Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti,
köszi szépen, hogy beírod, igen fagyis lesz:)
baby.81

Bibar!
Akkor nem tudom.... :lol: Nekem 3 naposakat adtak vissza, és onnanstól kezdve 13 nap volt...
Na, akkor most mit írjak??? :roll: :roll: Megvárom, míg konzultáltok! :lol: Aztán majd teszek táblát!
Vendég

Kriszti
a leszivás után 2 hétre kell menni,és a leszivása hétfön volt,csak vasárnap beszélek vele,dobj nyugodtan táblát addig :lol: :lol: :lol:

bibar

Bibar!
OK!
Írom a Te számodat...Nekem még csak 1 volt, így Te sajnos jobban tudod, mi a menetrend! :(
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Bibar!
Drága vagy! Köszike! :lol:
Viszont nemsokára nem lesz tapasztalatod az eredményhírdetés időpontjában.... :wink: :lol: Csak a babafejlődés szakaszait kísérheted végíg! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Én vagyok az eslő!:)
Még mindenki szunyókál, úgyis annyira csúnya, borongós idő van:(
Lukrécia,
hogy érzed magad?
Nellike,
s te, hogy vagy? Hétfőn megtudjuk az eredményt:)
Mindenkinek jó pihenést:)
Kriszti,
köszi, hogy beírtál, de rossz így látni magamat, a sorok közt, majdnem a végén, már fennt szeretnék lenni a vonal fölött:)
baby.81

Főztem azért nem jöttem.
Látom hétfőn Babanet invázió lesz megint a BMC-ben, persze 29-én meg nem jön senki, mi? Megint egyedül kell mennem. :?
Hétfőre megy a drukk mindenkinek!
Meg persze keddre, szerdára, csütörtökre...minden napra mindenkinek, húzzunk bele csajok, MOST MÁR SIKERÜLNIE KELL MINDENKINEK.
Jó hétvégét!
Vendég

Sziasztok!!!
Én meg takarítottam...

Hogy vagytok lányzók??? Fel a fejjel mindenkinek, hétfőtől végérvényesen és visszavonhatatlanul itt a tavasz (remélem). És mi ott fogunk sütkérezni a BMC előtt kígyózó sorokban :D
süni76

Lukrécia, :lol:

Nagyon nagyon szoritok neked , küldöm a tapikat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Majd irok privit is .
Puszika

Kép
bibike27

Sziasztok!

Estrella, én 29-én ott leszek, megyek az első uh-ra Szűcs dokihoz :wink:

Kép
numato

Süni, szeretem az optimizmusodat! :lol:
Szorítok!

Babykém, remélem megjön a hétvégén, és nem gyötör meg!
Aztán április közepe már mindjárt itt van :wink:
Hogy van a lelked?
Megemészted lassan, ugye?
Pisti hogy áll a dologhoz?
Erősítsétek egymást!

Gabi, te jó ég! Mindjárt itt a következő inszem! ( És egyben az utcsó!!!!!!) Giga-mega drukk!!!!!!!!!

Lukrécia, megy a pihi?
Hajrá április 2!!!!!

Estrella, hamarosan tesztelsz. Olyan jó lenne, ha épp ez sikerülne!!
Szorítok!!

Nellike, mizujs? :!: :?:

Emese, nagyon eltűntél megint! Ejnye-bejnye! :wink:

Kriszti, kár, hogy nem lett most spontán bébi, de egy nap még meglepsz minket, érzem! :wink:

KépKép
naposoldal

Ja, azt meg nem is írtam, hogy minden rendben volt velünk a 12 hetes uh-án :lol: :lol:
Még a lábujjait is láttam :lol:

KépKép
naposoldal

naposoldal
szuper hirek,nagyon édes lehetett a picike lábujj :lol: :lol:

Én ma vittem a gyerekeket a budapesti nagy döntöre,és képzeljétek a bmc még ott is jelen volt,na ki volt az egyik szervező???????az egyik vérvételes nénink :lol: :lol: /magas,rövid haju,szeplös/hát ilyen kicsi a világ :lol: :lol:

Nellike,Estrella
szoritok nektek nagyon :lol: :lol:

Lukréciám
de jó holnap már megkukkolsz minket :lol: :lol: remélem hiztál 2 kilót minimum :lol: :lol:

bibar

Naposoldal,
köszi,megvagyok:) Pisti is meg van, elfogadtuk, hogy ez most nem sikerült, de bízunk a következőban,mást úgysem tehetünk! Néha, amikor elgondolkozom rajta, hogy nekünk miért nem..., akkor nagyon rossz, aztán a következő lehetőségre gondolok:)
Örülök, hogy veletek minden ok:) Vigyázz magadra!!!
Ja, és egyébként még mindig nem jött és semmi jele, vagy nem is lesz!? Amilyen szerencsés vagyok mostanában, tutira, hogy hétköznap fog megjönni:(
Süni,
kitakarítottál? Na és megnéztétek a filmet??
baby.81

Numato:
Szuper, akkor figyellek majd! :)
Vendég

Naposoldal, hogy repülnek a hetek. Örülök, hogy minden rendben.

Lukrécia, mennek a tapik ezerrrrrrreeel +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nellike, Estrella, nektek is ám!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibar, tényleg kicsi a világ. És hogy szerepeltek a gyerkőcök????

Baby, megnéztem és mérgelődtem a pasin, akiknek végül spontán sikerült. Nem volt elég szegény párjának, hogy beteg lett a beülti után? Szinte őt okolta mindenért. Még csak nem is vigasztalta. Rossz volt nézni :(

Végre megérkezett a nagykiszerelésű pempős mézem!! Hááát, elég érdekesen néz ki :) Sokkal sűrűbb és fehérebb, mint a kicsi. De azért fincsi!!
süni76

Halihó!

Hát vége ennek a két napnak,azt hittem péntek-szombat már sosem múlik el.....Na de végre!Már hiányoztatok lányok!
Köszi a drukkokat,tapikat,most nagy szükségem van rá!!!

Bibarci!

Remélem jó volt tegnap,majd ma dumcsizunk....

Naposoldal

de jó lehetett az UH-n.... :roll:

Krisztike

ÖÖÖÖ...mi van?

Bonya

Tök jó hogy megint beugrottál!Gica,ez Rád is vonatkozik!!!! :shock:

Manda

Nekem már tök könnyen megengedte Zeke hogy 3-at rakjunk vissza,miután már nem az első alkalom ugyebár....Sajna neked sem,ugyhogy nem lesz gond!Nekem most sokkal jobb érzés így!

Vicuska

Jó hallani rólad ám!Néha egy kis helyzetjelentést kérünk!

Nellike

Azért még szorítok!

Estrella,Gabi

Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!

Süni

Látom Te is beindulsz......

Kicsi-Baby

Nem sok embernek sikerül elsőre....Eljön a mi időnk is meglátod! :roll:
lukrécia

Lukrécia,
szia, örülök, hogy már te is itt vagy és írogatsz, de azért pihenj még.
Süni,
ja, az a pasas, tényleg egy hülye volt:(
És végül mindenkinek sikerült,hol így, hol úgy:)
Mindenkinek szép vasárnapot!!! Süt a nap:)
baby.81

Szép napot mindenkinek!

Köszi lányok a drukkokat, de úgy látszik, hogy a március nem a mi hónapunk volt. :( Pénteken, ahogy én már azt csütörtökön éreztem is megjött, de úgy, hogy "szülési" fájdalmaim voltak még tegnap este is.A mennyiségröl ne is beszéljünk. Nem is írtam, mert volt programunk, aztán este értünk haza és már nagyon fáradt voltam, örültem , hogy ágyba zuhanhatok. Szóval ez most nem sikerült. :cry:

A kérdésem viszont az, hogy ugye holnap kellene menni tesztre, de az én esetemben teljesen felesleges vizeletmintát vinni. Viszont mindenképpen be kéne menni Bromót íratni, meg akkor már felíratnám a következQ adag Puregont, Ovitrelle-t és beszélek a dokival. Szóval kötelezQ -e a vizeletminta, vagy csak mondjam az Irénkének, hogy mi a helyzet és miért jöttem, aztán majd behívnak a receptek miatt. Amúgy meg jobb is így. Egyrészt hétfQn kellett volna megjönnie, úgyhogy így hamarabb túl vagyunk rajta és hamarabb kezdhetjük a következQt. Meg nem a párom szülinapját árnyékolja be a rossz hír.

Lukrécia! Szorítok nagyon, hogy megmaradjanak a picibabák! :)

Gica! Rég írtál, örülök, hogy minden rendben :) Te meddig fogsz dolgozni?

Gombahölgy! Jobb is lesz neked otthon, meglátod :wink:

Gabicsibe, Estrella! hajráááá!!!!
nellike

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, szeretném kikérni a leleteimet a bmc-ből de sajnos egész héten nem tudtam őket elérni telefonon. 06-1-458-45-79 nem veszik fel kicsörög de ennyi. Tudnátok egy másik számot adni. Szerintetek kiadják a leleteimet? A másolat is jó de ontos lenne. A baj csak az, hogy a bmc-be én már sajnos nem fogok járni. Sokszor olvasgatlak benneteket minden kismaminak gratulálok és vigyázzanak magukra! A többieknek meg sosk -sok babatapit! Ja és ne adja fel senki mi is nekiindulunk egy másik központba ahol olcsobb a pgd eljárás. Csak ha vinném a leleteket nem kéna újra megcsinálni őket. Remélem sikerül és odadják.
nikó

Nellike
sajnálom hogy nem sikerült,de ügyesen pozitivan állsz hozzá ,hajrá a következö!!!!!!!!!

Lukréciám
de jó,akkor ma már dumcsizunk egy nagyot :lol: :lol:

Niko
355-27-36,458-45-80
sok sikert az uj helyhez,szerintem a leleteket kiadják :lol: :lol:

Sünike
köszi az érdeklődést,nagyon ügyik voltak,32 csapatbol a 6.-ak lettünk :lol: :lol: :lol:

na megyek kertészkedni ebben a szép napos időben :lol: :lol: mindenkinek szép napot :lol: :lol:

bibar

Nikó

458-4580 és 355-2736

Koradélután próbáld majd,előbb felesleges.Melyik központba mész át?Sok sikert neked ott!Szerintem kiadják a cuccot.Nem tudom.
lukrécia

Az igazi barátnők hajszálpontosan egyszerre írnak.... :oops:
lukrécia

Nellike,
na ne már! Épp most mondtam a férjemnek, hogy írok már, hogy mi van veled, mert emlékeztem, hogy írtad, hogy fájt a hasad! De látom, hogy megjött, nagyon sajnálom:( Hát ez a március tényleg nem a mi hónapunk volt! De majd az április, az az lesz! Nekem még mindig nem jött meg!!
Judit, Gomba,
vigyázzatok magatokra!
Lukrécia,
szorítok! Jól vagytok?
baby.81

Sziasztok

Huu de régen jártam erre, de azért "sajnos" sok ismerős név van :wink:
Rólam: márc. 16 fagyis beü---->márc 27 eredmény hirdetés.....én úgy érzem sikerült :D :D :lol:
2 babát kaptam vissza, reggel beü elött 7 sejtes volt mindkettő beüre már 8 és 10 sejtesek, a biológus szerint mintha le sem lettek volna fagyasztva 100% osak :lol:

Sok sikert minden akciózónak....
pussz

üdv. minyuu
minyuu

Nellike: :(

2 napja a hasam fájdogál. Nem tudom, hogy ez most jó, vagy sem. És a gyomrom is olyan érdekes. Nem mondanám, hogy hányingerem van, de olyan mintha. Biztos már bebeszélem magamnak. Mondjuk nálam minden mensi előtt ugyanezek a tünetek vannak. Egy dolog van (vagyis nincs) pattik, mert az is szokott lenni. Szerdán tesztelek, majd akkor kiderül. :?
Mindenkinek szép napos hétvégét! :)
Vendég

Sziasztok,

Estrella, Lukrécia,
Milliónyi mega-babatapi megy nektek:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D:D

Nellike,
Nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült… :( Akkor várlak a 90 napos topikban… Pedig úgy reménykedtem, hogy te nem kezded velünk, és azért nem, mert nem lehet… Na de majd legközelebb!!!!

Nikó,
Sok sikert! Jelentkezz azért néha, hogy mi a helyzet veled.

Minyuu,
Juj, nagyon drukkolok akkor, hogy megerősítsék kedden az érzésedet! :D:D:D Mindenképpen várunk a jó hírrel!!!! Puszi! :D

Estrella,
Hm… szerintem ezek jónak tűnő jelek… Jaj, de megérdemelnéd már… :wink: Puszi!

Millió puszi mindenkinek, legyetek jók!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Szép napot midnenkinek!

Hááát, nem volt nagy forgalom itt a hétvégén!De nem is baj, így lesz időm visszaolvasni!
Mi tegnap vendágeket fogadtunk, már ebéd körül jöttek, és későn este mentek! Jól elfáradtam...De finom Cézár salátát csináltunk!!Nyami nyami!
:lol: Még most ehetek, hisz a fogyókúra csak hétfőn kezdődik! :wink:
na, gyorsan visszaolvasok...
Vendég

Baby!

Kívánom, hogy hamarosan a vonal fölött légy!!! :wink: :lol:

Naposoldal!
De aranyos vagy!!! :lol: :lol: Meglepni, én????? :lol: Bár legyen igazad!!!
Örülök, hogy láttad a kis lábujjacskáját...

Lukrécia!
Biztos arra gondolsz, hogy miért neked címeztem a múltkori levelet...Nos, Estrellának szólt....Te csak maradj otthon pocakot növeszteni úgy 9 hónapíg! :lol:

Nikó!
De jó hallani rólad!!Örülök neki, hogy találtatok "másik kaput"...És hogy olcsóbb!!!A leletek másolatát ki szokták adni!!Sok sikert! Azért aztán ha lebabásodsz, jelezheted felénk is!!Ugy e, nem felejtessz el bennünket??? :roll:

Minyuu!!!
De jó!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Gratulálok!!!!!Remélem a többi "eltünt emberkénk" is ilyen jó hírrel jön vissza hozzánk!!!! :lol: Természetesen mihelyst hazamentem a melóból, már írom is át a táblát...És Te kerülsz az első helyre!!!

Nellike!
:( Sajnálom...Nekem is alíg akart megjönni, aztán....inkább nem részletezem! :twisted: És épp éjszakás voltam, azt hittem meghalok!De már túlvagyok rajta...

Estrella!!!
De jó lenne!!!!!!!Bizatató jelek!!!!! :wink: :lol: Remélem Te is , és Lexi is kimarad a spinningből...és a kondizásból!!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Minyu,
szia, én még nem emlékszem a te nevedre, de azért, már hallkan akkor gratulálok, ha úgy érzed, hogy sikerült! Majd kedden meg "hangosan" gratulálok,ok?! Jó neked, ha így van:) és ez egy megérzés, vagy talán csináltál tesztet?
Estrella,
na, hát ha ezek jó jelek és sikerült! Bízzunk benne:)
Süni,
hol vagy,mit csináltál ma? Holnap mész, ugye? Remélem mihamarabb visszakapod őket:) Holnaptól már megyek melózni, de rossz:( Már jobb lett volna, ha itthon maradhatnék, mint kismami:) Majd egyszer, csak sikerül nekünk is,nem? Fifyi, még mindig nem jött meg, ez normális dolod?
baby.81

Köszi a kedves fogadtatást :D Köszi a drukkokat....tesztet még nem csináltam.....női megérzés :lol: :wink:

Drukk mindenkinek :wink:

üdv. minyuu
minyuu

Nikó!
Kiadják a leleteket, ugyanis én is kikértem az összeset!
Hova mentél át? És miért? Hogyhogy elmentél a BMC-ből? Amúgy mi is gondolkozunk ám rajta!
Kérlek jelentkezz!!!!! Ha nem akarod, hogy mindenki olvassa akkor dobj egy mailt az efarnady@freemail.hu-ra!
Szia Emese
tûriné emese

Akkor hajrá Minyu!!

Akkor holnap csak mondjam az Irénkének, hogy receptért jöttem, mert megjött és nem hoztam vizeletmintát???? :?
nellike

Sziasztok!

Nem rég csatlakoztam a babás topikhoz és ha nem haragszotok ide is írok pár sort!Nekünk a második lombik sikerült és 2005.09.21-én születtek meg az ikerlányaink Petra és Lilla.
Mindenkinek nagyon-nagyon szorítok és remélem miharabb találkozunk a másik topikban is!!!!!!
lippa

Lippa
aranyos vagy hogy irsz ide is és drukkolsz nekünk,igyekszünk át a másik topikba :lol: :lol: megnéztem a lánykáidat,hát mit mondjak,gyönyörüek,annyira szépek,álmaim lánykái :lol: :lol: /én nagyon lánypárti vagyok :oops: :oops: /szóval tündérek,gratulálok hozzájuk :lol: :lol:

Nellike
persze,szólj Irénkének hogy miért jöttél :lol: :lol:

Emese
irtam neked privit :lol: :lol:

Lukréciám
annyira jó neked hogy holnap nem kell dolgoznod,és hogy most még minimum 3 évig otthon leszel :lol: :lol: :lol: én is akarom!!!! :roll: :roll:

bibar

Halló-halló!!!

Bibar, nyugi, eljön a Te/Mi időnk is!! :D

Nellike, sajnálom :(

Estrella, ha nincs pattanás, az jó jel!!! :) Nagyon szurkolok!

Lukrécia, mizujs??? Hogy vagy?

Babykám, igen, megyek holnap uh-ra. Kiváncsi vagyok mekkora lesz a nyálkahártya. Eszem a pempőt is! Rajtam ismét nem múlik semmi. Sajnálom, hogy még nem jött meg. Vegyél egy jó meleg fürdőt, hátha az segít.
Hétvége a szokásos módon telt. Takarítottam, mostam, sütöttem-főztem, piszkáltam a férjemet és nyúztam a kutyát. Nektek???

Lippa, én is láttam ám lányaidat a másik topicon. Tényleg nagyon szépek!! Köszi a biztatást!

Szia Minyu, szorítok a keddi vérvételhez és utána remélem én is gratulálhatok hangosan!!!

Emese, remélem, hogy már nem lesz szükséged másik központot kipróbálni! :wink:

Kriszti, Zsókuci, Nellike és a többi fogyikúrába vágó lány, sok erőt és kitartást kívánok a következő 90 naphoz. Csak ügyesen. Én ígérem, nem fogok semmilyen nyálcsorgató receptet beírni ide :) Sőt, dicsekednék azzal, hogy 2 napja hullahopp karikázom, mert elképesztő úszógumit fedeztem fel magamon.

Pusszantás mindenkinek, megyek erőt gyűjteni a holnapi sorbanálláshoz!!
süni76

Sünike
ugy legyen :lol: :lol: uszogumi már nekem is figyel egy éve,pedig régen soha nem volt :x :x drukkolok neked holnapra hogy szép nyálkahártyád legyen :lol: :lol:

bibar

Nellike
Sajnálom!Irénkénak mond meg nyugodtan,hogy megjött és uh-ra mennél.Ha nincs cisztád akkor már kezdheted is a következő stimut!

Minyu
Csak halkan merem mondani (gratulálok)

Süni
Nagy kalappal holnapra!
gabicsibe

Süni!
Drukkolok Neked nagyon!!!Biztos jó hírekkel térsz haza!!!!!És szép nyh-ád lesz!!!Remélem lesz kitartásom a fogyóhoz...Most azért vacsira ettem utoljára lasagne-t...Hisz holnaptól már nem ehetek! :wink: Reggel pedig túrótortával nyitottam(egész kis szelettel, hisz az is tiltott lesz 3 hónapíg) :lol:

Lippa!
Köszönjük a kedves invitálást!!Igyekszünk, megigérjük!!! :lol: :lol:
Vendég

Sünci

Ma Bibarnak megmutattam az én pocakomat!
Ugyhogy senki ne panaszkodjon,verek mindenkit pocakban!
Hogy ez a rohadt utró nem a mellet növeszti.... :lol:
Majd jelentkezz mi volt az UH-n!

Bibarcica 8)

A próféta szóljon belőled és végre jöjjön el a mi időnk is! :shock:
lukrécia

Bibar!
Írj inkább az efarnady@freemail.hu-ra, mert a privimet nem tudom elolvasni!

Süni!
Hát nem tudom, de remélem tényleg nem kell kipróbállni más helyet!

Sziasztok
tûriné emese

Lexi!Timy! Süni!
Sok sikert mindenkinek holnapra!!!!!!
Vendég

Minyu, gratula, remélem jók lesznek a megérzéseid.

Nellike, tőlem mindig elkérték a vizeletet, utána uh és úgy kapod meg a recepteket. Kitartás!!!!!
málna79

Sziasztok!

Sikerült elérni a bmc-t, mindenkinek köszi a segítséget. Nagyon jó érzés hogy így örültetek nekem. Nagyon rendesek vagytok. Ígérem ahogy tudok valamit írok nektek. Pénteken megyek az új központba és utánna ígérem jelentkezem. Addig maradjon titok hova megyek és kihez. Nagyon remélem végre szerencsével járok.
Zsókuci!
Nagyon köszönöm a támogatást! Te egy csodálatos ember vagy! Honnan ez a sok erő? Nagyon felnézek rád.
Tűriné Emese!
Ment mail.

:D
nikó

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,köszi :lol:

Bibar kívánom neked,(és persze mindenkinek!!!!)hogy minél hamarabb legyen,minimum két kiscsajod :wink:

Szorítok mindenkinek,aki ma megy a BMC-be,remélem csupa jó hírrel jöttök majd :lol:

Süni azt szeretném tőled kérdezni,hogy ha nem fizettétek volna ki a 100 ezret,akkor mikor kerültél volna sorra?Azért érdeklődöm,mert még nekünk is van 2 fagyis blasztónk és lassan visszaszeretnénk menni értük :D

Lukrécia,Estrella nagyon-nagyon szorítok nektek!!!!

Mindenkinek szép napot kívánok!
lippa

Ja és persze neked is Minyu,remélem bejön a megérzésed(de biztos,mert a női megérzés ritkán csal :wink: )
lippa

Sziasztok!

Ez valami tragédia! Fél 11-töl fél kettöig vártam a negatív eredményre. Nem is vittem magammal mintát, hanem az Irénke mondta, hogy mindenképpen kell leadnom. :( Aztán fél kettökor , mivel még mindig ott álltam a II. vizsgáló elött, észrevett az Irénke és bevitt az Újvári doktorhoz, aki 5 perc alatt felírta a Bromót, amiért végülis odamentem. Ja , mert a Zeke doki csak holnaptól lesz. :( Úgyhogy a fél napom elment a gyógyszerfelírásra, ami amúgy csak 5 perces müvelet.

Süni! Szerintem mi találkoztunk a labor elött ma, csak én nem tudtam, hogy ma megy valaki még a BMC-be, meg nem is figyeltem :( Most épp göndör hosszú hajam van, türkiz kardigán, farmer, magassarkú volt rajtam és szerintem tölem kérdezted meg, hogy van-e valaki a laborba :? Ha nem te voltál, akkor bocsi, de ha igen, akkor egy hülye vagyok, hogy nem szólítottalak le. :oops: Valami injekciót adattál be, nem?
nellike

Sziasztok!
Pénteken lesz a transzfer! :) 11:30-ra megyünk. Remélem párom is el tud jönni!

Rákérdeztem Szűcs dokinál, hogy ha ez nem sikerülne, akkor mikor mehetne a következő stimu. Azt mondta, hogy májusban. Szóval nem értem én ezt. Sokkal távolabbi időpontra számítottam.

Megkaptam a tüszőrepesztő szurit. Nyálkahártya ha jól emlékszem 10-es volt. A tüszőm meg 18 mm-es.

Viszont nem mondták, hogy mikor kell befizetnem a 100 ezret. Én is teljesen elfelejtettem. Szerintetek felhívjam őket a biztonság kedvéért? Vagy mit tegyek???

Timy, hallottam, amikor szólítottak, de nem reagált senki a nevedre. Merre voltál? És Nellike, Lexi???

Elég durva volt ma a helyzet. Se tanár úr, se Zeke doktor. Én reggel 8-kor már a sorban álltam és kb. 3/4 10 körül értem a recepcióhoz. Utána meg kb. 3/4 11-kor a dokim elé.
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?