Helló-belló!
Fél kilencre itthon voltunk Pannistul, mindenestül!
Mondja anyukám, hogy jól érezte magát Panna, de nagyon sokat mondta, anya, anya, anya!Jól össze-vissza puszilgattuk, most már alszik, apjával együtt!
Na, Panniapu is jól elfáradt ennyi NŐ között!!!!
Jaj, gondja is volt rendesen:szopis kismamik(Annamami, Bodza, Rokica):nem tudta Csaba, hogy kimenjen szopi alatt.v.elég ha elfordulUgye nem zavart BENNETEKET?????(gondolom, szóltatok volna neki, hogy lécci kifáradni)De úgy láttam, szemérmesen elfordult.
Szóval el sem tudjátok képzelni(de komolyan), hogy mennyire boldog voltam, hogy ott lehettem VELETEK!!!Olyan ez, mintha egy ötéves kislánynak egyszerre van szüli-névnapja, karácsony, és elhalmozzák a szerettei nemcsak ajándékokkal, hanem rengeteg érdeklődéssel, kedvességgel!
Az otthonmaradottakat sajnálom nagyon, hogy nem látthattam, de a lányok nyúznak nagyon, hogy menjünk egyszer Pannával, és lehet, eleget teszünk a kérésnek!!!
Benianyu
ha tudnád, mennyire szerettelek volna látni...!!!De majd legközelebb!!
Csibb
Panniapu elájult Fannitól, sikerült a csábítás!!!!Jófejek vagytok ám a lányoddal!-ja, és Nyúlné nevű barinőddel !!!
Barbi
köszönjük a taliszervezést, nagyon klassz, tágas a lakásotok, de őrület mennyien voltunk, és mekkora kupi maradt!!!
And
férj el sem hiszi, hogy doki vagy!!!!!!!(azt mondta, nem létezik ilyen orvos, akár magánemberként is, aki ennyire kedves, önzetlen!Szóval Neked is még egyszer mindent köszi!!!
Jaj, és a kórházban az a hülye páternosztra............
(gőzöm nem volt mi az, jól beégtem!!)
Nyúlné
Panni meg van elégedve NyusziMarci fotóktól, dobott is Neki egy csókot!!(Fannimami vigyázat, Panna rácsaphat ám Kisnyúlra!!!
)Neked is köszi mindent, kár, hogy nem tudtunk többet dumcsizni, szívesen hallgatnálak órákon át!!!Andrásnak üzenjük:A cucc ütős, 55 fokos!!!!!
Rokica, Bodza
nagyon kedvesek voltatok, hogy pesztrálhattam Kristófot, és Szilvit, olyan jóóó volt!!!!Szilvinek gyors gyógyulást a szemikéjére!!!!
Bodza:
Kristóf illatát magammal hoztam, lebüfizett jól indulás előtt!!4A vállam jó tejcsiiillatúú!!!