Új privát üzeneted érkezett!

köszi Betty!!!!

Panda!
nem kell, legközelebb majd felveszem a szemüvegemet. :wink:

babszika

Kamilla!
Az esküvő témával én is így voltam. Egy az egyben én is kijelentettem, h ha "véletlenül" teherbe esem, meg se említse az esküvőt.
Aztán úgy volt, h idén nyáron lesz esküvő.... de mégiscsak más volt a fontosabb (az építkezés) és azóta úgy vagyok vele, h gyerkőcünk (talán) hamarabb lesz mint esküvőnk, mert sajnáljuk a pénzt lagzira :wink:

Gyabi!
Mióta itt ülök veletek, azóta mindenképpen sokkal jobb!!!!!!

babszika

Biztosan lesz babánk és abban is biztos vagyok, hogy a lehető legjobb időpontban jön a gólya :D Úgy értem, hogy neked is esetleg nehezebb lenne építkezés alatt nagy pocakkal. Magammal kapcsolatban meg azon agyalok, hogy egy csoportot elballagtatni, vagy nem is kezdeni új csoportot.....

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kép

Ezaz Ria, tudtsm, hogy jobban leszel!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Hát, Kamilla!
Azért én nagy pocakkal is szívesen végigcsinálnám ám!!!! :wink:
Már csak azért is, mert építtetünk.... szóval, nem nekünk kell csinálni... nekem max. enni, inni kell adnom a munkásoknak.... azt meg csak kibírnám vhogy! :lol:

babszika

Csajok!
ezt nézzétek meg:

http://www.dailymotion.com/popular-week ... joseph-bea tboxing-at-nouvelle-star/

babszika

Én is teszek Nektek egy linket, remélem szeretitek...[url]ttp://www.youtube.com/watch?v=2A2Jt4WOxN8
[/url]

Kép
Kép
gyablonka

Na ezt érdekesen tette fel....megpróbálm újra..

http://www.youtube.com/watch?v=2A2Jt4WOxN8

Kép
Kép
gyablonka

További szép estét lányok, sajnos mennem kell...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Húúú Gyabi!
A párom nagyon imádja, de sajnos beszaggat a gép.... :cry:

babszika

Jó éjt neked!!!

babszika

Lassan én is lelépek...
Szép álmokat nektek!

Kép

babszika

Babszika,
A tieden leddöbentem hihetetlen tehetséges!!

Gyabi,
A tied meg gyönyörű és én sírtam rajta :oops: (ez az 1ik kedvenc számom)
Vendég

Omnia,
Gondolom ma már nem leszel holnap várunk a jó hírekkel!!!

Kép
Vendég

Szép reggelt!

Omnia: most már aztán ne csigázz tovább!!! Minden részletet tudni szeretnénk :D :D

Kamilla, Babszika: a baba tényleg akkor jön, amikor ő akarja! A párotok meg biztosan nem a kicsi miatt akar feleségül venni Titeket, hanem mert jó csajok vagytok és fantasztikkus anyukák lesztek! Szóval ha megkérik a kezeteket, azon nyomban igent mondani!!!

Pandácska: meg tudom érteni, hogy milyen nehéz periódusban lenni...Voltam eleget....De az ember úgy van kitalálva, hogy szépen túlvészeli és a lelke még erősebb lesz...Ebben biztos vagyok! Fel a fejjel mindenkinek!! Ez még magamnak is szól :oops:

Betty: köszi jól vagyok! Ma volt az első komolyan émelygős reggelem...Most is éppen kekszet eszem...Illetve most facsarom a narancslevet... :D Igen, most már mindjárt itt a hétfő!!! Várom!!!

Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt!

Heni!
Nálunk a lánykérés már több mint egy éve megvolt... csak az esküvő csúszik. :) De engem már nem zavar. Szeretjük egymást és így is jó! :wink:

Jelentem, jobban vagyok... kicsit...
Bejöttem dolgozni és látom, h ma sem jutok haza, úgyhogy a dokimhoz sem megyek.
Megmutizzam a görbém nektek? Most éppen stagnál... (én nem igazán értek hozzá)

Kép

babszika

Kamilla: Hát nálatok legalább már eljegyzés volt. Nálunk semmi, mert a leendő apa számára a házasság csak egy papír és nem akar nősülni. Egyelőre. Gyereket viszont akar. Ezt rakjátok össze!! Úgyhogy ha minden úgy megy, ahogy szeretném, hamarabb lesz keresztelő, mint esküvő. Én gyerekkel már berzenkedem a fehér ruhás, templomos esküvő ellen, vagyis úgy lesz, ahogy a leendő apa akarja, szűk körű, polgári esküvő. Majd egyszer. Hát nem erről álmodtam, de amióta megvesztem és kisbabát szeretnék, már nem érdekel...A lényeg, hogy szeretjük egymást.

Amúgy úgy néz ki, túlélem a nátnát, bejöttem pár órára dolgozni, várom a jó híreket tőletek. :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Babszika: A fentieket Kamilla mellett neked is szántam.

jaimee

Babszika,
Szép a görbéd a repedéshez képest jó magasra ment. Már várom hogy teszteljél! Hogy vagy? Fáj a méhed?

Jaimee,
Jól írtad a lényeg hogy szeretitek egymást :lol: Fogsz te még fehér abroncsos ruhában díszelegni elhiheted :wink: . És nem a papír tart össze.Mi vasárnap leszünk két éves házasok de semmi nem változott azóta csak a nevem :D
Vendég

Köszi Panda, jól vagyok.
Jelenleg csak akkor fájogat, ha megnyomom. Szóval, elvagyok vele.
A görbém pedig ahhoz képest tényleg jó, h milyen kis hidegvérű vagyok.... apa minden reggel aggódva kérdezi, h mennyit mértem. :)
De még mindig úgy gondolom, h ha összejönne a baba, tuti magasabban kellene legyen.

babszika

Pandácska: Igen, csak a mimóza női lelkemnek olyan apróságok hiányoznak, minthogy úgy utalhassak rá, mint a férjem, nem mint párom/barátom/élettársam. Nekem ez ciki, mert kifejé ez úgy néz ki, mintha nem lenne elég erős a kapcsolat a házassághoz, vagy ami még rosszabb, a pasim "nem akar elvenni". Erre mondaná Apa, hogy nekem csak a külsőségek számítanak...úgyhogy ezért a lényegre koncentrálok, mert a kapcsolatunk tényleg nagyon jó, kötődünk egymáshoz nagyon. :D :D És ez olyan jó!

jaimee

Jaimee!
Pár év ezelőtt még biztosan sokan gondolták volna ezt, de manapság sztem már mindenki tudja, h ma már "nem divat" a házasság...
Nekem a legtöbb ismerősöm nem házasodik.... Az unokatesóméknál már 2 gyerkőc van, és elfogadta mindenki, h nem akarnak házasodni....
Szóval, sztem tényleg ne foglalkozz azzal, h ki mit mond.

babszika

Babszika,
Nem kell mindenkinek 37 fölé menni te ilyen vagy és ez egy szép babás görbe :wink:

Jaimee,
Ezt megértem de szerintem tényleg nem az a fontos mások mit gondolnak ha sugárzik belőletek a harmónia :D Sok kirakat házasság van hiába mondhatja hogy ő a férjem ha közben utálják már egymást és ez látszik is nyíltan. Szerintem majd a párod is eléd fog állni csak neki több idő kell. És annál nagyobb szerelmi vallomás nincs is hogy tőled akar gyereket :wink:
Vendég

Jaimee,
Mióta vagytok együtt?
Vendég

Pandácska: De aranyos vagy...Hát igen, erre még nem is nagyon gondoltam...Értékelni kell, hogy tőlem akar gyereket ez a szent ember.. :D :D

Most volt márciusban a 4. évfordulónk, 3 éve élünk együtt.

Babszika: Igazad van, tényleg. Csak én ilyen konzervatív vagyok, ha megtalálom az igazit hozzámennék... :D

Egyébként hogy lesz így neve a babánknak? Nem mintha ez lenne most a legnagyobb problémám........gondolom Apának alá kell majd valami nyilatkozatot írnia??

jaimee

Harmónia aaaaz sugárzik belőlem!!! Lassan semmi másra nem gondolok, mint egy babára...Láttátok kedden a Vészhelyzetet? Na, hát fájt....Komolyan gondolkodom, hogy pszichológust keresek, mert nem tudom, költözhet e baba belém egyáltalán, ha a félelem és a bizakodás így küzd bennem....Csak győzne már a bizakodás, de nem fog...

jaimee

Babás görbeeeee??????? :shock:
ezt meg sem hallottam (ill. el sem olvastam)... mert még a végén beleélem magam.... :roll:

de ha már itt tartunk... milyennek kellne lennie, ha babás lenne a görbém? (tudod, ez az első görbém és még nem vágom)

babszika

Babszika: maradjon fenn a hőd relatíve!!!!

jaimee

jaimee!
de ha itt maradna, az is elég lenne??????

már számlálom vissza a napokat. sajnos apa is.... :( azért sajnos, mert ő nagyon beleéli magát....

babszika

Jaimee,
Normális esetbenés anormális férfiak nagyon nagyon meggondolják hogy ki szüljön nekik gyereket. Biztos vagyok bennne hogy ezt ők is étgondolják ezerszer csak nem beszélnek úgy róla mint mi nők. Szóval tőled akar ezek után meg csak hab lesz a tortán az esküvő :wink: És egy gyerek nagyobb kötelék mint egy papír. Majd mondhatod hogy ő a gyermekeid apja :D ez olyan szépen hangzik :D majd csináltok egy apasági nyilatkozatot amit visztek a szülésre vagy amikor megcsinálják a baba papírjait. Nem láttam a vészhelyzetet.

Babszika,
Leesés és magasan maradás kb.ennyi. Amúgy sok olyan görbét láttam már ami nem volt szép mégis babás lett. Szokott lenni a 10dpo környékén még egy leesés arra mondják hogy beágyazódási leesés de nem minden babásnak van. A hőmérősök másik topicjába van sok sok babás görbe.
Vendég

Írni nem tudok :oops:
Vendég

Omnia,
Miattad újra rágni fogom a körmömet :? Hol vagy?

Lányok írt csak én nem láttam?
Vendég

nem láttam én sem..... :(

viszont megyek....
szép napot!
este jövök!

babszika

Szép reggelt mindenkinek!

Tegnap sajnos nem tudtam jönni, mert sok dolog volt, és úgy néz ki ma sem lesz sok szabadidőm.

Röviden rólam:
Ez a hónapom nagyon érdekesen alakul. Nézzétek a görbémet.

Kép

Emelett a tüneteim: Vasárnap (24. cn) úgy éreztem, hogy leszakad a méhem, olyan volt, mintha egy tégla lenne benne, és húzná lefelé. (Oldalt szúrkálást már éreztem párszor, de eddig még soha sem éreztem, hogy van méhem!)
Vasárnap óta feszül a cicim, az első három napban iszonyúan fájt, most már kicsit elviselhetőbb (de lehet, hogy csak hozzászoktam a fájdalomhoz).
Tegnap kezdődött, hogy időnként elvesztem az egyensúlyom. Pl. a villamosmegállóban álltunk a párommal, és egyszercsak azt vettem észre, hogy elkap. :) Azt gondolta, hogy el fogok dőlni. :) Ez többször is előfordult. Lehet, hogy nem tudok még állni az új cipőmben? :)

A görbém alapján még ovum sem volt, ovu tesztet is csináltam, az sem mutatott erős két csíkot sose. Ennek ellenére lehet, hogy terhes vagyok? :roll:

Amúgy a ciklusaim átlagban 30-32 naposak, de az elmúlt egy évben volt 22 napos és 37 napos is.

Noh, nem is lett olyan rövid.
Igyekszem majd visszaolvasni Titeket.
Vendég

Babszika: Ha még ez az első görbéd, akkor nem sokat lehet belőle megmondani, mert egy ciklus komplett görbéjét érdemes elemezni, illetve még jobb, ha már legalább 3 ciklusnak van görbéje. Mondjuk, nekem ez a 3. görbés ciklusom és még nem volt kettő egyforma...(HSG...)
Tanulmányozd a ferty görbe-tárát! Ott rengeteg, mindenféle görbe van.

Pandácska: Nem volt beszámoló az inszemről. Nem fáj?

Omnia: Mizújs???

Heni: LÁttam a babás könyvet a könyvesboltban, kacérkodtam a gondolattal, hogy megvegyek, de aztán mégis azt gondoltam, megvárom, amíg még aktuálisabb lesz...

jaimee

Mano,
Én nem tudok a görbédhez mit szólni érdekes... viszont a tüneteid na azok is érdekesek :wink:

Jaimee,
Ott voltam 11re kb. Felkísértek a műtőbe illetve elöször az öltözőbe. Nagyon sokan voltak voltunk vagy legalább 8an inszemesek. Átöltöztem a szokásos Kaális hálóingbe meg lábzsákba. Kiültem a várórészre elmentem pipilni mert azt mindig kell elötte. Aztán besétáltam a műtöbe és feltettem a lábaimat a szokásos pózba. Jött a dokim gyorsan megcsinálta aztán átvittek az őrzőbe és ott még feküdtem egy kicsit utánna felöltöztem kaptam receptet meg bátorítást és mehettem haza. Maga az inszem nem fájdalmas egy vékony katétert vezetnek a méhedbe de olyan vékony mint egy cérna (na jó nem annyira de tényleg vékony) és oda fecskendezik a kisfiúkat pár perc az egész.
Vendég

Mano: Hááááát...a tüneteid alapján talán mégiscsak volt pé-d...
Bár a hő nem maradt fenn....Bárcsak értenék a görbékhez jobban!!!
Ilyen szédelgésem már nekem is volt, de nekem a munkahelyi idegbajtól, szerintem. Legalábbis terhes még nem voltam...

Pandácska: Akkor nem olyan kellemetlen a katéter felhelyezése, mint a HSG-nél? Mert nekem az is gáz volt.

jaimee

Az E-vitamin jótékony hatása:
"... a csoport képviselői 400 NE-nek megfelelő alfa-tokoferolt (kb. 300 mg E vitamin) tartalmazó készítményt kaptak..."

Ahhoz, hogy megértsük az E-vitamin kiemelt fontosságát a terhesség fiziológiás lefolyásának megőrzéséhez, a magzat egészséges fejlődéséhez, ismernünk kell az E-vitamin alapvető hatásait a terhes szervezetre, melyek közül a legfontosabbak a következők:
jelentősen javítja a placenta mikrocirkulációját,
pozitív hatást gyakorol a szervezet anyagcsere-folyamataira,
fokozza a szervezet immunválaszait,
nagy mértékben növeli a terhes szervezet progeszteron-szintjét, stabilan szinten tartja annak termelődését a terhesség egész ideje alatt,
növeli a terhességi sárgatest aktivitását,
erős és stabil antioxidáns-védelmet biztosit a terhes szervezet számára az egész terhesség folyamán,
biztosítja a méhlepény spirális artériáinak teljes értékű fejlődését és működését.
BIZONYĺTOTTAN NINCS TERATOGÉN (mérgező, káros...)HATÁSA !!!

Én szedem és a párom is és most nagyon szép lett (tőle) a méhnyálkahártyám.
Vendég

Jaimee,
Ez annál sokkal vékonyabb és simán átmegy a méhszájon semmit nem érzel.
Vendég

Antioxidánsok (C-vitamin, E-vitamin, karotinoidok). Hatása: védik a hímivarsejteket, elősegítik a petefészek és a méh normális működését. Megjegyzés: A C-vitamin a spermiumok mozgékonyságát is fokozza.

A-vitamin, béta-karotin, B-komplex vitamin, B6-vitamin. Hatása: lényegesek az ivarmirigyek egészséges működéséhez.

Cink. Hatása: serkenti a férfi nemi hormon, a tesztoszteron termelődését, növeli a hímivarsejtek számát. Elengedhetetlen a megfelelő sejtosztódáshoz, ami nőknél elsőrendű fontosságú. Megjegyzés: A cink hosszú távú szedésekor rézpótlás is szükséges.

Omega-3 zsírsavak (tengerihal-olaj, lenmagolaj, kendermagolaj). Hatása: egészségesen tartják a hímivarsejteket, támogatják a prosztata, illetve a méh és a petefészek normális működését.

B12-vitamin. Hatása: fokozza a hímivarsejtek számát és mozgékonyságát.

E-vitamin. Hatása: javítja a hormontermelés egyensúlyát.

B5-és B6-vitamin. Hatása: segítenek helyreállítani a hormonrendszer egyensúlyát.

B6-vitamin. Hatása: elősegíti a májban az ösztrogén lebontását, növeli a vér progeszteronszintjét, valamint serkenti a szerotonin vagyis a „boldogsághormon” kiválasztását.
A folsav természetes formában megtalálható a citrusfélékben: a citromban, a narancsban; ezenkívül sok zöldségben: a brokkoliban, a lencsében, a babban, a borsóban, a spárgában; valamint a mogyoróban és teljesőrlésű termékekben is.

Párom szedi a C és E vitamint is (2 hónapja)lehet ezért nem volt gáz a láz miatt sőt még jobbat produkált mint máskor.
Vendég

Jó reggelt,

Babszika,

Örülök, hogy jobban vagy. A görbéd amugy szépen felmet 36-ról. Mindenkinek más a görbéje. Én is láttam a ferty-n olyan babás görbéket, hogy tátva maradt a szám. Amugy ez sem 100%-os.

A házasságról csak annyit, hogy mi elváltunk pár évvel ezelött, aztán 1 év különélés után rájöttünk, hogy nem tudunk egymás nélkül élni. Azóta minden okés, boldogabbak vagyunk mint valaha, és nem hiányzik a papír egyikönknek sem. Azért azt hozzá kell tennem, hogy anyámékkal éltünk együtt, és folyton fúrt minket. Sikerült szétválasztania. De aztán vettünk lakást, és lám csak ennyi kellett a boldogságunkhoz. :P :P

Mano,

Hát neked aztán tényleg érdekes a görbéd. De ahogy az elöbb írtam ez nem 100%-os, a tönetek viszont nem csalnak. Remélem van ott valaki bent a pocidban. :P :P :P :P

A kolleganömnek vettünk egy könyvet most hogy elment szülési szabira.Johnson`s Babák és Mamák könyve. Nagyon jó, én is gondolkodtam hogy megveszem. Nagyon sok hasznos dolog van benne a terhesség idejére is és a babaápolással, neveléssel kapcsolatban is. Nem olcsó 5 000 ft, de nagyon jó. Tudom ajánlani.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok lányok!
Kétségbeejtő, hogy állandóan dolgoztatnak és nem tudok hozzátok jönni, de még visszaolvasni sem nagyon.
Ezt az oldalt végig futottam... azóta sem jelentkezett Omnia? Remélem nincs semmi baj!!!!!!!!!

Mano... most vagy pszihésen produkálsz tüneteket... vagy ??? :D Az ovu teszt mint tudjuk nem az igazi, nekem sosem mutatott semmit.
Látom a házasságról beszéltetek, mi is csak együtt lünk, még a kezdeteknél mondta nekem, hogy ne haragudjak meg, nagyon szeret, de miután a feleségével pont a gyerek kérdés miatt romlott meg a kapcsolat (minden vizsgálatot elvégeztek és amikor nekiállhattak volna mondta a csaj hogy ő még nem akar... megjegyzem 4 éve váltak és már fél éves az új kapcsolatban a gyerek...) ezért ő előbb szertne gyereket

Kép
mercure

Jelentem, a bookline-on is vannak jó kismamás könyvek, pl. a Koronczai-Hollósi: Kismamák és kisbabák új eü könyve 5092,- Ft.

jaimee

Sziasztok!

Nekem is nagyon hasonló a helyzetem, mint Manónak.
Ovu teszt nem mutatott semmit (halvány teszt csík csak), de ezt sokan mondják ,hogy valakinél ez egyáltalán nem működik.
vagy pont azon a napon nem nézte az ember, hiszen én is pl. a 13.14.15. 16. és 18 .napon csináltam.
lehet ,hogy a 19. napon volt vagy akár a 20.21. napon...
Szóval ehhez is sok szerencse is kell.
Elég drága a teszt, a tuti az lenne ,ha lenne benne mondjuk 10 darab.
vagy több dobozzal kellene venni.
Én most a 30 .napon vagyok és kicsit reménykedem, bár a ciklusaim 31-34 naposak általában.
A legutóbbi viszont 29. napon jött meg.
Tegnap én is őrülten szédültem és vannak rosszulléteim, de hát ezeket valóban ezer más dolog is okzhatja.

Szép napot Nektek!

Vanda
k.vanda

Vanda:
Hát az időjárás sem mondható kedvezőnek mostanában. Ugyan nem néztem, hogy van-e volt-e front hatás a napokban, de könnyen előfordulhat, hogy attól szédelgünk.
Milyen a görbéd? Méred a hődet?
Vendég

Vanda: Hődet nem méred? Mennyi az ébredési? Az talán biztosabban megmondja, mikor volt a pé. Nekem sem műkdödik az ovu teszt, vagy legalábbis egy adag nem mutatott semmit, aztán sajnáltam a pénzt a kísérletezésre.

jaimee

jaimee:
Milyen tüneteim alapján gondolod, hogy volt pé-m?
Nekem a szédelgés tuti nem a munkahelyi idegbajtól volt/van, ugyanis szabin voltam, inkább az időjárás, frontok miatt lehet.
Vendég

Szia!

Nem mérni nem szoktam!
Igazából ez a második hónap ,hogy komolyan "ráálltunk" a dologra:)
Tesztet is most csináltam először, arról is itt olvastam a "profiktól":)
k.vanda

Mano: Azt írtam, talán. A cickófeszülés+méhleakarszakadniból. Nekem a HSG előtti időkben a cickófeszülés jelezte mindig a peteérést. A cickófeszülés, ha valóban van peteérés, magas hormonszintet jelent. SZóval jót.

Igen, a frontok is be tudnak kavarni. Most is van, csak már nem tudom, hogy milyen...

jaimee

Vanda: Akkor mérd azt a hőt szerintem, segíthet!

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?