!!! Az nem jó a babának sem , ha állandóan agyaltok meg aggódtok!!!
Ez rád is vonatkozik Omnia!!! :lol: :lol: :lol:
Minden oké lesz!

Judy! Én is láttam a Naplót és mia apával úgy gondoljuk, hogy épp ezekért a dolgokért nem megyünk el a végsőkig a kistesóprojekt kapcsán. Itt a lombikra gondolok. Én nem tudnám elviselni, ha ilyen beteg babám születne.
Szóval mi valószínű, hs szükséges esetleg a pé serkentő, annál tovább nem fogunk menni.
Apa Manó születését is tiszta aggodalommal élte meg, mert császár volt, amit tudtunk előre, csak ahogy a szülőszobán elment a magzatvíz, ami nem volt tiszta és leesett Manó szívhangja, rohanás a műtőbe és minden oké legyen velünk. Most is frászt kap apa, ha ezekre gondol.

Pandácska!
Nagyon Boldog Házassági ÉVfordulót!!!! És mielőbbi Babaáldást!!!!

Kép

Betti! Üdv közöttünk!!! Megvolt a teszt??? Már várom az eredményt nagyon!!! Drukkk++++++++++++++!

Nálam most ez a helyzet és hétvégére nem várom a mensit, azaz szombattól:

Kép

Szép Napot Mindenkinek!!!
Vendég

Christell: A pia lebomlott szerintem....kb vasárnap reggelre. Nem, lányok? Ha spicces volt, talán még hamarabb.

Panda: Köszi, reggel tettünk az ügy érdekében. Utána feküdtem egy órát. De az is lehet, hogy elromlott a hőmérő....Vagy kihülök.... :? :?
Ilyen mélyre mindenesetre még sosem süllyedtem. No meglátjuk....

jaimee

Heni,
Van homeós bogyó Oscillococcinum terhesek és babák is szedhetik nekem hatott.
Vendég

Jaimee!

És meddig van az alkohol hatással a kiskatonákra? Vagy a szeszes katonák már kiürültek? :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell: Hm...fogalmam sincs. Lehetnek egyáltalán szeszesek azok a katonák? Én nem aggódnék. Vagy felelőtlen vagyok?? :?

Mit szóltok az új számlálómhoz? Hát nem gyönyörű? :D

jaimee

Christell: Én sem értek a spicces katonákhoz, de az is lehet hogy beéneklik magukat, ahova kell
Kép

Sztem ne aggódj, azóta biztos kijózanodtak.
vedresandi

Férjem kb. kéthetente baráti társasággal italozgat és többet is iszik a kelleténél. A kérdéseim: 1., Az ilyen sűrűségű "részegeskedés" károsíthatja-e, befolyásolhatja-e tervezett gyermekünk egészségét? Illetve,
2., ha éppen ittas állapotban történik a nemzés, van e kockázata?
Válasz:
Az a helyzet, hogy a fogantatáskor semmi bajt nem okoz a babánál, ha az apa éppen ittas, illetve ebből a szempontból az sem gond, hogy kéthetente többet iszik a kelleténél. Én a gondot ott látom, hogy egy születendő gyermeknek jó-e, ha az apja (már elnézést) részegeskedik néha.
Persze, ha a helyzet nem ilyen vészes, akkor elnézést kérek. Ez egyébként is az Önök döntése lesz.
Dr. Ács Nándor

Kérdés:
Ha egy átmulatott éjszaka után szeretkezünk, mondhatnám úgy is enyhén illuminált állapotban, nos vajon az milyen hatással lehet vagy van a születendő gyerekre (természetesen ha azon az estén fogant meg)
Válasz:
Bármilyen átmulatott éjszaka után is fogan a gyermek abból biztosan nem lesz baj, ebben nyugodt lehet. Persze ne felejtsük el, hogy Whoopi Goldberg anyukája is megfogadta, amikor a lánya megszületett, hogy soha többé nem szeretkezik Halloween idején!
Dr. Ács Nándor
k.vanda

Férjem kb. kéthetente baráti társasággal italozgat és többet is iszik a kelleténél. A kérdéseim: 1., Az ilyen sűrűségű "részegeskedés" károsíthatja-e, befolyásolhatja-e tervezett gyermekünk egészségét? Illetve,
2., ha éppen ittas állapotban történik a nemzés, van e kockázata?
Válasz:
Az a helyzet, hogy a fogantatáskor semmi bajt nem okoz a babánál, ha az apa éppen ittas, illetve ebből a szempontból az sem gond, hogy kéthetente többet iszik a kelleténél. Én a gondot ott látom, hogy egy születendő gyermeknek jó-e, ha az apja (már elnézést) részegeskedik néha.
Persze, ha a helyzet nem ilyen vészes, akkor elnézést kérek. Ez egyébként is az Önök döntése lesz.
Dr. Ács Nándor

Kérdés:
Ha egy átmulatott éjszaka után szeretkezünk, mondhatnám úgy is enyhén illuminált állapotban, nos vajon az milyen hatással lehet vagy van a születendő gyerekre (természetesen ha azon az estén fogant meg)
Válasz:
Bármilyen átmulatott éjszaka után is fogan a gyermek abból biztosan nem lesz baj, ebben nyugodt lehet. Persze ne felejtsük el, hogy Whoopi Goldberg anyukája is megfogadta, amikor a lánya megszületett, hogy soha többé nem szeretkezik Halloween idején!
Dr. Ács Nándor
k.vanda

Vanda: Szegény Whoopi Goldberg remélem nem olvassa Ács doktor válaszát. :D :D

jaimee

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól :D

Van egy gyönyörű szép pici babóka a méhemben!, aki már 0,32 cm CRL. Pulzáló szivecskével :D :D

A másik petezsákom is megvan, benne még mindig senki :( Azt mondta, a doki, hogy vagy felszívódik, vagy jövőhétre lesz benne baba....Más választás nincs...De én az egy babámat is hihetetlenül szeretem már most! :D A francos nátha idegesít, de azt mondta a doki is, hogy nem lesz semmi baj.... Jövő héten kell mennem laborokra (legalábbis én így tervezem) és 3 hét múlva újabb kontroll.

Este próbálok képet tenni :D

Jaimee: tök jó a vonalzód, bár mondjuk már nem sokáig lesz....

Babszi: köszi, én már a jeget is megfújom!

Mindenkinek köszönöm, hogy gondoltatok Ránk! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!

Úgy vártam már, hogy jelentkezz! Nagyon örülök, hogy már ekkorát nőlt a kis gyöngyszemetek! Megírnád, hogy UH szerint és mensi szerint hány hetes vagy most pontosan? Vonalzót nem csinálsz, vagy egyelőre még vársz vele? Nálatok a doki magától adta a képet, vagy fizetni kellet érte? Milyen laborokra mész? Nekem nem kellett..
Vendég

Csheni:
GRATULÁLOK!!!!! Ez csodálatos hír!!
Hallottad a szivecskéjét, vagy csak láttad, hogy mozog a kis pöttyöcske?
Vendég

Heni,
Éljen :lol: remélem azért a másik is beindul... na csinálhatom már a pocakos táblát? Írtam neked homeóst ha visszaolvasod kismamák is szedhetik.
Vendég

Heni!!!!!

NAGGGGY NAGGGGY GRATULA NEKED!!!!!!!

Kép
vedresandi

Heni!

Ez csodálatos... :lol: Nagyon örülök a hírnek... :lol: Gondolom Ti is.. Apuka is ott volt ma veled? Látta az ultrahangot? Kaptál képet is? Nem tudok mást írni, minthogy gratulálok, és nagyon jó egészséget mindkettőtöknek.... Na és jó lenne, ha a másik zsákocskában is lenne valaki... Na de ne legyünk telhetetlenek... :)

Vanda!
Köszi Ács doki véleményét... Akkor nem várunk 1 napot sem... Belevágunk... :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mindenkinek szép napot :D

Pandácska: Nagyon Boldog Házassági Évfordulót kívánok Nektek!!!
Emlékszem, hogy milyen Büszke voltam , amikor azt mondtam, hogy "Ez már a második!!!" :D :lol: Most MÁR 4 évesek leszünk :roll: A párom nagyszülei pedig 60 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Betty: Üdv. köztünk. Várunk a ++++++++ tesztet :P

Betsyke Ez jó ötlet volt :)

Omnia:
Minden ok, hidd el! Én 7. hetesen voltam uh-n, mert vérezgettem. Nem is vártam, hogy látni fogom a kisbabzsákomat! Akkor már lüktetett a kis szíve!!!

Mi jól vagyunk. Ma bementem a munkahelyemre, mert volt egy kis elintéznivalóm. Olyan jó érzés töltött el!!! Valahol már mennék vissza dolgozni :)

Kép
Kép
Kép
olik22

Heni: Jaaaj, de jó! Ne sajnáld, hogy nem ikrek, szerintem inkább 2x1 baba, mint 1x2. Már a hely szűke miatt is!! Nagyon-nagyon örülök a jó hírnek!!!!! :D :D :D :D :D :D Jaj, de jó, jaj de jó!! Ha mi így örülünk, el tudom képzelni, mit érzel te!!! És végre valakinek tetszik a számlálóm!!! :wink:

Christell: Hajrá, hajrá! Mindent bele!! :wink:

Nem tudom, lányok, nekem olyan jó kedvem van ma, fogalmam nincs, mitől. :D Már tegnap is mondjuk, kérdezte a párom, hogy mit ettem/ittam, hogy ilyen kacagós kedvem van. Semmi nem történt, spontán az egész. De olyan jó!!! Kicsit elegem van már a majréból, szorongásból, kínból. Élvezem a jó kedvet, amíg tart. :D

jaimee

Heni,

Gratulálok, és meglátod jövő hétre a másik petezsákban is ott lesz egy kis aprócska babóca, és egy gyönyör ikerpárnak leszel a boldog anyucija. :P :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jamiee,
Tényleg jó a számlálód :wink:
Vendég

Heni:
GRATULÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! KépMindig is tudtam, hogy minden rendben lesz! Megérdemeltétek, de tényleg!!! Nagyon vigyázzatok magatokra és minden legjobbat kívánok Nektek!

Kép
Kép
Kép
olik22

Pandácska: Köszi! :D

jaimee

Jaimee!

Mondtam már, hogy jó az új vonalzód?! ;)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?