Sziasztok
Mirosz
Gratulálok a kiscsajszihoz!
nekem volt, most a Zitánál. Olyan helyen volt, ami a baba fejlődését nem befolyásolta, és kb. a 25-30. héten Zita szétrúgta. Úgyhogy a szülésnél sem volt semmi gond. Akkor van vele baj, ha olyan helyen van, ami elnyomhatja a baba valamely végtagját, és ezért az nem tud rendesen kifejlődni. De ha azt mondták hogy semmi gáz vele, akkor az úgy is van. Mi is a praxisban voltunk, Győrffí Mátyásnál. nagyon szimpi hapsi.
ecsv
hihetetlen, hétfőn Zita is egy hónapos. Hogy megy az idő. Szépen növünk, már 3500 gr-os a kiscsaj, szépen hurkásodik.Persze neked ez a súly is kicsinek tűnne Dénes méretei után
Ő már biztos 4,5 kg körül van.( Én már megszoktam, fel sem tűnt hogy picike. Csak ha összehasonlítom Áron egy hónapos képeivel, akkor látszódik a különbség. De hát ő 3700gr-mal, 57 cm-rel született. Ezt még egy hónaposan sem értük el
) De Zitának sajna pótolnom kell a tejcsit táppal. Ha tehén lennék, már régen levágtak volna...
De már nem idegesítem magam miatta. Ilyen hullámszerűen változik nálam a tejmennyiség. Egyszer elég, máskor meg nem.
Ezt leszámítva jól vagyunk, csak jönne már a jóidőőőőőőőőőőőőőőőő.
két kép Zitáról
Sírni is tudok ám