Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Boscó!
Őszinte részvétem!

Zsu!
Martin, hát valami édipofa, tényleg tök jó nézni a képeket. :D

Gabella!
Pont ma gondoltom rátok! Régebben te is annyit írtál, de mostanában eltüntél!!!!

Nancsi!
Én is kíváncsi vagyok már a cuki Alára.

Ildi és talis csajok!
Megpróbálunk időben érkezni! Az a baj, hogy Martin általában 9-10-ig alszik reggel(de azért nem haragszom rá:D !!!). Ma kivételesen 8-kor kelt. Irok, sms-t ha elindultunk. Forgalom függően, szerintem 1 óra!
Egy újabb kihívás az út , mert automata váltós autót, ráadásul Suzukit még soha sem vezettem... :shock: Ez az autó jutott holnapra, a Fiat pont vizsgázik, a Peugeot 306 CC-be, meg nem fér el a Martin hátul, előre meg nem szívesen ültetném.

Azért még reggel jövök, hogy biztos ami biztos!!!

Szép álmokat!
Era

KépKép

KépKép
lingelera

Kövecske!
Martin, 83 cm volt egy hónapja, azóta nem mértük, de szerintem nem nőtt.
Szóval, Martin így mássza meg a lépcsőket. Azért , a végére rendesen elfárad.
Kép
Kép

A tetőtérbe vezető lépcső mennyisége talán kevesebb és fa, de, így együtt nagyon sok lenne :shock: ! Most a nagyobb játékokkal, illetve a Martin kedvenc ízű :P virágföldjébe ültettett virággal van elbarikádozva.
Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Zsu
Kutyás képet is kérünk!!!!! :shock: :D :D

Era
Nem semmi mennyiségű játékotok van! :shock: :shock: :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Natus mégegyszer köszöni a köszöntéseket mindneninek!! :P

Anita, neked külön, és nehogymá amitt haragudjak, hogy délután tetted csak fel.
:) Nagyon ari vagy, halál komoly még én is elbőgtem magam, pedig eddig aki ezt írta megmosolyogtam(bocsika)
Erre 3. gyerkőcöm egy éves szülinapján én is bőgök...... :D

na, most lépek, sütök-főzök, Natka még alszik, Oli kakál a wc-n(kis reggeli életképek tőlünk :wink: )

Anita, sajnálom, hoyg nem ma jön az urad.
De ha pénteken jön, attól még eljöhettek vele, igaz, be kell érned csak az én társaságommal :wink:

puszkó

készülődjetek lassan :wink:
vas

Sziasztok,

Zsu: Martin igazi kis ínyenc :lol: :lol: :lol:

Era: Aztaaaa mennyi játék :shock: :shock: ... és mind olyan kis apró :wink: :lol:
Nem semmi, hogy mennyi lépcső van nálatok :roll:

Ildi: Zajlik az élet ma reggel nálatok is :wink: :D
Jó az új vonalzód :)

Annyira sajnálom, hogy nem tudunk most menni a talira, de már eddig is 3 zsepit fújtam tele :( Apa pont tegnap kérdezte, hogy mikor lesz már megint babazsúr, és csodálkozott mikor mondtam, hogy ma lesz, de mi nem megyünk. Úgy sajnálta ő is ... :shock:
Érezzétek jól magatokat, és fotózzatok sokat! :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Oooops Ildi, percenként változik a kép a vonalzódon .... cseles :shock: :wink: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali :D :D :D

aha, mert az első nem tetszett, aztán gyorsan csináltam másikat :wink:

babazsúrra jött volna apuci? :D
Eszem a szivét :wink: :lol:
jól belelendült :wink:
úgy látszik szeret szép babák, meg jó csajok között lenni :wink: :lol:
vas

de látom neked is az angyalkaszárnyú rózsaszín rucis kiscsaj tetszett :wink:
vas

Hello Csajok!
Süt a nap!!!!! :)

Ildi,
jó lett volna elmenni hozzátok... De majd legközelebb. Jó bulit! Natka nagyon szép kiscsaj! Olivér meg frankón alkot. :D
Vali,
a szülinapi képek szupik. A kommentárok is hozzá. A vonalzós kép nagyon tuti. Sajnálom a náthát.
Era,
Martin frankón nyomja a lépcsőzést. Lidinek is ez a mániája. Hétfőn nem akart liftezni apával, így fel kellett jönniük a lépcsőn. Apa lihegett rendesen mire felértek, de a lányáért mndent.
Zsu,
ügyin megy ez a csúszdázás. :)

Szita az agyam, mert még akartam írni, csak nem tudom, hogy mit. :oops:

Pussz. Szép napot Mindenkinek!
angi79

Titati,
boldog névnapot Neked!
Petra,
Angi nagyon cuki a bölcsis képeken. Sokat nőtt. Néha gyere és írj, ha tudsz.
Mamacka,
gratula Áronnak a 4 foghoz.
angi79

Sziasztok

Ildi:Natasának utólag is boldog szülinapot

Bocsi, nem tudtam tegnap jönni, mert a Lili beteg lett és szinte csak kézben volt el, aludni meg úgy volt hajlandó, hogy mellé feküdtem és simiztem a hátát. Ma már jobb kedve van, de a taknyi még mindig ömlik az orrából :(

Na visszaolvasok

Barti: Képzeld itt is van ilyen Aloe-s ügynök, szval rendeltem tőle ilyen gélt, azért köszönöm a segítséget

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!
Először is: Bosco, őszinte részvétem.... :cry: :cry: :cry:
Era! Köszi, hogy eszedbe jutottunk.
Ég a pofám, hogy eltűntem, a nyári topicra írogattam mostanában, de nagyon sokat oda se, mert mindig valami van. GYerekek felváltva betegek, átköltöztek a gyerekszobába, mert megvan a Lackó álma, az autópályás szőnyeg, de még a mi szobánkban halmokban állnak a ruhák és könyvek, nem érem magam utol a pakolással, ráadásul Mesi megint beteg. Hörgőgyulladás... :cry: :evil: :cry:
Szóval így állok, de akartam már írni, hogy még megvagyunk, csak behavazva. Most éppen alszik a csaj, úgyhogy gyorsan helyzetet jelentek. Bocsi, de visszaolvasni nem vagyok képes!
Sok puszi mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Babetta
tessék itt van pár, kép a reggeli idilről, épp hogy bekukkantottam a netre gyerekem már, még pizsiben etet.

A kupit ne nézzétek, mert még ez egy félig kész előszoba, ami majd egyszer még egy ajtóval lesz elválasztva a belső tértől de addig sajna marad a barikád építés.

Elő kostolás, jó ez a kutyának?
Kép
aszem izleni fog neki,
Kép
Aztán 1 óra múlva, újra próbálkozik, így huzza el a járókát, pedig már telepakoltam, lefékeztem, de Martin előtt nincs akadály, Külömben ha nem megy neki ezen az oldalon akkor a babakocsinál furakodik ki valahogy,.
Kép
egyet nekem, egyett a kutyának :) Kép

Angi
Lidinek a produkciója sem lehet semmi, ahogy mászik a babakocsiba :)

Vali
jobbulást neked, :)

Gyöngyi
szegény kicsi Lilkó, sok sok gyógymanó neki :) :) :) :) :)

Era
Martin is nagyon ügyesen mászik, :)
atya Isten mennyi lépcső, jó kis lábizmod lehet ennyit lépcsőzni egész nap, :) uuuuuh mennyi szuper játékja van Martinnak, ezek után mit kap szülinapjára?????

Ildi
Jó sütést, főzést neked, és jó bulizást a babákkal, fúúú de írígy vagyok :) :)

gabella
Mesinek jobbulást, és írj többszőr, én is mindig elvagyok havazva a házi munkákkal, de most már nem idegeskedem miatta, egyszer majd csak rend lesz :) :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Ideges én se vagyok a házimunka miatt, más úgyse csinálja meg, csak már zavar, mert ez már túlzás! Bár két szobában nagyjából rend van, a harmadikat meg becsukom, ha jön valaki! :D

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Ildi: Aham, apa nagyon csaj-párti, nagyon csalódott lett volna annó, ha nem lánya születik :)

Angi: Cuki lehetett Lidi, ahoyg nyúzza az apját :lol: Hanyadik emeletre kellett felmenniük?

Gyöngyi: Lilinek jobbulást! Legalább te is tudtál melette kicsit pihizni? Néha nekem az is jó lenne, ha vízszintbe lehetnék, de ez a lyány folyton felugrál :(

Gabella: Mesinek is jobbulást! Vége lehetne már ennek a nyavajás betegség szezonnak :evil:
Jó megoldást találtál a rumli eltüntetésére :D

Zsu: Csúcs a fiad a kutya és önetetéssel :shock: :lol:
Ráadásul jó kis erőben van, hogy azt a nagy járókát el tudja húzni :shock:

Mi ma délelőtt 2 órát sétáltunk, a kisasszony végig húzta a lőbórt közben a babakocsiban (húúú de cseréltem volna vele :9 ), de ahogy hazaérünk, rögtön felébred, esélyt sem hagy, hogy nyugisan megebédeljek :?
Délután megyünk megint egy nagy "túrára", Viniért a suliba, aztán meg játszótér. Engem tuti nem kell majd este ringatni, remélem Alizt sem ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

nancsi: Még nem kakilt a Lili, igaz, hogy tegnap anyatejen kívűl mást nem kapott. Arra is gondoltam már, hogy lehet-e amiatt a ritka kaki, hogy még sokszor cicizik és az felszívódik neki, a szilárdat meg annyira még mindig nem hamizza?

Vali: Ja, pihentem egy kicsit, ami nálam azt jelenti, hogy ezerrel nyomtam a keresztrejtvényt :) míg a Lili durmolt

Na dobbantok, mert anyós elvitte sétálni a kiscsajt és most jöttek vissza

Boscó: utólag is részvétem

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok
Mi már itthon ,Levi húzza a lóbőrt., remélem nem 7-kor akar majd felkelni. :wink:

A buli nagyon jó volt ,Ildi szerintem kevésbé élvezte, mert csak minket szolgált ki. Ezért legközelebb csak ropi lesz a kaja. :D :D :D :D :D :D :D :D

Alex
Nagyon nagy arc, és totál ANYA-függő, de nagyon cukor. :D :D

Martin
Hát a képek majd magukért beszélnek. :D Nagyon jó fiú volt, nem is hallottam a hangját.
Era
Haza értetek rendben?

Eszter
Köszi még egyszer a lehetőséget. :D

Lányok képzeljétek nem sikerült eljutnunk az allergia témáig :D :D

Angi
Kár hogy nem jöttetek. :(

Vali
Ez rátok is vonatkozik. Mond meg apának ,még lesz alkalma találkoznia velünk.
Mondjuk jövő héten egy IKEA?????? :D

Zsu
Akkorát nevetem a fiadon. :shock: :D :D Annyira édes, megzabálom.

Eszti
Holnap hívlak :)

Na nem írok le mindenkit , mert 1 órát írnék. :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Boscó
Mindig elfelejtem írni. :oops: :oops: :oops: :oops:
Nagyon sajnálom a nagymamádat. :(

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Nem a buliról, csak rólunk néhány kép.......esti nyúzó parti: Kép Kép Kép Kép Kép

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Na mi van csajok??? Hol vannak a képek??? :roll:

Gyöngyi: Hajrá kaksi! :lol:
Biztos jó volt kicsit egyedül lenni, míg anyósod unokázott. Nekem is annyira hiányzik pár ilyen óra. Marhára meg kéne már pucolnom az ablakokat, de Alizzal a gatyámon lógva kicsit nehézkes :roll:

Babetta: Jövő heti IKEA tali jól hangzik, majd szavadon foglak :wink:

Nyúlanyó: Nagyon jók a képek :) Gyönyörűek a gyerkőid, Vikinek csodaszép szemei vannak :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Ildi!
Köszönjük szépen a lehetőséget. Nagyon kira volt, leszámítva a lökött kölköm :D De már csak röhögök rajta, h milyen kis "agybeteg" :)

Majd teszek fel képeket, csak most hulla vagyok, és még most keveredek be majd csak a konyhában. És még Alex is hupákol az apjával. Természetesen bacik aludni... :?

Kép

Kép
nancsika

Kicsi "agybeteg" Alex!

Boldog szülinapot!
Kép Kép
Vendég

Édesek a kismanók egytől egyig, de most nagyon megfogott Martin ahogy eszegeti a kutyakaját. És csak a lánykámból kiindulna lehet jobban izlet neki mint a rendes koszt :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nyúlanyó!
Nagyon helyes pasi Tomid :wink: :oops:
Zsu!
A kutya, biztos nem fog éhenhalni... :D
Angi!
Anyósomék a 8.-on laknak. Martin, utálja a liftet, totál kikészül. Ő, is inkább lépcsőzne, úgy, hogy apa vagy én cipeljük. Na, persze..., ezzel a súllyal. Szóval, liftezünk, és figyelmet elterelünk :D :D :D . Bár, ha lány lenne, lehet, hogy ő is el tudná csavarni, apa fejét. :wink:

A buli tényleg nagyon jó volt!
Ildi! Köszi, mégegyszer a lehetőséget és a sok-sok finomságot!!!

Edit!
Köszi, rendben hazaértünk! Martin már a sarkon elaludt, és nyomta legalább 30 percig. Ennek ellenére sikerült időben lenyomni. Ő, a Concordjában kényelmesen csücsült, én már kevésbé a Suuuzuuuukiiii-ban :D :D :D Mindegy, ezt is kipróbáltam. :wink:

Nanacsi!
Szerintem jópofa Alex, nekem nagyon bejön a kispasi. Remélem, apa nem mérges az alvás miatt.... :wink:

Natasa és Oli, Petike, Levi, Bence, Eszter&Luca, Alex, Hanna, mind olyan édes kölkök..... Úgy vettem észre, Martin is tök jól érezte magát.

Nemsokára jövök a képekkel!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Ne, még ezek sem a tali képei, de már régen megígértem, hogy dobok képeket! :wink:

Martin csúszdázásától kész vagyok, nagyon ügyes!

Cory, mi újság nálatok? Teljes az egészség végre???

Tünde, ti hogy vagytok?

Martin ügyesen lépcsőzik!

Anita, a te gyerkőid is milyen szépek!

Na, akkor Botond pillanatok. Bocsi, hogy sok, de olyan cuki mindegyiken. (Még így is nagyon-nagyon szelektáltam!) :)

Kép
Ez a játszi, amit már annyit dícsértem!
Kép
Boti esete a túrós tésztával :D Egyedül evett a fiam (újabban ez a menő :wink: :twisted:)
Kép
Jajjj, nehogy kárba menjen....kiveszem az előkémből!
Kép
Húúú, Apa, de sokat kell még nőnöm, hogy olyan magas legyek, mint te :)
Kép

Kép
Így mászok ki - be a homokozómba :D
Kép
Még ilyenkor is arra gondolok, hogy miért kell így fájnia ennek az izének a számban...
Kép

Kép
Kutyanézőben....
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ildi, nem mintha, nem lennél elegendő, csak sajna holnapra elígérkeztem már egy barinőmhöz. Nemsokára költöznek haza a 4 hónaposukkal Horvátországba, így nem halaszotm ezt el (már olyan régóta húzódik így is). Azért köszönöm!

Várjuk a kééééépeket!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kedves Ala és Martin!!!

Nagyon boldog első születésnapot kívánunk Nektek! Isten éltessen sokáig Benneteket!

Anita
Kép
Kép
_anita_

[quote="vok"]S írta:vokziasztok!

Most kaptam az smst:

"Sziasztok nénik és bácsik! Stéger Alex Martin vagyok. Ma reggel születtem meg 7 órakor. Súlyom 3750g és 54 sm-es vagyok. Anyuci és én jól vagyunk, apukám pedig nagyon büszke ránk! Kép"

Hatlamas gartula Nancsiéknak!!!!!!!!!! Kép

Eszter

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

[quote="lingelera"]2 írta:lingelera006 március 23.-án 16:45-kor megszületett Sebestyén Martin. 4400g 55cm
Üdv.: a büszke apa: Kálmán.

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Luca és Martin, felfedezték a kincsesláda rejtett kincseit:
Kép
Vajon ekkor, ki léphetett a szobába???
Kép
A nagyzsivány Petka
Kép
E.T.:
Kép
A tegnap és a holnap egyévesei:
Kép
Pillanatkép a konyhából:
Kép
Hanna királylány:
Kép
Az örökké éhes és mosolygós Levi BABY :D :
Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Istenem, de gyöngyörűségesek egy rakáson :D Még-még-még!!!

Velem lesz tele az oldal, de kivételesen rendesen itt ülök a gépnél és készítem a szakdolimat... :wink:

Egy éve....
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!

Ránk, anyucikra gondoltál... :D

Köszi, a gyönyörűséges köszöntést Martin nevében is! Én most nosztalgiáztam....

Hát tényleg cuki, Boti a képeken. Kár, hogy nem jöttetek ma. :(

Era

és egy kicsit véres(bocsi), de nekem az egyik legkedvesebb képem:
Apa és a köldökzsinor:
Kép
Miből lesz a vasgyúró:
Kép
Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Martin!
Boldog szülinapot!
Kép
Vendég

Alex és Martin nagyfiúknak sok-sok boldogságot kívánok első szülinapjuk alkalmából!

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Anita: Nagyon szupik a képek Botiról, nem csoda, hogy nem tudtál választani közülük, de nem is baj :D

Era: Pár napja én is végignéztem az összes szüléskor készült képet, olyan jó volt nosztalgiázni, és nekem olyan távolinak tűnt az egész :roll:

A tali látom, hogy most is szuper jó volt, nem unatkoztak a skacok :wink:

Képeket még még még!!! :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jajj ... és egy gyors helyzetjelentés rólunk:

Aliznak kint van a 2 felső recéje :lol: :lol: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

most kicsinyítek Vali............... :D

várj még egy kicsit, és lesznek képek.... :wink:

Nagyon boldog szülinapot Alex Martinnak, és Martinnak
Kép
Kép Kép
vas

Rece-ruca hipp-hipp hurrá!!!!! :D :D

Natusnak már 10 igazi van, de úgy étkezik, mint egy fogatlan :lol: :lol:
(de a kölesgolyó nagyon bejött neki tegnap, eddig nem mertem adni, hátha egybe lenyeli, de elrágcsálta édesen)

na, folytatom a kicsinyítést :D
vas

Na, lekicsinyítettem őket, mingyá dobom is fel.De először:Anita, nem sok Botiból, olyan édes. :D
De legközelebb már tényleg jó lenne talizni veled is.
Meg Angival is, hiszen veletek tényelg a 2005. novemberi első pocakos talin taliztunk utóljára :wink:

Csajok, örülök, hogy eljöttetek, Edit, ne izélj már, nem volt fáradtság, meg különben se ugráltam annyit.
De megint megmaradt egy csomó kaja, ismét jóljártak a szomszédok, kaptak egy csomó túróstáskát, meg máglyrakást, az uram meg vitt ma egy adag halas téstát.
Olivér meg tömi magába a torta maradékot :D
Viszont Levente roppnat módon örült a sok megmaradt ropinak, tényleg egyet se kezdtünk meg :roll:
És erre azt mondta (a 7 éves eszével), hogy milyen jó, hogy nálunk van a tali, mert mindig hoznak valamit a csajok, és megmarad nekük egy csomó mindnen :roll: :roll: :D :D
bocsi :oops: :oops:

és este ő játszott a felhúzhatós csikóhallal( 7 évesen) :lol: :lol:

De tényleg nem azért volt most a tali, mert Natusnak volt szülinapja, nagyon kedvesek voltatok, hogy hoztazok neki egy kis ajándékot, de nem vártam el ilyet.
De tényleg.
Köszönjük mégegyszer a kis kedvességet. :D
:D :D Én meg különben is örülök, ha jöttök.Nem fáradtság ez nekem. :D :D

Zsu Martinja nagyon édi a kutyatáppal :lol: :lol:
És Era Martinja meg milyen kis véres :D (semmi gond, ez a valóság)
Képzeljétek az én látványomat a kocsiba(ugyanezekben a percekben) :lol: :lol: :lol:

Viki pipi és Tomdi is nagyon helyes testvérpár :D :D
vas

Kedves Ala és Martin,
nagyon boldog első szülinapot kívánunk Nektek!
Sok puszi. Jó bulit!!
Kép
angi79

Először a kedvenceim, amin annyit röhögtünk.Szegény kis Petyka elkezdte szopizni a csacsi lábát.Annyira aranyos volt.A képek nem nagyon adják vissza, de valósággal szopta őket. :D :D :D

Kép Kép
Kép Kép
vas

Bori és csemetéi
Kép Kép
Kép
Kép Kép

Nasi és a kölesgolyó
Kép Kép

vas

Alex fetreng :D
Kép
Kép

Benyó, Martin
Kép Kép

Eszter, Luca
Kép Kép

Hanna eszik
Kép
Kép
vas

Eszter is eszik, csak éppen ő cipőt :D + Eszti Petivel
Kép Kép

Anna és Bori ebédelnek :D
Kép
Edit ennek örül :lol:
Kép
Era kóstolózik :wink: :D
Kép

Alex és Luca , Peti
Kép Kép
Anna Petivel, Edit Levivel
Kép Kép

felébredt Natus, majd folytatom, csá
vas

Sziasztok!

Végre én is idekeveredek... :D
Ne haragudjatok, de mindenkit meg kell dicsérjek személyesen, mert nem birom ki. :D:D

Ildi!
Ismét nagyon szépen köszönjük a lehetőséget és az ellátást! :D:D:D Olivértől kész vagyok. :D Nagyon jó fej és naaaagon pasi! :D:D:D:D:D
Natitól meg elolvadtam, annyira édesen bújt!!! Komolyan azt hittem valami baja van, mert Hanna akkor szokta igy rámtenni a fejét, ha fáj valamilye... Annnnnnnyira cuki!!!

Eszter!
Benyó olyan kis ügyi, mint eddig. :D Remélem nem sértődött meg a Petizésért...

Anna!
Akárhányszor Petire néz az ember, mindig te nézel vissza rá... annyira nagyon hasonlitotok, hogy az hihetetlen! :D

Borka!
Hááát, meg kell mondjam, nem irigyellek!!!!! Nagyon nehéz lehet neked!!! de a két csaj imádni valóan cuki! :D Igérem, összeszedjük magunkat és 2 héten belül nálatok is felbukkanunk!!!! :D:D

Era!
Ismét Boldog szülinapot Martinnak!!!! :D
Martin szerintem is jól érezte magát. :D És nagyon nehéz... Persze ekkora szülőkkel nem csoda... de amióta őt megemeltem, Hanna pehelysúlyúnak tűnik. :D:D:D
A jövő hetet meg lebeszéljük, jó? :D

Edit!
Szivesen. :D Remélem megtetszett a kocsika. :D Levi még mindig olyan édes, mint eddig. :D:D Mi lett végül az angollal? Jártok, ugye? Milyen?

Nancs!
Alexnak nagyon boldog szülinapot!!!! :D
Ne aggódj Alex miatt. :D Ezt is kinövi majd... :D:D:D Attól még még minidg cuki :D
Tényleg, mit kap szülinapjára???

Megyek reggelizni. :D
Pusza nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

folytatom(már tolja magába a tápiját, van pár perc nyugi) :wink:

Kép

Natus és a tortája
Kép
Kép

És a 3 szülinapos együtt :D :D
Kép
Kép
Kép
Kép

az elős kettő nem túl jó, kicsit homályos, meg sötét, de a 4. közös kép az szerintem nagyon jó lett róluk :D
vas

Peluscsere
Kép

Petyka, Levi
Kép Kép

hanna szexizik
Kép Kép

Natus és az autója
Kép Kép
vas

Közösen toljuk a kocsit :D :D
Kép
Kép

Alex(ezen nagyon cuki), és itt megint anyához bújik :D
Kép Kép

Peti
Kép Kép

Eszti, Benyó, és Hanna
Kép Kép
vas

na, nekem ennyi volt.

Többiek képei?????? :wink:

Puszóka

Alex nem is agybeteg, annyira aranyos, ahogy Nancsi eltűnik, ő meg rázendít, igazi anyaszerelem ez!!! :D :D
Nagyon édes!!!

És Bori, tényleg le a kalappal előtted, két kicsivel(+ két nagyobbal), nekem néha a 3 is sok :wink: (nem is oylan félősek a csajok)

Martin meg olyan nagy tényleg, olyan nagyfiús, de nekem nem fura, mert Levente meg Olivér voltak ilyenek 1 évesen.11-12 kilósak, és 77-80 centi körüliek.Ehhez képest Nasi pillecsontú kiscsaj, kb.8,30-40 meg max.73-74 centi.
na, majd hétfőn megyünk mázsálni
(+ Olivér 3 éves oltására)

Levi szokás szerint nagyon édi volt, ahogy evett, szinte mindig enne, olyan ari :D

Benyó az örökmozgó :D , Olivérnek nagyon bejött, mindig emlegeti :D

Hanna a kis hajasbaba, padra mászni azt nagyon szeret :D

Peti meg olyan kis ari, kis édipofa csacsiszopizós :D

na, puszóka, ennyi belőlem reggelre :D

pizsiből öltöztés következik, meg peluscsere,csá
vas

ja, és Olivér azt üzeni, hogy gyertek holnap is :D

de tegnap mikor elindultunk(tatok), akkor is ugyanezt mondta, szóval gyertek ma is, meg holnap is :wink: :wink: :wink:

meg is mondom neki, hogy átadtam az üzenetet :wink:
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?