Megann,GöndörZsófi
ti még nem is találkoztatok?
Totka is mondta,hogy például azt hiszi,hogy GöndörZsófit nem ismerné meg(nem nagyon látott rólad képet),kérdezte,hogy milyen vagy,mondtam göndör
és hogy a szivem szakadt meg nekem is,hogy gergő fürtjei le lettek vágva,persze már látom,hogy nyárra újra a régi lesz!
ééééés a kókuszos tekercs nálam az első helyen végzett,tényleg a felét én ettem meg
,kérem a receptet!
persze a sós oldalon meg Barbi-nagyis,sajtos rúdjai nyertek,nyami!
Csikken
úgy hírlik ám,hogy csak Roli vetekedhet nyuszim kukorékolásával,szóval szerintem ideje egy meccset is megszervezni,lehet majd fogadásokat is kötni!
And
tényleg nagyon köszi,hogy átvetted a reggeli fuvart,a kórházat megfigyelve velem nem is jártak volna jól Totkáék,ültünk volna a portás fején!a páternosz....bigyóra meg velem tuti nem szálltak volna fel,mert rettegek tőle!
Totka,
úgy,deúgy örülök,hogy jól éreztétek magatokat és hogy jó hírekkel és élményekkel mentetek haza!(igérem csak köztünk marad,hogy kiről mi a véleményed
),jó volt villámcsivitelni a Keletinél!
és igen,szedd csak össze magad és gyertek,gyertek,gyertek!nyuszisságokat nagyon köszönjük,pláne a könyvet,attól teljesen elolvadtam!nagyNyúl majd a pálesztől fog
,addig is köszöni,erőt gyűjt az azonnali halálra!
Ancsi
szerintem már réges-rég fel lett ajánlva,hogy ,aki messze lakik,de mégis jönne,csak szóljon és megoldjuk!hidd el mindenki nagyon örülne nektek is!
Róki
remélem azért rendbejön Szilvi szeme,szegénykém,tényleg nagyon váladékozik!
a muffinodat én meg se kostóltam
,pedig én aztán gyakran megfordultam a konyhában!(az a sok bélpoklos
)
Mea
ÓÓÓRIÁSI GRATULA!!!!!!nagyon ügyes vagy!és olyan jó,hogy mintha sokkal,de sokkal jobban éreznéd magad a bőrödben!hurrá!
és már nagyon várjuk a nyári talit!
Juci
,olyan kár,hogy nem jöttetek!gyógyuljatok gyorsan!
Barbi
nem lehet,hogy ez a zöld dolog azért van,mert esetleg Nolcsinak ismerős volt a cucc?????a piros azért elbizonytalanít
és tényleg rengeteget játszottak Nyuszival....hm
,ugri-bugriztak az ágyon,jó játék volt!
Nolcsi tényleg remek házigazda,nem sok gyerek bírja az ilyen kiképzést!és az undokoskodástól azért nagyon messze van!
örülök,hogy megismerhettemGabit,Nolcsit nagyban!
a keménymag legnyuszisabb tagja kibírta ébren hazáig,de ilyennek még nem láttam!mint aki be lenne rúgva(mit adtatok neki,amíg nem voltam?
),dallamosan kurjongatva,félig becsukott szemekkel
mutogatott és rötyögött!
,aztán kb.ilyen ábrázattal azért megfürödtünk
,ettünk
és már aludt is!álmában meg kacagott!
REND:pont mondtam pár lánynak,hogy csalókák ezek a talis kupik,mert elsőre rémisztő látvány,de első lépésben távozik a sreg,már jobb a helyzet,második lépésbe a játékokat kell összegyűjteni,sokkal,de sokkal jobb a helyzet és harmadik lépésben kell az összes kajamaradékot begyűjteni,de még a csillárról is
,ez a keményebb része,de kis segítséggel plána,fél óra az egész!
de mindenképpen brutál a harci állapot látványa!le a kalappal Gabi elött,hogy segített!
Megann
a képeken,amiket felraktál nyuszi elég érdekesen van,mondhatni vérlázítóan!!!!remélem nem vádolnak meg a kedves lányanyukák semmivel!
,esküszöm nem csinált nyuszi semmi rosszat!
és JÓ UTAT NEKTEK!!!!!!pihenjetek sokat!
Ayse
nektek is jobbulást és nagyon drukkolok,hogy még idén eljussatok ti is egy kis pihire!
,mennem kell....