Új privát üzeneted érkezett!

Helló Hajni!
De ari vagy, köszi hogy valakinek eszébe jutok. Jól esik ám.
Köszike még egyszer.
vivi79

Vivi, nem vagy elfelejtve, csak nem tudjuk, hogy hanyadika van. :oops: Azért a 8 napban még benne vagyunk.

Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

Kép
Kép
adrienna

A tavasz az új
virágok suttogásával
kezdődik.
Mintha angyalok
beszélgetnének
csöndesen,amint együtt
keresztülsétálnak
a réten.

Vivi Nagyon Boldog Szülinapot!

(de lökött vagyok hogy elfelejtettem,ne haragudj)

Bridzsi

Kép
esztora

Adri, Esztora! Köszi, kedvesek vagytok.
vivi79

Vivi!

Hát én is pironkodom ám rendesen! :oops:

De annál nagyobb szerettetel kívánok:
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Esztora!

Nagyon édi a kutyitok,és jó hír hogy már sokkal jobban van.
Nekem is nagyon tetszik ám a kiságy amit vettetek!!

Fioona!

Hát igen igazad van abban hogy szegény pasiknak is elég rossz lehet hogy nem tudják kialudni magukat. Ez egy gyermek mellett is simán megeshet úgyhogy a párocskám csak ne akarjon kettőt. :twisted:
Na abba meg bele se mereg gondoloni hogyha úgy jönnének ikrek hogy elötte már ott van egy másik kis tündér. Azt hiszem zárt osztályon kötnék ki és jöhetnétek látogatni!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Meri! Privit megkaptam. Mindjárt írok én is! Minden jót a dokinőhöz mára. Már én is nagyon izgulok az esti doki miatt. De tudom hogy csak jó történhet velem. 19.30-ra megyek.

Hajni!

Miért vagy zizi??
Dolgoznak a hormonjaid?? :D

Vivi!

Hát az én párom is a gyerekünkkel fog felnőni,de még ezt se merem 100%-an kijelenteni. :lol: :lol:

Porsika!

Tényleg mindegy hogy milyen természetű lesz a gyermekem csak legyen már. Ebben teljesen igazad van. A mindegyet azt arra értam hogy nem baj hogy pörgös lesz meg olyan mint mi. De azért nem szeretném hogy vmi gengszter meg drogos legyen. :D :shock:

Nikóska!

Gondolunk ám Rád is!
Majd a végén kiderül Nálad is mint Bodzinál hogy a nagy esküvői készülődésbe babás lettél. Úgy legyen. Drukkolok!!!!

Úgy látszik lányok nekem is férjhez kéne mennem és akkor jönne a baba! :D Mert én ám nem vagyok férjnél!
csipcsab

Sziasztok!

Vivi,
én is szeretnék BOldog SZülinapot kívánni Neked :oops:

Esztora,
ez a kutyi nagyon édes. Nekem a cicám szokott így feküdni :)
az ágy is nagyon mutatós.

Posikám,
hajrá ahhoz a dolgozathoz!
biztosan nagyon klassz lesz!

Nikó,
azért én még mindig drukkolok nem baj :) ++++++++++++

Marietta,
neked is nagy drukk mára!!!! +++++++++++++++++++++

Kép
bodzi

Csipcsap!
Köszi a köszöntést.

A gyerkőc miatt ne aggódj. ha normális családban nől fel, elég kicsi az esély, hogy gengszer, vagy narkós legyen.

Nem szándékozol férjhez menni?

Képzeljétek, most hívtak a kórházból, visszajött az AFP és hepatitis eredményem. Minden rendben. És még a 18. hetes uh-t is megcsinálják itt (ápr. 4.), mert csak a szülészet szűnik meg, a gondozás marad. Úgyhogy egyenlőre nem kell mennem a területi kórházba.

Negyedikén akkor elmegyek 4D-re is. Már alig várom.
vivi79

Bodzika!
Köszi!
vivi79

Vivi!

Hát még én sem tudom hogy szándékozok e férjhez menni vagy nem?? :roll:
Nagyon szeretem a párom és tudom hogy ő is engem de már annyi minden történt velem az életben ami azt bizonyítja hogy soha nem tudhatod mi lesz. Beszéltünk már róla de még nem volt az hogy na most akkor tutira eldöntöttük. Ő már többször tett rá célzást hogy szeretné.
Remélem nem itéltek most el engem ez miatt amit most írok.
De én már voltam férjnél és el is váltam. Ezután találtam meg a jelenlegi páromat. És azt figyelembe véve hogy én már túl vagyok egy nem sikeres házasságon a párom nem erőlteti nekem a dolgot.
Végülis így is ugyanúgy élünk mint a házasok.
Mondjuk azt mondta hogyha jön a bébi akkor ő elakar engem venni. Hát majd meglátjuk. Én félek ettől a férjhezmeneteltől. Ami nem azt jelemti hogy nem szeretném csak egyenlőre nagyobb a visszatartó erő.

Most kiakadtatok rajtam??
csipcsab

Sziasztok!

Vivikem Draga,
nagyon boldog szulinapot igy utolag is!!!!Ne haragudj rank!Agyunk,mint a szita :oops: :oops:
Csak Neked:

Kép

Marietta,
dehogy akadunk ki!!!!
Ha tul vagy mar eg yvalason,akkor gondolom,hyog Te mar maskepp latod a dolgokat,mint aki nincs...
Szerintem ezt mindenkinek maganak kell ereznie,hoyg szeretne e hazasodni avagy sem.ha ti ebben egyetertetek a Paroddal,akkor minden ok.Mindenki mas nem szamit!Akkor lenne gond,ha o akana es Te nem,vagy forditva.Mert akkor lehetnek belole konfliktusok.
De manapsag sokan elnek elettarsi kapcsolaban,akar egezs eleten keresztul.En nem itelem el egyaltalan az ilyet.
Nekem fontos a hazassag,es Dragamnak is,de mindneki maskepp gondolkodik errol.Ettol olyan szines az elet :lol:
DRukk a dokihoz!

Vivi,
orulok,hoyg jo lett az eredmenyed!!!!!!!!Gratula hozza!
Melyik korhazban szulnel,ami megszunik?

Meri,akkor egy rugora jar az agyunk tenyleg!!! :lol:
Tobbiek nem mondtak semmit,nekem tenyleg mindegy,en csak felvetettem.Szerintem eleg egy tabla,aki megszul,annnak pedig lenne egy kulon resz,mint alul a leendoknek.Vagy? :lol:
Majd meslej mi volt este a dokineninel :lol:

Esztora,
orulok,hoyg minden oke volt a dokinal!!!!!!!!!Es az agyatok is tok jooo!!!!!!!!
Baba neme:hat teny,hoyg mindket nevvel keszulni kell,hisz tevedhetnek a dokik.Bar nekunk 100%ra mondtak,azert lanynevunk is van,mert mit lehet tudni :lol:
Akkor nektek a lanynevetek Esztora lenne?Vagy rosszul emlekszem?

Olyan szep ido van!Bar nincs meleg ,de azert legalabb sut a nap :lol:
Delutan megyek fodraszhoz,vegre lezs megint fazonja,mar nagyon megnott.

Puszi

Kép

Kép
arwen07

Arwen jól emlékszel Esztora Mandula lenne akinek kék a babakocsija :lol:

mi sem házasodtunk még össze majd egyszer talán.
ezért ne aggódj Marietta.

megvan velvet vérkép eredménye fehérvérsejt magas de hát ez után a gyulladás után ez természetes,meg egy máj enzim emelkedett erre kap délután gyógyszert.

Bridzsi

Kép
esztora

Hú csajok, magam sem tudom mi bajom, csak napok óta idegbeteg vagyok, magam sem értem, h miért, de folyton felidegesítem magam mindenen. :? És ilyenkor csak spanolom magam. :oops: Lehet az idő, vagy nem is tudom... :roll: Remélem ha visszajön a tavasz a kedvem is majd. :wink:
Jelenleg élni nincs kedvem . :? Apa sincs itthon már 2. hete. :cry:
szval :cry: :cry: :cry:

Bocsi, de nincs kedvem írni sem most, azért olvasok ám. :lol:
Vendég

VIVI ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG :D :D :D

Én is olvasok ám, csak írni nincs időm, ne haragudjatok! Most is csak röviden:

Marietta, szerintem egyáltalán nem a papír számít, az csak egy külsőség és semmit nem mond el egy kapcsolatról.

Nálunk a fő motiváció az esküvőhöz a kedvezményes lakáshitel volt, egyébként valószínűleg még vártunk volna vele :lol: De nem bántuk meg, és életem egyik legszebb élménye volt :lol:

Drukkolok a dokihoz! És gyere a hírekkel!

Hajni, sajnálom a stresszt, remélem, hamar túl leszel ezen az időszakon, biztos a hormonoktól van.

Meri, köszi a recepteket :D És szuper a könyv, nem tudom letenni! Köszi! :lol:

Tegnap jól kiakadtam, mert meghallottam, hogy a melóhelyemen azt pletykálják rólam, hogy terhes vagyok :evil: Nem tudom, az emberek miért nem a saját dolgukkal törődnek :evil:

De ma már lenyugodtam, legyen igazuk, üsse kavics :lol:

Mindenkit puszilok!
V.

Kép
vickybabe

Hajnikám drága!

Megvan a diagnózis hogy miért is vagy ilyen!
Hát már biztosan nagyon hiányzik a drága párod.
2 hét az nagyon sok idő. Csoda hogy ennyire is birod. Sokára megy még haza?
Egyébként mindannyiunknál szokott ilyen lenni hogy nem tudjuk mitől de nagyon feszültek vagyunk. ez is csak egy állapot majd ez is elmúlik. Addig is kitartás.

Húúú de okos tudok lenni ha másnak kell tanácsot osztogatni. Magammal szembe meg....... :lol:

Vicky!

Legyen igazuk. De azért én is utálom az ilyet hogy mindig mással foglalkoznak. De sajna ilyenek az emberek.

Meri hányra ment/megy orvoshoz? Nagyon elvan tünve.
csipcsab

Helló Csajszik!

VIVI ezt csak neked, csak itt és csak most :)

Mikor kigyúlnak a fények,
pajkos tündérek zenélnek.
Huncut mosollyal egy Rád kacsint,
kicsi kendőből csillámot hint,
így adja át üzenetemet:
Boldog szülinapot Neked!

Adri,
nincs már kérdésem, ugyanis találkoztam egy ismerősömmel, akik szintén a Sejtbanktól vetették le és ő megválaszolta az összeset.
Egyébként örülök, hogy jól vagytok.

Esztora,
klassz az ágyatok.

Nikó,
én hiányoltalak :) Nagyon mennek a drukkok ++++++++++++++++++++++++++

Hú még írni akartam név szerint másnak is, csak elfelejtettem, még vissza kell olvasnom... (a szenilisség is a terhesség miatt van vajon?)

Szerintem is jó ötlet, hogy várható szülési sorrendben legyen a tábla, legalább konkrétan látjuk kiért mikor kell kábé izgulni.

Képzeljétek, ma ráálltam a mérlegre és meglepődtem, már +7 kg van rajtam + a mai kaja... azt hiszem beindult a hízásom. Persze, ez még normális, de gondolom a gyerkőc rendesen fejlődik, hogy egy hét alatt felszedtem +1 kg-ot. Azért remélem ez nem fog még két hónapig így menni, mert akkor gurulni fogok...
És sajna vizesedek... valaki tapasztalt már magán ilyet? Ilyenkor csak a sófogyasztást kell visszafogni? Vagy még mit lehet tenni?
szerika

Marietta,
teljesen érthető a gondolkodásod. A többiek már előttem megfogalmazták bölcsen a dolgokat, úgyhogy én már nem is tudok mit hozzá tenni. Drukkolok, hogy minél előbb babásodjál, ez a lényeg!!!!

Hajni,
nekem is volt depis időszakom, nyugi el fog múlni. Szerintem a férjed hiánya okozhatja. Mikor jön haza? Azért két hét sok idő!!!! Ettől én is kiakadnék!!!! De mi azért vagyunk, hogy tartsuk benned a lelket, szóval csak semmi negativitás, szép az élet, jön a második baba nálatok, nincs helye a szomorúságnak!!! :D :D :D

Vicky,
úgy legyen, ahogy híresztelik!!! :D :D :D

Vivi,
gratula a vizsgálati eredményeidhez. Jó kis szülinapi ajándék... :)
szerika

Arwen, Vicky, Szeri: köszi, arik vagytok.

Marietta: érthető, hogy nem kapkodod el a házasságot, de attól, hogy az első nem sikerült, lehet, hogy ez a második tökéletesen működne. De szerintem sem a papír számít. Nálunk egyértelmű volt, hogy akarunk esküvőt, de a papíron kívül más nem igen változott. Nem hiszem, hogy azon múlna bármi is. És tényleg egyre többen választják az együttélést, amiben nincsen semmi roszz.

Esztora: és Ti szándékoztok házasodni, vagy együttélés nálatok is?

Éhes vagyok. Folyamatosan. És semmit nem kívánok! Ez olyan rossz érzés. De megyek, eszem egy párizsis zsömit retekkel, mert Manó már biztos reklamál.
vivi79

Vivi a szándék megvan csak az anyagiak hiányoznak.
meg először a házat kellene bővíteni.

Bridzsi

Kép
esztora

Igen, Esztora, sajna az anyagiak sok mindent befolyásolnak. MI is az építkezés előtt házasodtunk, talán a hitel miatt. Vagy már nem is tudom. Godnolkodtunk,hogy esküvő, vagy építkezés. Aztán amikor anno szombaton lefoglalóztam a telket, poénból megjegyeztem, hogy akkor már össze is házasodhatnánk. Aztán vasárnap este elmentünk az étterembe, ahol a vacsorát szándékoztunk tartani, megkérdeztük mikorra van szabad időpont. Aztán következő héten bejelentkeztünk az anyakönyvvezetőhöz, és a templomba is. Akkor már hordtuk a gyűrűt, de ez a lagzi kérdés mégis váratlanul jött. Pedig már 3 éve együtt voltunk akkor. Rá fél évre férj-feleség lettünk. És már azóta eltelt újabb két év.

MÁra búcsúzom, majd holnap jövök. Sziasztok
vivi79

hová tűnt mindenki??????????

Marietta, mi volt a dokinál?????????

Kép
vickybabe

Na sziasztok csajok!

jelentem megjöttem ebben a pillanatban értem haza a dokitól.
Ari vagy Vicky hogy hiányolsz!

Hát csajok megéritek a pénzeteket!!!
A végén még teherbe is úgy fogok esni hogy belémbeszélitek a gyereket.
Jelentem sikerrel jártatok a sok pozitív energia küldésével.
Minden oké a bal oldalon van egy tüszőm. De a szurit még nem kaptam meg majd csak szonbaton mert addig még növesztenem kell. Úgyhogy szombat délelött bekell ugranom a dokihoz a kórházba még egy uhra és akkor kapom meg a tüszőrepit.

Úgyhogy most kérlek még Benneteket szombatig szugeráljátok a tüszőmet hogy megnőjön kellően!!!!

Majd reggel még jövök.

Puszillak Titeket!
csipcsab

B@szkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eskuszom megorulok... :shock:
irtam egy regenyt ide,erre berohadt a babanet :twisted:

Marietta,
wohooooooooooooooooooooooo!
Nagyon joooooooooo!Persze,hoyg drukkolunk tovabbra is!!!!!!!!!!
nagyon!

Meri,remelem,hoyg neked is jol sikerult amai dokizas!

Szeri,a kiloid total rendben vannak!Vizesedes:ebben a terhessegi korban tok normalis mar szerintem,de majd emlitsd mega dokidnak,tudod!!! :wink: Mar csak azert is mert,nekik mindent tudniuk kell :wink:

Vicky,jaj de nem biroma pletyizest en sem...
De most kivetelesen azt kivanom,hogy minel elobb igazuk legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni,
sajnalom,hoyg a Parod nincs otthon...nem csoda,hoyg kivagy...
Bar a terhesseg tuti ratesz,mert nekem olyan hangulatingadozasaim voltak/vannak neha,hoyg huuuuuuuu
Mondjuk a elejen meg jobban,de neha most is tudok idegbeteg kismalac lenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Esztora,
velvetnek tovabbra is jobbulast!

Jo ejt!

Kép

Kép
arwen07

Marietta: tudtam-tudtam-tudtam! :D :D :D Most pedig küldök egy hatalmas tüszőérlelő energiát +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Arwen: akkorát nevettem itt rajtad az előbb!!! :D :D :D A hsz-ed első szava nagyon tetszett :D :D :D Egyébként nekem is csomószor szállt már el írásom, volt, hogy úgy beidegesedtem rajta, hogy egész nap nem mentem a gép közelébe, iszonyat dühítő tud lenni!!!! Mostmár óvatos vagyok, te is legyél az.... mielőtt elküldöd: "másolás"!!!!!
Persze, a vizesedést említem majd a dokinak is, meg a védőnőnek is. Még azért annyira nem vészes, de a jegygyűrűnket már nem tudom hordani :(
szerika

Meri: várunk a pszichos hírekkel!!!
szerika

sziasztok!

Marietta!!!!!!!!!!!! Ezek aztán jó hírek!!!!!!!!!! Akkor fárasztó hétvége vár rátok a pároddal :lol: :lol: :lol:

Arwen, én is jártam már így, most már amikor sokat írok, én is nyomok egy másolást (általában).

A pletyizőkkel én is úgy vagyok, hogy jó lenne, ha igazuk lenne. De elég érzékeny vagyok erre a témára, úgyhogy rosszul esett. Ha valakit annyira foglalkoztat, akkor jöjjön oda és kérdezze meg, és ne a folyosón ossza meg másokkal.

Húúúú Szeri, már csak 2 hónap és itt van Balázs!!!!!!!!! Nagyon gyorsan repül az idő!

Meri, elolvastam a könyvből azokat a részeket, amik a leginkább érdekeltek, sőt még a párom is beleolvasott a férfiakra vonatkozó részbe.

Szép napot Nektek, most mennem kell dolgozni, aztán meg kick-box, ezt nemrég találtam és nagyon jól levezeti a feszültséget (csak a boxzsák bánja, meg néha a kezem) :lol:

V.

Kép
vickybabe

Marietta! De jó hírek! :lol: :lol: :lol: Aztán remélem kb. 2 hét múlva látjuk a zebrás tesztedet! Mennek a pozitív energiák! +++++++++++++++++++++++++++

Vicky! Legyen igazuk a pletykálóknak! :D :D :D

Vivi! Így utólag is Boldog születésnapot kívánok! :oops: Gratula az eredményekhez!

Szeri! Nekem is már legalább 1 hete vizesedik a lábam és a kezem. A gyűrűt már én is levettem. Tegnap megnézte a dokim, azt mondta ez még nem vészes. De sótlan diéta. Egyébként a lábakon segít, ha fel vannak polcolva.

Szóval tegnap voltam a dokinál. Minden rendben van. Méhszáj zárt. Csenge nagyon jó iramban növekszik... Kicsit előrébb tart még mindig. Április 17-én kell bemennem a dokihoz a kórházba ( :D ) , és akkor csinál CTG-t, és megmutatja nekünk a szülőszobát.
Megkérdeztem őt a kórház szülészetének bezárásáról.. Azt mondta, hogy én még szinte biztos, hogy még itt fogok szülni. azoknak nem tudnak mit mondani, akik még jóval előrébb járnak. De azt mondta az biztos, hogy április 1-gyel nem fogják tudni bevezetni az újításokat, mivel akkor 8-10.000 (!) várandós nő keringene a városban kórházat keresve /A megmaradó szülészeteknek nincsen akkora kapacitásuk, hogy a megszűnők pácienseit mindet befogadják/. Egyébként a későbbiekre azt tervezik az itteni orvosok, hogy magánszülészetté "alakulnak".

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Csipcsap: szuggeráljuk a tüszőket, biztosan lesz eredménye.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyal: köszi a köszöntést. Örülök, hogy Csenge babával minden rendben. Ez a szülészet bezárósdi egy rémálom. Sajnos én is érintett vagyok, de annyival jobb a helyzetem, hogy szeptemberig még van idő, hátha alakul valami.

Többiek, merre jártok?????????
vivi79

Sziasztok!

jaj lányok annyira de annyira arik vagytok!!!!! :D
Olyan jó hogy velem együtt örültök.
Hát most azért egy kicsit izgulok a holnapi nap miatt,hogy tutira minden rendben legyen!

De még mindig úgy érzem hogy minden rendben lesz és most össze fog jönni. Ha meg esetleg nem akkor tovább megyek,és addig csinálom amég csak kell!!

Képzeljétek! A kelletténél is alaposabban megvizsgált a dokim a múltkori miatt (mensi késése, Nagy görcsök) És mondta hogy semmi endora utaló jelet nem talál. És hogy ő is úgy gondolja hogy babás voltam múlt hónapban. A dokim is úgy örül velem hogy minden oké mintha legalábbis neki szülnék majd végre gyereket! :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira birom és szeretem őt!!

Páromról!

Olyan édi volt ő is. Miután kijöttem a dokitól ugye beszélgettünk hazafele és Ő nagy bizonyossággal kijelentette hogy Ő 1000% biztos benne hogy a múlt hónapba én babás voltam és most tutira sikerülni fog!! Hát úgy legyen!
Annyiból nem bánom hogy hétvégére esik a "munka" mert szegény uram olyan fáradtan jön haza állandóan hogy csak na. Ugye én meg éjjel érek haza a melóból.

csajok annyira remélem hogy minden oké lesz!!!

Köszi Nektek mindent.

Puszi.
csipcsab

Meri!

Megkaptam a mailt. Köszi!
csipcsab

Vivi: igaz megkésve, de nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kárpótlásul a késésért:
Kép
Kép

Bocsi, de most nagyon nincs időm visszaolvasni, majd jövök!
meriann

Hello!

Hu de mocsok egy ido van..esik..
pedig tegnap mar azzal altattam magam,hoyg ujra itt a tavasz...erre tessek.... :twisted:

Meri,
jok a kutyik :lol:
majd gyere es meselj!

Marietta,
edesek vagytok a Paroddal!nagyon fontos,hogy igy alljatok hozza,a baba meg most mar hamar jonni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!Mi allatira szoritunk Nektek!
nagyon orulok,hoy endonak nyoma sincs!!!!!!!!!!!!

Angyalkrisz,
de jo,hoyg jottel!Reg voltal mar Te is!!!!!!Ejnye!! :wink:
Hol fogsz szulni?
En jovo het utani kedden megyek a dokimhoz,remelem nekem is valami biztatot fog mondani....
Allandoan nezema hiradokat,de mindig kiakadok,mert naprol napra valtozik ahelyzet es nem lehet kiigazodni mar ezen..
Most hallottatok a tegnapi legujabb hireket?Hogy apr.1tol kell fizetni,ha nem ugyeletesenl szulsz,illetve nem hozzad tartozo korhazban.Ha van beutalod a masik korhazba es a korhaz tud is fogadni,mert lebeszeled veluk elotte,akkor elvileg akorhazert kulon nem kell fizetni,de ha a dokid nem ugyeletes,akkor erte igen...
Mar ha jol ertelmeztem...mert halal megkutyuljak az egeszet.....
Mar Neked is csak 2 honap!!!!!!!!!Huuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
Hoyg alltok a keszulodessel?Babanak mar miket vettetek?
Mondtam Dragamnak,hoyg aprilis folyaman nekunk is meg ekl evnnunk most mar szinte mindent...nem akarom az utolso hetekre hagyni....

Vicky,
kick-box, az jo,en is jartam egy idoben!!!!!!!tenyleg jo feszultseglevezeto!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Szeri,Vicky,
jaja masolas....szoktam csak most tegnap valahoyg nem mentettem..es hat ebbol lett a kiakadas!!! :lol:

Takaritast tervezek mara...de marhara erot kell vennem magamon...
Csak az erosit,hoyg kint ugyis trutyi ido van,kimozdulni nincs kedvem.......

Kép

Kép
arwen07

B@assszus! Ne mááááán!!! Arwen! BIztos ez volt tegnap a híradóban??? ÉN NEM AKAROK FIZETNI A KLINIKÁNAK!!!! Nehogymán bevezessék áprilistól! Eddig úgy volt, hogy a tavalyi kismamák már nem lesznek ebben érintettek!!!! Nekem erre már nincs pénzem!!!!!!!! És az meg természetes, hogy nem egy vadidegennél fogok szülni, hanem annál a dokinál, aki tudja mi van velem és aki eddig is vizsgált!!!!!!!!!!!
Ráadásul itt nálunk volt olyan is, hogy a szegediek a kórházhoz tartoznak, a Szeged környékiek meg a klinikához. Ez most valami új, mert korábban pont fordítva mondták. Namármost én azért választottam a klinikát, mert ott van epidurál, a kórházban meg nincs, csak altatás. Akkor már ezt se választhatom meg, hogy hogy szeretnék szülni??? (merthogy nekem császárom lesz). Totál ki vagyok akadva!!!!!!!!!!!!! Ez nagyon durvaaaaaaaaaa!!!! :cry: :cry:

Vicky: bizony, nemsokára szülök én is. De ha nagyon felidegesítenek ezekkel a hülye törvényekkel, akkor hamarabb indul be a szülés remélem és engem már nem fog érinteni ez az egész kutyulás :wink:

Marietta: annyira klassz, hogy ilyen pozitív a hozzáállásotok!!! Mostmár tényleg jönni fog a bébi, húzzatok bele a hétvégén!!! :)

Angyalkrisz: de jó, hogy jelentkeztél és örülök, hogy jól vagytok!

Benitával vajon mi lehet? Ő is olyan rég jelentkezett már!

És Toti??? Nagyon nagy a csönd... :wink:
szerika

Arwen! A Nyírő Gyula kórházban fogok szülni, ha Isten is úgy akarja....

Őrület, hogy mit össze kavarnak ezzela kórházüggyel (persze csak rossz irányban..) :x :x :x

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrsiz,
hat drukkolok Nektek is,hoyg Isten is ugy akarja :wink:
ne tudd meg,nekem nincs nap,hogy ne agyalnek ezen,hyog mi lesz velunk,akiknek megszunhet/nik a korhaza :(

Szeri,
keress ra a neten,de sajna tobb forumot is olvasgatok es mindehol errol temaznak a csajok,es jol ertettem tegnap :(
Persze en mar nem hiszek el semmit,mert annyit varialnak,hoyg cska majd a vegsot akarom hallani!!!!De akkor is...egyszeruen felhaborito.....az ember nem tud nyugodt lenni...pedig aztan ha valamikro,akkor a terhessge alatt fontos a nyugalom,meg kiegyensulyozottsag..de igy hoyg lehet??
Elvileg ha a korhaz,ahol szulni akarsz fogad,mert lebeszelted elotte a korhazzal (ezt sem tudom,hoyg hoyg zajlik...szo szerint igy mondtak a tvben) akkor nem kell fizetned,es akkor sem,ha ugyan valasztott a dokid,de epp ugyeletben van..(jo sok esely vane rre nem?)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na mindjart nezek vmi linket,ahol errol irnak....

Kép

Kép
arwen07

Erdekes,hoyg a cikk cime egesz mas,mint ami a cikkben van...pont az ellenkezojerol van szo benne...ez is rohej...
Mert ha szabad a valasztas,akkor nincs DE....meg kivetel...:
http://www.origo.hu/itthon/20070322marad.html

Ez nem arrol szol,de ez is olyan "megnyugato",nem?:
http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=145753

Kép

Kép
arwen07

Kép

Kép
arwen07

Kép

Kép
arwen07

Hát ez szép!!!! Tök ellentmondás az egész!!!!
Még hogy én járkáljak beutalóért, meg könyörögjek, hogy tudjanak fogadni a klinikán?!!!SZuper!!! Egyébként ebben csak az a röhej, hogy a lakóhelyemhez a klinika kábé 5 percre van, a kórház meg 10-15 percre autóval. Akkor most melyik is esik közelebb hozzám? A klinika ugyebár!!! De én a kórházhoz tartozom!!! Vagy hogy is van ez??? :shock: :shock: :shock:
Az meg persze tutifix, hogy akkor szülök majd, amikor a dokim ügyeletes lesz, ennek hatalmas az esélye! És ha nem is vállal soha ügyeletet? Kéééssssz!!! Aki ezt kitalálta...
Azt hiszem, hogy programozott császárt fogok kérni, pedig nagyon nem akartam, de úgy látszik nincs más választásom.
szerika

Szeri,tudom...
nagyon kiakadtam en is....
De mivel Nalad tutko csaszar lesz,amuyg nem programozott lett volna?Az mondjuk egy jo megoldas ebbol a szempontbol.
Hogy hova tartozol arrol van egy f@sz@ kis lista,ahol meg lehet nezni.....
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

:evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
Igazából még nem beszéltem meg a dokimmal, hogy akkor most hogy is legyen ez a császár dolog, de én úgy szerettem volna, hogy ne programozott legyen, hanem várjuk meg, amíg beindul a szülés magától... de ha ezeket a törvényeket bevezetik, akkor programozottat kérek és a doki ügyeleti idejében!!!
Megnéztem már ezt az oldalt és én a kórházhoz tartozom, mint kiderült, így ott kell szülnöm, viszont, akkor bele kell nyugodjak, hogy altatásban leszek... Altatást azért nem szeretnék, mert én ott akarok lenni, amikor felsír a gyerekem, meg úgy lennék nyugodt, hogy minden rendben stb... Legalább egy minimális érzésem legyen, hogy szültem...
Na mindegy, majd lesz valami, csak ez annyira, de annyira felháborítóóóóóóóóó!!!!!!!!!!! :evil:
szerika

Csak gyorsan beszúrom a várható szülés ideje szerint rendezett táblát:

Remélen nem rontottam, most ennyire futotta:
Ja és Bodzi nélkül egyenlőre:

Kép
meriann

Bocsi a zebrák kavarodása miatt

Kép
meriann

Sziasztok!

Húú csajok, ez durva lesz, ha tényleg bevezetik ápr. 1-től. Bár nekem így is úgy is fizetni kell, de azt hittem legalább a nagypocisok megússzák. :evil: :evil: :evil:

Előbb hívott apa, h fél óra múlva felszáll a gépe, hazajön előbb, mert végzett. :lol: Szegénynek így nem lett közvetlen járat, hanem spanyolból repül madridba, madridból-frankfurtba, frankfurtból-pestre. Csak így tudták áttenni a jegyét. :roll:
Így holnap délelőtt 10-re itthon van, a vasárnap este 8 helyett. :lol: :lol: :lol: :lol:
Úggggyyyyy örülök. :wink:

Marietta:
druukolok továbbra is. :wink:
Vendég

Halihó!

No bocsánat, hogy megint eltűntem, csak Apa kivett egy hét szabit, hogy mindent befejezzünk, elsősorban a gyerekszobát. Gyönyörű lesz! Majd lefotózom.

Na most már eljött az idő, hogy egy fél pillanat alatt elfáradok. Kezd nehéz lenni Csongorka. Szegény Apa dolgozik,én meg pihizek, alszom, csak egy picit tudok dolgozni (1 nap / tűzhely megtisztítása, vagy 2 ing kivasalása. Elég gáz...

Most már mindent megvettünk. A kórházba is elviendő dolgokat is. Elkezdem összekészíteni a packomat.

Ne is mondjátok ezt a kórház dolgot. Az én kórházam hiába költözött végre át, most kiderül, hogy megszűnik a szüléászet a Honvédban, összevonják a MÁV-val. Na szóval már én sem tudom mi lesz...

No megyek... Apa megjött.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Bocs, Kata, SZdkata május 7-re van kiírva...velem egyidőre.

KépKép
KépKép
ragota

Hát ez a kórház-mizéria egyszerűen felháboírtó! Én optimista vagyok, h csak nem csinálnak már olyat, h nagyon vacak legyen nekünk, így nem jelentkeztem be új lakcímre (többen ezt csinálják, de nekem pont nem is igen lenne ott olyan ismerősöm, akihez lehetne). Aztán biztos a végén koppanok majd egy nagyot... :twisted:
Félek, h nagyon sokba fog kerülni így ez a szülés, pedig most amúgy is sok kiadásunk van, egy-két dolgot meg kellett csináltatnunk. (Pl. az 5 éve ideiglenes :) teraszunkat, h ne dőljön rá az állvány a bébire, mikor majd kint alszik a kocsikájában.)

Hajni, én irtó nehezen bírtam volna/bírnám, ha a párom 2 hétre elutazott volna. Volt segítséged Marcihoz? De a feladatoktól függetlenül is!!! Jó, h hazajön!

Valaki kérdezte, h a feledékenység hozzátartozik-e a kismamisághoz, de azt már elfelejtettem, ki. :lol: Hozzá. Halálkomolyan. Mi jókat röhögünk a dolgaimon a párommal. :D

Vivi, nagyon boldog szülinapot!!!
Kép

Kép

Kép
nán-dorka

A 4D-s mozizásnak sajnos lőttek! Mármint nálunk. 1 hónap múlvára kapnék csak időpontot a Praxisban HAjdú dnőnél, de nekem 2 hét múlva kell mennem. Így sima uh-ra megyün ka kórházamba. Bejelentkezem ugyan a következőre 4D-re (ahhoz képest 3 hétre), de akkor már a mozizás része (mint asszem Arwen is írta) nem az igazi. Próbálom azzal vigasztalni magamat, h nézhetem eleget, ráadásul teljesen ingyen :D , ha kibújt. :D

Nekem sincs rossz véleményem Rólad, Marietta, csak mert nem házasodtatok össze. ELhiszem, h Neked nem a legjobb élmény így maga az esküvő, bár a kedveseddel biztosan egész más lenne ám! De az a fontos, h Nektekl jó így, csak ez számít.
És drukkolok ám a tüszőcskédnek! II: Hajrá, hajrá +++ !!! :II

Kép

Kép
nán-dorka

Bocs, egészen elárasztalak Titeket :oops: .
Csak még egy fontos kérdés: Meritől kaptuk, azt hiszem, azt a klassz fejlődési táblázatot. Képzeljétek, az én babám becsült súlya (1500 g) aszerint nem 29 hetesnek, hanem 31 hetesnek felel meg. Tud még vki olyan linket, ahol az ilyesminek utána lehet nézni. Megnézném, egységesek-e ebben. Persze tudom, h a becslés csak becslés, de azért csak kíváncsi lennék!

Kép

Kép
nán-dorka

Ez persze kérdés akart lenni: hogy tud-e vki még olyan linket...

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?