Új privát üzeneted érkezett!

Próba:
Kép
Vendég

Pandácska!!!!

Ez olyan szép táblázat lesz, ha megtöltjük.

Menjünk együtt Kép
vedresandi

Andi,
Remélem hogy a másik táblát hamarosan törölhetem mert nem lesz benne senki :wink:
Vendég

Pandácska,

Ez nagyon jó............ Nagyon tetszik. :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nem semmi táblázat!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Betty,

Te sem tudsz felmenni az oldalra szavazni?????
Túl lehet terhelve???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Na nem rakja be a képemet, hanem hivatkozásként kiteszi!

Ki is a zseni ebben, pandácska, Betti????
Mit csinálok rosszul???

Kép
Kép
gyablonka

gyablonka!nekem a gépemre mentett gif file-okat simán képként kezeli a rendszer.
Adj neki olyan nevet, ami nem hivatkozás.
csak egy ötlet volt Kép Kép Kép Kép
vedresandi

Sziasztok!

Omnia! Nyugi! Jövőhéten is ott lesz az a babó!!!
Na meg Heninek is!!!

NÉzd csak ilyen lesz:
Kép

Pandácska! Nagyon jó lett a tábla! Gyógyulj meg gyorsan!
Ja és én már nagyon szeretnék a babás táblába kerülni, meg gondolom mindenki!!! Húú de hülyeségeket tudok beszélni az az idő teljesen megzavar! Itt mindenki már babás akar lenni!

Én is szájban mérem a hőmet!

Olik! Akkor ebben a hónapban mindent bele a Jónás napokon!!!

Mindenkinek küldök egy kis +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
energiát!!!! :lol: :lol: :lol:

Remélem elég lesz!!! :roll:

Kép
Vendég

Judy! Én sem tudok felmenni szavazni . :twisted: :evil:
Vendég

Megnyugodtam, szt hittem már a cég letiltott, mert annyit voltam fent.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Most jó!!! Lehet szavazni!!!!!!!!!!!44
Vendég

Köszi Krisztinka,

Most nem tudok, mert valaki szavazott az elmúlt fél órában.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ha jól emlékszem Andi az aktuális most, ezért most küldök egy kis zebrácskát!!!!!
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Köszi a zebrát, remélem siker, bár szerintem..... :roll: :roll: :roll:

Egyik pillanatban biztos vagyok benne, a másikban nem.
Tünetek vanna folyamatosan, hol több, hol kevesebb.Most éppen a kisrókával küzdök reggel óta.
hétvégén ha NEM jön meg, akkor is várnom kellene a teszteléssel, mert kiszámoltam, hogy ciluson belül mikor voltunk együtt, és én a 14 napot tartom esélyesnek, ami márc 10-én volt.Akkor viszont még hiába tesztelnék hétvégén.....
vedresandi

Andi,
14, 15. dpo-n már pozitív szokott lenni a teszt lehet sőt valakinek már 12.-en. Lehet mégsem 10-én sikerült.
Vendég

Pandácska!!!!

Akkor pszichopata vagyok Kép ,mert utána nem voltunk együtt.Hiszen a termékeny időszak utolsó napja 10-e volt.Vagy: elraboltak az Ufo-k.

Kép
vedresandi

Andi,
A spermium akár 5 napig is eléldegél benned.
Vendég

Pandácska:

Én azt tudom, ezek szerint előbb?Utána csak az UFO-k lehettek :lol:
Mert akkor voltunk a 6,7,9,14 napon.
mindegy ezen nem agyalok, mert nem érdemes

Kép
vedresandi

Judy! Azegyik fiadra én szavaztam.
Vendég

Köszönöm,

A tiedet hogy ismerem fel????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes csütörtök estét! Már csak pár óra és itt a péntek!!!! A legszebb nap a héten (mert tudom, hogy utána már a hétvége jön)!!!

Csheni,
Köszönöm a drukkokat!!!
Ja és nagyon várom majd a beszámolót hétfőn!!! Majd írd ám meg milyen hallani a baba szívhangját.
Nicol,
Nagyon drukkolok nektek!!!

Jamiee,
Ha nem vagytok házasok, akkor az apucinak egy teljes hatályú apasági elismerő nyilatkozatot kell tennie (közjegyző előtt), ahhoz hogy a gyermek anyakönyvébe bekerülhessen, illetve hogy az ő nevét kaphassa a baba.

Omnia,
Nagyon drukkolok az uh-hoz!!!

Ja egyébként szerintem a digitális hőmérő elég gáz, nekem még sosem mért pontosan, sőt mikor lázas voltam akkor is azt mutatta hogy 35,6. szóval nekem nem jött be!

Pandácska,
Beírnád a táblázatba, hogy a tesztelésem várható időpontja: ápr. 2. ?

Kellemes hétvégét Mindenkinek!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Hát én digitálissal mérek.

Judy! Az 59. oldalon megtalálod a képet!
Vendég

Krisztinka,

Próbáltam szavazni, de ebben a fél órában nem engedett.
Holnap dolgozok, úgyhogy netközelben leszek, akkor próbálom.

Betty,

Petinek már 99 szavazata van. Szuper.

Mindenkinek kellemes estét.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betty! Neked is jobbulást!

Andi! Szerintem még korán teszteltél. Ha nem történik semmi, később biztos szimpatikusabb eredményt kapsz majd!

Én se tudok szavazni! Mindig lemaradok!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omnia!

Szerintem is...egyébként még mensire utaló jelet sem érzek,és az 1-2 nappal előbb bejelentkező 2-3 barna jelzés sem volt még :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vedresandi

Na ugye! :lol:

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Az is lehet, hogy genetikai selejt vagyok...vagy csinálok egy pozitív tesztet hamar és akkor Kép
vedresandi

Sziasztok Csajok!

Végre péntek este van:)
Látom sokan a ciklus utolsó napjaiban járunk, remélem nem is fog megjönni...
Én ma a 31. napon vagyok, kicsit reménykedek:)
Ciklusaim általában 30-34 naposak, de pl. az utolsó 29.napon jött meg.
Viszont most sajnos olyan tüneteket érzek amit akkor szoktam amikor megjön.Mi ebben a hónapban a 13.14. és a 20.21. napon akcióztunk.
Szóval reménykedjünk:)
k.vanda

Sziasztok!

Köszöntelek én is Andi! Nagyon ígéretes a helyzeted, főleg, hogy a fiad is ilyen gyorsan jött :D

Lányok! Lemaradtam.... (mert én ilyen hátrányos helyzetű vagyok :( ) Akkor most a tojásfehérje előtt, vagy tojásfehérjekor kell a csábítás?????

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!

Jaimee!
Nem biztos, h apa kibírná az apás-szülést... :roll: A szülésről szóló ismeretterjesztő filmeknél becsukja a szemét... :lol:

Heni!
Nekem is digi lázmérőm ban. 780,. Ft volt és tök jó. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. (van hagyományos is, de annyira egyformán mérnek, h inkább digizek)

Ninike!
Az uncsitesóm 2 gyerkőcöt szült úgy, h nincsenek összeházasodva apával. Az elsőnél még utána kérdeztek, h van-e értelme gyorsan összeházasodni, de kb. ugyanannyi "gonddal" jár. Így azt mondták, h akkor nem házasodnak....

babszika

Heni! Mindjárt itt a hétfő!!! Olyan kiváncsi vagyok :D :D
Megrendeltem a könyvet :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Az egyik digi lázmérő engem is megtréfált :evil: Tök lázas voltam és nem mutatta, aztán higanyossal bepróbálkoztam, mert éreztem, hogy elég lázas vagyok.....az is voltam. Az eldobtam, most van új. A higanyost nem bírom kivárni, és ha elalszom ráharapok :roll:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Tojásfehérje elött is és főleg alatt.
Vendég

Jamilla,
Jó kis könyv én is nagyon szeretem. Ez volt az első könyvem babás témában.
Vendég

Segítség!!!!

a 28 napos ciklus alatt a 14.napon volt a pé., most a 37-es alatt 22.napon. Szerintetek most hogy számoljak? Csak hőmérő alapján????

Pandácska , Ria!

Hogy tettétek fel a pandácska és a babszika feliratot???? Szeretnék én is, de nem tudom hogy kell ( a felirat már megvan! )

Kép
Kép
gyablonka

Panda!
A babás táblát szeretném kibérelni!!!!!!! :wink:

babszika

Pandi! Gyógyulj meg gyorsan!!!!! Remélem a párod ápolgat, mert... :evil:
Nagyon szép az új tábla :D Ebben szeretnék szerepelni :cry: :D :D
Úgyhogy gyorsan mondjátok meg mikor kell akciózni! Most olvastam valahol, hogy ovu után 1-2 nappal megy csak fel a hő, de a petécske leér 12-24 óra alatt.... Azt is olvastam, hogy az a tojásfehérjés váladék képes a méhecskébe juttatni a katonácskákat....
Naaaa, okoskodjatok velem :shock:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

uuu, Gyabi nem értem a kérdést :oops:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Igen az a váladék segít a kis virgoncoknak. Az a lényeg hogy őkmár a vezetékbe várják a duci petesejtet szóval elötte érdemes akciózni mert a petesejt elöregszik. Szóval amikor van a váladék akkor mars az ágyba :wink: Mindenkit szívesen átrakok a másik táblába csak egy pozitív teszt kell hozzá :wink:
Vendég

Jaaa, hogy most melyik nap lehet az ovu!!!???

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Gyabi,
bemásoltam az aláíráshoz a profilomban.
Vendég

Nem tudom, hogy ebben a ciklusban mikor lesz a peteérés, mert enm tudom hogy milyen hosszú lesz a ciklusom. 28 vagy 37. Mert ugye nem mindegy..

Kép
Kép
gyablonka

pandi : html címét vagy mit????

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi! A legújabb okoskodásom szerint a tojásfehérjéskor, két nappal a "hőemelkedés előtt" :D :wink: Szerintem soha nem fogom megtudni :oops:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Gyabi,
Jókérdés hőmérőzésmeg a váladékok figyelés plusz amúgy amikor termékeny vagy jobban kívánod a huncutkodást ez tényleg így van csak nem is vesszük észer mert nem tudatos :wink:
Vendég

Ami úgy kezdődik hogy Url=http.....
Vendég

Ovu teszt Gyabi???

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Megmondom őszintén, nem használtam még ovu teszet...

Kép
Kép
gyablonka

Fertility-n hogyan jelölitek a Jónás napokat, meg azt a sok mindenfélét? Egyedül a gyógyszert tudtam kisilabizálni :oops:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?