Sziasztok,
pipp: örülök, hogy ma találkoztunk személyesen is, nagyon aranyos vagy, és tényleg szupi, hogy így megmutogattad amit lehetett, kár, hogy sietnem kellett. Remélem legközelebb megnézhetem a szülöszobát is, kíváncsi vagyok rá.
Csajszik: ki merre, csak nem valamelyikőtök elment már szülni, de izgi?!
Szóval voltam ma a kórházban, megint okosabb lettem egy kicsit, de azért sikerült egyszer eltévednem.
A CTG-re érdemes időpontot kérni, mert esetleg úgy járhatsz, hogy sokan időpontra vannak ott, és így meg kell várni a sor végét (na azért nem olyan hosszú sorra gondoltam), pisit is érdemesebb vinni, mert ott elég távol van a WC, és egyenlőre nem is felszerelt, se wc-papír, se szappan, se kéztörlő, se fogas.
Aggódtam amiatt is, hogy most mi lesz ápr. 1-től, de senki nem tudott semmit, se a doktor bácsi, se a regisztráción, se a körzeti orvosom, ezért felhívtam az EÜM-ot és megnyugtattak, hogy júniusig marad az eddigi állapot (legalábbis a szülés terén).
Aztán fent a szülészeten megnéztem a látogató szobát, teljesen jó, van hozzá mosdó is, az egyik látogatói szoba pont a csecsemős mellett van és van közöttük egy üvegablak függönnyel, úgyhogy itt mutatják meg a babákat, szerintem ez még jobb is mert nem ott fekszik a baba a huzatban mint régen a Budaiban, azt írta Pipp is, hogy mától a gyerekágyas szobákba nem mehetnek be a látogatók, én ezt a Budaiban is jónak találtam. A labda van még a szülészeten, nekem az elsőnél nagyon jó volt. Elég sok szülés van, most is éppen szültek mikor bent voltam, a kismamákat érkezési sorrendben helyezik el a szobákban, elsőnek mindig az 1 ágyasokat töltik meg. Van külön császárosoknak is szoba.
Egyenlőre ennyit tudok, de páran nálam már hamarabb, a gyakorlatban is megismeritek és még közelebbi lesz az info.
Velem megint változatlan minden, egyenlőre teljesen zárt a méhszáj, úgyhogy egyenlőre nem szülök.
Sziasztok:
Hajni