Én is jártam ám nálad!!!
A játékládánk már most kicsi, ha minden benne van.
Most 74-es bodyt hord, de még jók lesznek egy darabig. Szerintem a szekrénysor kicsi. Vagyis a plafonig ér, de elég lent van az alsó polc.
Távirányító nálunk nem gond, mert kapott egy 1000 éves kiszuperáltat amivel játszhat, így nem igazán izgatja a mienk. Bár ha mégis megkaparintja, azonnal megnézi, hogy változott-e az íze, mióta utoljára kóstolta.
Még jó, hogy nálunk a TV fölött van a hifi.
Bár a hangerõre már õ is ijedt meg. Na most majd röhöghetsz, mert nem én voltam a jelenet szereplõje.
A párom lefeküdt mellénk kb. egy hónapja amikor Dórit is altattam. Miután Dóri elaludt, én kimentem a szobából. Fél négykor ébresztettem a páromat, mert õ ment Dancsiért a suliba és újra kimentem a szobából. Hallom, hogy zörög, csörög, csattog bent, majd hirtelen elkezd bömbölni a hifi. Ám nem egy pillanatra, hanem folyamatosan. Rohanok be, hogy "mi a fenét csinálsz, Dóri ott alszik a hátad mögött!"
A párom úgy kapcsolta ki a hifit, mint akit megrázott az áram.
Egyszerûen nem figyelte, hogy Dóri még ott alszik az ágyon. Pedig mellõle kelt fel!
Hát no comment! Szegénynek egy hétig bûntudata volt. Dórikám viszont marhára meglepõdött, aztán pár perc múlva már vigyorgott az apjára, amikor õ majdnem sírva kért bocsánatot az õ tündérkéjétõl.
Miután lenyugodtunk viccesen fogjuk fel és azóta is nevetünk rajta, de akkor nem lettem volna a párom helyében.
Kata