Új privát üzeneted érkezett!

Én is szoktam érezni a PÉ-t, sőt olyankor pár napig kaparom a falat, mert fáj a hasam.
Amikor megjön, egyébként nem érzek semmit. :shock:
vedresandi

Andi! de jó, hogy itt vagy még.
Meg tudod mondani, hogy hogy tudom becsatolni a vonalzót?

Zsu

Kép
bvigh

Andi!!!
Reméllem nem csak produkáljuk a tüneteket :!:
Lazitsunk egy kicsit,váltsunk témát,nem megyünk messzire,csak a szülésig :lol: :!: Te,hogy szültél :?: Nekem császáros volt Szilvia 4kg,15dkg és Dávidom is Ő 3kg95dkg-al született.
Hanyadik osztályos Dani :?:
Szilvia 10/c Kereskedelmi szakközépbe jár ügyviteli szakra Dávid 6-ik osztályos mind ketten évet késtek.
Dávid kitűnő tanuló,,Szilvi ő most van a legrosszabb korban,de azért jó tanuló,vannak nagy terveik :!: Csak sajnálom őket mert tul terheltek,sokat kell tanulni,sok a mellék program,tul válalnak dolgokat :!:
Ha van kedved és akarsz is irj magatokról én is irok majd folytatásképp :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Szia Zsu!
De mit érzel peteéréskor :?:
Te mire ittad a teát,mert irtad,hogy félidőig ittad :?: :!:
Én azért ittam,mert olvastam róla,hogy segiti a terhességet,teherbeeést,de olyat is hallottam,hogy a folsav is jó!
A teát nem elég csak inni hinni is kell benne ezt a gyógynövényes könyvben olvastam :!:
Egy kicsit eltünök,vacsit csinálni,nálunk egyébként harc van a számitógépért, 4-en vagyunk rá,igaz van két gép de csak egyiken van net,most átkell adni a fiamnak,de vissza jövök,sokáig felszoktam lenni,ha valakinek van kedve csevegni :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Azért ittam a teát, mert nagyon hosszúak voltak a ciklusaim, és azt olvastam róla, hogy az rendbe teszi.És tényleg.
Peteéréskor olyan érzésem van, mint amikor meg akar jönni, úgy görcsölgetek. De nem olyan erősen.
Egyébként mióta iszom a teát, nem is olyan erős a vérzésem, és rövidebb ideig is tart.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!!!!

A profilodba kell kimásolni a vonalzó BBDO kódját, abba a mezőbe, ahova az aláírást tudnád beírni, utána elmenteni (elküld ikon).Ekkor ki fogja írni, hogy a profilod megváltozott.Remélem sikerül!!!!!!

Kriszti:
Rendesen szültem, elég hamar.délután 3/4 3 ra értem a kórházba és 19.20 kor már meg is volt Dani.Azért szomorkodtam el magam a szüléskor,mert mindig azt mondta a dokibácsim, hogy nagy baba lesz, és csak 2700 gramm volt 54 cm.De TELJESEN EGÉSZSÉGES, és ez mindennél többet ér:)
Behoztuk a lemaradást.DAni is hatodikos, nem évvesztes, de visszatartotam.Nem is bánom.Jeles tanuló ő is.Fiú létére nem rossz!
vedresandi

Sziasztok!
Most egy percre vissza jöttem!
Zsu!
Az én ciklusom általában 21 napos.Akkor fogyaszd a teát,ha jó :!:
Hogy nekem bevált e azt akkor tudom,ha ultrahangon babát látunk :!: :?:
Andi!
Gratulálok a fiadhoz,ő is jó tanuló :!:
Később vissza jövök :!: :!:
Vendég

köszi Krisztinka!

Most jöttem rá miért nem rakta ki. Nem engedélyeztem a BBDO-t

Zsu

Kép
bvigh

most már legalább látjátok hol tartok.
A következő ciklusomkor be kell állítani megint, vagy magától vált?(sztem ez a logikus)

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Asszem magától vált.
Nekem ez az első (remélem az utolsó :D ), nem tudom be kell e állítani újra.
vedresandi

Ha valakinek van kedve cseverészni,itt vagyok még egy kicsit :!:
Ha nem ,jó éjt kivánok Mindenkinek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Sziasztok!

Zsu! Nem azt mondta, hogy nincs pé-m, csak azt hogy valószínű nincsen, szóval 100%-ra nem mondta. Csak azt, hogy hajlamos lehetek anovulációra.
De most szerintem nem lesz olyan hosszó a ciklusom, mert tegnap is meg ma is 36,9 volt volt a hőm.

A vonalzó magától vált, csak ha nem pont akkor jön meg ahogy számoltad, akkor át kell alakítani.

Kriszti! Nekem mindig ilyen össze-vissza ciklusaim voltak. CSak amikor fogigátlót szedtem, akkor volt rendszeres. Én ilyen kis össze-vissza vagyok. :roll:
Te most hol tartasz a ciklusodban? Csinálhatnál vonalzót!

Andi! Amkor én Manóval megcsináltam a tesztet, már erős volt a második csík és csak egy jó év múlva dobtam ki és akkor is rajta volt a második. De azért várjunk még azzal a teszteléssel hétvégéig! Lehet nincs elég mennyiségű terhességi hormonod a teszthez.

Enik! Hol vagy??? Tessék ide is írni!!!!

Erzsi! Ne dolgozz annyit! Az a sok utas ráér! :lol: Vagy most szabadnapos vagy?

Ja képzeljétek ma még lehet hancúrozni apával, aztán hétfőig semmi :evil: , mert akkor megyünk kiskatonavizsgálatra.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Lenne egy óriási kérésem!

Szavazzatok az én Gergőmre!
http://www.gyermekruha.hu/index.php?tod ... =2&lapoz=6

Ez a kép van fent:

Kép

Ti is indulhattok a saját babáitokkal!

Köszi
Vendég

Sziasztok Lányok!!!!

Csak beköszöntem Nektek

Kép
vedresandi

Sziasztok lányok!

Most olvasom Andi, hogy volt teszt. Azért csinálj még, ha nem jön meg.

Nekem szinte teljesen eltűntek a tünetek, csak pisilni járok gyakran, de az az idetől is így szokott lenni, és abban most néha nincs hiány --amiket a fiam produkál..... :shock:

Amúgy én már kezdem azt hinni, hogy amikor hányingerem volt az a pé-m miatt volt...nem lehetséges?
Az a baj, hogy pontosan nem tudom milyen hosszú a ciklusom, mert lánykoromban gyógyszert szedtem, akor adott, amikor abbahagytam a 2. hónapban minden méregetés nélkül megfogant Peti, amikor megszületett fél évre rá feltették a spirált, akkor többször nem volt, mint volt--ez a doki szerint normális- majd ez az első hónap, hogy levették. Szóval nem tudom hány napos ciklusom, a pé-t csak érzésből gondolom, hogy 8-12 nap között van valahogy, legalábbis ekkor éreztem ebben a hónapban.
Na de ha most nem jön össze, akkor kiokosodok
magamból:-))) :lol:

bvigh! Szerintem magától vált!

Egy korábbi csak csajok-ban hallotta a sógornőm, hogy fagyongy tea segíti a beágyazódást. Erről hallottatok már valamit??
Vendég

Szia Kacika!!!!

Ja, teszteltem, mert nem bírtam ki, de az kamu pozitív. :roll: :roll:
Addig lekötözöm magam, és csak szombaton tesztelek.

Én nem hallottam semmilyen teáról.
Szerintem ha egészségesek vagytok, akkor összejön segítség nélkül is :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
vedresandi

Lehet, hogy ezt már mind tudjátok, de azért bemásolom:

Valójában a nők 80-85 százaléka kerül áldott állapotba egy éven belül, 90-95 százaléka két éven belül, a fennmaradó 5-10 százaléknak pedig meddőségi problémái vannak.

Becslések szerint a várandósság esélye 20-30 százalék egy-egy menstruációs ciklus alatt. Az esély számos tényezőtől függ (életkor, aktuális és korábbi betegségek, bizonyos gyógyszerek szedése, a közösülés időzítése és a partner termékenysége), de sok egészséges, termékeny nő nem fogan meg még hat hónap után sem. Gyakran a pároknak egy kicsit tovább kell várniuk, míg kitapasztalják, mikorra kell időzíteni a baba foganásához a szeretkezést (a nő menstruációs ciklusa vagy peteérési naptára alapján).

A meddőségi klinikára történő irányítás olyan párok számára indokolt, akik egy éves próbálkozás után sem jártak sikerrel, bár 35 éves vagy idősebb nők esetében a meddőségi vizsgálat már hat hónap után ajánlható.

Minden hónapban azonban vannak olyan időpontok, amikor a fogamzóképesség fokozott, máskor pedig alacsonyabb.

A petesejt a peteérés során kiszabadul a petefészekből, és kibocsátása után csak 12-24 óráig tud megtermékenyülni – feltehetően innen származik az egy napos fogamzási tévhit.

Néha azonban több petesejt is egyszerre érik meg, hogy nagyobb valószínűséggel álljon legalább egy petesejt két napig „rendelkezésre". Ráadásul az ondósejt akár öt napig is életben maradhat a méhnyakban, a méhben és a petevezetékben.

A spermiumnak néhány nap kell ahhoz, hogy eljusson a petevezetékbe, ahol találkozik a petesejttel, így a fogamzás esélye úgy növelhető, ha több közösülés történik azon a héten, mely öt nappal a peteérés előtt kezdődik, és a peteérés utáni második napig tart.

Ehhez tudni kell, hogy az ovuláció mikor következik be.

Az ovuláció 14 nappal a következő menstruáció kezdete előtt történik, és nem 14 nappal utána, ahogy sokan gondolják. (Egyetlen kivétel, ha valakinek szabályos 28 napos ciklusa van, amikor az ovuláció pontosan 14 nappal az utolsó menstruáció előtt és 14 nappal utána van.)

A probléma a következő: az együttlétet olyan eseményre kell időzíteni, amely a jövőben fog megtörténni, ez elég nehéz, és nem is túl pontos. Ha a ciklusok nem teljesen rendszeresek, nem lehet megjósolni a peteérés időpontját.

Például ha valakinek rendszeresen 30 napos ciklusai vannak, a peteérésnek az utolsó menstruáció kezdetétől számított 16. napon kell bekövetkeznie, de ha a ciklusok hossza változó, lehetetlen lesz „műszeres" segítség nélkül kiszámolni ezt a napot. Egy hormonszintmérő készlet vagy egy hőmérő segítség lehet a peteérés időpontjának megjóslásában. De a legjobb megoldás ebben az esetben a mini mikroszkóp.

Mivel a menstruációs ciklusok és az ovuláció dátumai egy adott személynél változnak, a szexuális együttlét időzítése a várandósság elkerülésére sem túl hatásos.

Ha valaki közösül a menstruáció vége felé, az ovuláció pedig a ciklus elején megtörténik, bizony meg lehet foganni a menstruáció alatt is.

További információk: www.babatervezo.hu
Vendég

Kacika! Azt én is hallottam, de nem próbáltam.
Vendég

Sziasztok!

Most már Én is vagyok,délelőtt voltam vérvételen,eredményem még nincs :cry: .
Reméllem mindenki jól van :!: :!: .

Krisztinka!
Szivesen szavaznék a fiadra,de őt nem látom a képek közt,lehet,hogy valamit nem jól csináltam :?: :!:

Andi!
Jól vagy :?:

ÜDV MINDENKINEK :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Szia Kriszti!!!

köszi jól vagyok, eltekintve attól, hogy nagyon hányingerem van, iszonyú álmos vagyok, és nagyon rossz a közérzetem ma.Pedig délelőtt sütött a nap.

És Te?
vedresandi

Andi! Most a Manó kategóriában a 3. oldalon van.
Vendég

Sőt már a 2. oldalon van: http://www.gyermekruha.hu/index.php?tod ... =2&lapoz=2

Legközelebb 15.21-kor lehet rá szavazni, mert csak 30 percenként szavazhat 1 ember.
Vendég

Szia A ndi!

Én ma fejfájással,rossz közérzettel és iszonyú feszültséggel küszködök,lehet a feszültségnek az oka a délutáni véreredményem eredménye amit még nem tudok,ha nem tud érte menni a párom csak reggel tudom meg :!:
Nálunk egésznap esik az esső :cry:
Ez amúgy is lehangoló :cry:
Pöröghetne már ez a topic is,néha át nézek a többibe is,mi újság :?: Ki milyen problémával küszködik :?: De ahogy olvasgatom, mindannyian egy csónakban evezünk :!:
BABÁT SZERETNÉNK :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Tegnap ahogy átnéztem,egy másik topicba,azt olvastam,hogy irjuk le félelmeinket és égessük el :!: Az sem ártana,ha beszélnénk a jövendő babánknak :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Szia A ndi!

Én ma fejfájással,rossz közérzettel és iszonyú feszültséggel küszködök,lehet a feszültségnek az oka a délutáni véreredményem eredménye amit még nem tudok,ha nem tud érte menni a párom csak reggel tudom meg :!:
Nálunk egésznap esik az esső :cry:
Ez amúgy is lehangoló :cry:
Pöröghetne már ez a topic is,néha át nézek a többibe is,mi újság :?: Ki milyen problémával küszködik :?: De ahogy olvasgatom, mindannyian egy csónakban evezünk :!:
BABÁT SZERETNÉNK :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Tegnap ahogy átnéztem,egy másik topicba,azt olvastam,hogy irjuk le félelmeinket és égessük el :!: Az sem ártana,ha beszélnénk a jövendő babánknak :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Andi!
véletlenül dupláztam :!:
Vendég

Krisztinka!

Megpróbáltam szavazni a kért időben,reméllem sikerült,ha mégsem
újból megpróbálom :!: :!: :!:
Vendég

Kriszti!

Én is dupláztam az előbb.....:)

Ilyen időben nem hiszem hogy mindenki repesne az örömtől, bár egy pozitív teszttől most biztos jobb kedvem lenne.
Én mindjárt megyek haza, mert hulla vagyok.Majd elalszom itt az irodában.
4kor megszököm haza.
vedresandi

Andi!

Jó pihenést délutánra :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Igen jó lenne egy pozitiv teszt :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
De ami késik nem múllik,meg lessz nem sokára :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Az a fura, hogy itt majd leesik a fejem, és ha haza érek, akkor elmúlik.
Lehet hogy ez munkaundor??????

Kép
vedresandi

Mikor dolgoztam, Én is voltam igy,mert megláttam mi várt rám otthon.szaladt az egész ház,de mióta itthon vagyok,jó, mindenre van időm,néha unatkozok is,most egy kicsit a takaritást elhanyagoltam,tisztaság van,de nem annyira mind ahogy én szeretem,ha a mai eredményem jó lenne ,neki ugranék a nagytakaritásnak,de ehhez kéne egy kis löket :!: :!: :!: :!: :!:
Meg egy kis napfény az égen :!: :lol: :lol:
Vendég

Kriszti, itt a napocska!

Kezdhetsz takarítani :lol:

Kép
vedresandi

Köszönöm szépen, a napocskát :lol: :lol:
A takaritással egy kicsit várok :lol: :!:
Meg vár az engem ,most inkább mosogatnom kellene,de a párom még alszik,nem ebédelt :!:
Vendég

Sziasztok Lányok :!:

Hol vagytok :?:
Mit csináltok :?: Nincs kedvetek eszme cserét folytatni :?:
Van változás valakinek jó irányban :?:
Nekem nincs eredményem,a párom most ébredt fel leletért 3-4-ig lehet menni,izgulhatok reggelig :cry: :!:
Vendég

Kép Mindenki!

Én itt vagyok.
Hazaértem, kanapé, pokróc, laptop, és pihenek, közben szőlőt eszem...kívánós vagyok
vedresandi

Én is itt vagyok,Andi nagyon jó teszed,a kivánósság nagyon jó jel :!: Én most az édességet kivánom,rá is biztam a páromra haza ne jöjjön annélkül :lol:Én egy jó kényelmes fönöki bőrfotelba ülök,olyan mint egy hinta szék, jártam ma több topicba is Nekem ez tetszik a legjobban :!: :lol:
Vendég

Jó is a kívánósság.Hál istennek én most a gyümölcsre izgulok, de a párom képes este 10kor kimenni a non stop zöldségeshez.
Azzal viccelt, ha negatívat tesztelnék, akkor fordítva is eljátszuk a kívánósságot.
Egyébként ma nem vagyok a top 10-ben.olyan anyátlannak érzem magam...
és nagyon fáradtnak gondolom magam.
vedresandi

Ezzel igy vagyok most én is,ahhoz képest elég sokat irtam ma is.Ma a mosogatással nem vagyok kibékülve,ma három fázisba ebédeltünk és még mindig van mit csinálnom,elsőnek jött Dávid,azután a lányom,később a férjem.Most a kutyánkon vagyok kiakadva,húslevest főztem és a csontot mindenfelé szét hordja,soha nem csinál ilyet,lehet neki is napja van.
Vendég

Az evés nekem ma nem ment...
A munka sem, mert hulla voltam...
már itthon vagyok, megy a Kép semmi kedvem kiteregetni, de muszáj

Remélem holnap jobb napunk lesz

Kép
vedresandi

Mi van most velünk :roll:
Valami van a levegőbe :?:
Nekem olyan teltség érzésem van,fájnak a bordáim a gyomromnál,mitől lehet ez :?:
Nekem a fejem fáj egész nap :cry:
Vendég

Sziasztok!

Végre haza értem. Remélem még van itt valaki :!: :!: :!:
Nekem nem volt olyan rossz napom, bár még ki se nyitottunk, már vártak rám.Ma elég pörgős volt, de nem bánom, mert így telik az időm.Csak azt sajnálom, hogy nem tudok jönni nap közben, pedig most elég jól pörög a topic.

Krisztinke, tegnap rosszul fogalmaztam, arra gondoltam én is amit írtál. Szóval, hogy nekem nem említett semmi ilyet a dokim.Remélem azért, mert ez a veszély nem fenyeget.

Egyébként úgy érzem most sem sikerült a babó. Igaz, még van 7 napom, de akkor is ezt érzem.
Ezt a teát még nem hallottam, de majd jobban utána nézek, és kipróbálom.

Zsu

Kép
bvigh

Szia Zsu!

Én még itt vagyok,amíg megy a mosógép.
most azt kívánom, menjen még vagy 2 órát.
Lusti vagyok.
vedresandi

Szia Andi!

Jaj, tereregetni én is utálok :oops: :oops: Főleg, ha fehérneműt mosok, az a sok apróság...........

Még azt akartam írni, hogy én is mindig kívánós vagyok, de én MINDIG. :lol: :lol:
ha édességből állna a világ.............

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Most egy kicsit megkaptam a gépet, feküdtem, és majdnem elaludtam a lányom beszólt a szobába üres a gép,mehetek.

Zsu!Nekem irtad azt,hogy ez a veszély Téged nem fenyeget?
Már nem emlékszem miről van szó!Bocs!
Ugyan miből érzed,hogy nem sikerült a baba?
Ilyen könnyen nem adhatod fel!
Én beszélek,mikor nekem is vannak rossz gondolataim!
Vendég

Nem Krisztinka79-nek írtam. Arra, hogy van-e pé-m.

Azt nem tudom megmondani miből gondolom, hogy nem vagyok terhes, de így érzem. Sztem azt érezni fogom,ha az leszek. Na nem mindha lettem volna már valaha terhes, de nem tudom elképzelni,hogy ne érezzem majd. Meg a mellembe is érzem már a kis csomócskákat, amik fájdogálni szoktak.

Zsu

Kép
bvigh

Na végre van itt valaki :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon kihalt most ez a topic :lol: :!: :!:
Ha jól értem az első baba :?:
Ha csak egy két jel van az is,jó :!:
Nekem ez lessz a harmadik, de az utolsó 13 éve volt,most minden apró jelre oda figyelek :!:
Az első kettőnél csak a mozgásokra figyeltem,emlékszem egyszer egy teljes napig nem mozgott,másnap mentem ultrahangra,semmi baj nem volt csak lusta volt a baba :!:
A lányom sokáig faros volt,egy napon elcsúsztam,és akkor váltott jó pózba,de akkor is mentem orvoshoz :lol: :!:
Vendég

Én csak ezt találom a fagyöngyről:

A fagyöngy kiváló gyógyír belső vérzések ellen, serkenti a szívműködést, és használják görcsoldóként is. Magas vérnyomás esetén használják, mert a kísérő panaszokat - a fülzúgást, szédülést - enyhíti. Szívbetegség kezelésében azért hatásos, mert erősíti a szívet, a pulzusszámot csökkenti.

Zsu

Kép
bvigh

Biztos hülyeség amit gondolok. Én is csak nevetek magamon, de nem tudok mit tenni. Ezt gondolom és kész.
Majd ha egyszer valóban terhes leszek akkor kiderül. Lehet, hogy az elején tényleg nem fogok semmit érezni.Én azt se bánnám, csak lenne már egy pozitív tesztem.
Mennyire emlékszel az előző terhességeidre.Milyen érzés volt amiket először éreztél :?: :?:

Zsu

Kép
bvigh

A cickafarkfűteát és palástfüteát igyad eggyütt :!:
Én a Mária Treben gyógynövényes könyvbe olvastam róla :!:
A neten is olvastam róla,mégpedig,"terhesség" azon belül valahol,később utánna nézek pontosabban,ha annyira érdekel :!:
Vendég

tényleg jók ezek a teák???
Kipróbálom, ha most nem jött össze:)
vedresandi

A cickafarkfű, és palástfű teát iszom.
Szerintem jó. Már másoltunk be néhán infót róla, mindjárt megnézem melyik oldalon.

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?