Új privát üzeneted érkezett!

Lili már 8 hónapos lesz, és tegnap már ő is megunta, hogy kézről kézre jár. Pedig mi "csak" kb. 20-an voltunk. A végén már akkor görbült a szája, ha valaki nyújtotta felé a kezét!

Én sok mindent még azért nem merek adni Lilinek, mert nincs még foga. Valamelyik nap is lehearapott egy akkora darabot az almából, hogy csak néztem! :shock: Pedig tudom, hogy ehetne már változatosabban is, de az új ízekre mindíg csak fintorog, köpi ki őket. Vagy az első kanál után ki sem nyítja a száját! :roll:

KépKép
editmaci

Edina, voltatok tegnap a Baba börzén? Mi most nem mentünk el. Nem is lett volna rá időnk, meg az őszi sem fogott meg annyira, hogy újra elmenjek. Akkor rengetegen voltak. Gondolom most sem mentek kevesebben.

KépKép
editmaci

Dehogy voltunk, Edit! Amúgy se akartam menni, most mindene van Lilinek, ami kell, tehát "csak felesleges" pénzköltés lett volna. Amúgy elég gáz, hogy az uram névnapját is elfelejtettem?! Gondoltam "kárpótolom" érte este :wink: , de elaludtam :lol:
Kriszti! Még Lilinke sem adom kezébe a poharat, bár szeretne egyedül inni, de még énis leöntöm szegényt néha. :oops:
Edit! Lili egy éves múlt, tegnap mégis a nadrágomba kapaszkodva zokogott anyáméknál, amikor valaki fel akarta venni. Pedig amúgy egy mosolyalbum. Elege volt a zsongásból. Annyira látszik rajta, amikor valahonnan el akar már jönni, és mikor eljövünk, akkor "leereszt". Tegnap is pl. nem volt hajlandó még kinézni se az autóból, amikro anyám ott balettozott neki induláskor, annyira elege volt. :shock: :lol:
Próbáld Lilit többször kínálni. Nálunk is sokszor volt olyan, hogy elfordult, kiköpte, aztán a második-harmadik kanál után ette, mint a parancsolat.
Eni! :lol: :lol: :lol: Felnyitom a kincsesládám a 68-asok után :wink:
Van egy isteni 68-as kabátja Lilinek, ami kb. 10-szer volt rajta. Rettentő csajos. Itt szorítottam, hogy Eninek lánya legyen, hogy legalább valaki hordja már...Aztán Rózsa az utolsó pillanatokig reménykedésre adott okot, mert ők nem tudták a baba nemét, erre neki is fia lett. MOst már csak abban bízhatok, hogy a második gyerekünk lány lesz, és nem mellékesen tavasszal vagy ősszel 68-as méretű, hogy elhordhassa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
pedina

Sziasztok!
Hadirokkant fagylaltkészítő lettem. Odazártam az ujjam a szárítóval. Most vizesruházom, hogy legalább ne egy óriás véraláfutás legyen, csak egy kicsi. :mrgreen: :mrgreen: : mrgreen:

Zsombi megint husilevest kapott. De most megette az egészet, amit kiszedtem neki. Meg utána lecsúszott egy babapiskóta desszertként. Vízből persze csak egy kicsit ivott! Zsivány!
Amúgy akkora huncut, hogy még. 2 órán keresztül tioszigáltam a fenekét a babakocsiban délelőtt, erre akkor aludt el, mire hazaértünk... no comment :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
anittik

Kriszti, nincs több háztartási gép, amit tönkretehetnél, most már magadat aprítod? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Amúgy én egy hónapig kínlódtam Lilivel, hogy leszoktassam a babakocsiban alvásról, és rászoktassam arra, hogy itthon, ágyban aludjon :lol: :lol: Vagy pont akkor aludt el, mire felmentetek volna? :shock: Attól én is mindig falnak mentem. :lol: Volt olyan, hogy besétáltam Lilivel a városba (Szentpéteri kapuban lakunk), és a ház előtt aludt el, és két órát köröztem vele a környéken, porzó szájjal és durranni készülő húgyhólyaggal. :?
Lili császársültet evett krumplival. Holnap túróstésztát csinálok. :lol:

KépKép
pedina

Gondold el, Edina, milyen jó, hogy tudom magam aprítani, és nem a családot írtom: a páromat ritkítom... :mrgreen: :mrgreen:
Igen, természetesen a ház sarkánál aludt el, én meg már lejártam a lábam. Leültem a lépcsőre, és nem érdekelt senki! :oops:
Zsombi ma kipróbálja a natur joghurtot. :wink: Kíváncsi leszek! De a biztonság kedvéért vettem egy túrórudit is... :)
Holnap megyünk csajozni!Szerencsére csak az út másik oldalára kell átmenni. :wink:

Néztem a neten sportbabakocsit. Pikolokat néztem, nekünk a nagy is olyan. Lehet, hogy ezt eladjuk, így olyat veszünk, ami újszülöttkortól használható.
http://www.bambino.hu/kicsikepek/sport/200703/qx-109-3-2.jpg
vagy: http://www.bambino.hu/kicsikepek/sport/200703/qx-1089-1.jpg [/url]

KépKép
KépKép
anittik

Helló!

Lili tegnap majdnem felállt, :lol: csak az ágy szélén nem tudott jól megkapaszkodni, így visszahuppant a fenekére. Látáttok volna, hogy vigyorgott, amikor emelte fel magát! Büszke volt magára rendesen! :roll: :lol:

Kriszti, csak magában adod a joghurtot, vagy valami gyümit teszel bele? Majd számolj be róla, hogy ízlett Zsombinak! :wink:

KépKép
editmaci

Sziasztok! Dögrováson vagyok... :cry: Felkeléskor Lili is olyan volt, mint egy kis repedtfazék, de mostanra megjött a hangja.
Jók azok a babakocsik, Kriszti! Részemről jobabn tetszik az első (mintha ez számítana :lol: ), de lehet hogy csak azért, mert a másikat tök gyűrödten fényképezték le. :lol: Én is ültem már a lépcsőn a ház előtt :lol: :lol: Liló ette a natúrjoghurtot is, de általában Danone Aktíviában vagy Danoninoban nyomolunk. Egy időben vettem neki a Sparos biojoghurtot is.
Hajrá S. Lili!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina

No a joghurt nem jött be. Savanyú volt szerintem,. Tettem bele őszibarackot meg sinlacot is, de így sem ette meg... A túrórudinak is csak a felét volt hajlandó befalni, de a csoki jobban érdekelte, mint a túró... :oops: Viszont biokölest vagy 8-at benyomott!!!

Nekem is az tetszik jobban, viszont az a drágább, 3 ezer forinttal.

KépKép
KépKép
anittik

Nálunk brokkolikrémleves volt most a kaja. Meg egy kis sajtos stangli.
Adtam Lilinek Paxirasolt, hátha oldja ezt a sűrű trutyit. Édesem próbál a szájába nyúlni és kivenni a fájást :cry: :cry:

KépKép
pedina

Halihó!
Kersztelő: mondhatni ez is megvolt. Az egész egy vicc volt. 5 gyerkőc volt, abból 2 kisebbségi. :? Egy kis pap tartotta, szerintem nem sok keresztelőt tarthatott eddig. ( a Szent Annában volt)
Úgy álltunk előtte, mint a csürhe, de komolyan mondom, össze-vissza, az meg csak mondta szerencsétlen a mondókáját, a vmelyik cigigyerek végigordította (az anyja még szoptatta is keresztelő alatt), a többiek meg Zsombor is nagyon jól viselte egyébként.
Utána a puccparádé, voltunk vagy 20an (ez nekem, meg a gyereknek is sok volt...), fél 2-re értünk haza, Zsombor rögtön el is aludt. Ja, 7-kor már keltettem Zsombort, hogy délelőtt még aludjon, mert nagyon nyügi lett volna, 9-től aludt vagy 3/4 órát.
Majd rakok fel képeket, csak össze kell szedni. Egyébként én fogtam Zsombort, meg az apja, hogy elmaradjon, de úgyis átmászott volna hozzánk mindenkitől. :lol:
Többet ilyen népünnepélybe nem megyek bele. Sok ez így a gyereknek. Kézről-kézre járt, úgy mondtam, hogy rakják már le, hogy mozogjon is egy kicsit, meg a sok ölben levéstől anynira megizzadt, hogy tiszta víz volt, az erkélyajtó meg sarkig nyitva volt...
1 hónap múlva lesz a szülinapja, szerintem úgy lesz hogy anyósékat felhívom, anyámékhoz meg kimegyünk, és oda hívom át nagyimat is. Ja , még apám is van, Ő majd jön anyósékkal együtt. És kész.

Edina! Danone aktíviát mikortól adsz Lilinek?

Nem tudtam hamarabb jönni, mert már megint buhera van a szgéppel... :roll:

KépKép
sz.szilvia

Na, azt elfelejtettem, hogy keresztanyámék (6fő) úgy volt, hogy nem jönnek, mert ablakcsere volt náluk a 4 nap alatt, meg takarítás. Erre szombaton este öcsémet kivitte András hozzájuk, és akkor mondta hogy "igen, majd felnéznek", de szólni nem szólt volna ide.... :evil: Még jó hogy anyós csinált egy rakat kaját, így elég volt.
Mikor felhívtam a múlt héten és megkérdeztem, hogy feljönnek-e a válasz "biztos, hogy nem". No comment.

KépKép
sz.szilvia

Szilvi! Túl vagytok rajta az a lényeg! :lol: :lol: :lol: Nehezebben viseli az ember a tömeget, ha már gyereke is van. Nálunk azt hiszem lassan abból lesz háború, hogy melyik nagyinál legyen majd Lili névnapja, szülinapja stb. Senki nem gondolt még arra, hogy itt nálunk is lehet!!!! :roll: :lol: :shock:

KépKép
editmaci

Jó reggelt!
Mi 6 óta ébren :shock: ....
Edit, Szilvi, bocs, hogy ezt mondom, de jó hallani, hogy ti is így vélekedtek a gyerek ünnepei körüli népvándorlásról, sokszor azt hiszem, hogy én vagyok antiszociális. :oops:
Kipróbáltuk azt is, hogy egyszerre csak egy-két valaki van itt, és akkor hetekig tart a vendégjárás, meg azt is, hogy egyszerre hívok mindenkit. Igazán egyik se jó. Mármint Lilinek. Engem ebből az egészből az bosszant a legjobban, hogy rá nincsenek tekintettel, nem veszik észre, hogy fárasztja, idegesíti a zsongás, a prüntyögés, a felkapkodás. A szülinapján pl. Lili kiment a konyhába kanalakkal játszani... :? Mert ott nem volt senki.
A másik meg az, amikor - leginkább anyámék - elvárják, hogy vigyük a gyereket. Mert nekünk van autónk, nekik meg buszozni kell - jelszóval. (Jelzem 20 perc busszal, és Miskolcon dolgoznak mindketten, a tesóm is ide jár egyetemre). Most is volt némi értetlenkedés akörül, hogy miért akarom, hogy itt legyen Lili szülinapja, meg egyszerre jöjjön mindenki. Anyám szerint sokkal egyszerűbb lett volna, ha letudjuk itthon anyóst, barátnőméket, és másnap megyünk hozzájuk :shock: :shock:
Valahol én ebben azt érzem, hogy képtelenek azt felfogni, hogy felnőttünk, saját családunk van, és valahol azt várják el, hogy "haza" menjünk ünnepelni....
Szilvi, keresztanyád :evil:
Tegnap estére én belázasodtam, Lilinek csak hőemelkedése volt. De adtam neki Panadolt, egész ügyesen bevette. Úgyhogy szar éjszakánk volt. Most mindketten láztalanok vagyunk, nekem folyik az orrom.
A hitvesem meg kissé leszerepelt előttem :? Az egy dolog, hogy magától semmi nem jutott eszébe, de jól felhúzott azzal, hogy én lázasan fetrengtem, rohadtul fájt minden ízületem, és hiába KÉRTEM, hogy intézze a gyerek esti programját, állandóan értetlenkedett, meg ugráltatott. Pl. kiengedte a vizet: "kész a víz, hozzad". :shock: Kihozta a fürdőkádból: "nem csináltad meg neki a kaját?!" És millió ilyen. Ja, meg hazajött 6 órakor, felsóhajtottam, hogy végre kicsit pihenhetek, erre a gyerekel való foglalkozás ismét az volt, hogy leült vele a tévé elé. Naná, hogy mászik ki a kezéből és hozzám akar jönni.
Meg is kapta a beosztást. :evil:
Amúgy nálatok is trehányabbak a férjek, mióta otthon vagytok?! Ha a levetett ruháját nem a szobában hagyja szét, hanem a szennyestartó tetejére teszi, már ünnep. Ha beleteszi tüzijáték.
Ha eszik, a paradicsommagot, morzsát, akármit ne adj' Isten, hogy letörölje maga után. De a csúcs tegnap az volt, amikor megkértem, hogy mosson el két tányért, és nem rakta el, ami a szárítón volt, hanem rárakta a vizeset.... :shock: :shock: De komolyan meg kellett vele dolgozni, hogy megálljon a tetején :roll: .

KépKép
pedina

Edina,jobbulást mind a kettőtöknek!!!

Én gyakorlatilag két gyerek után pakolok. Néhány hete kipróbáltam, hogy nem rakom el Imi vasalt ruháit a szekrénybe, csak letettem a polcra! Mit csinált a férfi ilyenkor? 3 napig onnan öltözött!!! :evil: :shock: Magamat kímélem meg az idegbajtól, ha elpakolok neki! Egyszerűen képtelen arra, hogy valamit használat után elrakjon a helyére. A napomat mindíg azzal kezdem, hogy összeszedem a ruháit, meg az elhagyott dolgait!!

Nálunk is úgy zajlik, hogy anyámék elmondják, hogy mennyire szeretnék már látni Lilit, stb. Utána meg jön a kérdés: "Haza jöttök hétvégén?" Hát megmondom nektek őszintén, nekünk nincs minden hétvégén kedvünk hazakocsikázni. Ráadásul Lili napja is teljesen felborul, két nap kell, hogy kipihenje magát egy ilyen út után! Tényleg képtelenek felfogni, hogy felnőttünk, külön család vagyunk, külön élettel!

KépKép
editmaci

Ja, még egy valamit UTÁLOK!!! Amikor valami halaszthatatlan!!! műsor van a tévében, beül egy szendviccsel elé, utána meg a morzsás tálcát ledobja a konyhaasztalra!!! És évek óta nem bírom rávenni, hogy tegye már el maga után azt a q. tálcát! :twisted: :shock:
Egyszer eltüntetem az összeset itthonról! :wink:

KépKép
editmaci

Na, ez a másik, amikor elővesz valamit, de vissza már nem pakolja. :twisted: Amúgy Sanyi irtózatosan lusta és trehány, azt kivárni, hogy ő valamit megcsináljon... :shock: Ha meg folyamatosan szóvá teszem, hogy ezt vagy azt meg kéne, akkor "szívom a vérét". És hihetetlen logikátlan. Valami okból mindenhez fordítva fog hozzá. Pl. most be akarta nekem magyarázni, hogy tök mindegy, hogy a falat vagy a plafont festi-e le először.... :shock:
A múltkor megkaptam, hogy olyan vagyok, mint anyám (rendmániás). MOndtam neki, hogy majd akkor kezdjen aggódni, ha olyan leszek, mint az ő anyja. :lol: :lol: Szegénynek tényleg nem volt honnan megtanulni normálisan gondolkodni, rendet meg pláne. :roll:

KépKép
pedina

Most komolyan, ez a hír?! Minden híradóban, amit tegnap és ma láttam, bemutatják Naomi Campbellt, amint budit pucolni érkezik... :shock:

KépKép
pedina

Nekem azt szokta mondani Imi, hogy: " Miért kell őt mindíg szólongatni??" :roll: Egyébként ha valaki ide tenné neki a kaját, meg Lili nem szedné szét a gépet, hogyha az ölében van, ő elélne itt a számítógép előtt!
Amíg otthon lakott fizetett a hugainak, hogy rakjanak rendet a szobáján, meg cseréljenek neki ágyneműt, stb!!! Meg már akkor is a fotel háttámlájáról öltözködött!!! :shock: :roll:

Hallottátok Kaszás Attilával mi történt? Szegény olyan fiatal, és két éves a kisfia! Remélem helyre tudják pakolni!!!

KépKép
editmaci

Olvastam a neten. Szegény. :cry:
Imi se semmi.... :lol:
És

BOLDOG NÉVNAPOT BENEDEKNeK!!!!

Kép

Csak halkan kérdem: hun az a meleg?

Lili alszik....:)

KépKép
pedina

Tényleg! BOLDOG NÉVNAPOT BENINEK!!!!

KépKép
editmaci

Sanyi a melegítőivel díszíti nekem folyton a lakást. Hazajön, nyúl a szekrénybe, este leveszi - szék. Másnap hazajön és újat vesz fel... :twisted: :twisted: Volt olyan, hogy egy hétig nem pakoltam utána: 4 melegítőgatyát és kb. ugyannyi pólót szedtem össze. :twisted: A másik: úgy lép ki a ruhájából este, hogy a melegítő le van gyűrve, benne a gatya meg a zokni. Válasz: túl fáradt volt elpakolni.
De jobb is, ha nem pakol, mert a konyhában pl. epeömlést kapok, amikor nem egymásba rakja az edényeket, csak bedobálja a szekrénybe, meg mindent máshová tesz, mint ahol egyénként logikus lenne vagy a helye van. :roll:

KépKép
pedina

Igen, a melegítő+gatya+zokni trió nekem is a kedvencem! :evil:

Volt itt a doktornő, utána meg befutott a védőnő is. Most kivételesen a védőnő hasonlókat mondott mint a dokinő.
Mondtam, hogy Lilinek nem valami jó az étvágya mostanában. Azt mondta a dr , hogy elég érdeklődő Lili, és most az evés egyenlőre 20. rangú dolog nála. :lol: Szerencsére minden rendebn van vele, úgyhogy megnyugtatott -ismét-, hogy ne aggódjak, jól néz ki Lili! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci

Köszönöm Benő nevében a köszöntéseket. Igyekszem ma a kedvében járni... :roll: Sokat felveszem, picit többet vigasztalom. Kikészíti az időjárás, szerintem azon hisztizik, hogy bármennyire hozta volna a zsákjában, csak nem érkezett meg az a meleg. :oops: Tegnap este két órán keresztül altattuk. :?

Szilvi. Na, legalább túlestetek rajta. Az biztos, hogy Beni keresztelőjén rajtunk kívül a nagyszülők és a tesók lesznek jelen. Még ez is egy tucat ember. :shock: Az esküvőbe belepofázhattak, most már a gyerekemnek én vagyok az anyja, ennyi embert vagyok hajlandó látni, punktum. :!:

Jó a téma. Én férjem ugyanez. Ha valamit szóvá teszek, akkor persze vérig sértődik, mert hogy jövök ahhoz, hogy kritizálom, miért kell mindenért beszólni. Semmi mást nem kérek tőle pedig, csak azt, hogy maga után pakoljon. Ruhaszéthagyás, kaja kinnhagyása, morzsálás. Jellemző. :( Rohamot kapok, hisz azért 31 nm-en mégcsak azt sem mondhatom, hogy nem nézek oda, és nem látom...
vbea

Jó téma a Férfiak... :D Mind egyforma, úgy látom. A gatya+zokni téma nálunk is megy. Én azt "imádom" mikor az üres mosogató mellé pakolja a tányérját... :shock: :? Szerencsére azért még a szennyest megtalálja.
Ezt írtam már? : Múltkor mondom neki este, hogy mosogasson már el. Meg is tette, majd mondja, hogy nyugodtan szólhatok máskor is, megcsinálja. Mondtam neki, nem szólok, ha teli van, mosogathat nyugodtan, nincs eltiltva. Meg azt bírom amikor a távirányítókat sorba rendezi a polcon... :roll: és talán a sorrend sem mindegy :lol:

Beninek Boldog Névnapot!!!!

KépKép
sz.szilvia

Na, ez a másik vesszőparipám, hogy miért kell szólni? Magától nem látja? Egyszer mondtam neki, hogy súrolja már ki a kádat. Jön vissza, hogy kész. Megyek a fürdőbe, a kád széle tiszta trutyi. Rákérdeztem, válasz: ja, azt nem mondtam, hogy a szélét is. :cry: :lol: :cry: :lol:
Sanyi a tévécsatornákat akarja tematikus csoportokba rendezni :shock: :lol:
Edit! Lili itt aludt az ölemben, addig megnéztem Lilitek legfrisebb képeit. :lol: :lol: Hogy rá tud csodálkozni dolgokra :lol: :lol: Megasztár lesz? Látom a szintetizátor nagy sláger. :lol:
Jót röhögtem ma magamon. Söpörtem össze a konyhában (Lili kiszórta a rizst) és közöltem Lilivel, hogy menjen odébb, nehogy körbeseperjem, mert még a nyakamon marad. :lol: :lol: Hihetetlen, hogy egyzser ők is férjhez mennek/megnősülnek.
Most két paradicsomkomzervvel játszik, szegény gyereknek nincs mivel...í :lol: :lol: :lol: í

KépKép
pedina

Sziasztok!

Benedeknek Boldog névnapot!

Férfiak!
Én Zolival nem tudom megértetni, hogy ha összegyűrve teszi a szennyesbe a cuccait, akkor kb. 3 ruhadarabtól tele lesz, és morog, hogy miért nem mostam már ki. Ha szólok, akkor viszonylag rendben teszi bele, de másnap már valahogy nem emlékszik. A ruhák nincsenek szerencsére szanaszét, de ha leszedem a szárítóról a cuccokat, és összehajtogatom, de már eltenni nincs időm, akkor ő nem teszi el. Sőt, "észre sem veszi", hogy ottvannak az ágyon az összehajtott ruhák, alsóneműk. Inkább pattog, hogy nincs tiszta zoknija, pólója!

Zsombi kivette a muffinformát a sütő alóli fiókból... Pedig a héten már sütöttem muffint.

KépKép
KépKép
anittik

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy elég háklis vagyok bizonyos dolgokra. Pl, ha mosogatok, akkor nagyjából sorrendet állítok fel és aszerint pakolom a szárítóra a tányérokat, edényeket, hogy ne kelljen bábeli tornyot építeni, és rettegni, hogy mikor omlik össze, és törik el minden. Ezért nem is szeretem, ha ő mosogat. Mert akkor bábeli torony van...

KépKép
KépKép
anittik

Nálunk ugyanez az "észre se veszi" van. Tegnap is leszedtem a ruhaszárítóról a ruhákat, összehajtottam, elraktam. A szárítót képes volt kb. 5-ször el- meg visszatolni a gardrób előtt, amikor kivett vagy eltett valamit, de eszébe se jutott, hogy eltegye. :evil:
Lili ma aludt kétszer kb. 30-40 percet, kezd nyűgös lenni. Néha köhög, de nincs láza szerencsére.

KépKép
pedina

Lili tegnap aludt nagyon keveset. Délelőtt igaz aludt majdnem 3 órát, de a délutáni szundi kimaradt. Este már olyan fáradt volt, hogy a cumisüvegen elaludt, nem is kellett altatni. :oops: :roll:

Úgy látszik a vakság veleszületett probléma a férfiaknál!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Iminek az a mániája, hogy szerinte nem kell megágyazni reggel (pláne hétvégén minek!!!), mikor milyen jó este, hogy csak be kell bújni az ágyba!!! :evil: Ezt a problámát úgy oldja meg, hogy behúzza a háló ajtaját, és szerinte kész is a rend!!! :shock: :roll:

KépKép
editmaci

Edit, akkor én nagyon hasonlítok ebben Imire! Nálunk kb. ugyanez van, én sem szeretek elágyazni. Max. ráteszem az ágytakarót az ágyneműre, vagy leengedem a függönyt, ami a térelválasztó... :oops: :oops: Jó trehány menyecske vagyok! :oops: :oops:

KépKép
KépKép
anittik

Lili felállt!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

KépKép
editmaci

Sziasztok!

Edina, hogy vagytok?
Olyan rossz idő megint, azt sem tudom, hogy lemenjek-e Lilivel!? Na, majd még kigondolom, de szerintem most délelőtt nem, mert én is fázom! :oops:

Lili tegnap délután természetesen megint nem aludt, mert ahogy lefektettük, rögtön fel is állt! :lol: :roll: Olyan büszke volt rá, hogy milyen ügyes! Meg gondolom tetszett neki, hogy mi is ott örömködünk neki.

KépKép
editmaci

Edit, ügyes a kiscsajod nagyon!!! :mrgreen:
Edi, jobban vagytok? Ugye nem döntött le a láz végleg? :?

Idő: nálunk két nap óta először dereng némi napfény, úgyhogy mi ma megyünk... Csajok, megáll az eszem, szombatra viharos szeleket mondanak. Szegény babám!
vbea

Sziasztok!
Nagyon ügyes Lili! Kép
Köszi, már jobban vagyunk, bár ma megvolt az első véres balesetünk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Lili elesett, és a kezében volt egy elem a zenélős csigából. Gondolom réesett és kihasadt a szája. :cry: :cry: De rettentő hős, nagyon hamar megnyugodtt, 2-3 perc múlva szaladt is tovább, szerencsére vér se sokáig folyt. Most kicsit úgy néz ki, mintha szilikon lenne a felsőajkában, odaadtam neki a hűtőrágókát, jegelje kicsit. :roll:
Eni, Trixinek csak bejön a téli esküvős álma? :lol: Gyertek már Miskolcra is, mert Beninél csak van valami abban a batyuban. :lol:
Megint kreatívkodom egy kicsit, nyakig festékes vagyok, de tök jó :lol: :lol: Élvezem. :lol:
Fél hatkor felkeltem, mert Sanyi zajongott. Nem feküdtem vissza, mert vasalnom kellett neki inget (kivasalja ő, de abban nem sok köszönet van, most meg pofavizitre ment Pestre :lol: :lol: ), mire jöttek érte volt fél 7. Nem feküdtem vissza, Lili úgyis ébred - gondoltam én. Aha, kivételesen 8-ig aludt. :lol: :lol:

KépKép
pedina

Ha már Zsombor bekapcsolta a gépet benézek...

Edit! Nálunk mióta Zsombor fel tud állni, azóta reggel még ki sem nyitja a csipáját már áll is a kiságyban, vagy ha felébred, este is, az az első.. :roll:

Edina! Jobbulást nektek! Nálunk a tvcsatornák is meghatározott sorrendben vannak..... :shock: :lol: :o

Hétfőn reggel belerúgtam a szobabiciklibe, azóta sánta vagyok. Tudom, tekerni kéne, nem rugdosni... :lol: Két napig alig bírtam ráálni, még jó hogy rossz idő van, nem nagyon tudnék órákat tekeregni lent.

KépKép
sz.szilvia

Ó, szegény Lili! Én már rettegek az ilyen balesetektől. Gondolom kell néhány, amíg megedződik az ember!
Valamelyik nap Lili is rájött a fiók kihúzás titkára, rá is tolta az ujjára. Nem nagyon, mert éppen oda tudtam lépni, de azért volt egy kis sírás! :cry: :cry: :cry:

Mit csinálsz most Edina? Én valami húsvéti képeslapon gondolkodom, mert van nyuszifülünk Lilire , és gondoltam csinálok megint sk. képeslapokat. Lehet, hogy a nagyiknak képkeretbe kellene betenni! :roll: :!: :?:

Én kivételesen elég jól aludtam, szerencsére Lili is. csak mostanában annyit garázdálkodik a kiságyban, hogy állandóan takargatni kell!!! :wink:

KépKép
editmaci

Imi kb. egy fél napot töltött el azzal, hogy sorrendet alakítson ki a tv-csatornáknak. Kérdeztem, hogy minek, mikor úgyis kb. 3-4 csatornát nézünk csak, meg Lili úgyis elnyomkodja!!! :lol: :lol: :lol:
tényleg, megy most a Spektrumon egy sorozat, azt hiszem "embergyerek" a címe. Nagyon érdekes dolgok vannak benne.!!!

Lili elaludt, én meg szurkolok a vizilabdásoknak!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci

Jaj, ez a tévével mindenkinél így van. Én azt hittem, hogy az én uram hibbant, de ezek szerint csak elmaradott :lol: :lol: :lol: . Mert ő még csak tervezi - mióta egy hétvégén elment az összes kábelünk (net, tévé) újra kellett az egészet programozni, azóta össze-vissza van. :lol:
Edit! Most épp dekupázs képet csinálok, repesztett kerettel. :lol: Eni nagyon faszán repeszt, megirigyeltem tőle, de nem gondoltam volna, hogy ilyen macerás... :shock:
Szemeztem tegnap a húsvéti dekorációval, de alapvetően utálom az egészet. Falun, gyerekkoromban a hajam hullott mindig ki húsvétkor a vendégjárástól (lehet azóta utálom a vendégeket?! :mrgreen: :mrgreen: ), hogy olyan emberekkel kell jópofizni, akikkkel amúgy egész évben nem beszélsz, lelocsolnak büdös kölnikkel, és egész nap készenlétben kell állni, mert akkor jön és megy valaki, amikor akar. Szóval ezért alapvetően menekülőre fogom a húsvét hallatán. :shock:
Kezd kisütni a nap. Ja, tegnap reklamáltam Sanyinál, azt mondta: Sándor napkor jó idő volt, Józsi b*szta el, de majd Benedek helyrehozza. :lol:

KépKép
pedina

Én is utálom a húsvétot! emlékszem, hogy korán reggeltől otthon ültünk, és vártuk, hogy jöjjenek a locsolók! :shock: már egy jó pár éve minden húsvétkor elhúzunk itthonról! Gondolom most is ez lesz a program! :wink:

KépKép
editmaci

Benő helyrehozza, ne izguljatok! :D
Edi ne izélj már a fasza repesztéssel! :oops: :oops: :oops: Hiányzik is, basszus, de egyelőre nem fogok bele, mert kisfiunk ritkán szusszan nappal mély álomba. :idea:

Nálunk a "kisütött a nap" azt jelenti, hogy el kéne sétálni az orvosi rendelőbe a receptért. Múltkor vény nélkül vettem popsikrémet. :? Nincs ingerenciám. Egyrészt félóra az út oda mindenféle Váci utakon keresztül, másrészt ülhetek ott a sok beteg gyerek között. Bár védőnéni mondta, hogy csak kopogjak be érte, na de akkor meglincselnek. Kismamák dilemmái. :mrgreen:

P.Lilikirálynő. Ügyi vagy! :wink:
vbea

Húsvét?! Remélem, kirándulóidő lesz. :wink: Nekem senki be ne nyújtsa az igényét, hogy jön(ne), mert leverem. Ja, egy kis szösszenet. Anyósomék még nem látták a gyereket. Engem is kb 30 hetes terhesen utoljára, mert AKKOR MENTÜNK HOZZÁJUK UTOLJÁRA. Nem kommentálom. De nekik tudnék menni. Igaz, kórházab bejöttek, ott ablakon keresztül vethettek egy 10 mp-es pillantást Benedekre. Tudjátok, mi az én álláspontom. Nekem nem hiányoznak, de azért mégis... Utólag meg ők fognak a legjobban nyígni, hogy eddig nem látták a gyereket. Ötletek, mit mondjak nekik??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vbea

Arra, hogy miért nem mentek? Hát, ha úgyse látták a gyereket, mondd azt, hogy néger :lol: :lol:

KépKép
pedina

Védőnő már nem jár fel? Alkalomadtán vihetne receptet...Vagy tanácsadásra menjetek, ott elvileg nincsenek beteg gyerekek.Őszintén szólva gondolkodtam azon, hogy vigyem-e Lilit orvoshoz, mert hőemelkedése volt meg köhécselt, de úgy voltam vele, hogy ott csak betegebb lesz ... Annyira meg szerencsére nem volt beteg, hogy kihívjam a dokit.
Hétvégéig meggyógyulunk :wink: :wink:

KépKép
pedina

Nem mondod komolyan, hogy a lassan két hónapos Benit még nem látták???? :shock: :shock: :shock: Ez hihetetlen..
Gondolom az jó lenne nekik, hogyha ti szépen odamennétek "bemutatni!"
Én nem is tudnék mit mondani nekik, mert olyan dühös lennék rájuk. Ha belegondolok, hogy nálunk hogy remegnek a nagyik Liliért!

KépKép
editmaci

Lehet, hogy csak ártana neki a váróterem! :roll: Most megint van valami vírus, ami már nem influenza, viszont hasmenést, hányást csinál!!! :evil: :?

KépKép
editmaci

Hogy konkrétan mit mondj nekik, azt ide nem írom le, mert kimoderálnak. :lol: :lol: :twisted: :twisted: Egyébként én meg alapvetően nem vagyok egy udvariasan tűrő fajta (te se :lol: :lol: ), nem vagyok valakivel csak azért kedves, hogy neki jó legyen, közben meg felrúgnám, de Lili érdekében meg "anyatigris" vagyok. Én megmondanám nekik, hogy az ünnep nektek is az, szeretnétek hármasban, otthon pihenni, vagy családi programot csinálni, semmi kedvetek többszáz kilométert utazgatni az ő lelki üdvük miatt. Szerintem a pozitív hozzáállást eljátszották karácsonykor, meg azóta is néhányszor, hogy Nyíregyházától nekik Pest Q. messze van, de nektek Pestről Nyíregyháza csak egy ugrás... :twisted: :twisted:
István gondolom megint nem akar konfrontálódni, de azért kicsit csak elgondolkodhatna...

KépKép
pedina

A pár hete küldött Babavilág-os felhívás még mindig él, csajok. Szóval ha szeretnétek, hogy a gyerek "benne legyen a tévében" :lol: , akkor írjatok Nikinek. Én eddig ellenálltam neki, nem motivál, hogy Lilit vigyem szerepelni, de ha Benkő Nóra még egyszer nekiáll játszani, biz'isten meggondolom magam. :lol: :lol: Amúgy a műsor állandó szereplője, Samu, a Niki kisfia. :lol: A múlt heti kis csokilány Claudia ölében meg Szaffi barátnőnk. :lol:
Repesztettem. Nem tökéletes, de ugye az első... :oops: :lol: :lol:

KépKép
pedina

Néztem én is a műsort. A Benkő Nóra borzasztó!!! Még Imi is megjegyezte, hogy milyen idétlen nőszemély!!!
Én még egyenlőre nem szeretném szerepeltetni Lilit.

KépKép
editmaci

Jó reggelt!
Benkő Nóra miatt kapja szegény Niki a legtöbb kritikát, de nekem csak annyit mondott diplomatikusan, hogy a műsorvezetők személye magasabb döntés eredménye. :roll:
Lili olyan vacakul aludt. Többször is felsírt, pedig mostanában átaludta az éjszakákat. :cry: Lehet, hogy a szája feszült szegénykémnek, mert elég tisztességesen látszik, hogy hol repedt fel. Viszont a taknyolás-köhögés kezd mindkettőnknél elmúlni.
Tegnap délután bementünk a városba, Lili meg nem volt hajlandó a babakocsiban ülni, csak séta, amikor elfáradt - ölben. De az összes madár, kutya, kisgyerek után megfordult, némelyik után el is indult :shock: :lol: Szóval fárasztó ám így sétálni. Sanyi teljesen ki volt akadva, de rámutattam neki, hogy mit vár egy egyévestől, akit minden érdekel? Neki az már nem buli, hogy csak toljuk, ő meg nézeget :lol: :lol: Mostanában nem is járunk sétálni, hanem a játszótérre inkább "fárasztani". :lol: :lol: De ha babakocsival mentünk valahová, akkor nekem tök jól elvan, időnként felnéz, hogy megvagyok-e még, vagy csak magától megy a babakocsi, bár én folyamatosan beszélgetek vele, ami azért a sétálóutcán délután négykor elég nehéz. :?
Megint vacak idő lett... :cry:

KépKép
pedina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?