Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Márti! Boldog szülinapot!KépKépKép

Sajnos mi nem talizunk még.KépKép De Luca orra is csöpögõs még egy picit, meg az enyém is. Rebi, azért a könyvek még megvannak! Remélem a jövõ héten már eljutunk!

Szilvi! Petikének jobbulást!
Mindenkinek nyugodalmas, végigaludt jó éjszakát!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok

Cory
Szerintem majd kinövi a kutyákokkal való ellenszenvét föleg ha egy darabig békén hagyják. Sokat nem hiszem hogy lehetne tenni, hiszen biztos vagyok benne hogy már sokszor próbáltad kedvesen magyarázgatni a kicsinek esetleg anyukádék kutyusán keresztül is mutatni hogy nem bánt de hát Ö akkor is megijedt! KépKép
Én nem vagyok nagy kutya hívö hozzá kell tennem, bár nem is igazán az állatokkal van általában bajom inkább a gazdáikkal.

Nálunk most kényes téma ez mart az új házba a gyerekek szeretnének egyet. Én meg nem! Mert az tuti hogy rám maradna, minden téren, a srácok meg mással is tudnak játszani.Volt már tengeri malacunk, meg macskánk a lakásban, hát nem jött be nekem. A gyerekek mellett már akkor is kettö volt én kajáltattam meg takarítottam öket, boldog voltam hogy találtunk nekik új gazdit akik örültek nekik /cica + malackák/.
Most meg ez a kutya sztori, próbálom meggyözni öket hogy ha nyaralni akarnak menni mint eddiog is egy két hétre akkor ki vigyázz rá meg eteti a kutyát?
Valahogy nem szeretem a kutya sz..t a kertben,szedegetni sem meg kerülgetni sem. Bezárni meg embertelenségnek tartom egyszerüen sajnálom öket amikor láncra verik meg bezárják öket, de akkor a kicsi lányom vagy a kutya játszék a kertben?
Én úgy gondolom hogy a kutya olyan mint egy gyerek, legalább annyi szeretetet és törödést kíván mint a csemetéim , de nekem már van három "kölkem" egy negyedikkel már nem bírnék.
Off volt kicsit ez foglakoztat most és eszembe jutott Coryékról, gözöm sincsmi lenne a jobb ha engednék a nyomásnak és lenne kutya minden ellenérzésem mellett, vagy nem.

Norci
én ellen drukkel vagyok ezért nem írok többet altatás ügyben, már mint a módszert ellenzem, nem téged, de szurkolok nektek hogy végre azt olvashassam hogy Vilike szépen alszik egész éjjel napok óta!

Miért nem engedik az apukák a hintát a lakásban egy ilyen pici gyereknek pláne városban? Bocsi lehet hogy magán ügy akkor ne is válaszoljatok csak én nem értem mi lehet az indok. Egy nagy már ne hintázzon bent az OK. de nem lehet hogy csak lustik az apjukok egy két kampót az ajtó félfába rögzíteni?
A gyerekeknek jót tesz fejleszti a motorikus képességeiket, az egyensúly érzéküket és hát nagyon élvezik. A kertben jó ötlet de télen meg esöben? Nem nagy pénz négy csavar ennyi.

bogancsi
Ezek a fránya szemölcsök! Nem gondoltam volna hogy még nöhetnek ezután is! Sok gyógyi Tominak remélem gyorsan túl lesztek rajta KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Menta
Gratula a fogacskához! KépKépKépKép

Henke
Köszi hogy érdeklödtél a házról csak nem volt idöm írni.
Papírokat intézünk szerzödés, elöleg meg volt söt jövö héten már ki is lesz fizetve a mi részünk a többi az OTP-n múlik.Ha minden jól megy március végére ki lesz fizetve a ház és kiköltözik a tulaj, akkor kezdjük el kicsit rendbe szedni vagy átpofozni inkább, már alig várjuk mindannyian.
Az alsó szint 116 négyzetméter a fölsö meg csupasz egyenlöre ott semmi nincs.

Napocska sem eszik sokat föleg ha a tesóihoz mérem már mint amikor ennyi idösek voltak de ök nem szopiztak már. Én azt gondolom hogy reggel 7-töl este 9-ig három-négy szopi és három-négy szilárd étkezés elég sok ezért eszik keveset többször. Ahogyan el hagyja a szopit majd mennyiségileg is többet eszik. Ö nagyon szereti a darabos ételt amit én fözök,a pörkölt rizzsel a fözelék husival minden jöhet csak legyen benne rágni való, a vajas kenyér persze verhetetlen.

Ma olyan édi volt vetközött ment fürödni lebányászta a félig nyitott pelusát és diadal ittasan emelte fel, fürcsi után meg ha ráhúztam a felsöjét levette, áthúzta a kis fején egyszerüen nem tudtam olyan gyorsan a kezét beledugni mint amilyen hamar lekapta.

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Edit! Akkor mindenképpen találkozunk majd! A 9-es busz tõlünk is 5 perc!Kép - bár azt hiszem ezt már nem olvasod...

Cory! Fogzásilag együttérzek!KépKépKép Nálunk egy-két napig nagyon jönnek a fogak, aztán pár napig kicsit kevésbé, de sokat sírdogál szegényem!Kép

Gorsi! Párodnak üzenem, hogy ez kimondottan lakásba való hinta! És hagyd otthon Petivel, majd megtudja, milyen jó, ha nem kell szórakoztatni a gyereket, csak lökögetni kicsit a hinát és az elvan!KépKépKép
És tényleg annnnnnnnnnnyira tetszett petinek! Kép

Bogancsi! Én örülnék a legjobban, ha végre találkoznánk!Kép Drukkolok a leszedéshez!KépKépKép

Akkor holnap talin!

Pusssz,
Zafi
zafi

Sziasztok!

Mi megyünk talizni szívesen Kép

Cory! Ha az az atlétatrikó, amit Árminnak adtál kölcsön, nektek tényleg nem tetszik és nem kell, akkor én szívesen megveszem tõled, sõt, akár a másik kettõt is, mert nálunk nagyon fogynak az ilyenek és szerintem ez jó minõségû és Ármin hasznát venné! Ha gondolod, akár már holnap is elhozhatnád! Ha nem jó ötlet, természetesen visszaszolgáltatjuk a nálunk lévõt is! Kép És ha nem szakadsz meg a cipekedésben, elhoznád a kék popsitörlõtartó dobozunkat is? Köszi! Kép És, már zenélünk is, vagy még csak mergbeszéljükl, hogy hogy fogunk zenélni?

Borcsa! Kár, hogy még mindig nem tudtok jönni Kép REmélem, a jövõ hétre már minden ki egészséges lesz! Kép És köszi a szülinapi köszöntést! Kép Nagyon jól sikerült az ünneplés, a szüleim fõztek egy csomó finomságot, anyukám csinált tortûát is, kaptam egy szekérderéknyi ajándékot Kép, csak hab a tortán, hogy mindnek örülök is KépKép és végre társasoztunk is (igaz, csak egy fél partyt - de nem akarok telhetetlen lenni) a "szomorú" csaki az, hogy most már visszavonhatatlanul 35 éves lettem - igaz, öt év múlva biztosan visszasírom majd, hogy milyen fiatal is voltam még!

Bogancsi! Szemölcsök: Kép Tali: Kép

Dzsili! Ahogy leírtad, nem hangzik kevésnek egyáléyalán, amit Napocska eszik! Kép A háûzról írj majd, de jó nektek! KépKép

Hinta: nálunk nagyon bejött Kép, viszont most eltörött Kép, így leszereltük! Az a dudás fajta, ami Coryéknak is van: a duda alatt, ahol a két pánt találkozik, repedt el, úgyhogy kell majd újat vennünk! Nem tudja valaki, hol lehet kapni?

SZila! A szülinapom ürügyén mentünk két moziba is Kép - egyébként én sem vagyok nagyon elkényeztetve moziilagg, meg egyáltalán, bulik, k,imenõk, ilyesmik ügyében - igaz, ez a hét nagyon mozgalmas volt Kép, fel is dobódtam rendesen! Kép

Szilvi! Petinek mihamarabbi gyógyulást! Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Márti: megnézem, ha megtalálom a másik kettõt, elviszem holnap. Használjátok egészséggel Kép
Hinta: mi a Megatoysban vettük, de minden kicsit normálisabb méretû játékboltban láttuk, meg Tescoban...

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Persze kimaradt!
Márti: BOLDOG SZÜLINAPOT!!

cory
Budapest

Sziasztok!

Márti
utólag BOLDOG SZÜLINAPOT! KépKépKépKép

Menta
Helenának NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!KépKépKépKépKépKépKép

Borcsa
Könyvek nem érdekesek, de Ti gyógyuljatok meg gyorsan! Kép

Gorsi
ha gondolod tényleg segítünk meggyõzni a párod, hogy az a fajta hinta KIFEJEZETTEN lakásba való... sõt! A kép sem hatotta meg? Kép

nálunk ez az éjszaka sem ígérkezik túl pihenõsnek ... már eddig 2x felsikított/felsírt Kép Még a 6. foga sem bújt ki, de ha jól láttam már az õrlõk is kezdenek bedurranni .. legalábbis bal oldalt fent nagyon duzzadt ... Kép

jóéjt!
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!
Andi, Bogancsi
Köszönjük.Kép

Menta
Helenának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!KépKépKép

Lányok, köszi a biztatást, de apa hajthatatlan hinta ügyben, persze igazán meggyõzõ indokot nem tudott mondani... Most a Coraban lattam 1600-ért.

cory
Szerintem a megoldás talán egy kölyökkutya lehetne, de gondolom azt nem tudsz elõhúzni a tarsolyodból. Egyébként én is sokáig féltem a kutyáktól. Aztán 20 éves koromban kaptak apuék egy kölyök német juhászt és mivel rendszeresen jártam haza, így nem okozott gondot, amikor már nagy dög volt.Kép Azóta sajnos eltûntKép

üdv: Gorsi és Peti
gorsi

Laura! Írtam mélt neked!

Heni
Heni

Helena!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Sára, Máté, Solya
SolyA

Sziasztok!

A talira mégsem megyünk, mert kora délután lesz az egy éves méricskélés a dokinéninél. Jó talizást!Kép

Gorsi
gorsi

Szép Helenának nagyon boldog elsõ szülinapot kívánunk!

Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Mi még egy picit hurutosak vagyunk, ezért nem mentünk talizni, de remélem ti jól érzitek magatokat.

Cory: a Skálában lehetett kapni 1200,-Ft-ért nagyon aranyos ugató kutyust, hátha egy ilyen játékkal enyhítenéd Balu félelmét, hátha csak az ugatás miatt ijedt meg annyira. Különben boldog névnapot a nagyfiúnak! Most tartjátok, nem?

Márti: utólag mi is boldog szülinapot kívánunk!

Menta: Helenának is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

GOrsi: Petinek is boldog szülinapot!

Most be kell fejeznem, mert ahogy a számítógép elé ülök, Dorka elkezd nyekeregni...Kép

Üdv és jó talizást, talán jövõ héten mi is megyünk!

Zsuzsi és Dorottya
zsu26

Sziasztok!

Még csak annyit, hogy mi sem eszünk, az utóbbi hetekben Dorka is nagyon rosszul aludt a köhögés miatt, most meg a foga miatt sír... De szopizni megint nagyon elkezdett. Csináltunk neki egy babaházat, elég egyéni lett, nagyon élvezi az ablakokat rajta, sokat bújocskázunkKép
Állandóan arcra esik, tele van kék folttal, szóval jól nézünk ki.
nagyon hisztizik.
üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

BMárti

Olvastam,hogy az orvoskról írtatok. Én nagyon nem voltam megelégedve a helyi ovrosunkkal, akihez Szila is jár, mert a kislányomat kétnaponta hordtam hozzá mert már kb. egy hónapja beteg volt és nem adott neki semmit, néha egy kis kanalast stb, aztán ennek a náthának, amit nem kezelt ki egy erõs kétoldali tüdõgyulladás, középfül és mandulagyulladással lett a szövõdménye. A gyerek teljesen kivolt és õ még azt sem mondta, hogy talán vigyem el kórházba, amikor mi elvittük a Rókusba már majdnem ki volt száradva két napig csak infúziót kapott és õ elõtte való nap azt mondta, hogy semmit nem hall a tüdején és semmi baja a gyereknek. Na azóta nem is mentem hozzá. Békáson ajánlottak egy gyerekorvost a Csobánka téren Dr. Gódor Gizellának hívják. Nagyon kedves és fõleg nagyon jó orvos.
Érdekességként másnap mikor a kislányom kórházba került a háziorvosunk úgy elesett, hogy nyílttörése lett. Hónapokig nem is dolgozott. Mindenki azt mondta, hogy megvuduztam.
Hát nagyon kivoltam, amikor szegény kislányom 10napig kórházban volt. És nekem elõtte pár héttel születtek az ikrek így még ott sem tudtam vele aludni, mert otthon kellett szoptatnom. De az anyukám és a férjem váltva ottaludtak vele és egy percet sem volt egyedül. Meg is õröltem volna, ha egyedül ott kellett volna hagynom.

Szila

Milyen foglalkozásokat találtál a Faluházban? A táncházban már voltunk csak a Lorát nem nagyon érdekelte a népitánc. Haza is kellett jönni fél óra elteltével.
Úgy néz ki, hogy megtaláltam a spániel gazdiját, csak még nem találtunk egymásra, mert már az egyik barátnõmnél nagyon keresték, csak nem tudta, hogy nálunk van. De majd csak egymásratalálunk, de ha nem akkor megtartjuk. Gondolhatod mi van itt nálunk, három gyerek, három kutya a lakásban.
Most mennem kell etetni a fiúkat.

ÉVa
p.éva

Sziasztok!

Helenának:

Kép

Éva,
de jó, hogy meglett a kutyi gazdijaKép.

Zsuzsi,
kék-zöld foltok terén mi is hasonlóan állunkKép.

Üdv
Szila
szila

Sziasztok!

Szila! Köszi jókívánságot, szuper volt a hétvégénk. Jó nagyot hancúroztunk a hóban, és még az utazás se volt nagyon zûrös. Kép
Én is nagyon várom már a tavaszt, ha végre jó lesz az idõ, minden nap elmegyünk valahova! Kép Vagy minden másnap... Kép
Mekkora zokni van a kecskeméti babakajákhoz? 4 hótól ajánlott kaját vettem volna, de tartottam tõle, hogy picike zoknit adnak hozzá.

Laura! Borcsa! Andysj! Köszönjük! Kép Bejött, jó utunk volt. Kép

Menta! Félreértettél! Nem az én véleményem változott meg az LLL-rõl, én nagyon hálás vagyok Bóbitának és Ibolynak a segítségükért, és nagyszerûnek tartom, hogy létezik az LLL, és léteznek olyan emberek, akik önzetlenül segítenek másoknak. Csak hirtelen megértettem, hogy mások miért nem éreznek így. Azt hiszem, ha egyszer is olyan "segítséget" kaptam volna, ami után a sebeimet kell nyalogatnom, biztos én is elzárkóznék legközelebb a segítõ szándék elõl. De ebbe most inkább nem megyek nagyon bele, mert itt eléggé OFF, amott nem képtelen vagyok utólérni a vihart, úgy meg nem akarok írni, hogy nem olvastam el minden hozzászólást a témában.
Helenának nagyon boldog születésnapot kívánunk! Kép

Dzsili! Hogyan adod a vajas kenyeret Napocskának? Ici-pici katonánként, kisebb darabokban, vagy nagyobb darabot, amibõl harapdálhat?

Éva! Nem semmi, amit az orvosotokról írtál. Grr... Jól tetted, hogy megvuduztad! Vagy ha nem te voltál, akkor az élet igazságos! Kép Nem lehetett könnyû neked a két pici mellett a nagyon beteg "nagy"-gyal. Kép Dr. Gódor-nál voltatok már? Személyesen is szimpatikusnak találtad? Szeretnék inkánna Duna felõli oldalon találni egy jó gyermekorvost, de ha itt nincs, akkor a hegy felõli oldal sincs olyan messze, mint amennyire elegem van a mi dr.nõnkbõl. Õ is arról híres, hogy nem szívesen ad antibiotikumot, ami végül is jó, egy bizonyos határig. De azért nagyon nem szeretnék úgy járni, mint ti.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Hát én kész vagyok teljesen.Kép Hanga ma alig evett valamit.Kép TAlán egy fél üveg gyümit, egy szelet szeletelt kenyeret sajtospárizsival, ebédre meg talán (de csak nagyon talán) egy fél fõzit. És akárhogy kínálom, nem akar semmit megenni. Most alszik, majd ha felkel, megint megpróbálom.

Viszont úgy néztem, hogy a jobb felsõ 1-es foga áttört végreKépKép. Lehet, hogy ezért van ez a mûsor a kajálással (vagyis inkább nem kajálással), de akkor is igen kiborító dolog tud lenni.

BMárti,
a kenyeret én katonára vágva adom Hangának. Egyenként veszi el a kezembõl és tömi a szájába. Amúgy harapni is nagyon szereti.

Kép

Szila
szila

Sziasztok!
Nagyon jó volt a talin együtt lenni veletek!!! Kár, hogy Tomi nem volt az "igazi", meg nekem is nehéz hozzászokni a szemölcsszedés tortúrájához Kép Egyébként amint beültünk a kocsiba és kitolattam a Nyári P. utcából, már aludt is Kép Csak itthon ébredt fel, ami ugye 50 perc Kép 4 perc alatt bevágott egy kaját, aztán azóta alszik Kép

Márti: sajnálom, hogy nem tudtunk megvárni titeket a talin, de hát Tominak elég zûrös volt a reggele. Heim Pál bõrgyógyászat, újabb szemölcsleszedések, brrr... most érzéstelenítés nélkül, mégis jobban viselte Tomi, mint az elõzõt. Szerintem érezte, hogy ez kedvesebb dokinéni, mint az elõzõ. Talán ügyesebb is volt.

Dzsili: ez a hinta-ügy, én nem is értem, miért nem érted Kép hát akkor 2 lyuk marad a plafonon!!! ez igazán õrület - némely pedáns férj és apa szerint - mint pl. saját Kép Kép Kép De azért remélem, "kibalhézok" legalább egy állványos hintát Kép

Szila: Tominál is vannak újabban jobb és rosszabb evõ napok. Apja azt szokta mondani, ha valami miatt kimarad egy kaja: látod, milyen boldog a gyerek, végre nem kell ennie Kép

cory: épp ma kaptam meg a Tiboldi Lacitól a fotókat Eszterérõl. Nagyon édi Kép

Sok puszi mindenkinek:
Tomi és bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Majd olvasok és válaszolok most csak a legfontosabbat gyorsan.

Helena!

"Ez a nap más mint a többi ezt te is jól tudod,
Másként kelt fel reggel a Nap és másként járt a hold,
Köszöntünk hát Téged ha már így együtt vagyunk,
Ajándékul fogadd el...."

Kép

"Boldog, boldog, boldog születésnapot kívánjuk, hogy legyén még sok ilyen szép napod!"

Dzsili és Napsugár
dzsili

Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy ott lehettünk a talin, nagyon jól éreztük magunkat! (Annak ellenére, hogy Romi ilyen nyuszi volt.) Andi, Henke, köszönet nektek még egyszer!
Képzeljétek el, Romi hazafelé végig mélyen aludt, de nem eleget, így az utcánkban már azt terveztem, hogy egy 20-30 percig még kint hagyom a babakocsiban. (A metrón és az Árkádban elég jól átmelegedtünk és a buszon sem volt hideg.)
Erre az én nemnormális kutyám, mivel nem szokta meg, hogy a gazdája gyalog jár, nekiugrott a kerítésnek mikor a kapuhoz értünk, és õrületes üvöltésbe kezdett. Kép Kép Kép Szegényt fenéken is billentettem, de ez nem változtatott azon, hogy Romi persze felébredt... Kép

Márti: utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Menta: Helenának nagyon boldog elsõ szülinapot kívánunk!

És akik a névnapjukat ünneplik: Balunak, Csengének nagyon boldog névnapot kívánunk!

Dzsili: kutya-ügyben szeretnék neked írni, de Romola éppen pakolja a kukába a párom bizonyítványait, azt hiszem, közbe kéne avatkoznom... Kép

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Evés ügyben Lacika is meglepõ dolgokat tud produkálni. Nekem mostanában az jön be, hogy a kezébe adok egy-két kanalat, és hagyom, hogy õ is belenyúlkáljon a kajájába. Mondjuk ez extra mocsokkal jár, de megéri, mert amíg átszellemült arccal dagonyászik az ebédjében, én szinte bármit és bármennyit a szájába pakolhatok. Kép Mondjuk, ha nem kell neki, amit kap, akkor én se nagyon szoktam más kajákkal próbálkozni. Nem akarom arra szoktatni, hogy válogasson. Maximum annyira vagyok engedékeny, hogy ha mondjuk az ebédjét nem nagyon ette meg, akkor at uzsonnát hamarabb megkaphatja, és valamivel tartalmasabbat adok neki.

A súlygarapodása is legalább annyira ingadozó, mint az étvágya. Az elmúlt héten 30 (!) dekát szedett össze, elõtte meg egy hónap alatt 5-öt. Kép

Az én súlyomról meg annyit, hogy tegnap este beszakadt alattam a szennyestartó, amire rendszeresen fel szoktam állni, hogy elérjem a beépített szekrény magasabb polcait. Kép Az, hogy a lábszáramon csak nyomokban maradt bõr, a legkisebb bánatom. Drasztikus fogyókúrát fontolgatok... Kép Ja, és a férjem Chip CD-i között találtam egy SUPER CALLANETICS DVD-t. Kép Véletlenek pedig nincsenek?! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Reggel írtam nektek és eltûnt Kép

Akkor még jó talit kívántam nektek, most meg örülök, hogy jól éreztétek magatokat Kép .
ÉN nem mentem, mert végre beállt v.miféle napirendünk és nem akartam felborítani, persze felborult Kép meg apa is ma volt itthon újra elõször, meg munkával is akartam haladni, ami persze nem sikerült Kép .

Írtam tegnap a hozzátáplálás topicba, hogy ne legyek itt nagyon off (hallod Rebi) és aki még segíteni szeretne nekem, az légy szíves kukkantson át oda ésválszoljon. Ezer hála érte.

Mente!
Helenának boldog szülinapot!

Cory, Rebi!
Balunak, Csengének boldog névnapot!

Cory!
Drukk a vizsgádhoz!

Márti!
Neked is boldog szülinapot! Téged is üdvözöllek a vízöntõk táborában Kép (Én is az vagyok nekem holnap lesz, mi tegnap tartottuk a férjemével együtt anyukáméknál és kaptunk egy szuper palacsinta tortát, meg egy tök jó teflonos lábos készletet, no azt is ki kellett ma próbálni)

Képzeljétek ma Vili olyan furcsán viselkedett csomószor megharapta a cicimetKép délután nem nagyon akart elaludni akkor megkínáltam a fõzivel amit délben evett és mind megette, meg gyümit is utána. Lehet azért harapdált, mert nem lakott jól a tejjel? Volt már valakinek ilyen tpsztalata?
Régebben is csinált ilyet mikor büfiznie kellett és csukott szájjal próbálta kiköpni a cicit, aztán leszokott róla. Ja és szerintem nem a foga miatt, hiszen kint van és nem jön új épp.

Norci
norci

Márti, Norci !

Nektek is Boldog Születésnapot Kívánunk !

Kép

Dzsili és Napocska
dzsili

Balu, Csenge !

Boldog Névnapot nektek!

/Cory ez a kutya csak nyálas de nem harap! /

Kép

Dzsili és Napocska
dzsili

BMárti

Úgy etetem mint egy kis madarat az anyja. Falatonként mert ha az egész tányért megkapja képes három négy falatot is a szájába tömni.Így elkészítem a "katonákat" aztán egyesével rakom elé Ö meg felcsippenti az ujjacskáival.Képes egy nagy szelet kenyér belet felvágottal felfalni.
A bébi ételböl a darabosat eszi meg amibe már rizs meg tészta darabkák vannak, azért kap ezt is mert így változatosabb az étkezése. Szerintem ha egy szelet kenyeret kapna az egészet a szájába gyömöszölné.
Egyébként olyan kis éhenkórász akárki eszik meg áll a lábánál és méltatlankodik hogy Ö is kapjon némi falatot.

Norci
Egy idöben pár hónapja Napocska is harapott rendesen tesztelte a fogait én nem vettem észre hogy éhes lenne azért szerencsére vége lett de hetekig "kínzott" így.

Szila
Hanga is szopizik még? Bocs ha már írtad és csak figyelmetlen vagyok mert én azt vettem észre hogy amelyik baba aktívan szopizik még kevesebbet eszik, persze biztosan vannak kivételek is.

bogancsi
Tomi látom túl van az újabb szemölcs kiszedésen ez a fiúcska egy hös! KépKépKépKépKép
Nálunk a hinta az ajtó félfábal lévö kampón lóg nem lesz lyuk a falon ! KépKép

A lányom megtanulta a mutogatás müvészetét mindent mutat a kis ujjával amit szeretne olyan édesen bólogat ha megértjük, csak félek hogy nem lesz így beszéd belöle, hát ne legyen igazam.
Most éppen egy piciri helyre préseli magát az ágya és a pelenkázó közé, ez is legújabb dilijei egyike.

Megyek mert beszorul...

Pussz:Dzsili
dzsili

Sziasztok!

BOLDOG SZULETESNAPOT HELENA!

Kép
Kép

Andysj, Madison
andysj

Sziasztok!

Menta!
Helenának NAGYON BOLDOG ELSÕ SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!

Márti!
Neked is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Rebi!
A múlt heti talis képeket feltetted valahova, meg lehet nézni õket?

Bogancsi!
Mi volt a Heim Pál kórházban? Szegény Tomi, hogy viselte az újabb megpróbáltatást?

Nagyon irigykedtem ma a talisokra, remélem jövõ héten már mi is tudunk menni!
Peti lassan, de gyógyulgat, még eléggé köhög, de talán már kevesebbet tüsszög. Szegénykém nagyon utálja az orrszívást, viszont érdekes módon megtudja különböztetni, hogy mikor hozom a porszívót miatta és mikor takarítani.
Aktivitásában egy cseppet sem látszik, hogy nem teljesen egészséges. 2 perc alatt bebarangolja a lakást és kinyit három szekrényt. Hú, ha most nem fogyok le a sok rohangálástól, akkor sosem. Mi lesz, ha még el is indul? Viszont egyre édesebben fejezi ki magát. Ma is mondtam neki, hogy megyünk apa elé és örömében elkezdett táncolni és oldalazva elindult a babakocsi felé.
Megyek, mert vacsi idõ van.

Szilvi és Peti

Edit délután ½ 3-kor küldött SMS-t, hogy már Magyarországon vannak, Riki elég jól viselte az utazást, de enni csak tejcsit akart. A részleteket majd Edit elmondja a talin.
bszilvi

BMárti!

Már lassan egy éve hozzá járunk. Mert ez az esett akkor történt a kislányommal. Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Õ se szereti az antibiotikumot, de ha kell akkor azt is ad. Homeopátiával is foglalkozik, már kaptunk tõle fogzásra homeopátiás kúpot. Elég jó volt.

Éva
p.éva

HELENKA! MI IS NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED ÉS HOSSZÚ? BOLDOG ÉLETET! ÉS KÜLDÜNK SOK PUSZIT! KépKépKépKépKépKépKép

Norci! Neked is nagyon boldog szülinapot! Kép Érdemes ennyit küzdened a napirenddel, amit Vili maga sem tart be? Inkább gyertek ti is talizni máskor! KépKépKép

Bogancsi, Henke, Laura! Kép Lekéstelek titeket sajnos Kép Nagyon sajnálom, hogy nem találkozhattunk - de remélem, egyszer (többször Kép) azért még összejöhet!

Andi! A bohóc Árminnak és Andrásnak is nagyon tetszik! Nekem is! Kép

Megyek mosogatni Kép - csak azt nem tudom, hogy honnan gyûlt össze, mert tegnap anyukám elmosogatott a buli után, ma pedig alig voltunk itthon???????!!!!!

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Helenának nagyon boldog elsõ születésnapot kívánok!

Jó volt a talin, csak mindig itthon jövök rá, hogy csomó mindent szerettem volna kérdezni mindenkitõl...
Még mindig fáj a fejem, biztos az idõ az oka.
Képzeljétek, hazafelé elcsábultam, vettem Barninak egy kantáros farmert, jó nagy méretben (92-es), nagyon édesen néz ki benne!
Laura, hazaértetek rendben?
Csenge csúcs volt!
Most megyek Barni-hajat mosni, puszi mindenkinek.

Henke
gesztenye

Kedves Lányok!
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon köszönjük a köszöntésiteket!
Külön köszönet Szilának és Dzsilinek a fantasztikus kompozíciókért!
Márti! Mi is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!
Norci! Ezek szerint Nked is ma van? Mert akkor Neked is Boldog Szülinapot!
És Balunak és Csengének is Boldog Névnapot!

És Mindenkienk Szép Napot!!!!! Kép Kép Kép

Megvolt a tortázás is, majd rakok fel képet. Helnácskának nem ízlett túlságosan, mert eléggé édes volt, de sebaj. Viszont örült a xylofonnak és kapott még a rokonoktól nyuszimamuszt, meg kutyaúr-bábot és kacsa-vizimalmot. Mindnek tényleg nagyon örült. Annyira ennivaló, ahogy dumál a kacsának! Kép
Jövõ héten hol lesz tali, mert akkor lehet, hogy mi is mennénk.
Ezen a héten megint lesz Binacánál szopis csoport. Jön valaki?

Most mennem kell, mert felébredt!
BMárti! Örülök, hogy csak félreértettelek!
Sziasztok!
Menta és Helena, aki 1 éves Kép
menta

Sziasztok!

Márti, én is sajnálom, pedig olyan kíváncsi lettem volna a pocakodra! Árminra is! Rád is! (Na ezt megfogalmaztam Kép)Sajnos szegény Laura pocakját is elfelejtettem megnézni, tiszta zizi voltam... Boldog szülinapot utólag is! Nagyon szép szám az a 35! Kép

Balunak és Csengének boldog névnapot, nem tudtam, hogy ma van, meghúztam volna a fülüket!!!

Menta! Nagyon jó lenne, ha tudnátok hétfõn jönni, nagyon rég láttunk titeket is! Habár, szeretnénk menni csütörtökön, Andival épp beszéltük!

Andi! Apunk már korán el tudná vinni holnap a Barnit, úgyhogy 1/2 5 - 5 körül tudnánk találkozni bent akár az Örsön, akár a "tetthelyen". Már nagyon várom! (Most nem fáj a lábam, viszont nagyon megjött Kép, de majd összekapom magam Kép)

Rebi! Végre megtudtam, mi az igazi neved! Kép

Szila! Ne aggódj, Barni hetekig-hónapokig (sõt gyakran most is) annyit evett naponta, mint amennyit te kétségbeesve írtál Hangáról! És nem nevezném alultápláltnak... Próbálj nem központi kérdést csinálni ebbõl, vissza fog jönni a régi étvágya.

Bogancsi! Kár, hogy olyan gyorsan elmentetek, de jó, hogy ti is el tudtatok jönni végre, még ha ilyen zûrös napon is. Tomi így is nagyon édes.
Mi (fõleg én Kép) sem voltunk formában, de Barninak késõbb megeredt a nyelve, és még Réka is kapott 3 puszit a szájára tõle...

Tényleg, végül énekeltetek, lányok?

Holnap vizsgázóknak nagyon szorítok!!!

Puszi mindenkinek, békés, jó éjszakát:
Henke
gesztenye

Sziasztok!

Menta! Helenának nagyon boldog elsõ szülinapot!KépKépKép

Tali nekünk is nagyon tetszett!Kép Nagyon jót röhögtem, még hazafelé a buszon is!KépKépKép Bár amikor a sofõr kedves hangon bemondta, hogy Mázsa tér és a Réka felébredt, szívesen el küldtem volna az a......-ba! Tudjátok!KépKépKépKép

És áttört a 10. fog!Kép

zafi
zafi

Sziasztok,
megjottunk a sielesbol! Nagyon szupi volt, Istok rettenetesen elvezte a szankozast meg a havat.
De a mi a legjobb, hogy - hala a hegyi levegonek, gondolom - nagyokat kajalt es nagyokat aludt. Raadasul amiota hazajottunk, megintcsak alszik. Felebred egyszer, de vissza tudom altatni kajaltatas nelkul. Nem akarom elkiabalni, de milyen jo lenne, ha igy maradna!

Latom mindekinek mindenfele napja volt, szeretettel gratulalunk az osszes naposnak!!
Ugy nonek ezek a gyerekek mint a gomba. Nekem azt mondtak, hogy majd ha mar szalad a kicsi, akkor nem no olyan gyorsan - ehhez kepest megint kinottunk egy meretet egy honap alatt (igaz elotte a 74-est majdnem negy honapig gyurtuk), es mar bizony ez a 80-as is hatareset, egy csomo dologban mar feszeng. AZ ene gyeves nagyfiam Kép

Remelem bepotolom a lemaradast es megint tudok rendszeresen jeletnkezni, mindekinek jo ejt

Kata es Istok
megegykata

Sziasztok!

Kaja: estére mintha megjött volna a kedve az evéshez, bár még nem volt az igazi: megevett egy teljes üveg gesztenyés pulykát.Kép Meg elrágcsált 2-3 kekszet is, és önmagához képest sokat ivott még pluszban.

Dzsili,
igen, cicizik még Hanga, bár a napközbeni szopikat én már nem nevezném mindig annak, van, amikor csak felhúúza a pólómat és elkezdi piszkálni meg szopizni a köldököm, aztán a cicim, de 3-4 szívás után megy is tovább...bezzeg éjjel meg hajnalban. Na, olyankor bõségesen belakmározik, akkor akár 10-15 percet is cicizik. Szerintem nappal több, fontosabb dolga van a cicizésnélKép, de azért nagyon kell nekiKép. És ez "a kaját kinézem a másik szájából" nálunk is hasonlóan van. Ha meglátja, hogy kajával bejön vmelyikünk, tuti, hogy két másodperc múlva ott van elõtte és addig kiabál, míg nem kap egy falatot. Aztán visszamegy játszani, majd, ha lenyelte a falatot, jön a következõért. Egy szelet szeleteltkenyér megevése neki kb. fél óra (igaz, még csak két foga van...).

BMárti,
19-20-as a zokni, de tényleg elég klassz anyagból van. Képzeld, gyalog csak a biciklis út felé tudok menni a Corába.Kép

Henke,
igyekszem nem ügyet csinálni belõle, de egy idõ után ez nagyon nehezen megy. Ráadásul Hanga nem az a típus, hogy "nem gond, ha ma nem eszik", olyan kis karcsú. És ráadásul ilyenkor nem nagyon merek mondjuk kekszet adni neki a (nem)kaja után, nehogy az legyen, hogy azzal tömi el a gyomrát, és a köv. kajára meg már nem éhes.

Éva,
nem találom a prospektust, de igyekszem megkeresni, és akkor írok mailt.

És tényleg áttört a harmadik foga, már jól érzem én is.KépKépKép

Jó éjszakát mindenkinek:

Szila
szila

Sziasztok!

Helena: BOLDOG SZÜLINAPOT! Milyen volt a szülinap? Miket kapott Helena? Kép

Zsu: Ugató kutyust nem merek venni, ha csak meghall távolról egy kis kutyaugatást, már sírva ugrik a nyakunkba Kép

Laura: mindenkinek kell egy kis idõ, mire feloldódik, legközelebb már jobb lesz Kép Örülök, hogy láttalak titeket Kép

Köszönjük a névnapi köszöntést Kép

Norci: Boldog szülinapot!

Csenge: Boldog névnapot KépKépKép

cory, aki elõtt hosszú éjszaka áll

cory
Budapest

Sziasztok!

Márti, Norci
Boldog szülinapot nektek!Kép

Csenge, Balu
Boldog névnapot!Kép

Kiderült egészséges rendelésen, hogy januártól már nem is uaz a dokink, mert már csak iskolákba jár ki. Jó tudni. Most véletlenül szerencsére õ helyettesítette az újat. 1 éves paramétereink: 76cm, 10.23kg. A fütyire azt mondta miután egy picikét sikerült felhúznia (mi sosem mertük), hogy szerinte 2 éves korára magától helyreáll a rend és nem kell addig semmit csinálni vele.Kép

Jó éjt: Gorsi és Peti
gorsi

Menta!
Helenanak nagyon boldog szulinapot kivanunk!
Kép

Marti!
Boldog szulinapot utolag is! Hanyadikan szulettel ponotsan?

Balu, Csenge!
Boldog nevnapot!
Kép

Danimama
danimama

Norci!
Bocsi, majdnem kihagytalak....
Neked is nagyon boldog szulinapot! Kép

Danimama
danimama

Sziasztok!

Itt ülök, és azon gondolkozom, elinduljak-e az egyetemre. Egész éjjel tanultam, nem tudok túl sokat, de meg nem buknék (remélem), viszont ebben a hóesésben nem vagyok biztos, hogy a nyugdíjas tanár elindul-e otthonról. Nálunk az egyetem megközelítése elég gáz, mert a Petõfi-híd budai hídfõjétõl nincs takarítva, és a föld márvány lapokkal van borítva, nem egy életbiztosítás ilyen idõben elindulni rajta. Asszem megkísérlem. Fickóm itthon marad, úgyhogy legalább a babakocsival nem kell megküzdenem. Viszont Balu fél 7-kor úgy döntött, reggel van. Ez rettenetes!!

cory

cory
Budapest

SZiasztok!

Fáj a torkom Kép, Ármin köhécsel Kép, András köhög is, torka is fáj Kép Nem akarunk betegek lenni!!!!!!!

Nagyon szépen esik a hó Kép

Megyek teát fõzni, hátha használ! Adott már vki teát gyógycéllal a babjának? Milyet és hogyan? Gondolom, kamilla, hárs, csipke nem árthat, ugye? Eddig nem volt lényeges, mert szopizott Ármin, de azt hiszem, most már majd külön kell figyelnem a folyadékra! Kaphat bele mézet is?

Márti+Ármin+Kép
márti

Jó reggelt!

Tomi nagyon békésen aludt éjszaka, reggel meg mutogatta nekem a nyakát, hogy ott vannak a bibik Kép
Õrület ez a hóesés! Alig lehet kimenni a házból, mert olyan hóvihar volt és van, hogy teljesen körbe vagyunk kerítve hóbuckákkal. A kutya nem akart kimenni, amikor Zsófi kiengedte Kép Pedig muszáj, mennek sétálni. Remélem, nem tévednek el Kép

OFF: férj által felvett új titkárnõ, akire október vége óta vár, szerzõdés, stb. tegnap, az 1. munkanapján a cégnél, NEM JÖTT BE!!! Nem is telefonált, férj próbálta elérni, mobil kikapcs, lakáson senki. Késõ délután hívta férjet: hebegve-habogva, terhes és most nem is tudja mit csináljon, mert akkor õ talán nem is dolgozna... Férj totál kivan Kép
Mától viszont segítek neki néhány dologban, hogy ne omoljon össze a melója Kép Már kezdem is! Ja, és még pénzt is kapok érte Kép Kép Kép

cory: nagyon gondolok Rád!!!

pusz
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!
(Tudjátok, én vagyok, aknek nem hajlandó mászni a gyereke! Hát továbbra sem, és fog se, egy se L)
Boldog szülinapot minden öregedõnek! J

Lassan gyarapodó babák mamái! Az enyém szinte a víztõl is hízik. Most persze jó, de hogy fogunk még sírni emiatt, majd ha 15 éves lesz! És ti meg milyen boldogok lesztek a karcsú leánykáitokkal!

Norci! Azért nem írok mostanában, mert rájöttem, hogy infovadász típus vagyok J, vagyis ide-oda szörfölök, és hajtok az okosságokra, beszámolókra, tapasztalatokra, problémákra stb. Én magam is ilyesmiket írok inkább.
Meg itt azért egy kicsit kívülálónak érzem magam. Nem azért, JJ

Bmárti, Szila! Vettetek olyan zoknis bébiételt? Én már felbontottam egyet-kettõt, és furcsálltam, hogy az állaga kicsit más, mint a megszokottnak. Most meg Kitti nem volt hajlandó megenni, pedig a kedvence!: Nem tán csak rossz – azért adják ilyen olcsón??? L A lejárat meg a kupak rendben. Nektek mi a tapasztalatotok??? Arra is gondoltam, hogy esetleg ez a szegedi szállítmány megfagyhatott….

Még sürgõsebb, help!!!
Kittinek már egy hónapja pelenkakiütése van, próbálok mindent úgy csinálni, ahogy olvastam: gyakori pelenkacsere, Sudocrem, törlõkendõ érzékeny bõrre, levegõztetés de nem javul, tegnap kész horror volt már! Lehet, hogy éjszaka is emiatt forgolódott meg nyöszörgött szegénykémL Nálatok mi vált be?

Méri
méri

MártiKépNyugodtan adhatsz neki mézet,akár a teájába,akár csak símán kiskanállal,esetleg vajas-mézes kenyér formájában.Legjobb az akác vagy a hárs.Egy éves kortól már bátran kaphatja,és jót fog tenni neki.Gergõ ráadásul imádja,különösen a kenyér-variációt.Szerintem a teák sem árthatnak,fõleg melegen,bár Gergõ semmiféle italt nem hajlandó melegen meginni...
MériKépKísérletezz más krémekkel,valmelyik csak beválik?!Bephanten,körömvirág,Neogranormon...stb
LányokKépGergõ alvás tekintetében "kiságyfüggõ".Sehol másutt nem hajlandó elaludni,ami egyre kényelmetlenebb,hiszen bárhová mennénk,akár csak néhány órára,cipelhetjük az utazóágyát,és még abban is komoly patáliát csap,mielõtt elalszik,ha elalszik.Van ötletetek,hogyan lehetne szoktatgatni más alvási helyszínekhez?Ráadásul lassan tervezzük,hogy gyerekágyra cseréljük a rácsosat - na,abból mi lesz?!

krisztinke
krisztinke

SZiasztok!
A szülinaposknak nagyon sok boldogságot kívánok.

Márti,
mi már próbálkoztunk, amiket írtál teákat igen lehet, én azért a méztõl még egy kicsit idegenkedem, elvileg kaphatják, de citromot is tegyél bele mindenképp. Nálunk Cumika magában eszi!Kép
Korábban írtam neked levelet, megkaptad? NEm válaszoltál semmit, azért gondoltam, nem ért el odáig?

Méri,
próbáld meg: tömény kamilla teával lemosni minden pelenkázáskor a popsit, ne filteresbõl, és bekenni lehelet vékonyan Bepanthen popsikenõccsel. A törlõkendõt szabadságold egy idõre. Ha eszik, iszik paradicsomot, narancsot egy pár napig ne kapja.

Kép
Ágci

Méri!
A gyógyszertári popsikenõcs körömvirágos popsikenõccsel felváltva. Utóbbi DM, Babylove. Biztos, "csak" pelenkakiütés?
A hízásról úgy tudom, nem mérvadó a csecsemõkori gyarapodás a továbbiakra nézve.

Márti!

szerintem még ne adj mézet!

Solya
solya

Sziasztok!

Lassan tényleg Cavintonra szorulok, tegnap még a hátizsákomat is otthagytam a talin... És a névnaposoknak is elfelejtettem gratulálni...

Balu, Csenge, boldog névnapot! Kép

Norci! Boldog szülinapot! Kép
Én ezzel a napirend-dologgal úgy vagyok, hogy a fõ pontokat (evés, alvás) máshol is meg lehet oldani, csak ezért nem ülnék itthon. Fõleg, ha úgyis borul a napirend... Lucának sem zavarnak be nagyon ezek a csavargások, és élvezi más gyerekek társaságát. Úgy gondolom, neki és nekem is sokat segítenek ezek a talik. (Fõleg most, amikor egyébként sem vagyok a legjobb formámban.)

Cory! Nagyon drukkolok a vizsgához! Elmentél? Egy próbát azért megér...

Márti! Örülök, hogy tetszik! Remélem, nem lesztek betegek! Küldök egy adag gyógypuszit!KépKép

Menta! Ha semmi nem jön közbe, mi megyünk csütörtökön.

Henke! Még nem tudom, hogy jutunk ma be, a hó kicsit bezavart... Biztos, hogy babakocsi nélkül megyünk, azzal most nem jutnék el a hévig. Majd hívlak!

Most mennem kell.
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Ez most nem lesz olyan szép táblázat, mert apa nincs itthon, nekem meg nincs idõm bíbelõdni vele, talán majd este.

<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker.
Krisztinke Gergõ 2001. szeptember 19 Szülõotthon, Szabadszállás Kecskemét
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Zsuzsa Bea 2001.szeptember 25 Kistarcsa Gödöllõ István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Ladányikata Peti 2001.október 17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker.
Szilvi (sztigris) Zsanettt 2001.október 17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Kata Zoli 2001.november 8 Budapest, Szent János Kórház
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. pocakban
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. pocakban
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Mégegykata István Zsigmond 2002.január 8 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Szilvike Anna 2002. február 9
Igika Olivér 2002.február 11 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XI. ker.(Gazdagrét)
Borcsa Bátor 2002.február 25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Eszter Ádám 2002.március 7
Solya Máté 2002.március 8 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Jáhneszter(sztike) Anna Júlia 2002.március 25 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Zugló Judit Réka (7)
Edit Riki (Henrik Sándor) 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Méri Kitti 2002.május 6 Szeged, Nõi Klinika Szeged
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
</pre>

Azért egy csomóan hiányoznak ám az osztályból egy ideje!: Kata, Zsuzsa, Nyuszimanó, Bea, Zsuzsi, Mégegykata, Igika, Szilvike, Eszter, Borcsa (Bátor anyukája), Ladányikata.
Csajok, hol vagytok?

Cory,
én is drukkolok ezerrel. Küldök is: KépKépKép

MÉri,
nekünk még régesrégen a doki írt fel a nyakán levõ pöttyökre kenõcsöt (azt hiszem kámforos vagy mi), na az tutira lehozza a fenekén levõket is. Igaz nagyon ritkán van Hangának pöttye, csak amikor fogzik. Bár nem is a popsiján van, hanem inkább a puncija mellett. De ezzel bekenem és tényleg nagyon szépen elmúlik. Ja, és a babakajával nekem nem volt ilyen tapasztalatom. Tök olyan volt máskor.

Na, most mennem kell, mert a jány az imént pakolta tele a pelenkát.Kép

Üdv
Szila

Ui.: nálunk is nagyon nagy hó van, ki sem lehet mozdulni, de azért valószínûleg szánkózni kimegyünk.Kép
szila

Sziasztok!

Balu! Csenge! Boldog névnapot!

Márti! Norci! Boldog szülinapot!

Dzsili! Köszi az infót. Lacika a kenyeret eddig csak úgy ette meg, hogy nagyobb darab héját adtam neki, 1-2 cm. belsejével. Ha ezt megvajazom, akkor a homloka is csupa maszat, és semmivel se eszi szívesebben, mint csupaszon. Próbálkoztam néhány morzsányi kis csipeteket megvajazva is, éppen csak akkorikákkal, amit akár rágatlanul is lenyelhetne, de bekapni se volt hajlandó. Legközelebb megpróbálkozok ezzel a falatkányi módszerrel, hátha. Nagyon kelene már rájönnie, mi is az a rágás, de az én Kicsikém a bébiételekbõl is csak a teljesen krémeset eszi meg még mindig. Kép

Éva! Még azt meg tudnád írni, hogy az a doki, akihez ti jártok, hogy áll a kuki kérdéshez? Bántotta a fiúkét 1 éves koruk elõtt? Vagy nektek nincs és nem is volt ilyen problémátok?

Szila! Köszi az infót, a 19-20-as zokni nekünk már határeset, bár most hirtelen rájöttem (na jó, a Nõvérem jött rá a hétvégén. Kép), hogy Lacika lába nincs is akkora, mint hittem. Egyre nagyobb cipõket próbáltam ráadni, mert nem akart menni bennük, csak nyafizott, és emelgette, meg ráadni is alig bírtam, úgyhogy azt hittem, kicsi. Már a 21-esnél tartottunk, és 22-est akartam venni a múlt héten. Még jó, hogy nem jött össze. Kép Szóval az én kis Csibészkém ökölbe szorítja a lábujjait, amikor a cipõt adom rá. Így aztán belemegy, ameddig belemegy a lába a cipõbe, aztán megszorul, és már nem tudja kinyújtani õket, a sarka meg még nincs a helyén. Naná, hogy kényelmetlen. De mivel szegénykém téli idõszakban tanult meg lépegetni, rögtön zárt cipõvel kezdtük a próbálkozást. Most aztán elõszedtem az örökölt cuccok közül egy kis szandált (abban látom, hogy áll a lába), és azt adom rá itthon naponta pár percre, hogy szokja. De az akkor is baromság szerintem, amit a doktornõnk mondott, hogy _mindig_ legyen a lábán cipõ itthon is.
Amikor írtál, még nem szakadt a hó. Miért csak a biciklis úton tudsz a CORA felé elmenni?

Gorsi! Úgy szeretnék én is ilyen dokit, aki hallott már arról, hogy ez a dolog spontán helyre tud jönni, ha békén hagyják! KépKép

Márti! Jobbulást kívánok mindannyiótoknak! Én szoktam már egy-egy kis mézet adni Lacikának, amióta elmúlt 1 éves, de errõl is megoszlanak a vélemények.

Méri! Én még nem vettem olyan bébiételt. Pelenkakiütés nem lehet, hogy gombás eredetû, esetleg nincs egy kis szájpenésze is Kittinek? Nálunk egyszer ezért volt elmúlni nem akaró pelenkakiütés. Canestennel kenve, és a szájpenészt is kezelve 3 nap alatt nyomtalanul eltünt. Gyermekorvosnak mutattad?

BMárti

BMárti
bmárti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?