Új privát üzeneted érkezett!

Bibar, valahogy idetartozónak érzem magam :roll: :wink:

Teljesen élő számomra az itt folyó eszmecsere, és ráadásul annyira szorítok mindenkinek!
Úgyhogy, igen, jövök néha, és olvasok gyakran, kedves sorstársaim!

KépKép
naposoldal

Naposoldal,
klassz a vonalzód! Szép kismami leszel biztosan!
Gombahölgy,
megnéztem én is a képet, elhiszem, hogy kicsordult a könnyed, hiszen majdnem nekem is, nemhogy az anyukájának. Egyszer biztosan én is látom majd a sajátomat! Köszi, hogy bíztatsz, de ... Na mindegy, holnap kiderül tutira, hogy mi a helyzet! Meg hogy hogyan tovább.... Ti nagyon vigyázzatok magatokra!
Tényleg, Gil, te nem ma voltál?
És??????
baby.81

Estrella, Gomba
Köszi az érdeklődést, drukkot, de :cry: ...
Estrella remélem, neked sikerül, jó lenne már egy inszemes csoda!

Gomba!
Örülök, hogy minden rendben! Én délután voltam, gondolom, te meg reggel. Vigyázz magadra!

Nem leszek pár napig net közelében, de szerintem ellesztek nélkülem.

Megy a drukk mindenkinek!
gil

Baby

Előbb nem olvastalak még, de köszi, hogy gondoltál rám. Amint látod... Most kihagyok legalább egy hónapot. De te ne add fel, nagyon drukkolok holnapra! Gondolok majd rád én is, de ahogy írtam, nem tudom majd megnézni az eredményedet, és reagálni. Szép napot holnapra! Legyen ez a legszebb napod!!
gil

Bibar!

Köszi! Na majd ti, az új széria! :wink:

Numato!
Gratulálok!!!

Lányok!
Húzzatok bele!
gil

Sziasztok!

Gomba

gratulálok a jó hírekhez,mindjárt át is kukkantok megnézni a képet....

Baby

Lehet holnap talizunk mert a Wiegandt dokinál fogok várakozni én is beülti után.Mindegy,mi már megismerjük egymást... :wink:

Gil

Ez az inszemes statisztika nem akar javulni.... :( Fel a fejjel,van még próbálkozásod,vagy lombik?

Bibarcica!

De drága vagy,rögtön írok majd,mint mindig,neked először.... :oops: :P

Lányok,úgy izgulok már a holnap miatt,szorítsatok!!!! 8)
Képzeljétek már a hasbaszurkálás alatt is elég méretes lett a pocóm,most meg két napi utró után,hát komolyan nem igaz,egy db inget találtam holnapra amiben nem nézek ki úgy mint egy kismama!!!! :? Ezt úgy utálom,mindig ez van! :cry: Csak már lenne valami értelme,bánnám is én azt a pár kilót....
A nyáron altatás előtt mikor megkérdezték még 53kg-ot mondtam,hétfőn már 57-et,hát szépen alakulok.... :cry:

Na puszika mindenkinek! :D
lukrécia

Gil
Nagyon sajnálom!De azért ne keseredj el nagyon!Ott van még a lombik!!!!

Lukrécia
Kép
gabicsibe

Gabi!

Juj,de jó!Benéztem és úgy megörültem ennek a lóherének,el sem hinnéd!!!!Köszike,remélem szerencsét hoz! :P
lukrécia

Kriszti
Ti hanyas tűt szoktatok használni hasfalba és bőr alá?
Nekem 25G1/2-es van és kicsit hosszúnak találom!
gabicsibe

Gabi!

Én mindig a BMC-ben kérek,mert amit a gyógyszertárban adnak az tényleg hosszú.Mondtam is a lánynak és rögtön adott párat és mondta hogy nyugodtan,bármikor.

Bibike!

Írtam privit :P
lukrécia

Szép napot mindenkinek!
Csak most tudtam bekapcsolódni a mai naphoz.... :lol:
Baby!
Majd holnap kiderül minden!!!!!Én bízom benne, hogy csal a teszt!!!Még ne add fel!!!!

Numato!!
Te ksi pimasz!!!Eltüntél, de látom, jó híreket hoztál, és adtál nekem egy kis munkát!!!Örömmel tettem!!!!Nagyon örülök!!!!Sejtettem, hogy ez az eltünésed oka! Na, akkor majd egy pontos ET dátumot kérek!!!Ez a büntetés!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Manda!
Nekem is long volt....MI hamarabb tuti nem tudunk menni... :( Addig reménykedem, hátha!!!!!!! :wink: Most van vmi mensi szerű, de tegnap voltam méregtelenítő masszázson, és reménykedem, csak "tisztulok" :lol: :lol: Egyébként meg tökre hányingerem van, nőtt a cicim....De lehet csak bebeszélem magamnak! :lol: :lol: Tudod, ilyenkor már minden belefér! :lol: Persze párom szerint is "nőttem", de ő ennek örül! :wink: :oops: :lol:

Zsókuci!
Ez jó ötlet, addigra nálam is eldönti mensimanó akar e jönni, vagy megajándékoz úgy 9 hónap boldogsággal!!!!!
:wink: :lol:

Naposoldal!
Természetesen javítalak!!!Rend a lelke mindennek!!!! :lol: :lol:

Gomba!
Gratulálok a kis pulzáló szivecskéhez!!Biztos óriási öröm!!!!Na, majd megtudjuk mi is!! :wink: :lol:

Gil!
:cry: :cry: De gyere, és meríts erőt!!!!!!És nem feladni!!A következőnek sikerülnie kell!!!

Na, táblafrissítés, és dobok egyet!!Most van benne változás!Sajnos rossz is, és jó is!(utóbbi nem sajnos!) :wink: :lol:
Vendég

Gabi!
Elszomorítalak, a 25 g-st használjuk...Nem kell tövíg belenyomni, csak úgy 1/3-íg.... :wink: Vagy 1/4-íg...Hisz csak a bőr rétegei alá kell adni!!Ügyi legyél!!!Olyan szép kis narancssárga szine van!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Gil, sajnálom :(

Gombácska, örülök, hogy minden oké. Mindjárt átkukkantok és megnézem a képet.

Lukrécia - Holnap kék farmer, barna cipő, barna táska, barna kordbársony kabát, talán zöld felső, félhosszú hullámos szőkés-vöröses-csíkos haj. Jó lenne összefutni, de rohannom kell a melóhelyemre :o((
Ne izgulj, minden rendben lesz! Nagyon fogom várni az eredményed!

Babyka, én meg foglak ismerni, de szerintem Te is.

Jucikát is!

Naposoldal, én is nehezen tudnék már elszakadni a lányoktól...
süni76

Zsókuci
A sógorom csinálta a 90 napos diétát, de annyira eredményes volt, hogy előbb abba kellett hagynia, mert már mindenki azt hitte beteg, annyit fogyott. Mindent betartott és a nagy családi zabálásokon sem vétkezett. Sok sikert! Igazság szerint rám is nagyon rámférne, de most a + 10 kg-ra gyúrok.
Estrella
ez nem volt szép. Nem elég, hogy nem randizol velem, még nélkülem eszel palacsintát is. :) Hétfőn megyek, nem is tudom az hányadika.
Baby
még ne add fel, bár nem szabad ilyet írni, de hiszem azt, hogy az ember megérzi a dolgokat. Persze vannak téves megérzések is, de tudod, a remény hal meg utoljára.
Málna
annyira jó, hogy ott voltál. Legalább nem kellett egyedül lennem. Felmentem és pár perc múlva végeztem is. Amilyen rosszul indult, olyan jól alakult. Sok puszi
Vendég

Vau! Én vagyok most az elsö sorban! Közvetlenül az áhított vonal alatt... :oops: :) Köszi Kriszti a bizalmat, innen tényleg csak egy lépés a siker! :wink:

Gombahölgy! Gratulálok a csemetéhez, be is párásodott a "szemüvegem" :) :)

Gil, sajnálom, hogy ez most nem sikerült :(

Estrella,Gabicsibe! Javítanunk kell a statisztikán, úgyhogy húzzunk bele!!!!
nellike

Zsókuci, Chesti ! Sok sikert a fogyókúrához, ha hétfön szomorú napom lesz én is beállok a sorba, de ha nem.... :oops:

Baby, Süni! Ügyesek legyetek holnap! Baby! Nagyon drukkolok, hogy annak a szenyó tesztnek ne legyen igaza :evil:

Pussz mindenkinek, jó éjt!
nellike

Nellike, igyekezni fogunk.
Jóéjt neked is!
süni76

Nellike!

Vagyis inkább Baby!!! :oops: :oops: :oops: :oops: De figyelmetlen voltam!!!!!! :oops: :oops: Javítom, és akövetkezőben már Te leszel az első!

És Nellike!!!!
Viszont holnap már Te leszel az első!!!Bárhogy is alakuljon Baby holnapi napja! :lol:
Vendég

Jezsoerika!
Még ne m jött adat!!! Vagy csak én vagyok figyelmetlen??? :oops: :roll:

Brumi??????
Vendég

Lexi, én is felmentem mikor végeztem, de már nem voltál ott!!!!

Lukrécia, Baby nagyon szorítok nektek holnapra!

Gil, sajnálom!!!!!!!!

estrella, Nelli most ti jöttök!!!!!!! Javítani kell az inszemek eredményét!!!!

Kriszti hajrá spontán!!!!!
málna79

Jóreggelt Mindenkinek!

A napos reggelek helyett ujra -1 fok.

Kriszti tényleg jól láttad, nem írtam.
Az adatok: Jezsoviczkiné Korsós Erika Heves 35 év
orvost nem tudok, konzultáció 2007. április 17.

Akik ma mennek a BMC-be csak jó híreket kapjanak
:!: :!: :!:

Baby szoritok nagyon az öröm hirért :x

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Baby ez a fej azt jelentené, hogy szoritok. Remelém te is annak látod.

Jerika

Kép
jezsoerika

Baby:
Gondolok Rád!! Puszi neked! :)

Kriszti:
Csak nemhogy
Kép
Lexi:
Elöbb-utóbb talizunk ígérem, csak kicsit én is el vagyok havazva mostanában. Szegénykém hétfőn mész...kitartás a sorhoz!

Csajok a mellem majd szét szakad, még 1 hét a tesztig, te jó ég!
Milyen érdekes, Baby később ment, mint én, és elöbb tudja meg az eredményt! 8)
Vendég

Szép jó reggelt!

Köszönöm a sok-sok gratulát, igazán aranyosak vagytok.

Kriszti, köszi a javítást, a beültetés nőnapi ajándék volt, március 8-án. :lol:

Málna, az igazság az, hogy én nagyon nem tudok napokig feküdni, ezért nem is tettem, igaz egy hetet otthon maradtam a beültetés után, de a lakásban mászkáltam, főztem leginkább. Ha úgy éreztem, fáradok, lepihentem. Majdnem minden délután aludtam 1 órát. Féltem is, hogy nem feküdtem eleget, de aztán jönnöm kellett dolgozni, mondjuk ülőmunkát végzek, de mostanság 7-től 5-ig bent kell maradnom.... :cry: és hát dolgozni kell...ez van

Baby, drukkolok,hajrá! És mindenkinek mennek a drukkok, akik eredményre várnak++++++++++

numato
numato

Sziasztok! Megjöttem :D
Találkoztam Baby-val, BabyPistivel, Jucival, JuciFérjjel és Brumival!!!!

Velünk annyi, hogy hétfőn ismét uh. Nyálkahártya picit "karcsú" 5mm. De jövő pénteken vagy utána hétfőn visszakaphatom az "eperfagyit és málnafagyit"

Mivel úgy döntöttünk a férjemmel, hogy vállaljuk a 100 ezret, így nem kell várnunk. Szűcs doki is azt mondta, hogy ezt tanácsolta volna, mert ugyan most nagy a csönd, de nem lehet tudni, hogy a mai politika mit dönt nyárra.

Szóval tulajdonképpen jó híreket kaptam!

Várom a többieket is!
süni76

Mindenkinek szép Kép -ot!

Süni
Hurrá!Hurrá!
Reméljük meg is fognak látszani rajtad azok a fincsi kisfagyik :D
gabicsibe

Szép napot mindenkinek!
Nálunk szép az idő!
Ki is mostam gyorsan mindent, ágyneműt cseréltem! :lol: Úgy néz ki a sors azt akarja, hogy fogyjak le.... :wink: Kaptam rá úgy néz ki 1 hónapot még.... :lol:

NUmato!
Be is írtam.....

Sünikém!!
De jó hírek!!!!!!!!!Hamarosan ti is nagycsalád lesztek!!!!! :lol:

Erika!
Már be is írtalak!! :lol:

Madrin!
Ez természetes..... :wink: :lol: Puszillak
Vendég

Numato!
MIért nem koppintottál az orromra, hogy a megérdemelt szivecskét nem kaptad meg??????És a transzfer időpontját elvileg be sem írtam, nem tudom, hogy került oda a fals dátum.... :oops: :wink: :lol:
Íme a javított!!!
Kép Kép
Kép
Kép
Vendég

Helló Lányok!
Rövid technikai szünet után újra itt:-) Ma voltam UH-n, holnaptól kezdhetem a Puregon kúrát.
Nagyon örülök és bizakodó vagyok, az meg külön jó, hogy megismerhettem Sünit:-).
Süni, csak ügyesen azzal a nyálkahártyahízlalással, mindent bele!
Puszi: B.
brumi_30

Süni
Nagyon örülök a híreidnek!!!! Azt hiszem mi is vállalnánk a 100 ezer Ft-ot, ha fagyisról lenne szó.
Nem beszéltél a dokival a beültetések számáról, hogy mennyit vállalnak egy hónapban?

Baby?

manda

Estrella és Nellike
Nektek meg küldöm a babatapit+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lukrécia
Neked is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Szia Brumi!!!
Épp már kérdeztelek a napokban!!!Örülök neki, hogy kezdtek!!!!! :lol:

Baby???Vajon még nem ért haza???
Vendég

Manda, csak annyit sikerült beszélnünk, hogy így nem kerülünk fel a várólistára, hogy kifizetjük a 100 ezret. Hétfőn ígérem, rákérdezek. Így is a társalgás uh közben zajlott. Elég vicces volt, bennem a "kütyü"-vel :) Egyébként meg szinte "elvarázsolt" a színével. Szerintem síelni lehetett a szabadsága alatt... :)
süni76

Vagy szolizott, vagy mindig ilyen volt csak nekem nem tűnt fel :D
süni76

Süni
Köszi, de nem fontos ám annyira, úgyis megyünk bő 3 hét múlva.
Hűha, már alig várom, hogy lássam. Úgy tudom valamikor volt sielni is, mintha valaki írt volna róla.

manda

Lukrécia hiradó
7 piciből 7 megmaradt :lol: :lol: :lol: :lol:
3 gyönyörüséget kapott vissza,2db 8 sejteset és egy 12 -eset :lol: :lol:
Szücs doki rakta fel,minden oké volt,most pihenget otthon,én közvetitek :lol: ja és 4-et lefagyasztottak

Süni
szuper,növeszd a nyálkahártyádat aztán hajrá fagyik,valaki alkosson már ujra fagyibébit :lol: :lol: rajtad a világ szeme :lol:

Brumi
de jo hogy ti is kezdhettek :D :D

Estrella
nagyon szoritok ám neked!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

baby
???????????

Kriszti
most akkor megjött??? :cry: akkor tényleg belevetheted magad a fogyoba,és mi lesz a palacsintákkal? :lol: :lol: :lol:

bibar

Micsoda hírek Lukréciáról!!!!!! Ez igen!!!GRATULÁLOK!!!! :D

Babyval sms-en tartom a kapcsolatot. 12-kor még várakozott. Azóta nem jelentkezett :(
süni76

Bibar!
Még nem jött meg, de fáj a cicim!!És kezd valami...De lehet csak a méregtelenítő messzázsom utónyomai...1 palacsinta azért belefér... :wink: A jóról nem mondok le, bár nem falom minden nap, és eljárok spinningelni...Szerdán kezdem....Addig csak eldől! :lol: Gratulálok Lukréciának!!!Ez igazán jó hír!!!!!
Vendég

Bibar
Köszi a csodás híreket! Szupeeeeeeeeeeeeeeer!
Pihengessen Lukrécia az első pár napban!!!

Én is úgy szeretném, ha a stimu utáni beültinél hármat kapjak vissza. Ebben jobban hiszek, mint a fagyiban. :roll:

manda

Lukrécia gratulálok! :lol: Pihenjél sokat.

Jerika

Kép
jezsoerika

Manda
pihizget most pár napot az biztos :lol: :lol: ha hármat akarsz azt kérni kell,kissebb harc de végül megkapod

átadom lányok az üziket :lol: :lol:

Jezsóerika
látom már neked is van időpontod,remélem talizunk majd mert a tájékán megyek én is :lol: :lol: :lol:

bibar

Bibar
Hát gondolom, hogy ki kell harcolni, de majd megmondom ügynökömnek, hogy három sikertelen után ezt kérem. :wink:

manda

Bibar
Velem nem akarsz talizni? Én is ápr.17-én megyek?! :cry:

manda

Lukrécia
Ez szupi!Látom használt a lóhere!Küldöm a babanövesztőket!
Kép

Baby
Merre vagy?
gabicsibe

Sziasztok!

Megjöttünk ám mi is, csak kicsit aludtam :oops:

Minden rendben :lol:

"A" CRL- 19 mm, FHR: 140/min
"B" CRL - 17 mm, FHR: 140/min

Elbúcsúztam mindenkitől, mondta Irénke, hogy majd telefonáljak, hogy mi újság, Szűcs doki kérte, hogy küldjek majd képet :wink:

Kedden mehetek a kiskönyvért a védő nénihez :lol:

Puszi!

Judit

Baby :?:

Süni! Szerintem is napozni volt :D

jucicuki

Sziasztok!

Lukrécia, szuperek vagytok!! Nálam is a hármas volt a "szerencse" szám!! Annyira drukkolok Neked!!

És persze mindenkiért!

Szoktam ám olvasgatni!!

Velem minden oké, émelygek ezerrel de nem baj! :D
vicuska1977

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?