Gyabi! Olyan mint a terhességi teszt. De annak kapcsán is egyre inkább úgy gondolom, hogy az ovut megelőző nap pozitív. Á, de ezt sem tudom már Amiről azt gondoltam, hogy ok, most már tisztában vagyok vele, kiderül , hgoy mégsem
Hmmm, az enyémen csak annyit találtam, hogyha pozitív (legalább annyira erős, mint a kontroll csík) azok a legnagyobb valószínűséggel a termékeny napok. De jó, hogy már ezt is biztosan tudom tőled
És az ébredési hő emelkedéséről te is úgy tudod, hogy az ovu után egy- két nappal emelkedik?! Ha jól emlékszem valami sárgatestre hivatkoztak, hogy az produkálja a hő emelkedését. De mostmár annyi kifejezés kavarog a fejemben, hogy lehet, hogy hülyeséget írtam
Na úgy akartam írni hogy a sárgatest termeli a progreszteront.
Igen akkor mert időmíg a picik elérik a petevezetőt. nem halnak meg ne aggódj értük sokan meghalnak de ők gyengék és jobb is de a legjobbak célba érnek
progreszteron!aha! szóval ugyanaz! Ami mitől is keletkezik? A kiszabadult petécske termeli??? (bocs, de órákról soha nem mertem lógni, mert a könyvekhez minig szükségem volt a tanár magyarázatára )
Babszika,
Nem mert pl.te elöbb fogsz pozitívat tesztelni na meg Hanna is meg mindenki aki a ciklusa végéhez közeledik Én még messze vagyok. Amúgy meg az első Omnia és Heni lesz ha megengedik hogy berakjam őket.
Ditke De jó, hogy itt vagy Azt hittem úgy járunk veled, mint Nikivel És ilyeneket nem mondunk ám! Olyanokat mondunk, hogy szépvagyok, okosvagyok, babásvagyok