Új privát üzeneted érkezett!

Heni!
Tök jó lenne, ha így lenne....
Bár, engem mindig mindenki ezzel ijesztgetett. Még orvos is mondta, h nem valószínű, h term. szülés lesz.
De neked legyen igazad!!!!!!! :lol:

babszika

Babszika: Attól még lehet apás szülés, hogy császár lesz! Sőt, Apa még többet lát belőle, mint te! :D
Akkor is én vagyok a türelmetleneeeebb, akkor iiiiiis! Nem tudom kiverni a fejemből a gondolatot, hogy hogy hívjuk majd a babát...Nem hozok fel további érveket, mert azt tanácsolnátok, hogy forduljak orvoshoz. :D Babszika pedig már úgyis elment dolgozni, elmúlt 9...

Heni: Jó ég, nagyon képben vagy!! Én csak szurkálgatok az éppen aktuális oldalon, de nekem ez is sok, mert korábban nem volt tünetem. Majd csak megszokom...Nagyon kíváncsi vagyok, milyen hosszú lesz ez a ciklus...Remélem, marad 28 nap körül.

Hogy mit mostak ki vagy be....nem tudom. Nekem csak annyit mondott az orvos, hogy a folyadék jó sűrű, 1-2 napig ott is marad a vezetékben és gondoskodik róla, hogy ne tapadjon vissza semmi. És hogy ki lettem söpörve, mint egy kémény. De ezt már írtam. :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Heni:És mi van, ha betáplálom az agyamba és mégsem lesz ott az a baba?

jaimee

Jaimee,
Óriási csalódás... persze ez csak az én véleményem de inkább egy pozitív mint egy negatív csalódás érjen.
Vendég

Pandácska: Így van, ezért én max. álmodozom, nem táplálok semmit sehová, mert rosszul viselem a csalódásokat. Legtöbb időmet az tölti ki, hogy koncentálok a poz. gondolatokra. És várok, várok, várok....

jaimee

Azt mondjátok mérjem inkább mégiscsak szájban.
Mekkora az esélye a fertőzésnek??? Attól én is félek, főleg, hogy most is kezelnek emiatt.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Nem tudom, szerintem a többség szájban mér. Én idegenkedem akármit is (a nyilvánvalón kívül :wink: ) dugdosni a nemes szervembe, még tampont sem használtam soha.

jaimee

Judy5: nekem a doki anno még azt mondta, hogy ha el akarok kezdeni hőmérőzni, akkor vegyek egy digitálisat!, amit külön csak én használok és a végbélben kell mérni, mert ott a legpontosabb..Utána alkohollal le kell fertőtleníteni, de kinek lenne kedve azt már máshova tenni? Szóval külön erre a célra kell egyet beszerezni...És azért digitálisat, mert az biztosan nem törik el...Egyébként már 800-1600 között szupereket lehet kapni...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Heni: Ja, nekem is digi kellene, egy higanyosat már eltörtem....Na, végbélbe végképp nincs kedvem dugdosni.... :D :D

Gyabi: Én is, de furán néznék ki az asztalomon, vagy éppen alatta...Úgyhogy megvárom, míg lejár a munkaidő. :D

jaimee

Jaimee: a gondolatoknak hatalmas erejük van, akár hegyeket képesek megmozgatni!!! Ha ennyire benne vagy a babás témába, akkor ne a neveken gondolkozz, hanem mondogasd magadban: most biztos megfogant a baba és nagyon vigyáznom kell rá :D Olvastam olyan tanulmányokat, amellyek kimondottan azt írták: a túlzott baba utáni vágy "stressz hormonokat" termel, ami akár anovus ciklust is ki tud váltani! Szóval az egészséges pozitív gondolkodás kell!!!!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee: Háát én nem is hőmérőzömk...Nem dugdosok sehova semmit! A tampontól szó szerint kiráz a hideg..

Ha megfogadsz egy tanácsot: próbálkozzatok: 10, 12, 14, napon...Ennyi szerintem elég is lesz a babóhoz! Főleg HSG után.

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kép
Vendég

Heni: Igen, én is pont így tervezem, minden második napon próbálkozunk, egészen addig amíg a hőm fel nem megy. Aznap reggel megint hancúr...Aztán Jaimee tervez, Isten végez, sokszor közbejön ez-az....Mint már mondtam, nem tartozunk a nyúl módra sokat együttlevő párok közé. Sajnos.

Nehéz a gondolatokat irányítani, jönnek maguktól. Legalábbis nálam. Igyekszem pozitív lenni és örülni a helyzetnek, amiben vagyok, legalábbis amíg van minek örülni...Azt hiszem, most stressz kevésbé van bennem, inkább nagy-nagy izgalom. Az is baj szerinted? Mert ez pozitív izgalom, nem sötét gondolatokkal teli.

jaimee

Stresszen, negatív gondolatokon kívül minden más jöhet :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Oké. Megnyugtattál. :D

jaimee

Jó reggelt Lányok!

Pandácska,Jaimee! Tessék gyorsan meggyógyulni!

Judy! Ha mindenáron méregetni akarsz, szerintem is szájban!

Én meg attól félek rettenetesen, hogy nem fognak látni a jövő héten senki. Meg aztán se.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

-t

Kép
omnia28

Omnia: Na, na...Csak semmi para. Bár én ott tartanék, ahol te!! :D
Te is - ahogy én - koncentálj a +++++ gondolatokra!!!

jaimee

Mert az olyan könnyű!

Kép
omnia28

Omnia: nem tűnt fel a T hiánya. De akkor: koncentRRálj...

jaimee

Na mennem kell suliba. Szebb napot Nektek, mint itt felénk van! Mindjárt elalszok...

Kép
omnia28

Omnia: Nekem mondod? Fél évig halál stresszben éltem, hogy mindkét petevezetékem totál blokkos. Könyvet tudnék írni a ---- gondolatokról. De próbálkozni muszáj!!! :D Nyugi, minden rendben lesz!!!

jaimee

Sok választásom nincsen! Csak már a környezetünkben nagyon sokan gyanakodnak. Mi van ha mégse.

Kép
omnia28

Omnia: És amikor tőlem rendszeresen megkérdezik, hogy babás vagyok e? Az több, mint gyanakvás...Hamarosan meg lehet majd erősíteni azt a te környezetedet!!! :D :D

Érdekes...Tényleg, mikor érdemes közölni a családdal havarokkal, hogy baba jön? Mert ugye a 12. hétig bizonytalan, sőt egyesek szerint a 20. hétig...És teljesen biztosra végképp akkor mehet az ember, ha megszületik a pici, két keze van, két lába és minden oké vele. Viszont van egy határ, amikor meg kell osztani a híreket a környezettel...Hát nem egyszerű....Ahogy ismerem magam, már az 5. héten mindenki tudná....

jaimee

Lányok!
Ha én nem gondolkodom negatívan ennyi próbálkozás után akkor ti se tegyétek! Omniának születni fog egy szép egészséges babája kb.32 hét múlva, Jaimee meg hamarosan pocakos lesz!
Miért is lenne másképp?
Vendég

Jaimee,
Ha akarnám se tudnám eltitkolni mindenki tudja hogy mikor van inszem meg ilyesmi és kérdezgetik na ugye nem jött még meg? Mondjuk én nem vagyok babonás ha egy baba elakar menni elmegy ha meg nem akkor nem ez nem attól függ hogy te elmondtad-e.
Vendég

Jaimee!
Mi Petinél a 12.hétig szerettünk volna várni, míg megosztjuk a családdal az örömhírt. De közben a sok hányás miatt kórházba kerültem, így tudták meg... Ez alkalommal is szeretnék várni a 12. hétig.. :lol:

Pandácska*!

Jobbulást Neked! Nekem kötőhártyám van, de nem olyan vészes.. Tetszik a táblázat új színvilága :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekem kb. ilyen hangulatom van...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!

Ez haláli jó :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gyabi,
Kép

Betty,
Akkor neked is jobbulást!
Vendég

Köszike pandácska*, de mondom, nem olyan vészes.. :lol:
Vendég

Gyabi: Hát ez akár én is írhattam volna.... :D :D

Betty: Akkor tényleg úgy jártál, mint a sógornőm, ő is kórházba került még az elején, mert az égadta világon minden kijött belőle, ahogy azt már korábban írtam...még a víz sem maradt meg benne.

Panda: nem tudom, én ilyen titkolózós vagyok. De megjárom így is, mert ugyanúgy kérdezik, hogy mikor lesz má' baba?!?! Ha tudják, ha nem tudják, hogy rajta vagyunk az ügyök...

Különben amikor kórházba kerültem novemberben, azt sem akartam senkinek elmondani, hogy ne aggódjanak, mire anyukám felháborodottan felhívott mobilon, hogy mi az, hogy nem dolgozom, nem lehet elérni, beteg a kutyám, intézkedjek! Finoman közöltem vele, hogy most nem aktuális, "be vagyok zárva"...

jaimee

Pandácska, beleírnád a táblázatba, hogy Elevit 03.21-től!!!!!

Köszönöm!

Most ez jött rám, hogy mindent dátumozok, mit mikot, hogyan stb...

A gárdára úgy látom, most ez jellemző...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok Mindenkinek!!!!

Gabi: köszi a lázmérőt, ma reggel megint ffeljebb ment, 37,2.

Jamiee,Ria,Heni,Judy: köszönöm a fogadtatás, és a drukkokat.Bízom maginkban.

Hőmérőzés: én hüvelyben mérem, de most nem az egész ciklus idején mértem.A héten kezdtem el kíváncsiságból, emelkedik e.
Gyakorlatilag 36,9 volt kedden, azóta megy 1 tizedet fel minden nap.Ez jó jel, de meglátom.

p.s.: Na lányok és a hír: teszteltem reggeli első vizelettel, középsugárban ma reggel (Corax) egyet, de negatív lett.
Nem bíartam ki:)

Kép
vedresandi

Andi,
Sajnálom :( de amíg nem jön meg és ilyen a hőd... :wink:

Gyabi,
Persze beírom!
Vendég

Pandácska:

Még egy percig nem vagyok elkeseredve, hiszen ez az első hónapom!!!!
Rengeteg isőm van még :lol:
vedresandi

Andi: Helyes, új ciklus, új esélyek!! :wink:

jaimee

jamiee: még nincs új ciklus, mert mág nem jött meg :wink: :wink: :wink:
7végén kellene....
vedresandi

Bocsi, hogy butaságokat kérdezek, de mit jelent az, hogy középsugár?
Pici pisi a wc-be, aztán jöhet a tesztpohárba, a vége megint a wc-be?
Vendég

Mano!

SZó szerint! :lol:

Kép
vedresandi

Köszi!
(Tegnap én is megvettem a tesztet, hamarosan nekem is aktuális lesz a tesztelés. Volt otthon 1, de valahogy megnyugvással tölt el, ha több van otthon.) :)
Vendég

Mano!

te is teszt függő vagy???

Én is :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi,

Jó hozzáállás, tényleg csak az első hónapod, amugy meg 28 nap lehet korán is. Bármi megtürténhet még a hétvégén. Amíg a hőd fent van van remény. :P :P

Gyabi,

Olyan jópofákat tudsz küldeni, hogy feldobod az ember napját. :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szép napot mindenkinek!!!

Andi: Üdv. köztünk! A negatív teszt még korai lehetett. A hőd nagyon bíztató. Az a lényeg, hogy ne jöjjön meg :D

Pandácska:
Sajnálom a betegségedet :( Mihamarabbi jobbulást neked!!!

Judy:
Én a végbélben mérem :oops: Úgy látom ez itt nem divat :? De nekem is azt mondta a dokim, hogy ez a pontos! Másutt sok befolyásoló tényező van, ezért nem ajánlott. A hőmérő higanyos és minden alkalom után tiszta alkohollal fertőtlenítem.

Én ma kezdtem el egy új ciklust!!! Most már ez lesz az első próbálkozós hónapunk!!! Persze most még szigorúan csak a JÓNÁS napokon akciózunk élesben :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

judy5 !

Igyekszem - igyekszem, mert látom mindenkinek milyen negatív péntekje van...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Most nézem. Nekem ma van Jónás napom (fiús).
Azt hiszem lelkiismeretfurdalásom lenne, ha ezt kihagynánk. Úgyhogy.. :wink:
Vendég

MINDENT BELE MANO........

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

HAJRÁ MANO!!!!!
vedresandi