Sziasztok!
Judith gratula a kislányhoz, ugye Te azt is szerettél volna a kislegény mellé? Furi lesz biztos,nem? Én fiút szerettem volna, de most már el sem tudom képzelni milyen lenne. Sógornőmnek fia van, és furi hogy pöcsös!
Persze attól még másodiknak fiút szeretnék! De a legjobban ikrekre vágyom. Pici esély van rá hogy az legyen, mert Én iker vagyok, csak a tesóm elhalt. Azért is mert apa nem akar csak kettő utódot, Én meg szeretnék hármat, és így meg lenne oldva a dolog!
Eri nektek spontán lettek ikrek? Van a családban, vagy teljesen véletlen?
Mi is voltunk tegnap Vikivel sétálni, és Én is megkuksiztam a házatokat. Hát nem találok rá más szót, csak hogy gyönyörű! A kertről meg ne is beszéljünk. Annyira szeretném már ha a mienk is hasonlóan nézne ki. Ja, és a tiétek sem kicsi!
Sőt szerintem nagyobb mint a mienk. Nekünk 160m2 lakótér+40m2 garázs. Szeretnénk karira beköltözni, meg remélem idén lehet valami tereprendezést is művelni,mert eszméletnek milyen sár van.
Ugye magas a talajvíz, és alacsonyan is vagyunk még. Kicsit lassan megy, mert mindent mi csinálunk, hogy mindenre jusson lóvé. Hál istennek apa ezermester, lehet láttad nyáron hogy mindig mi pakolgattuk a falat, meg a haverok ha ráértek, egyedül eddig ács járt nálunk. Hát el is vitt 1milla munkadíjat.
Lassan kész vannak a válaszfalak, aztán villanyszerelés, stb.....Csak ugye apa dolgozik is közben és egyszerre minden nem megy.
Volt szombaton a Kinga, alá is írtunk rögtön utánatok, és mint kiderült Ő személyesen dobta be a csatornás papírt, de érdekes módón eltűnt a postaládából, ezért nem is tudtunk róla. Nem tudod összejött a létszám? Nem volt valami meggyőző a Kinga, azt mondja eddig ahol járt 50-50 %. Gondolom az utca végén a putris is kilőve. Volt aki azzal jött hogy pár éve, mennyi volt a mittudomkinek. Nem értem meg az embereket. Nagyon remélem meg lesz a 67% és akkor majd leshetnek. Pont azt néztem tegnap, hogy a mi utcánk a leg sárosabb. A Deák egész tűrhető. Nektek persze rosszabb mert ti egész a végén laktok, Én még ne szóljak egy szót se, itt az elején.
Na legyetek jók, megpróbálok hunyni egyet Vikivel, mert rohadtul meg vagyok fázva!Elkaptam Vikitől, remélem nem fertőzöm vissza, Ő már kilábalóban van.
Apropó Hera, jobbulást Zsaninak!Mi a baj? Megfázott? Lehet hogy ha nagyon beteg nem kéne vele mászkálni, nem? Nehogy nagyobb baj legyen, bár szép idő van, meg nehogy elkapja Bence és az ikrek, na meg a kismama! Írt fel valamit a doki? Nem nagyon szokott, nem?
Tényleg Eri te tudod milyen nemű lesz? Kisfiú, kislány, esetleg egy vagy kettő?
Na további szép napot, gyönyörű idő van!
Sziasztok!