Sziasztok,
bekapcsolódnék hozzátok a kistarcsai Flór Ferenc fórumból. Mi is miskolciak vagyunk, csak kicsit elpártoltunk másik városba, Gödöllőre, ott tudtam meg, hogy kisbabát várunk és a kistarcsai Flór Ferenc kórházban született meg kislánykánk, Lelle Hanna.
Kicsit ismerkedek itt veletek, aztán ha van kedvetek, találkozzunk vagy ha már itt nektek kialakult kis csapatotok van, csatlakoznék valakikhez, mert mostanság egyedül sétálunk és az néha bizony nagyon uncsi.
Igaz ebben a fórumban ráleltem kedves rokonra, de még nem jelentkezett nálam, hogy mikor is találkozunk!!!
Kicsit olvastam csak bele ebbe a fórumba, mert most épp a költözés közepette vagyunk még és jelenleg a nagyszülőknél lakunk, amíg kész nincs a lakás.
Majd egy másik alkalommal megosztom veletek a szüléstörténetem és, hogy milyen volt a kistarcsai kórház.
A kislányunk egy tündérke. Holnap lesz három hónapos. Már régóta átalussza az éjszakát, vagyis mostnában hajnalban egyszer felkel, de eszik és alszik is tovább. Sajnos a tejcsim fogytán van, megcsappantotta a költözés, de reménykedem benne, hogy visszajön még. Háromszor tudok naponta Lellének anyatejjel szolgálni, a többi alkalommal tápit kap. Nehezen fogadta el és nehezen tanult meg cumisüvegből inni. Jelenleg 64 cm és 6100 grammosak vagyunk.
Örülök. hogy megtaláltam ezt a topikot és figyellek benneteket, ha lesz időm írok és mesélek.
Üdv Nektek!
pimpoka
egy kép a mi kis Lellénkről