Új privát üzeneted érkezett!

Szia Andi!
Itt is üdvözöllek és csatlakozz hozzánk! :D Remélem majd tudunk a kérdéseidre választ adni, esetleg együtt örülni veled mihamarabb....

Kép, Kép
nemen

Andi,
Üdv! ha benne akarsz lenni a táblánkba akkor küldd el hozzá az adatokat! Mit lehet rólad tudni?
Vendég

Betty,
Nem 100%mert nekem pl volt olyan hogy vasárnap ragacsoztam és csak csütörtökön repedtem. Amúgy sok minden befolyásolja Zita West könyvében nagyon jól le van írva.
Vendég

Pandácska!

Hálás köszönet!

Amit tudni lehet rólam:
34 éves vagyok, elváltam, 13 éves nagy Dani fiam van, és mot szeretnék a párommal egy közös babót (persze Danival egyeztetve:) ), és most itt tartunk.Febr.28 án vették le a sirálomat, ami 6 évig volt fent.Azt mondta doktor bácsi, hajrá.
Azóta éleslövészet van :oops: :oops: :oops: :oops:
Kicsit szkeptikusan, de terhességi tüneteket produkálok másfél hete, szombaton kellene megjönnie.Remélem nem fog.
vedresandi

Ja amúgy ez nem tart több napig csak 1-2 tudtommal. Úgy van hogy mensi után száraz vagy aztán lesz egy természetes fehér folyás.Ez kitisztul rugalmassá válik (ez a termékeny de nem tart4-5napig) Aztán amikor megrepedtél megint fehér lesz a folyás és sokat pacázik a progreszterontól. Utánna mensi elött száraz leszel megint. Ha nem az jelentheti azt hogy babás vagy.
Vendég

Szia Andi!

Üdv köztünk :) Látom 1 nap múlva tesztelsz! +++++++++++ tesztet kívánok!!! :lol: :lol: :lol:

Enik!

Köszi az infót, utána olvastam a neten.

Pandácska*!

Köszi Neked is :lol:
Vendég

Köszi Betty:)

Pandácska:
név: vedresandi
kor 34
ciklus: 28
gyerek: 1 Dani 13 éves
vitamin: elevit
mióta: 2007.febr.28.

Ha kell még valami szólj!
vedresandi

Andi,
Dani gyorsan összejött? Ciklusaid hossza? Szedsz valami vitamint?Beírlak a táblicsekbe.
Vendég

Ok már válaszoltál is :D
Vendég

Pandácska:
Dani gyorsan összejött.Anno gyógyszert szedtem és szünetet tartottam.Az első hónapban összejött.Szünet gyerek :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Beírhatlak úgy hogy V.Andi?
Vendég

Persze, hiszen ez a nevem:)
vedresandi

Andi,
Akkor remélhetőleg már babás vagy most is és csak pár napig leszel a próbálkozós tábliban :wink:

Kép
Vendég

Ja hőgörbém nincs, de 4 napja 36,9, 37, 37, 37,1.
Holnapitmég nem mértEm:)
vedresandi

Andi,
Ez igéretes :lol: Tesztelni mikor fogsz?
Vendég

Lehet, hogy babás vagyok, lehet, hogy nem.
Tesztelni szívem szerint akkor, ha nem jött meg, addig nem szeretnék.
Kedden csináltam egyet, de az negstív lett.Ezért inkább megvárom, hogy nem jön meg.

Ha babás leszek, nem jelenti azt, hogy lelépjek!!!:)
vedresandi

Szia Andi! Isten hozott! Nagy drukkok a holnapi teszthez!

Betty! Én magamnál mindig nagyon pontosan meg tudtam figyelni, szerintem is csak 1-2 napig tart. Jobban hiszek benne, mint a hőmérőzésben. Persze lehet csak mert én a számokkal hadilábon állok. :lol:

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Dehogy lépj le! Maradj csak itt és oszd meg az infókat!

Kép
omnia28

Szia Omnia.

köszi a drukkot.
Most nézem babás vagy.
NAGY NAGY GRATULA!!!!!!
vedresandi

Még óvatosan a gratulával...De azért köszi

Kép
omnia28

Kép

Kép
omnia28

Óvatos voltam, csak súgtam:)
vedresandi

Jó reggelt mindenkinek!!
Kép

Sikeresen megbetegettem. Nagyon fáj a torkom hangom már nincs is és levegőt se kapok az orromon. Ennyit a vitaminokról én annyit ettem mostanában több formában is hogy nem értem miért lettem beteg. Iszom a mézes,citromos teát eszem a gyümiket meg a vitaminjaimat és kamillázok. Már tegnap is beteg voltam de akkor még elviselhetőbb volt. Gyógyszert ugye nem vehetek be így marad a vitamin.
Vendég

hát pandácska, tessék vigyázni magadra!!!!!

Andinak ( egyébként üdv.köztünk ) pedig küldök egy magasra szárnyaló lázmérőt!!!!! Hajrá-hajrá!!!!!
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Jó reggelt! Véééégre pééééntek! Még ha szomorú is az idő...

Andi: Üdv közöttünk! Drukk a + teszthez!! :D :D

Omnia: Szorítok én is, hogy a jövő héten további jó hírek érkezzenek felőled!!!!

Nálam semmi, gyógyulgatok, gyógyulgatok.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Pandácska: Nagyon gyors gyógyuláááááást! Remélem, nem tőlem kaptad el! :wink:

jaimee

Jaimee,
Ki tudja ezek a vírusok már mindenhogy terjednek :D

Gyabi,
Vigyáztam én de semmit nem ért :(
Vendég

Jó reggelt!

Üdv köztünk Andi! Remélem, hamar lesz kistesója a fiadnak! :wink:

Panda!
Jobbulást kívánok!

Jaj csajok!
Én már teljesen meg vagyok hülyülve.... de tényleg. Nem bírom ki ezt az egy hetet....
Jelentem, ma megint feljebb ment a hőm, de csak 36,6-ra.... de legalább feljebb ment....
A méhem már jól van. Most már nem fáj, csak akkor érzékeny, ha megnyomorgatom a kezemmel, h megvizsgáljam: meggyógyult-e.

Szóval Gyabi!
Nekem is elkélne egy hőmérő, ami 37 felett mutat... :wink:

babszika

Ezt az esős nap miatt küldeném minden egyes tagunknak....szép napot!!!!

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Akkor Ria, tessék...

Kép
Kép
gyablonka

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Köszi Gyabi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most már biztos babás leszek!!!! :wink: :wink:

babszika

Segítsetek!
Mondjátok meg, h mit csináljak magammal, h ne legyek ilyen türelmetlen?
Megőrülök magamtól... :oops: :roll:

babszika

Babszika,
Hát nem tudom én most már türelmes vagyok a régi énemhez képest a baba dologban de egy fél éve még nem voltam az. Erre nincs recept.
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Babszi, Gyabi, Betty: köszi a nyugtatgatásokat! Én már annak örülök, hogy a méhemben láttak petezsákot! Ez kicsit megnyugtatott, bár a doki még mindig nem zárta ki a méhen kívüli lehetőségét :shock:

Betty: nekem a nyákvizsgálat (bár én soha nem csináltam ösztönösen) mindig bejött...Én nagy ovus tesztes vagyok, de mindig előtte 1 nappal már tudtam, hogy elkezdödött és a teszten 2 csík lesz, mert sokkal több lett a folyásom és teljesen átlátszó, nyúlós....Ez nálam összvissz 2-3 napig tartott max...Az, hogy 5 napos folyamat, nem tudom mennyire igaz, illetve lehet, hgoy egyénenként változó...De ez még biztosabb módszer - szerintem - mint a hőmérőzés...Bocs hőmérős lányok... :twisted:

Pandácska: apát kikúráltad, erre Te leszel beteg? Ne csináldddddddd!!!!Gyorsan hozd magadat is rendbe!!!Küldök egy kis energiát!!! +++++++++++++++++++++++++

Vedresandi: üdvözöllek közöttünk!!! Mielőbbi azaz már szombati pozitív tesztet :D :D

Babszi: örülök, hogy a méhecskéd már jobban van!! Látod, megtörtént a fogantatás, szépen ágyazódik a kicsike :D

GYabi: Neked is szép napot!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszi: szerintem menjél jógázni! Nekem bejött...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kár, pedig olyan jó lett volna.... :(

babszika

Pandácska,

Remélem nagyon hamar meggyógyulsz, mert szükséged van az egészségedre, hogy a kis pandit a pocidban kihordjad. :P :P

Andi,

Üdv köztünk, remélem +++++++++-at tesztelsz. :P :P

Omnia,

Örülök, hogy minden rendben van, és drukkolok neked a jövő hétre. :P :P
Meg persze neked is Heni. :P :P

Betty,

Ez a tojásfehérje dolog nálam úgy kezdődik, hogy a pé elött kb 4 nappal kicsit olyan folyás szerű, és napról napra tisztul, és válik nyúlósabbá. Aztán a pé napján szép tiszta és nyújtható, majd kb 2 nappal utána ismét fehér színű és ragacsossá válik. Remélem segítettem egy kicsit. :P :P

Babszika,

Nyugi, csak türelem mindjárt ott lesz a kis baby a te pocidban is. :P :P

Ma én is újra elkezdtem a hőmérőzést, ebben a hónapban hüvelyben. Hát majd meglátjuk hogy alakul. Ti hol méritek????? Ezt már kérdeztem egyszer csak nem válaszoltatok.
Nekem ma 36.7 volt.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Babszi: Talán nem vigasz, de nálam nem lehetsz türelmetlenebb. Tegnap már arról beszélgettünk otthon, hogy a párom ott szeretne lenni a szülésnél és hogy milyen jó lesz, ha meglesz a baba...MIlyen baba?!?! Még sohol nincs. Csak gondolatban!!! Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha mondjuk még éveket kell várni egy babára. Szétvet a türelmetlenség és semmi nem köt le igazából.
Én is gondolkodtam a jógán, de szerintem még ahhoz sincs türelmem. :D :evil:

Heni: Te post-HSG mikortól érezted a peteérést? Én úgy tűnik, érzem a teljes folyamatot. Múltkor a jobb oldal szurkált, petéréskor pedig piszokul nyilalt egy párszor, most a bal szurkál finoman...Bizonytalan vagyok, nincs e valami gáz, amivel dokihoz kellene menni, de valahogy úgy érzem, hogy nincs baj...Vagy igen?

Gyabi: Kösz, rámférne egy szép nap!

jaimee

Judy: Én szájban mérem. Félek a fertőzéstől.

jaimee

Babszika,

Köszi a jelölést az iwiw-en, visszaigazoltatalak.
Nagyon szexi az a kép rólad. Nem fét a párod a pasiktól???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Én is szájban mérem... félálomban csak erre vagyok képes. :lol:

Jóga?
Nem hangzik rosszul. De most ezalatt az egy hét alatt nem fogom tudni megtanulni :D

Jaimee!
Ne viccelj! Mi már rég túl vagyunk azon, h apás szülés lesz-e..... mondjuk nem az lesz, mert kb. 120%, nálam császár lesz - mert van egy műtéti hegem. Szóval, sztem náald is türelmetlenebb vagyok :wink: :lol:

Jujj, Heni!
Hogy te miket mondasz!? Felcsillant a szemem... de nem szabad beleélni magam.... vagy pont az lenne ajó, ha elhinném, h igenis az vagyok és talán nem lépne meg a bébi?? :?
"Most légy okos, Domokos!"
Csak telne már el ez a a hét....

babszika

judy5!

Én is szájban mérem!!!!!!

jaimee és a többi szép napra vágyó leányzó!!!!

Még egy kis rásegítés...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

judy5!

Én is szájban mérem!!!!!!

jaimee és a többi szép napra vágyó leányzó!!!!

Még egy kis rásegítés...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

megbuggyant, kétszer küldte!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Jaimee: nekem jó erős mensis érzésem van mensi alatt, ami 8 napig tart...Aztán 8-12. napig baromira szúr az egyik petefészkem, most a bal szúrt és szó szerintm éreztem, hogy nőnek benne a tüszők...Még mondtam is a férjemnek, hogy tyúkanyót játszom és érlelem a petéket...Az ovulációnál kb 2 órán kersztül azt hittem, hogy leszakad a méhem és derekam, aztán elmúlt...Tünetmentes voltam 3 napig, majd onnan megint szúrkálások a petefészekben...Ez néha még most is tart...Viszont az ovuláció óta kb 2x volt mensis érzésem...

Én rettentő érzékeny vagyok minden belső folyamatra....Ez már többször is kiderült..Az első babátpl 13 hetes korában éreztem, hogy mocorog, pedig más általában 16-18 hetesen kezdi érzékelni a bugyborékolást....Lehet, hogy a véknyaságom miatt, nem tudom...Az biztos, hogy a HSG előtt ennyire nem éreztem a dolgokat...Lehet, hogy annyira kimostak bent mindent....?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszi: Ha betáplálod az agyadban, hogy ott a baba, akkor ott is lesz!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszi: ha nem a méhedet vágták, akkor nem lesz császár..Nekem a méhen kívüli miat egy szép 8 cm-es vágásom van..Én is rákérdeztem erre, hogy csak császárral szülhetek majd? Erre: semmi köze a vágásnak a császárhoz...Ha a baba jól fekszik benn és minden oké vele, akkor természetes úton..

Heni

Kép
Kép
csheni26

Judy!
Szexi?????????? :oops: :oops: :oops: :oops:
Hát, ezt még nem mondták a képemre.... :oops: :oops:
Valójában van benne kis féltékenység, de már átbillent oda, h inkább büszke. Leginkább csak akkor öltözöm így, ha együtt vagyunk.
Ha most látnál, el sem hinnéd, h az is én vagyok. :lol:
Csak az Ő társaságában vagyok "szexi" :wink:

babszika

Köszi Lányok igyekszem meggyógyulni.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?