Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Picit aggódom Omnia miatt hogy nem jelentkezik... :? Lehet rossz a gépük vagy valami ilyesmi...
Vendég

Pandácska: Biztos nincs semmi baj, lehet, hogy tényleg csak elszállt a net vagy egyszerűen túl elfoglalt (vagy túl boldog) :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

pandácska*!

Remélhetőleg minden oké Omniával! Tegnap 15:30-ra ment a dokihoz, megnéztem, utoljára tegnap délelőtt jelentkezett be a wiw-re, úgyhogy vagy nincs ideje írni, vagy a gép rossz. Biztos minden oké vele!!! :lol: :lol: :lol:

Omnia!

Várjuk az élménybeszámolót és a képet! Már nagyon izgulunk mindannyian!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Omnia,

Hol vagy már??????? A kiváncsiság szúrja az oldalamat. :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vanda! Nekem sem mutatott semmit az ovu.teszt és nem is kísérleteztem vele többet, mert tök drága.
Egyébkét nem mindenkinek használható.
Szerintem is jó ötlet lenne a hőmérőzés.

Omnia! Már aggasztó, hogy nem jelentkezel! Hol vagy? Ugye nincs semmi baj?
Vendég

na bekukkantottam mi ahelyzet... látom Omniáról még nincs hír :( nem tudja valaki, hogy a MÁVkórházban ven-e andrológia?

Kép
mercure

Lányok,

Sikerült feltennem a fiukat a szépségversenyre. Az utolsó helyen nulla szavazattal kullognak. Balázs és Dániel. Mind a ketten fehér ingben vannak a képen.
Szavazzatok rájuk is.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép
Vendég

pandácska*!

Jó a táblázat, de miért változtattad meg a teszt napomat? ;)Nem 4-én hanem 14-én tesztelek!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Betty,
Véletlen lehetett bocsi majd javítom.
Vendég

pandácska*!

Gondoltam, hogy véletlen.. de előbb megvárnám a Te zebrás teszted :lol:
Vendég

Pandácska:
Szép lett a táblázat! Nagyon ügyes vagy. :)
Azt hiszem én nem fogom kibírni ápr. 1-ig, az már a 38. cd lenne. Nem szeretek bizonytalanságban lenni, mert nem tudom kontrollálni a gondolataimat. :roll:
Beírnál nekem ápr. 27-et? :oops:
Köszi!
Vendég

Pandácska: jó lett a táblázat! Ügyes vagy!

Látom Omniáról még mindig nincs hír...Sajnálom, pedig annyira várom!

Ma szerencsére nem kellett dolgoznom, mert reggeltől csempéztünk...Délben már elmentek a burkolók, gyorsan megebédeltünk a férjemmel és kicsit lepihentem. Konkrétan most keltem fel...Ilyet....Én, aki örökmozgó vagyok, délutánonként simán tudok 4 órákat aludni....Ehhez még plusszban annyit, hogy tegnap este 9-kor már aludtam... :D Totál mint a lassított felvétel.... :D Most rá kéne vennem magamat, hogy elmenjek a közértbe, de semmi kedvem....

Az agyam sem fog, szóval majd még jövök és visszaolvasok...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok Lányok!
Bocsánat az eltünésért, nem tudtam nethez férni. Szóval: Tegnap megvizsgált a doki, azt mondta minden rendben, 99%. De majd holnap az ultrahang. Ma délelött ott voltunk, de sajnos csak a petezsákot látta. Valószinűmég túl korai volt, úgyhogy jövőhéten csüt. 11. ismétlés. Remélnykedek, hogy csak szégyellős a kicsike.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Húúú Mano, akkor neked is izgalmas lesz a jövőheted...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Omnia!! : de jó, hogy hírt adtál magadról!! örülök, hogy rendben vagytok!! Nálam is csak petezsákocskák látszottak uh-n! Én is egy kicsit parázok a hétfő miatt! Nyugtassuk meg magunkat, mert ott vannak a picik, csak még bújócskáznak :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Csheni:
Igen ám! Már várom nagyon, hogy kiderüljön valami. :)
Azt hiszem, jövő hónapban mindenképpen megyek dokihoz. Remélem akkor már rendelni fog a dokim.. és nem kell másikat keresnem.

Hétfőn meg Neked fogok szorítani. :)
Vendég

Jó! :lol: Igyekszek, igyekszek... Rettenetesen türelmetlen vagyok! És egy kicsit csalódott, hogy nem tuti még a dolog. Nálad az egyikben láttak valakit nem? Rosszul emlékszem?

Kép
omnia28

Mano! Szorítani kell a jövő héten? Akkor hajrá!++++++++

Kép
omnia28

Köszi szépen mMindenkinek, hogy izultatok értem! Pandácska! Szuper a táblázat! Nagyon ügyes vagy!

Kép
omnia28

A nagyobbik petezsákban nem találtak egyenlőre senkit, a kisebbikben van egy foltocska...De addig nem beszélnek várandósságról a dokik, amíg szívhang nincs! Szóval kicsikét izgulok...De az nyugtat, hogy még tényleg nagyon az elején vagyunk....Nekem ez még csak az 5+2 napom...27-es ciklussal.

Tüneteid vannak?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Manó: köszi, hogy Te is szorítassz!

Omni: a másik topikban van egy kismama, aki 3 nappal előttem jár és neki is csak petezsákot láttak...Ha neked 35 napos a ciklusod, akkor csak pár nappal vagyunk egymástól...Szóval ne aggódj, mert ebben az időben, még belefér, hogy csak petezsákocska van...Egyébként mekkora a mérete, megkérdezhetem? Van róla fotód?

Heni

Kép
Kép
csheni26

A foto 1000 ft lenne. 1.4

Kép
omnia28

14 mm. gondolom akkor olyan 5-6 hétnél tarthatok.

Kép
omnia28

Nekem 4+6 nál a nagy volt 10mm...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Omnia és Heni!

Én anno Petivel utsó mensi május 25. volt és július 14-én mentem dokihoz, amikor már 7 hetesnek kellett volna lennem. Megnyugtatlak, nekem is csak petezsák volt, és csak hüvelyi UH-on látta a doki. Akkor volt 10,1mm. És nekem végig meg volt a 2 hét eltérés az UH és a mensi szerinti hetek között, és végül 42.hétre született Peti. Nekem akkoriban 35-40 naposak voltak a ciklusaim. Úgyhogy korán volt még a doki mindkettőtöknek. De a lényeg, hogy jó helyen vannak és ott is maradnak még egy jó darabig :) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Akkor az jó?
Képzeljétek! Apa épp most lepett meg egy csokor tulipánnal! Az a kedvencem!

Kép
omnia28

Nekem mind a kettőn megnézte, mind a kettőn ugyanaz látszott.

Kép
omnia28

Omnia,
Na végre itt vagy :lol: Mennek továbbra is a drukkok!

Mikor csinálhatom a babás táblázatot kismamik?
Vendég

Omnia
Mit írjak a táblába mikor hova mész?
Vendég

Nem rajtunk múlik! Ez a modern technika....

Kép
omnia28

Pandácska! Jövő hét csüt. 11. u.h.

Kép
omnia28

Omnia és Heni!

Csak Nektek (szerintem mindketten kb. itt tarthattok) :

5. hét:

Ekkor az embriópajzs, amelyből később a baba kifejlődik, már 0,1 mm nagyságú. Az ultrahangos vizsgálaton már látható a petezsák, benne a primitív csík, amely már a baba testének kezdeménye. Most alakul ki a szívcső, az emberi szív kezdeménye is, de ekkor még nem pulzál. Megkezdődik az érrendszer és az emésztőrendszer differenciálódása, fejlődése. Megjelenik a másodlagos szikhólyag, ami az elsődleges szikhólyagból fűződik le. A hét végére az embrió már 2 mm-esre nő, három csíralemezből áll, és elkezd saját vérsejteket termelni.
Vendég

Köszi Betty! :D

Kép
omnia28

Kép
Vendég

Pandácska! E vitamint ugyanúgy veszek a gyógyszertárban, mint c vitamint? Vagy valami multivitamint szedetsz vele?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Betty,
Pedig a tiedet is kijavítottam na rámegyek mégegyszer...
Vendég

Pandácska! Le a kalappal! ez gyors volt!

Kép
omnia28

Kamilla,
A patikában lehet kapni 400mg-os E vitamint. Lehet még kissebbet megy nagyobbat is venni de a 400 a jó.
Vendég

Sziasztok!

omnia! Örülök, h végre hallottunk felőled :lol:
Nagyon drukkolok neked is!!!!!!!!

babszika

Heni és Omnia!

Ajánlom ezt az oldalt Nektek, nem tudom jártatok e itt, nekem személy szerint nagyo bejön...

http://bebilap.hu/terhesseg/hetek/1_11_het.htm

Kép
Kép
gyablonka

Hol vagytok????

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok Lányok!
Ma kicsit felborult a rendszerünk, Anna most már másodjára alszik :D
Heni, Omnia nagyon jó már nektek!! :D Ne izguljatok minden rendben lesz!!
Az egyik ismerősünknek megszületett a babája Gréta, képzeljétek 4,8kg és 56cm nem semmi a kiscsaj, minden nap jönnek a babahírek én meg csak pislogok :roll:

Kép, Kép
nemen

Enik! szép baba lehet. én töpörödött törpördög voltam hozzá képest.... :wink:

babszika

Nekem az 5+1 napon volt Anna 10mm-es petezsák benne szikhólyag, 6+4 már a crl-t mérték 7mm-es(hozzáteszem két hét mulva kellett volna mennem, de nem birtam csak 10 napot :D, de már volt pulzálás is ). Közben voltam a Klinikán is 5+3 ott elkeserítettek, mert azt mondták, hogy még nincs beágyazódva és bármi lehet, a papírra ráírták, hogy 12*6mm-es ellapult vékonyfalú echomentes képlet, gondolhatjátok mennyit elemeztem ennek minden egyes szavát :D :D para emiatt a 12. hétig végig, utána volt pár pozitív élmény és kicsit megnyugodtam.

Kép, Kép
nemen

Örülök vagyis megnyugtat, hogy nektek is vannak ilyen gondolataitok, szerintem Jézus látja, hogy Annát nem jól neveljük és nem érdemlünk meg másikat vagy szerinte nem birnék kettőt nevelgetni vagy éreztetni akarja, hogy milyen nagy szerencse egy baba.... vannak alternatívák :D
Babszika az sms-ben az állt, hogy a férj ikreket akart a feleség kislányt és ezt gyurták egybe :D egy ikerpár simán kijött volna belőle.

Kép, Kép
nemen

Enik!
így már teljesen világos :lol: :lol: :lol:

babszika

Szép estét!

Van köztetek "tojásfehérje" szakértő? ;) Pandácska*, Heni és a többiek?
Kérdeznék:
-Többen is írtátok már, hogy több napig tart (4-5), és hogy ez a peteérés jele. Érdekelne, hogy ez 100%, hogy ilyenkor peteérés van?
-Illetve miért van több nap is?
-Ha mondjuk egyik nap erőteljesebb, akkor azon a napon van az "LH-csúcs" ? :)

Kérdezzek még hasonlókat? :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép

Sziasztok!
Csatlakozhatnék Hozzátok?

Ugyan mát néhányotokkal talákoztam a várandósság alatt, de itt olyan sok okos dolgot olvastam ,és javasoltak Benneteket!
vedresandi

Betty ez a nyákvizsgálat Billings módszer néven ismert, ha gondolod a neten utána tudsz nézni, ott szakszerűbben ecsetlik mintha én most elkezdeném neked :D :D

Kép, Kép
nemen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?