Új privát üzeneted érkezett!

Eszter!
Úgy is van. Tavasszal köztudottan felturbózódnak a hormonok, Tessék csak szorgoskodni.

Bilid!
Te hova rohansz ennyire?

Kokusz!
Azért ilyen hővel én már régen teszteltem volnaa, pedig én sem vagyok egy nagy tesztelős...(persze nem akarlak reménykedtetni...)
Ja A sípályán sem volt nagy téli hangulatom. Főleg akkor amikor egy pillangó röpült elöttem miközben síeltem. Joggal féltem attól, hogy két szerelmes vándormadár fészket csinál a kapucnimban. :shock:

Angyal!
Nincs gipsz hál Istennek, és ezt majd be is tudom bizonyítnai. :)
Vendég

Hááát, én sem tudom, hogy mit várunk a kivizsgálással, mert egy vérvételtől, meg egy-két egyéb vizsgálattól függetlenül még májusig akármi is lehet. :lol:
Szerinte a május azért lesz vízválasztó, mert szeptember óta addigra telik el annyi idő, hogy normális esetben már teherbe kéne esnem. :shock:
Ami miatt kicsit parás vagyok, hogy nem igazán tudom, hogy ha elkezd vizsgálódni, egyáltalán mire számítsak? A vérvétel oké, és még....????? :shock: Fogalmam sincs, hogy hogyan lehet kideríteni, hogy mi a bibi. A páromnak úgymond jó az "ajánlólevele", mert van neki már 2 gyereke - igaz 10 és 13 évesek... de attól tartok, hogy bennem van a hiba. :cry: :oops:

Igyekszem nem parázni, és nem rágörcsölni, hogy miért nem sikerül, de ez néha nehezen megy. :oops:

eszter82
Budapest

Eszter,
hormonvizsgálat (vérvétel), spermavizsgálat és átjárhatósági, így ebben a sorrendben! :)

Sajna a két gyerek sem bizonyíték a tutira, de ajánlólevélnek mindenképp biztató! :wink:

Junko,
kíváncsi vagyok!!! 8)

Ez a lepke valóban nem túl télies jelenség! Még jó, hogy a madárpár nem költött a kapucnidban! :shock:
angel37

Angel szerintem ma sem fogok tesztet venni. Hát én lepődnék meg a legjobban az tuti ha tényleg ... de szerintem nem.

Junko :) az tényleg csoda lenne ha baba lenne .... még szerintem várok pár napot ... két napja mérem a hőmet, de ki tudja előtte milyen volt. Lehet csak egy PÉ miatt ilyen magas.
Akkor nem fáztatok a sípályán :)

Eszter, ez nehéz ügy már a nem rágörcsölés ... szerintem ezen mindenki keresztülmegy. Ja és az hogy a párodnak van már két gyereke semmit nem jelent ... az egyik barátnőm ugyanebben a cipőben van, és kiderült hogy a pasinál van a baj, pedig már van két nagy lánya. Úgyhogy őt is mindenképpen meg kellene vizsgálni.
kokusz

Kókusz,
és miért nem? :)
Én tuti nem bírnám ki! :D
angel37

Eszter!

1. Vérvétel 2* egy ciklusban - kiértékelés
2. UH-val spontán ciklus figyelése - kiértékelés
3. Spermakép - kiértékelés
4. HSG/Lapar - kiértékelés

Ha ezek rendben vannak és mégsem történik semmi:
1. Kis gyógyszeres rásegítés (3-6 hónap)
2. Inszem (sok hónap)
3. Lombik (még több hónap) (elötte újabb alap vizsgálatok: vérvétel, Aids, Hepa, Clamydia, bakterológia, rákszűrés)

Ha valami nincs rendben:
1. Férjnek urológia/műtét. (4-5 hónap)
2. Gyógyszeres kezelgesét/ inszem, vagy lombik (sok, hónap, a bajtól függ)

Mindezek a vizsgálatok több hónapot vesznek igénybe köztük szünettel. Mert míg az egyik nincs meg nem csinálják a másikat.

Ne is görcsölj rá. Én arra jöttem rá, hogy amitől fél az ember az sokszor bekövetkezik!

Kívánom, hogy neked ezeken (a fent leírtakon) ne kelljen átmenned. Bár vicces könyveket lehet az orvosi váróban olvasgatni, nem lehet hangosan röhögni a sok ember és a szigorú nővérek miatt.

Csajok kb. ezek a vizsgálatok vannak, nem?
Vendég

Angel ... hát én nem tudom, de számolgattam. Ma van a 21. cn, ha baba lenne akkor mikor foganhatott? Én is elég nehezen bírom ... hidd el :)

Junko ja ezek vannak .... legalábbis magamból kiindulva többet már nem szeretnék :)
kokusz

Kókusz,
jaaa, én azt hittem az egy eshetőség, hogy még előző ciklusból... :?

Junko,
ez kimerítő válasz volt! :)

Egyelőre nem akartam szegényt ijesztgetni, csak ez első lépéseket írtam le! :wink:
angel37

Angel :) hát nem .... a vérezgetés meg már 11. napja tart
kokusz

Kókusz,
ezer bocsánat, tényleg úgy értettem, hogy ez egy lehetőség! :oops:

Ha ezt a ciklust nézzük szigorúan, akkor nemigen hiszem, hogy ez a többnapja tartó vérzés babát jelentene... :( :(
angel37

Angel semmi gond ... :)
kokusz

Köszönöm Csajok!

Akkor most lelkileg felkészülök arra, hogy ezen én nem fogok átesni, de ha mégis át kell, akkor legalább már tudom, hogy mi vár ránk! :?
Nagyon nagyon köszi :D
Azt hiszem, nem ijedtem meg nagyon, mert egyelőre nem akarom elhinni, hogy minderre szükség lesz! Ha mégis, akkor olvasgathatjátok majd hónapokon keresztül a rinyálásomat, és a félelmeimet. :D :oops:

eszter82
Budapest

Kokusz!

Ja hogy ma 21. cn? :shock: Akkor tényleg várj még a tesztel. Akkor nem értem én ezt. Azt hittem már ciklus vége felé vagy...bocs felületesen olvastam.
Vendég

Junko semmi gond :)
kokusz

angel:
Nekem azt magyarazta a dokim, hogy kulfoldon egy dobozt arulnak csak utro neven. Magyarorszagon a gyogyszerekre vonatkozo eloirasok nem teszik lehetove, hogy ugyanarra a dobozra rairjak, hogy huvelykapszula es szajon at is beveheto. Szoval a gyartok igy ketfele dobozt nyomtatnak ugyanannak :wink:

Junko:
Hat a heten osszesurusodtek a dolgok. Tegnap 2 oraval tovabb tartott a hazaut (5 ora! :shock: Eljen Demszki vilagvarosa!!! :x ), igy csak 1-re voltam itthon a soknapos videki utunkrol. Este nagyimra kellett vigyazni. Ma egesz delelott probaltam a hazimunkaval es az alvassal utolerni magam. Delutan megyunk papas tornara (legzes gyakorlatok stb.). Holnap temetesre kell mennem, utana Apukamnak segitek sult keszeget kesziteni, mert vendegei jonnek es Anyukam munkahelyi bulin lesz igy csak en huzhatom ki a csavabol. Csutortokon kardiologiara kell mennem uh-ra. Meg meg valami van delutanra is, de most az kiment a fejembol. Ja, tortat kell sutnom, mert penteken este nagy csaladi osszejovetel lesz nalunk, ahol a nevnapom is unnepelve lesz tobbek kozott. Igy a gep melle szinte csak enni ulok le :oops: Itt reggelizek meg ebedelek altalaban elotte, igy nem olyan maganyos :lol: Hat most a heten ezert kicsit zaklatottak a napjaim, de jovo heten ujbol minden a szokasos nyugis tempoju lesz. :P

baratodildi

kokusz!
Azért a hőd továbbra is nagyon bíztató. Mérd csak szorgalmasan.

Bildi!
Hú ez tényleg sűrű. Nekem is szokott ilyen lenni.
Vendég

Sziasztok!

Kókusz most jól meg vagy kavarodva. :lol: Figyu az előző ciklusod miatt kéne tesztelned! Az a hő.... neked elvileg meddig tart egy ciklusod? (bár nehéz megmondani egy PCO-snak tudom :lol: ). Valahogy úgy emlékszem, hogy neked rendszeres a ciklusod. .. :roll:
Az előző ciklusba megfogantál, s most jött a jelzés (barnázás) hogy gond van.... valahogy így lehetne a babás vagy.
S hogy még jobban megkavarjalak: van egy PCO-s bariném. Ő 9. héten jött rá hogy babás - s friss terhesen kétszer menstruált normálisan 28 naponként. :roll:
Szokott lenni neked 20 cn. környékén pé?
Purgeron: nem ismeresm ezen hatását, nem is hallottam róla - bár ez semmit sem jelent.
Úgy gondolom most már mindent leírtam, okos csajszi vagy, s úgyis úgy cselekszel ahogy neked megfelel. :lol:

Junkó meleg volt? De azért egy kis pihi, kikapcsolódás - csak megérte!
Teljesen igazad van ebben a "ne görcsölj rá" témában!

Baratodildi túl vagy már terhelésesen?

Athiz de ugye minden rendben?

Angel köszi, infóként jó ezt tudni! :lol:

Tontica?

Mit ne mondjak éjjel nulla alvás volt - megvadít a hüle időjárás.

Robcsi a két uh ugyanazzal a géppel történt tesódnál? Mert két gép sem egyforma, szokott eltérést mutatni.
Sok lelkierő kell ám ehhez a tesódnak.

Bee
beebeey

Kókusz,
na ugye? :D
Ezért mondtam én is neked, hogy még előző ciklusból, Beebey hsz-ére emlékeztem! :wink:

Bildi,
aha! :roll: Jó nagy baromság, de valakinek biztos jó...
Nehogy a jövő hetedet is ilyen rohanóssá tedd! :wink:
angel37

Helló!

Bocsi, de most néztem, hogy nem is írtam meg nektek, hogy jó lett szerencsére a vércucu eredményem. Úgyhogy kicsit megnyugodtam.

Jó sok mindenen kell keresztülmennie annak, aki babát szeretne, de nem jön össze! Hihetetlen! Az biztos, hogy rengeteg türelem, kitartás, akarat, pénz és idő kell hozzá! Na ezt csak arra írtam, amiket itt felsoroltatok, hogy ha valaki belekezdene ezekbe, mit kell kiállnia szegénynek, meg a párjának, és egyátalán a kapcsulatuknak. És mennyi ilyen pár van! :roll:

BIldi, gratu a 26. héthez, mindjárt utólérlek. :lol: Viszont azért ne hajtsd magad túl, nehogy baj legyen a végén ám! Vigyázz magatokra!

Bee, kedves tőled, végülis nincs nagy gond. Ha arra gondoltál, hogy fáj a pocóm Szili emelése végett, akkor azt kell mondjam, hogy sajna azóta sem klappol valami oldalenn. De bízom benne, nem lesz nagyobb gond.
Meg az az igazság, hogy éjjel óránként járok ki pisilni, bár magam sem tudom, hogy mit, mert kb. 2 kortyot iszom. Viszont ha nem megyek ki, akkor begörcsöl a lábam, és a hasam. Az is lehet persze, hogy csak a kölyök rúgdossa a hólyagomat, mert napközben is mindig azzal játszik. :D

Szilikével meg ez sajna születési rendellenesség, tehát már többször voltunk vele kórházban, hogy megnézzék, hogyan változott, mert van úgy, hogy magától elmúlik. De sajna most azt mondta a doki, hogy már nem húzódhat magától vissza. :cry:
Hát ez van.

Kókusz, én azért csak rávenném magamat egy tesztre, hiszen veszíteni nem veszíthetsz vele, hidd el! Úgyis azt írtad, hogy nem vársz tőle pozitív eredményt, akkor meg miért nem csinálsz egyet? :wink:

Puszkány mindenkinek, annak duplán, akinek most nem írtam!
Vendég

Sziasztok!

Olyan jó napom van ma :wink: Voltunk uh-n, 6,2 mm a kistörpe, szépen dobog a szívecskéje, hallottam is a hangját :lol:

Képet nem tudok tenni, mert nincs itthon a gép, de van kép, nagyon szép :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziromka, nagyon örülök nektek, gratulálok! :D
Vendég

Köszi, Athiz :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Junko ja a hőm az jó, de szerintem nm fogom mérni, talán még holna aztán már nem ...

Bee :) huu na mostmár ténleg nemtom mivan ... végülis elviekben lehetséges hogy az van amit írtál. A ciklusm aránylag rendszeres, legalábbis a műtét óta. Olyan 30-34 napos szokott lenni, ha nincs semmi stimu csak metformin. Elvileg a magas hő lehet egy Pé-től is, de a 11. napja tartó vérezgetés, barnázgatás ... hát nemtom. Na mindegy még nem tudom mit fogok csinálni. Lehet ellövök egy tesztet, mert ha esetleg mégis akkor meg menni kéne azonnal a dokihoz ... :roll: pfffffffffff

Athiz örülök, hogy jó lett a cukoreredményed :)

Szirom gratula :)

Angel csak belémbeszélitek :)
kokusz

Bee, a 2 ultrahang ugyanazzal a géppel történt.

Szirom örülök nektek! :D

Kép
Kép
robcsi03

Na vettem tesztet, reggel lepisilem csak hogy megnyugodjak ... :)
kokusz

Akkor hajrá, és megadrukk neked Kókuszka! Reggel várunk a hírekkel! Annyira örülnék, ha 2 csíkod lenne!
Vendég

Bee:
A 18. heten volt. Az jo lett. Majd 30-an megyek megint, kivancsi vagyok most is jo lesz e.

Athiz:
Gratulalok a jo cukker eredmenyhez, bar mar tul lennek rajta. :roll: Mostanaban allandoan edesseg ingerenciam van, kicsit aggaszt is :(

baratodildi

BIldi, szerintem ezen ne parázz, én is mostanában több édességet eszem, de mégis jó lett az eredmény. Igaz, mindig is édesszájú és édességfaló voltam, kivéve ennek a terhességemnek a közepéig. Addig egyátalán nem kívántam az édes cuccokat. Most is inkább csak a Mekis frappés fagyi az, amire mindig vágyódom, abból viszont iszonyú mennyiséget fel tudnék falni, csak nagyon drága, és ritkán jutok hozzá, sajna. :evil:

Ugye neked lehet Tünde nevű a babád? Bocsi, ha rosszul emlékszem! Nagyon szép név ám!

Kókusz, na, mi újság a teszttel? Már nagyon várom a beszámolót!
Vendég

Athiz:
Igen Tünde vagy Tímea...

baratodildi

Sziasztok

Tezstem negatív és ma reggel valami olan gusztustalanság jött ki belőlem hogy kész voltam. Pedig nem vagok finnás de ez .... :? A hőm fenn van, legalább ez valami, talán volt peteérésem. És ez egy pcosnál nagy dolog :)

Athiz Szilinek boldog szülinapot!
kokusz

SZiasztok!

Kókusz,
hát sajnálom, akkor az előző ciklusos verzió sajna nem jött be :?

Mégis mi jött belőled??? :shock:

Boldog Szülinapot Szilikének! :)
angel37

Angel nem törtem le, én erre számítottam. Azért csináltam meg a tesztet hogy ha esetleg poz. lett volna akkor tuti baj lenne ez a vérezgetés.
Hát izé nem részletezem nagyon, egy kb 2*1 cm-es bab alakú valami ... :roll: :oops:
kokusz

Értem :wink:

Na az a mi a bú lehetett? :roll: Méhnyálkahártya darab v. alvadt vér? :oops:

Dokit nem interjúvolod meg?
angel37

Sziasztok!

Athiz

Gratu a jó eredményhez :).Akkor nem volt miért aggódni :wink:!
Műtéthez drukkolok,ne viseljen meg Benneteket :):)!
Pár hét és mehetsz UH-ra.Nekem ez a súlylemaradás kimaradt :shock:!Mi is volt?Kicsinek ítélte a doki???

Angel

Nalátod,tudom én :D:D:D!
Hát szt minden plusszban bevitt anyag méregtnek tekintendő,ha nem is a szó szoros értelmében,de tutira a májat plusszmunkára ítéli :).
Szl ilyen finiségeket fogyasztasz? :D:D:D
Ja,meddőségi doki csak nem beszél már félre,mit hova kell dugni :shock:!

Bee

Azért bepótoltad a lemaradásod :):Akkor most kapcs progipótlást????Már az előzmények miatt :).
Paramami :D:D:D!Hát csak nyugi,nem tezs jót az idegesség :wink:!Nagyon sok nőnek nincs tünete terhességkor :).Elárulom,ilyenekkel nem is állok szóba ... :D:D:D Azért majd néha beszélünk :wink:!

Robcsi

Szegény tesód,sajnálom.Szt sem sok jót fognak már találni nála.Kitartást kívánok neki :(:
Kislányhoz óriási gratula!!!! :)
Szt még ha ugyanazzal az UH-al is nézik egyébként,lehetnek eltérések és ugye ilyen pici terhességnél ez pláne nagy különbség...Ha csak arra gondolok, a súlybecslést hogy el tudják emiatt nézni.Az sem mindegy,hogy milyen a felbontása a gépnek és mennyire gyakorlott UH-so az orvos,mert ha nem ott klikkel,ahol kéne,akkor ugye a pár mm-s eltérésből nagy félreértések aódhatnak... :?
Kocsi:szerencsére mégsem volt baja,csak ahogy tippeltem,domboldalban álltam meg és nem kapott benzint :).Tudod,tipikus nőként elmentem kevés benzinnel (igaz,nem tudtam,milyen a terep),aztán ez lett a vége :).De legalább jó :).Igaz,be kellett tolni,hogy úgy álljon a kocsi,hogy fel tudja szívni a benzint :?...
Így legalbb Apáért tudtam menni a reptérre rendesen :).

KOkusz

Na most olvastam az utolsó hsz-edet,akkor ez a trutyi lehetett az oka :?.Azért sajnálom :(:(:( Pedig de jó lett volna.. :roll: Gondolom, a doki majd mesél,hogy mi volt ez :shock:!Te szegény,hát nem lehetett kellemes... :(
Szt volt PÉed... :roll: Nem lehet,hogy valami alvadt vér,amiből folydogált a barna? :roll:

Junko

Szuper,hogy jól telt azért a kirándulás :).És melyik tengerparton is voltatok? :D:D:D

Szirom

Gratula :).Maradjanak is ilyen jó napjaid :wink:!

Pusztok!!!!

anyapoc

sziasztok.

lanyok akinek volt laparja ,vagy aki tud rola valamit.hogy mukodik ez?
mit csinalnak?pcos vagyok es a dokim nem igazan akarja mar a stimut,inkabb megmutene.kikonyorogtem megegy stimut es ha nem sikerul akkor aferjemnek spemavizsga.
ha jo a ferjem eredmenye akkor szeretnek tovabb stimuzni.
egy stimum volt csak,szerintetek medig erdemes lapar elott stimuzni?
sem anyagilag sem lelkileg nem keszultemn fel a mutetre.
az atjarhatosagommal szerintem nincs gond hisz nemreg voltam terhes,csak a petefeszkeim vannak eleg ramaty allapotban.
felek hogyha osszekaszabol akkor meg rosszabb lesz.
koszi a valszokat.

Kép
monyo83

Angel nemtom mi volt :) dokit majd hívom.

Anyapoc érdekes dololg vol, és lehet az van amit írtál, belül vér volt benne ... guszta ... :?
Most elkezdtem E vitamint szedni hátha használ valamit.Szerintem is volt pé-m, reggel óta fáj a mellem.

Monyoka: nekem is pco-m van és meg is műtöttek tavaly szeptemberben. A pcos lányok le is hurrogtak hogy milyen hülye voltm hogy engedtem. De azóta nincsenek ciszták a petefészkeimben. Mondjuk szedem a metformint is de szerintem a kettő együttes hatása ez.
Nem olyan vészes dolog, 3 nap kórház. A köldöködön lesz egy seb, meg két oldalt a bikinivonal alatt. Mire vagy kíváncsi még? Mennyi metformint szedsz?
kokusz

Anyapoc,
Ugye milyen jó nekem, csupa öröm egy lombik! 8)

Magadról nem írtál! Ennyire semmi? :wink:

Monyóka,
laparom speciel nem volt, de látom már érkezett infó!
Nem lesz összekaszabolás, ne aggódj :wink: , és ha a dokid is javasolja, érdemes megcsináltatni, fény derülhet esetleg más akadályozó v. nehezítő körülményre, és akkor egyúttal megoldhatók a problémák is!
angel37

Sziasztok!

Kokusz!
A fene. Doki mondjon most már valamit, mert érthetetlen ez számomra.

Anyapoc!
Az osztrák tengerparton. :D

Monyó!
Sztem, ha meg tudod oldani ne sokáig halasztgasd a műtétet. Örülök, hogy a férjed ráállt a vizsgálatra.
Ezek nélkül sajnos nem fognak veletek érdemben foglalkozni. Ez sajnos tapasztalat. :(
Vendég

Monyóka

Szt sem kell félni tőle,sőt...Barátnőmnek így derült ki,hogy valami hártyák vannak a petefészkén és a petevezetőkön,ami miatt a petesejtek nem tudnak lejutni a méhbe,na meg persze a petevezetékbe sem,így meg sem tudnak termékenyülni :?...

Angel

És még hogy veled nem történik semmi :D:D:D!Csupa izgalom és érdekesség az életed :wink:!
Egyébként most beleolvastam vmelyik lombikos topikba és ott többen írték,hogy szájon át szedték az Utrot :).

Junko

Affene...Pedig a képekről aszittem,hogya szlovák tengerparton voltatok :D!Azért ez sem rossz :wink:!
Legalább tényleg lebarnultál? :D

Kokusz

Én is nagyon kíváncsi vagyok mostmár,hogy mi a franc volt az.De én el tudom képzelni,hogy egy hematómaszerüség,ami aztán ugye megalvadt és ezért csak barnázgattál,aztán egy darabban kijött :?...vagy tudja a fene.Szt az E vitamin nagyon jó ötlet,mert sokmindenre nagyon jó,az biztos,hogy ártani nem fogsz vele :)!

anyapoc

Helló!

Köszönjük a Szili szülinapi köszöntéseket!

Kókusz, nagyon sajnálom, pedig úgy szerettem volna, ha + lesz! Hát, hogy mi lehetett az a furi dolog, ami belőled távozott, ki tudja, de szerintem a méh nyálkahártyájából jött le egy pici darab. Azért tényleg nem ártana, ha megkukkolna a dokid!

Anyapoc, köszke mindent! Igen, a múltkor az "új" doki mondta, hogy picit kisebb a bébi a kelleténél. Múltkori UH-on 21. hét végén jártam, de a méretei alapján elvileg kb. a 20. héten jártam. Hát nem mondom, hogy nem aggaszt a dolog, de majd megtudom a köv. UH-on, hogy mi van. Azt mondta még a doki, hogy elég, ha csak pár mm-rel arrébb teszik azt a mérőbigyót a gépen, és már nem pontos a mérés, meg hát amúgy sem lehet totál pontosan bemérni a babuci méreteit, csak körülbelülre.
De ahogy látom, te is ilyesmit írtál Robcsinak.

Puszkány mindenkinek
Vendég

Athiz

Na ugye,hogy tudtam lemaradt valami??? :evil: :evil: :evil:

Szl:

Szilárdnak akkor boldog születésnapot!
Kép

Méret:na azt hittem már,hogy valami nagy eltérés van és valahogy elkerülte a figyelmemet :shock: .
Igen,én is ezt írtam Robcsinak,de nem akartam agyonmagyarázni.Ezért fontos,hogy jó és gyakorlott legyen a szonográfus :).Na meg ugye ilynkor most az lesz a fontos,hogy nőtt-e egyáltalán,vagy sem (és tuti,hogy igen :wink:) :).
Ezért én pl. nem is adok úgy a súlybecslésre,nekem nagyon elmérték anno.36. héten mért több,mint 3,5 kilót a doki,szülés előtt egy nappal pedig 2600 gr-ot :shock: :shock: ... Szl no para,ha a pocid nőtt,akkor a babó is nőtt :).
Nem is raktál Szilis képeket a szülinapról... :cry: :cry: :cry:

anyapoc

Köszi Anyapoc, én is így gondolom a méréses dolgokat. A pocim már akkora, mintha ikreket várnék! :shock:
Aki rámnéz, azt hiszi, hogy mindjárt szülök. De tényleg, már több ilyen hozzámszólás volt.

A szülinapról fogok képet tenni, amint felkerül a fényképezőről a szgépre. :wink:

Cupp
Vendég

Sziasztok!

Már akartam jönni, csak valahogy sose jutottam idáig :oops:

Athiz! Nekem a dokim annak idején bemutatta, hogy 5 percen belül hogy lehet háromféle súlyt mérni. Én úgy tudom, ő elég jónak számít különben. És azt mondta, hogy plusz-mínusz 30% a pontosság. Nyugi!
Figyu, neked ugye elég korán kezdett nőni a pocid most másodszorra? Mikor?

Anyapoc! és mekkora lett végül a baba?

Monyó! Örülök ám, hogy előkerültél, már többször is hiányoltalak! Csak hát tanácsot adni nem tudok, mint ahogy Kókusz dolgához se nagyon tudok hozzászólni sajnos. De nagyon drukkolok :wink:

És a többieknek is!

Robcsi! A tesódékkal mi a helyzet?

Nektek még nem mutattam a babónkat:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, köszi a nyugtatást neked is.
Nekem nem csak ennél a babánál kezdett el hamar nőni a pocakom, hanem Szilivel is. Én még nem tudtam, hogy babát várok, amikor már nem tudtam összecipzározni a gatyáimat, és mások megkérdezték, hogy csak nem babát várok? Én meg néztem rájuk hülyén, mert ugye akkor készültünk a meddőségibe, mert több éve nem jött össze a gyerkőc. :lol:

Most is úgy volt, hogy bár tudtam, hogy babát várok, már az első hetekben szinte óriás méretűre nőtt a hasam. De nem háj miatt, hanem olyan púposkásan. Miért, neked is már csúcsosodik? :D
Vendég

sziasztok.

koszi a valszokat,tegnap megbeszeltem a parommal hogy ha oktoberig nem jon ossze akkor mutet.
a dragam szerint nem lesz ra szukseg.
most aloe verat kezdtuk el inni,hatha.

kokusz.kosz a valszt.1*850 mg ot szedek.gondoltam mar az emelesre de a dokim nem mondott semmit.

athiz.szep nevet valsztotatok.nalunk ez nagyon suru nev.sokan adjak a gyerekuknek.

szirom koszi a hianyolast jol esik.kicsit muszaly volt magamba szallnom.nagyon szep a babad kepe,nagyon szerencses vagy.

anyapoc neked is koszi.bar nemhinnem hogy nekem ilyen gondjaim vannak hisz voltam terhes,tehat oda ertek a kiskatonak.valami mas a gond.

Kép
monyo83

Monyo, hát én remélem szívből, hogy nem lesz szükséged a műtétre! ++++++++++++
Ez komoly, hogy nálatok az Alen név gyakori? :shock:
Hát nálunk nagyon furinak számít.
Vendég

igen athiz,nalunk az Alen gyakori.
megmondom oszinten en mindig azzal voltam hogy ez szerb nev.
komolyan,hisz a szerbek adnak ilyen neveket.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Athiz

Ikrek :lol: :lol: ...néha én is látok elképsztő képeket pocikról,egyszer kb fél éve volt fent vmelyik topikba egy kép,hát brutális volt :shock: ..
Na nem baj,legyél is rá büszke :):)....
Pocinövés:Az első hetekben inkább a puffadás miatt nagy a poci,mert ugye ilyenkor egy olyan hormon keletkezik,ami ellazítja a beleket és a hasfalat is :?... Húúú,de utáltam :evil:

Szirom

Annyira klassz ez a kép!!!!Imádok ilyeneket nézegetni :):):)!Gondolom,Te is megnézted már párszor :wink:.
POcinövekedés:nekem a másodikkal elég hamar nőtt az elején,12 hetesen azt mondták,nem létezik,hogy "csak" 3 hónapos.De eztán utána leállt és normál ütemben folytatódott.Aszongyák az okosok,hogy ugye másodiknál(többediknél) már kitágult hasfal meg minden... :?
MÉret:a 2600 gr-on a doki is meglepődött,újraszámolták vmi adatok szt,akkor 2800-at sikerült kiötölniük,végül neme gészen 1 nap múlva 3250 gr-al megszületett a csaj :wink:.A szülésznő is mondta,hogy képtelenség,hogy 1 kilót fogyott :shock: .
Amúgy ő most is ilyen,nagyon vékonykának látszik,pedig 11 kiló :).
Szl a mérésnél a lényeg,hogy a gép adott csonthosszúsághoz adott méretet rendel és nem tudja beleszámolni a rövid de tömzsi,vagy éppen a hosszú de vékony babáknál az eltérést :?.Így lehetett az,hogy egyik ismerősőmnek pl igen nagyon kicsi,2600 gr-os babát jósoltak és 4 kiló lett , a másiknak hatalmasat és nem lett 3 kg sem :?....

Monyo

Remélem,hogy tényleg nem lesz szükségetek műtétre :).
Igen,utána jutott el a tudatomig,hogy bizony nálad már azért volt rá példa,hogy az átjutással nem lehet gond :wink:!

anyapoc

de athiz nalunk nem igy mondjak siman Alenak,hanem Álen.
nalunk ilyan nevek vannak:Milan(milán)Ivan(iván)Zoran(zorán)
Sasa(szasa)Nikola, Igor,Jovan

Kép
monyo83

Sziasztok!

Kókusz fogalmam sincs mi volt. :cry: Most lehetne téged azzal ijeszgetni, hogy ez egy vetélés volt, de úgy tudom, hogy a darabos valami inkább fehér mint barna/véres........ De nézd a másik oldalát! végre kijött belőled, lehet hogy ez is egy akadály volt??? :lol:

Anyapoc, aha. Persze hogy progit kell szednem. Duphasont. 2*1-et. Valamelyik nap elfelejtettem bevenni egyet..... :oops: :roll:
áááá van tünetem! Hordó- hasam lett!! :lol: :lol: :lol:
Pótolom a lemaradást: egyrészt túl jutottam az örökös alszok tüneten, másrészt már van türelmem foglalkozni másokkal/mással is. Eddig rossz volt, mert itthon agyaltam hogy jaj mi van, mi lesz..... most már nyílok vagy mi fene.... :oops:

Junkó bezzeg ha a héten mentettek volna síelni!..... :twisted: Egyre bolondabb a világ!
Apa hogy van? Helyrejött már? Lelke is?

Athiz gondold el, hogy unokatesómnál kiderült (36. héten van), hogy hasfalsérve van. :roll: Neki is fájt a hasa emelésnél. Nem is emelgeti a 2,5 éves csimutát.

Szirom! :lol: én nagyon szeretek ilyen képeket nézni!!!

Monyoka hát lapar: Én menekültem a lapartól -s még akkor nem is ismertem ezt a fórumot. :roll: Nem kéne emelni azon a 1*850-en? Vagy kivizsgált a doki mikor felírta ezt a gyógyót? Gondolom igen.... Cukorterheléses vizsgálat? Tudom nálatok annyira más a rendszer.... Aleo-t én is ittam valamikor! :lol: Kecskerutára nem gondoltál még - metformin mellé.
Igen Kókusz jól mondja hogy ős-PCO-sok tiltakoznak a lapar ellen. Állítólag fél év, egy év után ugyanúgy visszatérnek a ciszták. Valahogy úgy magyarázták hogy nem elég fizikailag (pld: lapar) beavatkozni a szervezetbe. Sejtszinten (inzulin okozza ezt az sz...ságot) kell gyógyítani ezt az állapotot.

Baratodildi 18. hetesre küldtek, vagy kérted?

Tontica?

Na felébresztem párom - melózott az éjjel.

További szép napot!!!

Bee
beebeey

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?