Új privát üzeneted érkezett!

Babszika,
A kutyusok megéreznek mindent olyan empatikus lények. Szerintem karácsonyra már nagyon megváltozik körülöttünk minden hiszek benne hogy addigra pocakosok leszünk valaki pici valaki nagy pocival...
Vendég

Hanna,
Köszönöm :D

Babszika,
Csak holnap lesz ma még szomorkodhatom :roll: nem szeretem ha nem sikerü annak akiknek nagyon drukkoltam :( te meg ne add fel amíg nincs vérzés lehet baba!! (Másoknál olyan könnyű pozitívnak lenni tudom ezt én is így gondolom :oops: )
Vendég

Jó reggelt LÁnyok!!!

Hát szíven szerint jobb hírekre jöttem volna, de gondolom Ti is.Következő hónapra mindenkiért imádkozni....
Kép Kép Kép

Nekem tegnap este lefekvés előtt 37,2 volt, ma reggel 37, teszt negatív (10es érzékenységű volt a tesztem).Amióta az eszemet tudom, nem szokott késni.Ha szerdáig nem történik semmi, felhívom a dokimat.előbb korai lenne, mert ha tényleg baba van, naptár szerint most kezdeném a negyedik hetet.Ja, és a cicimet szívesen leamputálnám, mert már annyira fáj, hogy idegesít.

Pandácska:Gratulálok,én is buszke voltam a másodikra is anno.Az hogy véget ért, az egy másik dolog, de sosem csinálnám másképp!!!

babszika: lehet nem volt jó ötlet ez a film.....én anno az első terhességem alatt néztem meg a kéz amely a bölcsőt ringatja c. filmet.Kedvenceim egyike lett.

Hanna: NAGYON COMORÚ VAGYOK!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Heni: Jobbulást Neked.
vedresandi

engem nem enged írni ez a ..... grrr!

babszika

Andi,
Te aztán nyomatod a teszteket rendesen :lol: (a 10érzékenyséünek nem kellene mutatnia máregy halvány vonalkát legalább?
Vendég

De jó lenne Panda, ha igazad lenne!!!
Karácsonyra....

De ígérjétek meg, h akkor szervezünk egy talit!!!!

babszika

Pandácska: de. ezért nem is értem, mi a lócsöcs van.
vedresandi

Andi!
Én még mindig szurkolok neked!!!!!!!

babszika

Babszika,
Persze hogy szervezünk de olyan helyre ahol nincs lengő ajtó mert az a pocakosok ellensége hehe
Vendég

Pandácska: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babszika: én is reménykedem......csak tudnám hol van a HCG-m???
vedresandi

:lol: :lol: :lol:

babszika

Andi,
Lehet volt egy késői repedésed és azért negatív mert ha középidőben lett volna akkor már pozitív lenne. Mivel nem szokott késni cicid fáj ezért csak baba van a dologban gondolom...
Vendég

Babszika: Én is erre gondolok, hátha........................
vedresandi

Jaj bocsánat, elírtam, Pandácska a akart lenni!!!!
vedresandi

azért, kicsit jó is volt a ma reggelben...

Kép

babszika

Babszika!

Elég ígéretesnek látszik!!!!!

Kép
vedresandi

Andi!
azt mondod?

Kisvakond az egyik kedvencem!!!!!!!!!!!!!
(a másik meg a kockásfülű)
:)

babszika

Babszika,
Ejnye bejnye ilyen görbével ne tessék negatív dolgokra gondolni :wink:

Andi,
Azért elég változó a hcg szintek skálája
Kép
Vendég

csak az a baj, h már fájdogálnak a cickóim... és úgy, ahogy akkor szoktak, mikor megjön Piri.... utálom őt!!!!! :evil:

babszika

Kép
Vendég

:lol:

Kép

babszika

Babszika,
De akkor is fájni fognak majd ha terhes leszel hogy fogod megkülönböztetni? Sehogy. Kár írnod bármit is mindenre lesz válaszom hehe :lol:
Vendég

Pandácska:őszinte leszek....nem értek a számokhoz.azt el tudom olvasni, amit küldtél, de nem tudom melyik az az értékhatár, ami esetleg már pozitív eredményt mutat egy teszten.AMúgy is úgy álltam hozzá, hogy nekem az a mérvadó, ha nem jön meg, és tesség.Csak megerősítene egy pozitív teszt.
vedresandi

Igen, Panda!
Pont akartam mondani!! hihi

Amúgy én úgy olvastam, h a mellbimbónak kellne és körülötte fájnia... vagy most hülyeséget írtam? :?

babszika

Andi,
Ezt úgy kell nézni hogy a teszteden 10.IU/ml kell hogy legyen ez jelenti azt hogy tízes érzékenységü. Tehát ezt már a mensitől számított 3.terhességi héten kimutatja a teszt elvileg de nem bizti hiszen csak akkor ha van annyi hcg benned. Hú ezt most jól leírtam... :oops: ha mondjuk késöbb estél teherbe akkor még érthetően negatív.
Vendég

Babszika!
Esélyes a görbéd. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Pandácska: tekintve a tüneteimet, én azt gondolom nagy baj nincs :lol: Várok mág pár napot, szerintem a jövő hét után már érdemes dokihoz menni, ha nincs változás.Addég hőmérő, az is egy bizonyos kontroll.
vedresandi

Köszi Hanna, de még bármikor leeshet....
Még nagyon messze van a vége.... :x

de sztetek nem baj, h ennyire hideg vagyok???

babszika

Babszika,
Nem tudom ezt írják de nem mindenkinek a bimbije fáj hanem pl oldalt vagy az egész stb stb. a lényeg hogy fájjon addig jó :wink:
Vendég

Akkor jó, Panda!

A múlt hónapban a "bimbim" (hihi) fájt... most meg oldalt :shock:

babszika

Babszika: ugyan még nem tudjuk biztosan, de nekem inkább két oldalt fáj, de kegyetlenül, és 2 napja a bimbi is érzékeny már, de ténylge beszarok úgy fáj, és hasra se tudok most feküdni.
vedresandi

Andi!
ha most babás vagy, akkor ne haragudj, de nem foglak sajnálni a fájás miatt!!!!
inkább örülök neki!!!!!!!!!!!!!!!!

(bocsi)

babszika

Babszika,
Nekem pl most leszakad a cicim főleg bimbi ugye a sok progi gyogyitól amit szedek szóval nem akkor fáj a bimbi ha terhes vagy akkor is fájhat de fájhat máshol is.
Vendég

Babszika: tök igazad van
vedresandi

na jó, meggyőztetek... akkor most csak halkan fogok aggodalmaskodni.... és továbbra is reménykedem! :wink:

babszika

közben eszembe jutott még egy aggodalmaskodó kérdés.... de akkor már fel sem teszem

babszika

Babszika:
szorítok Kép Kép Kép
vedresandi

Babszika,
Ok ha aggodalmaskodsz azt pici betűvel írjad mert ha nem akkor kimagyarázom :lol: hehehihi
Vendég

Babszika: nem ér hangosan gondolkozni :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vedresandi

Babszika,
Na kérdezzél még egy utolsót...
Vendég

Babszika! Mi is az a kérdés?

Andi! ++++

Kép
hanna30

szóval... én ugye nem vágom ez a görbuszos témát...

de hol van a beágyazódás, ha feltételezzük, h ígéretes a görbém?????
nagyon buta vagyok....

babszika

ParaBabszika,
Szóval ha jobban megfigyled mások babás görbéjét nem mindenkinek van beágyazódási leesése. Persze valakinek igen de valakinek meg nem. Ha neked nincs hát az nem olyan nagy probléma.
Vendég

hihetetlen vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Pandácska nagyon okos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vedresandi

Pandus. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Nem érzem magam okosnak!! de hülyének se elvagyok a kettő között :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szép napsütéses vasárnapot!

Hanna, sajnálom, de majd áprilisban!

Pandácska! Én is gratulálok a házassági évfordulótokhoz!!

Babszi! Ne idegeskedj! 36.7? Akkor mégse fogsz kihűlni? :D :D Inkább reménykedj!

Andi! Te aztán pusztítod a teszteket! Ne türelmetlenkedj! Adj még néhány napot magatoknak!
Korábban írtátok, kinek mit szól a párja a tesztelésekhez... Az enyém megkérdezte, hogy ő is kipróbálhatja-e?("Méér, Chandler is kipróbálta!"

Heni! Akkor holnap nagyon szorítok Nektek!!!
Én úgy félek, hogy nekem nem fog látni senkit!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omnia!

De igenis fog látni ott bent valakit! És már szívhangja is lesz! Majd meglátod!!! :lol:
Vendég

Betty! Szívhang még tuti nem lesz! csütörtökön csak a petezsákot látták. De ha egy picike pöttyöcskét már látnának, nagyon megnyugodnék!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?