Sziasztok
Lilla
Nem baj, az a lényeg, hogy neked sikerüljön túltenni magad mindenen, ami kellemetlen volt. Azért ha addig jutsz, szívesen meghallgatlak.
Én is igyeszem majd belenevelni Farkasba a származását. Egyelőre én is csak énekelgetek-mesélek neki otthoni dolgokat, majd később, ha értelmesebb lesz, más hatása lesz a meséknek is. Az biztos, hogy mindig hallani fog Erdélyről, a hegyekről, az ott élőkről.
Lehetőségem szerint haza is fogom vinni. Nyaranta minden évben otthon töltötten majd' egy hónapot, sátorral jártuk a hegyeket, ez így is marad, amíg lehet. Most két év kimaradt terhesség, majd a Babó miatt, de idén már "nem ússza meg". Igaz, hogy most nem sátorral, hanem menedékházba, de májusban megyünk a Hargitára (még soha nem jártam ott). Kicsit félek, de előbb-utóbb el kell kezdeni, a hegymászás, természetjárás az életemhez tartozik, erre próbálom majd Farkast is nevelgetni. (Na és persze a jövendőbeli kistesót/kat?)
Hát, én valahogy így képzelem.
Tüsike
Én szívesen találkozom veled (és bármelyikőtökkel), a baj az, hogy mi BKV-val közlekedünk, és Lőrinc nekünk a világvége+rengeteg vonaljegy (II kerületben lakunk). Ha esetleg neked egyszerűbb, szívesen látlak erre, vagy megbeszélhetünk valami köztes megoldást is. Ritkán tudok benézni ide, inkább leírom a számomat, ha gondolod, hívj fel, megbeszéljük:0620 415 85 87
Egyébként csak 9 hónapos korban kezdtem el mosható pelust használni, addig én is azt hittem, hogy a pelenka ma is egy főzni-vasalni-hajtogatnivaló rongydarab, nagyot néztem, mikor egy új ismerősöm megmutatta a Monapelt. Úgy használtam, ahogy te is akarod, otthon inkább azt (kivéve éjszaka), ha pedig megyünk, akkor eldodható. Most már háttérbe szorult, mert nem egyébként sem használunk 3-4 pelusnál többet egy nap. A napi három volt az a darabszám, amit engedélyeztem magamnak eldobhatóból.
Várom hívásod!
Lencsike, te merre laksz? Biztos leírtad már, de nem emlékszem. Igaz, nem olyan rég kezdtem el beírogatni, de szívesen összefutnék veletek. Mindig is előnyben részesítettem a személyes beszélgetéseket, telefonálni meg egyenesen utálok, csak ráfanyalodik arra is az ember.
Mennem kell, mert valaki nagyon türelmetlenül rángat már.