Új privát üzeneted érkezett!

Omnia: és is aggódom a holnap miatt, ez szerintem természetes....Viszont a másik topikban van egy lány, akinél 5+3-on még petezsákot csak sejtettek és 6+0-n 10mm, benne apró ponttal...Ezzel csak azt akartam írni, hogy a babák nem egyenlő mértékben fejlődnek és pár nap is csodákra képes....Én nagyon beérném, ha csak 1 picikém jó helyen és egészégesesen ott lenne a pocimban, dobogó szivecskével...Viszont akkor tényleg az 5-6 heten járhatsz...Érzel valamit?

Engem egyre inkább kerülget a róka koma..

Cici fájásról: nekem soha nem jelentkezett, sem mensi előtt, se terhesség alatt... Még utro kúpot is kaptam most és nulla mell fájás...Szóval szerintem a tüneteket ne nagyon nézegessétek! Ha nincs, az ugyanolyan jó lehet, mintha valakinek vannak tünetei...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Üdv mindenkinek!

Szia Hanna! Én még csak most tudlak köszönteni a körünkben!!! Mielőbbi babásodást és írj gyakran!!

Érdekes, én még csődtömegnek nem éreztem magam, csak mert nincs baba...Azért szoktam elszomorodni, ha eszembe jut, hogy esetleg nem ajándékozhatom meg a párom egy babával. Olyankor lelkiismeretfurdalásom van. De sok nagyon értékes embert ismerek, akiknek ilyen vagy olyan okból nem lett baba, de egyáltalán nem csődtömeg egyik sem...ÉS IGENIS SIKERÜLNI FOG MINDANNYIUNKNAK, CSAK IDŐ KÉRDÉSE!!! Vagy kibírom ép idegekkel addig, vagy nem... :D :D

Heni: Szorítok majd holnap, de minden rendben lesz!!!!!

Annyit írtatok, hogy nem is tudok mindenre reagálni...

Babszika: Nem kiborulni, itt szerintem én vagyok a legidősebb baba nélküli, nekem lenne okom leginkább letörni..... :D :D Fél év múlva mondjuk lehet, hogy nem leszek ilyen bizakodó...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Heni: melyik könyvet is ajánlottad? Visszakereshetnék, és próbáltam is, de még nem találtam meg, hol írtad a könyv címét. A hétvégén néztem kismama könyveket, de a párom azt mondta, még nem nagyon kéne vele foglalkoznom, legalább várjam meg, míg 12 hetes nem leszek... :shock: Na addig biztos nem tudok várni, de visszatettem a könyvet a helyére a könyvesboltban...Peidg legszivesebben az összes babás könyvet megvenném, beleértve az utónév könyveket is. :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Heni!

Akit írtál, hogy 6+0 hetesen csak petezsákot láttak benne ponttal, neki UH szerint volt akkora, vagy a mensi szerint?
Vendég

De az én zsákocskám 14 mm és nem látszott pont?!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omnia!

Lesz ott pont, majd meglátod! Csütörtökön mész, ugye? Addigra mensi szerint 8 hetes 1 napos leszel, és ha még később is fogant, biztos vagyok benne, hogy fogja látni a doki! Nem mindehol jó minőségűek az UH berendezések, a pontot lehet azért nem látta a dokid. A petezsák mérete sem biztos, hogy 14mm volt. Ilyen picike babyt nem olyan egyszerű megmérni! Szóval nyugi, inkább pozitív dolgokra gondolj! :lol:
Vendég

Sziasztok! Már fél 9 van, olyan fura :D
Lányok! Mit jelentenek azok a +- ok, amiket a terhességeknél emlegettek? Hét+nap? És miért, a terhességet az előző mensitől számolják??

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Heni! Izgulok érted holnap, nagyon! Mire hazaérünk már mindent tudni fogsz :D Írd ám meg hamar!!! Minden rendben lesz, hidd el!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
7+1 azt jelenti hogy 7 hetes és 1 napos. A terhesség 40 hete úgy jön ki ha az utolsó mensi első napjától számoljuk. Így kapsz szülés dátumot is és a vizsgálatokra is e szerint kell menni.
Vendég

Fáj a méhem... arra gyanakszom hogy a sok nozifújástól :oops:
Vendég

Ne a hasadból szorítsd az orrfújást! Vagy ne figyelj oda, mert már én is délután úgy éreztem, hogy mikor teregettem és ráztam a ruhákat, hogy fáj a hasam :roll: Lehet, hogy kezdek meglüttyennni :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

De, ha nem az orrfújás, akkor a babó keresi a helyét :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla!

Azért az utsó mensi első napjától számolják a terhességnél a heteket, mert ugye az, amit tudsz biztosan. Aazt nem tudod, hogy pontosan mikor fogant. Így amikor megfogan, papírforma szerint már két hetesnek felel meg. Persze UH szerinti hetek és mensi szeinti hetek között lehet eltérés, lásd az én példámat: 2 hét volt végig, és 42.hétre született Peti.
Vendég

Kamilla,
Lehet kispandát már kifújtam :oops:
Vendég

sziasztok!
Új vagyok itt,de ha valaki tudna segíteni ebben,megköszönném.
A párommal 3 hónapja próbálkozunk.29 éves vagyok,gyógyszert sok-sok éve nem szedek.A menszeszem mindig 26-28 naponként jelentkezik,általában 5-6 napig tart.Kivéve most:
Rendesen,időre pecsételőm volt,majd másnap nagyon kevés vérzéssel folytatódott,de a vérzés sem volt "100-as".Sokkal halványabb volt,mint szokott,és kevés(tisztasági elég volt),aztán másnap megint pecsételő,és vége.Azóta 2nap telt el.Volt valakinek esetleg hasonló ilyesmi?? Ja?! És 2 hete 1.5-2 óránként pisilni járok:) Előre is köszi a válaszokat!
betty615

Betty,
Csinálj egy tesztet szerintem holnap mert ezek érdekes tünetek...
Vendég

igen,ez lenne a legésszerűbb,de "csalódni"sem akarok megint.Mindegy,veszek,aztán közlöm...
betty615

Betty,
Ok várjuk és drukkolunk+++. Mióta próbálkoztok? Nem akarsz csatlakozni hozzánk?
Vendég

Betty!

Üdv. itt!

Igaza van a Pandának, vegyél egy tesztet.hátha...
Drukkolok Neked....
vedresandi

Szia Betty! Az a baj, hogy nem tudjuk, hogy hányadik napnál jársz most....lehet babó is :D Én ez miatt mentem dokihoz, annyi volt a különbség, hogy nálam ez 9napig elhúzódott. Sajna nálam nem a babó jele volt :( Érdemes holnap tesztelned? Van más jeled is? Eddig mindig 100-as volt a mensid?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandaaa!!!!!! Dehogy fújtad ki!!! :roll: :D De ha tényleg fáj, és úgy érzed az orrfújástól, akkor mellkasból szorítsd ne hasból :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!

Sajna 1 cn, és bocs a múltkoriért, de szerintem már teljesen bekattantam, annyira szeretnék már végre babát!!!

Heni, Omnia drukkolok hogy minden rendben legyen!!!!
Vendég

Nagyon örülök a válaszaitoknak,nagyon kedvesek vagytok.
Dehogynem! Én csatlakoznék hozzátok,mert itt sok jó,és érdekes dolog van,amiből sokat lehet tanulni is.
3 hónapja próbálkozunk Pandácska,és ilyen még az életben nem fordult elő velem,ami most.
betty615

Kamilla, 1 napig volt pecsételő,aztán 1 nap "menstruáció"(ilyen halványabb kivitelben,mint az eredeti)sokkal kevesebb,aztán 1 nap megint csak pecsételő. Ez volt 2 napja,azóta semmi.
Pedig mindig 5-6 napig szokott tartani norm. mennyiségben.
Jó lenne pedig tudni mi ez...Kicsit aggódom is :roll:
betty615

Helló Betti, üdv köztünk. Én a helyedben tuti csinálnék tesztet, mert én pl. képes vagyok olyan tüneteket produkálni, hogy öröm nézni. Úgyhogy ezekre nem alapoznék a helyedben. Ha ilyen össze-vissza pecételés volt, az bármi lehet , én doki vagy a teszt mellett szavazok!!!!

A házassági évfodulosoknak pedig sok boldogságot, legalább még 100 ilyen évfordulót...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Na jo csajok,megpróbálom a tesztet holnap véghezvinni......megcsinálom,és értesítelek majd este benneteket ok?!
Azért picikét(nagyon) szorítsatok!!!!!!!!!
Na megyek,kezdődött a heti-hetes.
Sziasztok!!! Jó éjt nektek!!
betty615

Betty!!!

Hajrá +++++++++++++++
Kép Kép Kép
vedresandi

Betti, küldök egy zebrát Neked, szedj le vagy két csíkot róla!!!!
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Kép ...mindenkinek!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Ditke,
Sajnálom pirit :( Küldd el az adataidat a táblához.

Betty,
Van egy táblánk ha sueretnél benne lenni küldd el az adataidat és beteszlek.

Kamilla,
Majd oda figyelek hogy mellkasból nyomjam :lol:

Hanna,
???

Kép
Vendég

Jó éjszakád mindenkinek,álmodjatok gömbölyűt!!!!

Kép

p.s..:még mindig nem jött meg :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vedresandi

Pandácska! Elevitet is kajálok :D most tűnt fel, hogy ez is van a táblán. 3.clostis hónap :roll:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Tényleg! A legújabb infom, hogy az étkezés is befolyásolja a hüvely kémhatását. Arra gondolok, hogy a katonák nagy része meghal a savas kémhatású közegünkben. Tudom, hogy természetesen savas és így van rendjén, de ti el tudjátok képzelni, hogy ez attól is fűgg, hogy mennyire agressszív, hogy mit eszünk???

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kár, hogy már nem vagytok itt.... most ezen fogok agyalni, meg azon, hogy hova raktam a székek lábára való párnácskákat, hogy ne karcolják meg a padlót :roll:
Sziasztok! Jók legyetek!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandácska! A holnapi házassági évfordulótokhoz Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!!!!

Jó reggelt!
Már megint hétfő van.... :(

babszika

Kamilla!

Azt nem tudom, hogy az étkezés mennyire befolyásolja a közeget, de van egy úgynevezett PCG tesztet, ami ellenanyagtermelő teszt. Azt vizsgálja, hogy szex után 8 órával van-e élő spermium a méhnyakon, ha nincs akkor a hüvely ellenanyagot termel és az gátolja a megtermékenyülést.

Babszika!
Jó reggelt Neked is!

Pandácska*!

Nagyon boldog 2.házassági évfordulót kívánunk Nektek! Betty és családja
Vendég

A PCG-t mi alapján csinálják? Úgy értem, h a doki kitalálja, h " na, akkor nézzük meg ezt is" - és megcsinálják? Vagy vmi más kell hozzá? Esetleg nekünk kellene kérni??

Egyáltalán hogyan csinálják?

babszika

Betty,
Nagyon szépen köszönjük :lol:

Kamilla,
Bizony befolyásolja van is egy listám valahol hogy mi a lugos mi az enyhén savas és mi a nagyon savas kaja. Azt tudom hogy pl a gyümik meg zöldségek nagy része lugos tehát sokat kell enni míg pl a lencse savas meg a húsok egy része... Zita Westnek van egy nagyon jó könyve abban ezek is benne vannak meg minden meddőségi kezelési módszer azt érdemes lenne megvenned.
Vendég

Jut eszembe!
A ma reggeli hőmérőzésnél 36,7 volt megint ( :wink: ) a hőm. Viszont kíváncsiságból megmértem hüvelyben is. És ott 36,9 volt!!! :shock: Ezek szerint tényleg nem fogok kihűlni!!! :P
(ha ez a hónap se lesz a mienk, sztem áttérek a hüvelyire)

A másik tapasztalatom ma reggel: a digi lázmérőm érzékenyebb mint a hagyományos! Szóva, én maradok a diginél.

babszika

Pandácska:
Boldog házassági évfordulót kívánok Nektek! Legyen ez a napotok majdnem olyan szép, mint két évvel ezelőtt volt. :)

Csheni:
Szorítunk Neked az uh miatt. Már nagyon kíváncsian várjuk a beszámolót!
Vendég

Nekem is megvan ez a könyv! Nemrég kaptam meg. Tényleg jó!

babszika

Babszika,
A Pct vizsgálat eredménye nem 100% rengeteg olyat ismerek akinek pozitív lett aztán mégis spontán teherbe esett. A lényeg hogy huncutkodtok aztán bemész a dokihoz ő mintát vesz belőled és megnézi mennyi életképes ebihal van. Dokik szokták javasolni gondolom egy idő után.
Vendég

Mano,
Köszönjük szépen :lol:

Heni,
bizony várjuk a jó híreket!!
Vendég

Jó reggelt!

Még mindig fájdogál a torkom!! Ugye, ha nem lázasodom be és nem szedek gyógyszereket, csak tázom, vitaminozom, akkor nem lehet baja a babámnak?

Betty: mensitől számolva, 28 napos ciklussal.

Jaimee: Kismamák és kisbabák új egészségkönyve....Ezt szerintem érdemes megvenned, mert kb. az első 100 oldal a családtervezésről szól és nagyon jókat ír benne a Czeizel... Szóval leendő kismamáknak is szól :D

Betty 615: üdvözöllek közöttünk! Remélem ma már pozitív teszttel ébredtél, de azért mennek a drukkok :D :D Ha nem olyan a mensid mint szokott, akkor szerintem nagy esély van babóra...

Ditke: sajnálom az 1 cn-t.

Babszi: hétfő, de ma már napsütéses hétfő lesz :D

Kamilla, Jaiimee : köszi, hogy izgultok értem!!! Tiszta para vagyok....

Hanna: teszt?

Puszó mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Mano!
Most látom, h holnap teszteltsz?????
+++++++++++++++++++++++

babszika

Heni!
Ne parázz, mert a Panda téged is megbélyegez! :wink: :lol:
Aztán te is ParaHeni leszel... hihi

Nem lesz baja a bébidnek.

Tudod, pontosan az a bajom, h ma megint sokáig kell dolgoznom, pedig olyan szép idő van már most is! :?

babszika

Jó reggelt Mindenkinek!

Pandácska:Gratulálok Nektek.Legalább még 100 házzassági évfordulót kívnok!!!!
Kép

Babszika: kipihented a hétvégi filmet?????
Ne hagyd magad, ne dolgozz sokat!
Kép

Heni: Ne aggódj, minden rendben lesz!!!!!!! Kép

Nálam még mindig semmi.Nem jött meg, de ma nem teszteltem.a hőm reggel viszont 36,8 volt.
vedresandi

Húú, Andi!
Tegnap egész nap sz*r kedvem volt. Ma szintén.... Nem tudom, h mi van velem.... talán kevés volt a vasárnap a hét kipihenéséhez. :?
Viszont a kis sárgafejű figurád nagyon emlékeztet valakire..... ParaBabszikára (ahogy Panda mondaná) :lol: :lol:

Jól emléxem, h akkor most lejjebb ment a hőd? :?

babszika

Babszika!!!

Én sem vagyok a Top 10 ben Kép ,kicsit sokkol a hétfő.
igen jól emlékszel.Tegnap este még 37,2 volt, ma reggel már csak 36,8.
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?