Új privát üzeneted érkezett!

Lányok nyomjátok a szavazatokat a kiemelt képek között vagy hol
Vendég

Ok majd én nyomkodom :D
Vendég

Sajna, nekem napközben nincs netem, de azért próbálom én is....

babszika

Sziasztok!

Én vagyok az Nicol. Valamiért ez a fránya babanet nem enged be az eredeti loginommal, így csináltam újat. :cry: A szerkesztők már dolgoznak rajta, hogy működjön a régi is.

Sajna nem sűrűn jutok net elé, de igyekszem olvasgatni titeket. Olyan sok hasznos dolgot tanul tőletek az ember.

Minden betegeskedőnek javulást kívánok!

Pandácska!
Nagyon drukkolok, hogy ciklus végén pozitív teszted legyen. :lol:

Betty!
Én is fogok szavazni Petire. Nagyon jó képet választottál. :D

Babszika!
Nagyon szépen emelkedik a hőd!

Nálam: a napokban már lehet peteérésem, tegnap óta figyelem tesztel is. Remélem így nem marad ki az akciós napok közül pont az a nap amelyikben a legnagyobb az esély.

Nicol

Kép
[/url]
fnikol

Szia Nicol!

Akkor elkél neked is a drukk! :wink:
+++++++++++++++++++++++++

babszika

Pandácska!
Hol vannak a kiemelt képek? Hol lehet Petire szavazni?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

nekem most nem mutatja Petit.... :? :shock:

babszika

Christell,
Hát izé lehetett de eltüntettem azt hiszem :oops: mikor lekerült a kiemelt listárol eltünt a képe :oops:
Vendég

Betty!
Most én sem találom Petit :?
Nemen!
Elfelejtettem neked válaszólni. Mi február eleje óta próbálkozunk. Ez a 2 aktív ciklusom. És remélem az utolsó is :lol: Na jó, lehet kicsit túlságosan reménykedem. :lol:

Nicol

Kép
[/url]
fnikol

http://www.gyermekruha.hu/index.php?tod ... t=2&apa=35

Felraktam őt újra, de így előlről kezdődik. Most 5 percenként lehet szavazni. Mentem "aludni".

Sziasztok :)
Vendég

Na csajok, lassan lelépek én is....
Holnap nem nagyon tudok jönni, mert megyünk Győrbe a bankba.
De este jövök!

Addig is szép napot nektek holnapra!!!!!!

babszika

Babszika,
Szép álmokat
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Már 6 óra fenn vagyok és várom a burkolókat...Csempézünk egy kis részt....De olyan álmos vagyok, hogy szívem szerint visszafeküdnék aludni...

Betty: megyek, szavazok Petire! :D

Nikol: néha szokott ilyet csinálni ez a jó kis babanet! Akkkor most mindent bele....

Omnia: nagyon drukkolok mára :lol:

Jaimee: remélem jobban vagy!!

Pandácska: Te hogy vagy? Érzések?

Puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Csheni,
érzések? Álmosság mert korán kelltem :lol: Nincs érzés nem is lesz és jeleket se figyelek. Majd tesztelek és ennyi. Jobb nem figyelni sőt gondolni se rá mert akkor olyan tüneteket produkálok hogy csak na és az tényleg felesleges lenne. Milyen részt csempéztek?Milyen színű lesz?
Vendég

Betty! Láttam valahol egy csúszdás képét Petinek, nekem az volt a legaribb. Persze mindegyiken nagyon szép! Tudom, hogy fiú gyerekre ritkán használják, hogy szép, de ő tényleg nagyon szép :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jó reggelt!

Pandácska*!

Teljesen egyetértek mindenben, amit írtál! Én is álmos vagyok nagyon.. :lol: és én sem fogok most figyelni semmi jelet, ha kell tesztelek, ha nem, megyünk tovább :)

Kamilla!

Köszi, aranyos vagy. Látom új ciklust kezdtél. Ez lesz a mi hónapunk?! ;)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Jó reggelt Lányok!
Én is álmos vagyok... És ez az idő is álmossá tesz... Süthetne a nap...
Ma tudom meg a tanárom véleményét a szakdogámról.. Ha minden igaz, ír egy emailt. Holnap pedig a cytologiám eredményét kell megkérdeznem. Remélem jó lesz, aztán mi is csatlakozhatunk... :)

Betty!
Szavazok majd napközben Petire... Most is szavaztam... Délelőtt szakdogát írok, ezért többször meg tudom nézni, hogy áll a szavazás...
Mit kap Peti, ha nyer?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell!

Nem tudom, mit nyerne Peti, nem a nyeremény miatt szavaztam be. De nagy valószínűséggel nem fog nyerni, mert valamilyen oknál fogva ki akarják zárni, de nem hajlandóak megírni, hogy miért, pedig már vagy 5 levelet váltottunk. Meg érdekes, hogy nincs IP cím korlátozás, de nekem mégis azt írja ki, hogy erről az IP címről már szavaztam, nem tehetem újra, pedig letelt a félóra. Más gyerekre pedig percenként is tudok szavazni.. Mindegy, nem is bosszantom magam..

Majd írd meg, mit írt a tanárod a szakdogáról. Biztos csupa szépet és jót.. :) Remélem a holnapi cytológia eredménnyel is minden rednben lesz!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Betty!
Ne bosszankodj! Én fél óránként szavazok. :) Már 2x szavaztam rá. Nekem nem írt ki semmit, enged szavazni.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betty!
Szerintem azért akarják kizárni, mert 2x fent van a kép. Az 1. oldalon is, és a 2. oldalon is.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én is szavazok folyamatosan Betti, de nekem is az IP címre hivatkozik!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Betty!

Lehet, hogy tényleg az a gond, hogy kétszer van fent Peti! Én is próbáltam szavazni, az első oldalon, ahol már félórás nem engedett, de a második oldalon simán birtam rá szavazni, gondolom azért mert öt perces. Akkor most melyiket kell figyelni?

A peteérést illetően nekem áltag 27-28 naposak a ciklusaim, úgyhogy remélem bizhatok benne, hogy kb. ugyanakkor van minden hónapban. Évente esetleg kétszer van, hogy 26 vagy 29 naposra elcsúszik.

Üdv. mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sirkici
sirkici

Betty,

Próbáltam szavazni, de nem engedett, majd még próbálgatom. :P

Christell,

Tuti jó lesz az eredményed. Én is jövő héten megyek, utána kb 2 hét az eredmény. Szóval 3 hét múlva mi is aktív próbálkozók leszünk. Legalábbis remélem, hogy nem lesz semmi gond. :P :P

Ettől a hülye időtől már 3 napja fáj a fejem. Jó lenne ha már megjönne végre a jó idő. Itt a tavasz, hétvégén órát is állítunk, a meleg meg sehol.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Csajok!

Köszi mindenkinek, aki szavaz. De csak félóránként egyszer próbálkozzatok, mert kiderült, miért van fent kétszer a kép, és miért tiltották le őt. 30 percen belül, ha 20 hibás szavazás megy (tehát összesen 20szor kiírja valakinek vagy valakiknek, hogy nem lehet szavazni, mert az előző fél órában már volt szavazás, vagy az IP címre hivatkozik) akkor letiltják. Tegnap este is ez történt, azért tűnt el a kép, és mivel letelt a tiltás, ezért van most kettő kép fent. Az egyiket mindjárt törlik.
De nem akarom ezzel foglalni itt a helyet, bocsi mindenkitől. A többi babás anyuka is tegye fel a gyerkőce fényképét, hátha ők több szerencsével járnak! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Betty,

Hány éves korig lehet jelentkezni????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

A nyereményjátékba, 3 kategóriába lehet benevezni a gyerekeket:

a BÉBI kategóriába a 0-1 éveseket
a MANÓ kategóriába az 1-3 éveseket
a LURKÓ kategóriába a 3 év fölöttieket
Vendég

Sziasztok!

Betty! Tavaly én is indítottam Gergőt ezen a versenyen, de sajna minket nem sorsolt ki a gép.
Úgy van, ha a kiemelt képek között van akkor 5 percenként lehet szavazni , ha pedig nincs ott fent az 5-ben akkor csak 30 percenként.
Akkor tilt le, ha sokat próbálsz egymás után szavazni. Engem tavaly kitiltott vagy 2 órára, mert sokat nyomkodtam, hogy szavazni akarok. Szóval csak óvatosan a nyomkodással. Ha kiírja, hogy már szavazott valaki, akkor érdemes több időt várni utána, mert letilt.

Én szavazok Petire, meg lehet felrakom Gergőt.

Judy! Szerintem több kategória van, tavaly is volt 3 is. Szóval szerintem Te is benevezheted a lurkóidat!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak beköszöntem, mindenkinek szép napot!
Vendég

Na én is felraktam Gergőt ez a kép van fent :
Kép

Szavazzatok rá is léccciiiii!

Köszike!
Vendég

Krisztinka!

Most nem csak sorsolással vannak nyeremények, hanem szavazással is. Az első három legtöbbet kapott szavazatos is nyer.

Mano!

Neked is szép napot! Hány naposak a ciklusaid?
Vendég

Krisztinka!

Én szavazok majd rá, de várok 5 percet, mert kiírta, hogy már volt szavazat, nehogy miattam tiltsák.
Vendég

Képzeljétek, az előbb idejött hozzám Peti, átölelte a nyakam, hozzámbújt, és mondta, hogy "Anya, szeretlek!" Olyan édes volt. Most mondta ezt először!!! :lol: :lol: :lol:

Krisztinka!

Ha minden igaz, sikerült szavaznom Gergőre, én voltam a 12.
Vendég

Köszi Betty! Tavaly is volt ilyen közönség szavazat! Én megelégednék azzal, ha kisorsolnának. Én nagy nyereményjátékos vagyok. Bár sajna nem tűl nagyokat nyertem, a legnagyobb nyereményem egy elektromos párásító volt.
Vendég

Krisztinka!

A 14. is én voltam ;) Mi még sose nyertünk semmit, nem vagyunk szerencsések, de hátha most..
Vendég

Sziasztok!

Szép napot kívánok Nektek!
Már legalább közelebb vagyunk a hétvégéhez, én nagyon fáradt vagyok.
Ma vagyok a 29 .napon , kicsit reménykedem, mert ebben a hónapban sokat akcióztunk.
Igaz az OV teszt nem sokat mutatott, pedig a 13.14.15.16 .17 napon csináltam.
talán a teszt nem működik nálam ,vagy később volt...
29. nap még sok reményre nem ad okot, hiszen 30-34 naposak a ciklusaim, de hát talán...

Én is próbálok szavazni :)
k.vanda

Vanda!

Már csak 5 nap, és kiderül, hogy halkan örülhetünk e :) Drukkolok nagyon!
Vendég

Krisztinka!

Gergőre simán lehet szavazni!!! Én 5 percenként "nyomom" neki! Nagyon szép kisfiú, és ezt nem csak mondom, tényleg így van. Amúgy megnézegettem a képeket, és bár lánypárti vagyok, de valahogy a kisfiúk sokkal aranyosabbak, nem?
;)
Vendég

Betty! Aranyos vagy, annyit szavazol, hogy engem nem is enged. Na már le is került az 5-ből, mostmár csak félóránként lehet.
Egyébként én is írni akartam, hogy az első kép jobb Petiről, de akkor már felraktad. Ő nagyon helyes kiskrapek! Majd aztán nem győzöd levakarni a csajokat róla!!! :lol: :lol: :lol:

Még nem néztem teljesen végig a képeket, mert közben főzök is.
Vendég

Krisztinka!

Bocsi.. ;) A 14, 15, 16, 17 is én voltam tényleg :oops: Kb. 20 perc múlva tudsz szavazni Gergőre azt hiszem.

Jó főzést!
Vendég

Semmi baj! Te vagy a fő szavazónk! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Millió puszi érte!
Vendég

Én is szavazok ám folyamatosan...

Kép
Kép
gyablonka

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok Kép

Pandácska: Tudtam, hogy ügyesek lesztek!!! Két hét múlva csak is IIIIIIIIIIIIIIIIIIII zebrásat tessék tesztelni!!!Kép

Jaimee: Remélem ma már jobban leszel, kitartás!!!

Betty:
A babák nagyon édesek szoktak ilyenkor lenniKép Én ilyenkor szó szerint könnyezem. Zolcsika is szokott jönni és puszil vagy bukózik és mondja Apa vagy Anya, mamma. Legszívesebben megzabálnám ilyenkor.

Omnia: Mi zújsKépBár bizti, hogy minden a legnagyobb rendben van!!!

Enikő:Én is el vagyok halmozva a házimunkávalKépKépKépKép De elsősorban át kell rendeznem a szekrénysort, mert Zozi már kezdi tépni a könyveketKép

Kép
Kép
Kép
olik22

Na megvettem az ELEVITET 5988 Ft volt a 100 szemes. Szép kis summa mondhatom!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Olik!!! Fúúúújjjj de sok dolgod van! Nem irigyellek!

Gygabi! Jól le tudják rabolni az embert. Én 8000-et fizette a nőgyógyásznak hétfőn a vizsgálatért. Nem olcsók ezek a babák!

Nézzétek mit találtam! AKit érdekel olvasnivaló:

Lehet, hogy ezt már mind tudjátok, de azért bemásolom:

Valójában a nők 80-85 százaléka kerül áldott állapotba egy éven belül, 90-95 százaléka két éven belül, a fennmaradó 5-10 százaléknak pedig meddőségi problémái vannak.

Becslések szerint a várandósság esélye 20-30 százalék egy-egy menstruációs ciklus alatt. Az esély számos tényezőtől függ (életkor, aktuális és korábbi betegségek, bizonyos gyógyszerek szedése, a közösülés időzítése és a partner termékenysége), de sok egészséges, termékeny nő nem fogan meg még hat hónap után sem. Gyakran a pároknak egy kicsit tovább kell várniuk, míg kitapasztalják, mikorra kell időzíteni a baba foganásához a szeretkezést (a nő menstruációs ciklusa vagy peteérési naptára alapján).

A meddőségi klinikára történő irányítás olyan párok számára indokolt, akik egy éves próbálkozás után sem jártak sikerrel, bár 35 éves vagy idősebb nők esetében a meddőségi vizsgálat már hat hónap után ajánlható.

Minden hónapban azonban vannak olyan időpontok, amikor a fogamzóképesség fokozott, máskor pedig alacsonyabb.

A petesejt a peteérés során kiszabadul a petefészekből, és kibocsátása után csak 12-24 óráig tud megtermékenyülni – feltehetően innen származik az egy napos fogamzási tévhit.

Néha azonban több petesejt is egyszerre érik meg, hogy nagyobb valószínűséggel álljon legalább egy petesejt két napig „rendelkezésre". Ráadásul az ondósejt akár öt napig is életben maradhat a méhnyakban, a méhben és a petevezetékben.

A spermiumnak néhány nap kell ahhoz, hogy eljusson a petevezetékbe, ahol találkozik a petesejttel, így a fogamzás esélye úgy növelhető, ha több közösülés történik azon a héten, mely öt nappal a peteérés előtt kezdődik, és a peteérés utáni második napig tart.

Ehhez tudni kell, hogy az ovuláció mikor következik be.

Az ovuláció 14 nappal a következő menstruáció kezdete előtt történik, és nem 14 nappal utána, ahogy sokan gondolják. (Egyetlen kivétel, ha valakinek szabályos 28 napos ciklusa van, amikor az ovuláció pontosan 14 nappal az utolsó menstruáció előtt és 14 nappal utána van.)

A probléma a következő: az együttlétet olyan eseményre kell időzíteni, amely a jövőben fog megtörténni, ez elég nehéz, és nem is túl pontos. Ha a ciklusok nem teljesen rendszeresek, nem lehet megjósolni a peteérés időpontját.

Például ha valakinek rendszeresen 30 napos ciklusai vannak, a peteérésnek az utolsó menstruáció kezdetétől számított 16. napon kell bekövetkeznie, de ha a ciklusok hossza változó, lehetetlen lesz „műszeres" segítség nélkül kiszámolni ezt a napot. Egy hormonszintmérő készlet vagy egy hőmérő segítség lehet a peteérés időpontjának megjóslásában. De a legjobb megoldás ebben az esetben a mini mikroszkóp.

Mivel a menstruációs ciklusok és az ovuláció dátumai egy adott személynél változnak, a szexuális együttlét időzítése a várandósság elkerülésére sem túl hatásos.

Ha valaki közösül a menstruáció vége felé, az ovuláció pedig a ciklus elején megtörténik, bizony meg lehet foganni a menstruáció alatt is.

További információk: www.babatervezo.hu
Vendég

Csajok emeljétek ki a srácokat, mert nem lehet így szavazatot gyűjteni :( Nekem le van tíltva a tel.-jeimről az emeltdíjas és nem tudom visszaállítani, mert céges előfizi :( Emeljétek ki! Vagy van még egy ötletem :D Éjszakára beosztjük ki melyik félórában kel fel szavazni :D :D
Képzeljétek van egy Kamilla is, olyan kis édes :D Szavazzatok ám rá is! Csak ne most, mert letíltják szegénykét!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla! Szerintem este érdemes kiemelni, amikor nem sok látogató van. És akkor lehet nyomatni a szavazatokat.
Most nagyon gyorsan lekerülnek a babák a kiemelésből.
Most pl. 948 látogató van fent.
Vendég

Judy! Most volt Balázsodnak a szülinapja!!?? És nem is ünnepeltük meg??!! Boldog szülinapot neki így utólag! Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ok! Akkor szóljatok!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Az időt nem mutatja valahol?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Vissza: Fogamzás