Új privát üzeneted érkezett!

Anna után olyan nehéz nekem így próbálkozni, nem az akciózás, hanem a csalódás mikor megjön, ha esetleg lenne 3. akkor úgy szeretném, hogy ne tudjak róla :D csak mikor szülni kell menni :D :D van aki akkor jön rá, hogy babás, érdekes. Most mindenképp szeretnék orvoshoz rohanni, de a férjem kérdezi, hogy van e valami bajom? :D Bár most tudjuk leginkább élvezni egymást Annával, már elég nagy jobban lehet ide-oda vinni, most éppen bicajozunk ha jó az idő :D nagyon élvezem

Kép, Kép
nemen

Hát én őszinte leszek.

Én nem bánom, hogy nem vállaltam Danihoz korban közelebb gyereket.
Lehet, a sors akarta így, de most van egy nagy segítségem, akire nyugodt szívvel számíthatok.Nem kell a féltékenységgel küzdenem, mert már a két korosztályhoz nem úgy állsz hozzá.Van egy ismerősöm.Februárban született a 2 kisfiú.az első kisfiú 3 éves, az első hónapban verte a picit.Persze ez csak egy péda, de gyakorlatilag bármi megtörténhet.
még valami:A Dani után a munkámban is ki tudtamélni magam, nincsenek már karrrier utáni vágyaim, mert már ismerik a szakmába a nevem, tudják ki vagyok, és számítanak rám szülés után is.Ezért vágyom most már megint babára.
ha újtra kezdhetném sem csinálnám másképpen.
vedresandi

Hát igen, a legrosszabb az egész várakozásban, hogy az ember egyre jobban görcsöl a dolgon, hogy vajon most sikerült-e.
Pedig a jó tanácsok azt mondják, hogy az egyik legfontosabb dolog, hogy ne akard görcsösen. Sokszor úgy érzem, a 22-es csapdájában vagyok.Hónapról hónapra jobban akarod, és egyre türelmetlenebb vagy.

Zsu

Kép
bvigh

Hát igen mi kicsit későn kezdtük, mire összeszedtük magunkat 28 mostmár 30 leszek és nincs mire várni mármint tesó terén, főleg hogy 3.-at is szerettem volna, de azt már nem biztos, hogy bevállaljuk :D Igen kicsit félek is a dologtól tekintve, hogy nincs segítségünk itt, és Anna elég anyás, ha tehetné (teheti) folyton rajtam lógna, de azért szeretném is, hogy legyen tesó kétes érzelmek, ekkor azt mondogatom magamnak, hogy sokan felneveltek már így két gyereket, csak megbirkózom vele, ha lesz mivel :D Végülis az lenne a legjobb, ha 3 éves korára születne, mert akkor már ovis lesz Anna és több idő jutna a picire, de a gyes felháborító vagy esetleg tappénzre mennék :?: :?:
Tényleg nem tudja valaki, hogy gyes helyett, ha már akkorra terhes valaki táppénzre lehet e menni vagy kell hozzá munkaviszony előtte?
Lassan megyek is, mert valamit csinálnom kellene a konyhában! :(
puszi nektek és jó éjszakát!!

Kép, Kép
nemen

Szia!Enik :!:
Valamennyi időnek bekell dolgozva lenni,pontosabban megtudod.google,táppénz :!:
Én is táppénzen vagyok,de nekem 9 éves munkaviszonyom van jelenleg cégemnél :!:
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Szebb napot,mint ami nálunk van,szakad az eső :cry: :!:

Amúgy lakik valaki Ózd kölében :?:

Hogy vagytok :?:
Vendég

Mi van ezen a topicon :?:
Lányok átszöktetek valahová :lol: :?:
Vagy dolgoztok :?:
Vendég

Itt vagyok ragyogok!

a mai hőm, 37,2
szépen megy felfelé
vedresandi

Örülök neki,hogy Te ragyogsz :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:
Bár Én is ragyoghatnék,nemrég hivott fel a nögyógyászom, az erdmény miatt,bediktáltam neki,a béta-hcg-re azt mondta,nem vagyok terhes,a prolaktinom jó :cry: :lol:
A hőm,viszont tartja a szintet,37.0 :lol: :!:
Neked már bitos sikerül,szivből kivánom :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Kriszti!

Ennyire azért én nem lennék ebben biztos:)

Meglátjuk 7végén :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:
vedresandi

Csak biztatni szeretnélek,uti cél a pozitiv teszt :!: :!: :lol: :lol:
Jelen pillanatomban negativ, állásponton vagyok magammal szembem :cry: :cry: :!: :!:
Másnak pozitiv hozzáállást szeretnék kivánni :lol: :lol: :!: :!:
Ezt Neked hétvére++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
De hamár itt tartunk,mindegyikönknek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok már, csak este olyan fáradt voltam, hogy a Fábryt sem tudtam végignézni, reggel meg negyed 10-ig szundizott mindenki, telefoncsörgésre ébredtünk.

Kriszti! Tuti biztos hogy nincs baba??!!! Annyira sajnálom! :cry: De azért nem hagysz itt minket ugye?

Ma reggel nekem is 36,9-e, volt, bár most később mértem, de aludtam előtte rendesen.

Zsu! Majdnem egy napon tartunk! Kíváncsi vagyok a hónap végére!

Enik! De jó, hogy jöttél! Amott olyan sokam vagyunk és olyan nehéz követni a dolgokat, úgyhogy ide is jönnöd kell. Mi várunk!

Erzsi! Hol vagy????

Szép Napot Mindenkinek a sz@r idő ellenére!
Hurrááá!!! Péntek van!!!!
Vendég

Krisztinka!
De jó,hogy itt vagy :lol: :!:
Örülök Neked Is :lol:
Eszem ágába sincs itt hagyni Benneteket :lol: :!:
Azért bizakodok :lol:
Úgy mondják " A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA" :!:
Puszi Mindenkinek! :!:
Vendég

Szia Krisztinka!!!

Én nem tudom mi lehetett tegnap, de én is arcra estem Kép

Lassan lázas leszek annyira megy felfelé a hőmérő higyanyszála :roll:

Kép
vedresandi

Andi! Drukkolok ezerrel, hogy ne jöjjön meg!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!!
Onnan ide, innen oda! :D Most inkább visszaszokom ide, ez kisgyerekes anyukáknak való topik :D , hátha akkor a házimunka nem fog árhullámként csapdosni felettem. Már kicsit felháborít, hogy folyton a netet bújom, mintha az segítene valamit, órákat tudok eltölteni nemhogy kihasználnám az alvásidőt valami hasznos dologra.
Andi nagyon drukkolok már holnap lehet meglesz a poz. teszt, de van akinek később mutatja ki, esetleg még várni kell pár napot.
tKriszti sajnálom hogy most nem sikerült, ha ez már biztos, de itt a tavasz és cseppet se keseregj!! ez szerintem a tuti gyerekcsinálós évszak!!! :D Te miért mentél a dokihoz? csak kíváncsiság vagy van konkrét oka? ne haragudj biztos már leírtál mindent csak persze nem figyeltem! :? Ti mióta próbálkoztok? van babád? én 3 évet dolgoztam és utána szül. szab. és most gyed, majd lehet felhívom a bérügyet.
Kacika van együtt Andival, ugye? bocsi

Kép, Kép
nemen

Szia Enik!

Lehet, hogy várnom kell.Én türelmes vagyok!

Igen.Kacika van velem együtt, asszem 1 hét különbséggel, ha jól emlékszem.

Kép
vedresandi

Tényleg hátha itt válaszoltok rá, hogy hol lehet ilyen jó kis mozgóképeket letölteni :?: :?: nagyon tetszenek, Annának nem különben :D
Krisztinka örülök, hogy vártok!!! :D Ti különben hogy terveztétek a korkülönbséget?

Kép, Kép
nemen

Szia Enik!

Köszönöm,hogy irtál!
Igen már mindent leirtam,szivesen leirnám mégegyszer,de nagyon magam alatt vagyok ez miatt!
Féléve próbálkozunk,17éves és 13évesek a gyerekek!Az utolsó mondatodat bocsi nem értem,vagy nem nekem tetted fel a kérdést?
Vendég

Enik!

Itt van 2 link:

http://animaciostarhaz.atw.hu/
itt animációk vannak, nagyon sok!!!

http://www.glitteryourway.com/
itt meg olyan névaláírtást tudsz, mint az enyém.
vedresandi

Ma Futrinka utca undorom lett :D :D ha kikapcsolom bár nem is nézi (csak hallgatja gondolom) rögtön felháborodás és kiabálás Buksika!! :D de jövő héten folyton kinn lógunk most még lehet, ha dolgozom akkor nézhetem az ablakból a tuti tavaszt :? annyira imádom!! ez a kedvencem, bár mindegyik évszakban van valami szép, ha most nem sikerül a baba, akkor nem tudom mikor :roll: . Mondjuk szülni is jó lenne tavasszal! álmodik a nyomor :D :D

Kép, Kép
nemen

tkrisz ne haragudj!!majd visszaolvasgatok!! :? de remélem hamarosan sikeresek lesztek!!! én drukkolok neked!!!+++++
Andi köszi a linkeket!!!
Még egy kérdés vagytok az iwiw-en esetleg?nemen@t-online.hu

Kép, Kép
nemen

Enik:

én a iwi-en vedresandi@freemail.hu
vedresandi

Nem kell valakinem iwi meghívó????
vedresandi

Semmi baj,én is drukkolok neked :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :

Sok sikert NEKTEK is :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Bejelöltelek!

Egyébként sok rokonm és ismerősöm él Debrecenben :lol: :lol: :lol:
vedresandi

nekem is van fölösleges meghívóm. MAjd bejelöllek bennteket.

Én már most májusban akartm szülni. De lehet jövő május lesz belőle.
Vendég

Most egész jó hely Debrecen nagyon szeretem, hogy fejlődőképes :D Megkaptam a jelölést!! Tényleg Te vagy a barátnőiddel? nagyon jók a rucik!!! Fiadról is tegyél egyet! vagy ide is teheted! Esetleg mindenki tehetne néha egy-egy jól sikerült képet!! :D :D Most lassan megyek, ha leírom talán tényleg fel is állok a géptől még pakolásznom is kellene megyünk mamihoz hétvégére!!
pusz mindenkinek!
Andi mire jövünk vissza remélem +tesztes leszel!!!

Kép, Kép
nemen

Szia Enik!

Jó hétvégét Nektek!!!!!

Ez itt a kicsi fiam Enik, ahogy kérted:

Kép
vedresandi

Bejelöltelek benneteket!!!
Vendég

Lányok Nekem is küldhet valaki iwi meghivót :!:
Vendég

Krisztinka!

MEgtaláltalak:)
Nagyon szépek voltatok ám, és a fiadnak az a nahy szem!!!!!
Nagyon édes:)
vedresandi

Na Kriszti én most küldtem el másnak. De ha neki nem kell majd akkor külöm, de Andinak van.
Vendég

Andi! Köszike!!!
Vendég

Krisztinka :!:
Azért kösz,majd lessz,Valakitől :!:
Andi most úgy gondolom hanyagol engem,bár nem tudom mi az oka,pedig már annyiszor irtam Neki ma :cry: :!:
Vendég

Itt vagyok Kriszti, de 11-18 óráig castingolok.

hova küldjem a meghívót?
milyen címre????
vedresandi

t_kriszti@citromail.hu
Köszönöm szépen!
Vendég

nincs mit,minnyá küldöm
vedresandi

a té után alsó volnal van?
vedresandi

Igen alsó vonal,van az biztos kimaradt :!:
Vendég

nem maradt ki, csk egybe olvadt az aláhúzással
vedresandi

elküldtem!
vedresandi

Sziasztok!
Itthon vagyok. Azért engem se hagyjatok ki az iwiw-ből :oops:
Andi, Nemen, bejelöltelek titeket az iwiw-en.Krisztiket nem találtam.
Húúúúúúúúú, ma eszméletlen sz@r napom volt. Inkább nem is mesélem el, mert újra felhúznám magam.
Erre még rátett egy lapáttal, hogy amikor itthon elmentem wc-re, egy halvány barnázást találtam. Tudom, hogy már írtam nektek, hogy szerintem nem sikerült, de titkon mégis reménykedtem.Olyan jó lenne már.........., meg az is jó lenne, ha végre eljöhetnék a munkahelyemről. Csak azért nem mertem váltani, mert már azt hittem, hogy ilyenkor rég nem fogok dolgozni. És most tessék, még mindig ott esz a fene.
Bocsi, nem akartam elrontani a kedveteket.

Zsu

Kép
bvigh

SziaZsu!

Visszajelöltelek:)

Ne mérgelődj.....
vedresandi

Már elmúlt, csak, ha belegondolok, hogy már nagy pocakom is lehetne, ha nem vagyok ilyen "szerencsétlen".
Andi, mekkora fiad van.................Nem lesz fura, újra babázni?

Megyek szétnézek az iwiw-en, megnézem a képeket ott is.

Zsu

Kép
bvigh

Andi!
Ez az iwiw mwg van zavarodva. Azt írja, hogy ismerősnek jelöltél, és nem azt, hogy elfogadtad. De én csak törölni tudnám a kapcsolatot :!: :?: Nem értem...........

Zsu

Kép
bvigh

Még egy kérdés:
Hogy lehet beszúrni ezeket az animációkat?

Zsu

Kép
bvigh

sziasztok lányok húúú de sokat írtatok látom a téma a hőmérőzés volt én nem hőmérőzök mert ha dolgozom kelek 3-kor ha meg nem akkor alszom 8-9-ig. :shock: így sosem lenne pontos én épp döglődöm tiszta nátha vagyok :oops: andi: várjuk a híreket azonnal írj ha meg van az eredmény :lol: nagyon szorítunk neked. Zsu: szerintem majd egy időben kell vagyis nem kell megjönnie :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!!!!

Teszteltem negatívat:)Miajóistenvan????Nem tudom!Ja, meg persze nem jött...még.Várok :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
a hőm még mindig 37.
vedresandi

andi az nem létezik hogy negatív legyen :shock: a hőd fennt van ez nagyon jó jel lehet még korai a teszt várj még 1-2 napot és próbáld meg újra lehet még nem mutatja ki. mindenesetre én nagyon szorítok még neked :lol:
erzsebet0312

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?