jaj, le ne maradjak én sem az ezredikről!!!
köszönjük a Fanni dícséreteket!!! szerintem is hasonlítanak nagyon Esztivel, de azért nagyon mások is egyben!!! de úgy szeretném egyszer megdögönyözni a kiscsajt, de így elsőre még elég morcosan vizsgált...
de remélem még találkozunk sokat, és megszelidítem!!!
Kuha
még nem voltunk dokinál, mert elakadt az ügy az időpont egyeztetésen, ugyanis mondta anyu barátnője, hogy menjek x napon, de az sajnos nem volt jó, és azóta anyukám kérdezi
, hogy mikor lehet menni, mondjon már legyen szíves több időpontot, hogy választhassunk! de igazából azt mondták, hogy nincs vele teendő, csak ha nagyon izgat, akkor vigyem be, és megnézik. azért én el fogom vinni, csak most kicsit sűrű napjaim voltak, mert zh-zgattam a suliban, meg ilyenek...
Már nem is tudom, ki mondta, hogy reszkessünk Kisnyúl lenyúlása miatt...
talán Totka???
de megnyugtathatom, hogy Kisnyúl és Fanni kapcsolata pusztán baráti, illetve testvéri jellegű, Kisnyúlnak Majás érdekeltségei vannak, arrafelé kell ütközni!!!
Mi csak büszkén, mosolyogva figyeljük, hogy milyen sikeres a nagy és okos nyuszitestvérünk a lányok körében (vagy a mamijaik körében???
)
erről az jut eszembe, hogy volt egy osztálytársam általánosban, akiről a szüleim mindig áradoztak, hogy milyen helyes fiú, nekem nagyon jó barátom volt, csomószor hazakísért, meg sokat volt nálunk, de nekem persze teljesen más tetszett, így utólag ritka hülye ízlésem volt... viszont mostani fejemmel nézegetve az osztályképeket, tényleg írtó helyes srác volt, de milyen lett!!!
km-eken keresztül tudnám folyatni a nyálam utána!!!! vertem is a fejem a falba, mikor gimiben találkoztunk egyszer
örülök a muffin sikerének
, ha megyünk még talira, akkor 3 adagnyival megyek, úgy látom, a kettő kevés volt...
Annamami
Neked mégegyszer köszönjük a kiscipőt, nagyon kedves tőled, hogy kölcsönadtad!!!
amúgy most én is gondban vagyok ezzel a méretkiválasztással... hallottam a kálváriát ez ügyben, mikor Annamami nézegette a cipőket Barbinál, és én is abban a hitben voltam, hogy ha befér az ujjam a cipőjébe hátul, akkor az nagy, de sokan azt mondjátok, hogy az a jó... most akkor hogy van ez???
Ayse
Andrisnak én is jobbulást kívánok, remélem a következő időpont a pihenésre sikeres lesz!
A kolbis szenya tényleg isteni volt, Fanni is falta rendesen (mondjuk mit nem???
) a sütikről nem is beszélek,
ami ugye borzasztó volt, mert épp fehérje napom volt a 90 napos fogyókúrában, és az asztalon persze csak szénhidrát volt
. és én még büszke voltam magamra, hogy megálltam, hogy nem ettem a muffinomból, mikor sütöttem...
na Barbi konyhájában nem voltam ilyen erős...
mindent végigkóstoltam majdnem!!! (azért nem bántam meg...)
Nem tudom, hogy beférünk-e még Majola a talidra, de ha igen, akkor szívesen csatlakoznánk mi is! és valakit tudunk vinni is, ha kell!!!
most nem jut eszembe más dolog... Igaza van Nyúlnénak, hogy jegyzetelni kéne... de azt mindig elfelejtem...