Új privát üzeneted érkezett!

Gabicsibe, Baby, Kriszti..:
Remélem nektek lesz igazatok és nem kell mennem lombikra. Bár úgy lenne. Nem jött még meg, nekem mindig később szokott, nem korábban. :?
Lexi:
Nem semmi milyen emberek vannak, már én is találkoztam egy-két ilyennel. Örülök, hogy túlvagy ezen a keddi napon. Mikor kell menned legközelebb? Én 29-én megyek.
Ja, tegnap nem bírtam ki és rendeltünk a melóhelyre abból a tuti palacsintából. nyami-nyami isteni volt.
Gabicsibe, Gil:
Mennek a drukkok!
Vendég

Estrella
de jó neked,annyit beszéltek a paliról hogy eldöntöttem én is sütök valamikor :lol: :lol: imádom a nutellásat és a túrósat :lol: :lol:

Baby
mi ujság?már biztos megcsináltad,ilyenkor senki nem tud jól aludni :shock: :shock: még másfél orát vagyok,remélem megirod addig,mert megöl a kiváncsiság a melóhelyemen :oops: :oops:

bibar

Babyke :?: :?: :?: :?: :?:

jucicuki

Hali!
Hogy is kezdejem..... hát én sem fogom javítani a statisztikát:(
baby.81

Baby!!! Mizu????? :D :D

Ma megyünk UH-ra, nagy az izgalom nálunk is. Végre ma reggel hánytam egy picit, és két napja hánying gyötör, remélem ez jó jel :D :D
gombahölgy

Baby, drága. Azért még nem teljesen feladni!!! A holnapi vérvétel lesz a tuti.
Ha pedig sajnos tényleg nem csal a teszt, akkor is... Csináljuk ameddig csak kell!!! Fel a fejjel!!
süni76

Bocsika, elírtam:)
Szóval, a teszt nem muatott semmit, illetve hazudok, mert a kontroll csíkot azt mutatta, csak nekem az kevés:( Tudom,még holnap vérvétel, az a biztos, de kétlem, hogy csoda történne!!
Gombahölgy,
gratula a hányáshoz:) Minden rendben lesz!!! Vigyázz magadra!!!
baby.81

Jaj Kicsi-baby!

Sajnos itt szinte mindannyian tudjuk mit érzel......
Nagyon szomorú vagyok,fel a fejjel kislány!Akkor majd a következő.....

Gomba!

Neked viszont egy nagyon boldogságos-szívdobogásos napot kívánok!!!! :D

Emese!

Miért érdekel ennyire ez a pregnyl?Természetesen szívesen leírom hogyan használtam.Tehát mikor sikerült a terhességem az ősszel és mentem az első UH-ra,akkor kiderült hogy kisebb a petezsák mint kéne és van egy vérömleny is felette a méhemben.Ekkor írta fel Zeke doki a pregnylt is a progiszuri meg az utró mellé,kétnaponta felet.Ja meg a vérömlenyre kaptam rutascorbint.A köv UH-ra el is tünt a vérömleny és tovább nőtt a petezsák,de csak akkora lett,mint másnak az első UH-n,tehát egy hetet le volt maradva,ezért kivette a doki.Ennyi a történet.Neked mire írták fel?
lukrécia

Emese!

Most jut eszem,be hogy a harmadik UH-n döntött a doki hogy kiveszi,tehát két hétig nyomtam a pregnylt.Na,ennél részletesebben már nem tudtam leírni... :wink: :lol: :lol: Puszi

Zsókuci!

Bár megfájdult a szívem mikor megláttam hogy az eltűnt napocskát mi váltotta fel...De nagyon-nagyon örülök hogy írtál nekünk!!!Gyere sokat!
lukrécia

Baby!

:cry: :cry: :cry: Azért várjuk meg a holnapi vérvételt, hátha. Mert csodák igenis vannak :!:

Puszi!

Judit

jucicuki

Numato hírek a babásoknál :wink:

jucicuki

Sziasztok, jó reggelt!

Bocsánat, hogy így eltűntem, neki voltam keseredve, hogy nem sikerült az első lombukunk (a kis telhetetlen:),és hát szakdolgozatomat is írom...
szóval, köszöntök minden újat, és üdv nektek, és örülök,hogy megint itt lehetek köztetek.
SIKERÜLT a 2.lombik, és 222 lett hétfőn a hcg, Zeke doki közölte a szokásos morózus stílusában a legjobb hírt a világon, mert sajna Szűcs dokim csak tegnaptól dolgozik újra. Lényeg, hogy meglett, jövő héten csüt.első uh,már nagyon nagyon várom:)))
hát magamról ennyit, írjatok, és nagyon várom a híreket

puszi

numato
numato

Lukrécia!
Tegnap voltam megbeszélésen, hogy mikor legyen a következő stimu. Mivel ez nekem már a negyedik így úgy határozott a dokim, hogy megdob még valami fincsivel! Ez lett a Pregnyl! Ezért kérdeztem. De ha jól figyeltem akkor a leszívás napjától kell majd adnom, mert addig nem jó, ha termelődik progeszteron!
Köszönöm a bő leírást! Aranyos vagy! :wink:

Baby!
Sajnálom a tesztet, de fel a fejjel! Menni kell és vannak még csodák hidd el! Nekem is a fegyinál fúl negatív volt a taszt és a vérvételem másnap pozitív! Úgyhogy nincs más hátra, mint előre! :wink:

Sziasztok
tûriné emese

Numató!

GRATULÁLOK :lol: :lol: :lol: :lol:

Ennél jobb hírrel nem is léphettél volna be jobban ma reggel!
Minden jót a továbbiakban!!!!

Emese
tûriné emese

Numato :D
Szívből gratulálok még egyszer, már a babás topicban is megírtam!
Vígyázz magatokra!

Baby
Majd a vérvétel megmondja mi az igazság, addig nyugi!!!

Süni
Köszi! Remélem mind a kettőnknek Emesével majd jól végződik a beültije!!!

Kriszi
Hát nem lenne semmi együtt bebabásodni! :wink:
Jó lenne ha már májusban kezdhetnénk, de hát szerintem ápr.17-ére már lehet, hogy betellik a dokinak a május, de a június is jó lenne. Végülis az eredményektől függ, hogy mikor kezdünk, azok meg úgyse lesznek meg hamar, biztos kell pár nap.
És nekem eddig long protokollom volt, tehát 21-22.nap körül kezdenünk is kellenne még ápr-ban, ahhoz, hogy májusban legyen a leszívás és a beültetés.
Jaj, úgy szeretnék már menni!!!

manda

Kriszti
Bocsi, átneveztelek! :lol:

manda

Numato, földim!!!!! Gratulálok!!! :D
Stimulációs vagy fagyibabás volt?

Gombácska, akkor most Neked is megy a gratula a hányáshoz, hányingerhez. Én se bánnám!! :wink:

Lukrécia, akkor holnap transfer????
süni76

Sziasztok,

numato, szívből gratulálok, olyan jó ilyeneket olvasni, visszajön az ember életkedve :)

baby, szerintem se add fel a vérvétel az a biztos, barátnőmnek a teszt full azt mutatta hoyg nem trerhes és ennek ellenére már van egy babája :)
madrin

Baby
Feladnod csak holnap lenne szabad a vérvétel után!!!!!!Addig is egykicsit reménykedj még!!!!

Numato
Gratulálok!És Boldog pocakosodást kívánok!
Lehet hogy a te kartonod tetején olvastam a kész feliratot a recepció pultján?

Gomba
További hányást kívánok neked!!Tudod mennyire irigylünk?!
gabicsibe

sziasztok!

Köszi a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok, tökjól esik. Süni, fagyibabás volt, az első stimu után "friss", az nem sikerült, és még 1 le van fagyaztva, szegény árválkodik egyedül:)))
most izgulok, hogy mindne rendben legyen,és ez az első 3-4 hónap mielőbb leperegjen:))
numato

Látjátok csajok, végre ismét egy jópélda a sikeres fagyis beültire :D
Engem ez azért eléggé feldobott!!! :D
süni76

Numato, ezek szerint szépen magukhoz tértek. Jajj, én leginkább azért izgulok.
süni76

Baby ne add fel!!!!!

Numato! Hipp hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrá!
Olyan kérdésem van, hogy mit csináltál a beültetés előtt és után. Pihentél, dolgoztál, ettél valami különöset ilyesmi.......

Lexi, örülök, hogy találkoztunk tegnap. Nekem 2-án kell vissza menni és akkor beszéljük meg a kezdést, ekkor lesz egy nőgyógyászati vizsgálat és utána indul.....

GAbicsibe, szorítok majd nagyon!

Lukrécia, nagyon örülök a jó híreknek!!!!

Emese figyeltelek, én 10 körül értem oda és nem láttalak!!!

Tegnap volt egy pár mellettem, aki fogta a uh képet. Nekik a 8. lombik sikerült. a 8. fagyasztott volt. Az első öt beavatkozás nem a BMC-ben volt.
málna79

málna
Te is tegnap voltál?
Mondjuk mi 10 körül végeztünk.
NEkünk meg az tűnt fel hogy egy picit idősebb hölgy szinte ugrálva jött ki a vizsgálóból és mindenkinek mutatta épp mekkora a babája.
Mit mondjak elsírtam magam úgy örűltem pedig nem is ismertem:)
madrin

Sziasztok,

Baby drága,
Még ez nem annyira tuti, majd a vérvétel után ráérsz szomorkodni, ha kell… Én még nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Lukrécia,
Hát igen, még kell idő, hogy újra a Napocska mosolyogjon a nevem alatt… Addig marad a szomorú-füles. De majd talán egyszer újra „kisüt a Nap”. Puszillak!

OFF:
Csajszik,
Chestivel úgy döntöttünk, hogy hétfőtől elkezdjük a 90 napos diétát. :wink: A kérdés az, hogy van-e valaki aki csatlakozna hozzánk. A diéta részleteit megtaláljátok a www.mindmegette.hu –n. Valószínűleg nyitunk neki egy új topikot is, ha meglesz, jelzem. Szóval várjuk a fogyni vágyókat. A tervezett kezdés: hétfő. Így együtt tudnánk haladni, bíztatni egymást, és megosztani egymással a kajákat, ezzel könnyítve a változatos étrend kialakítását. :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Numato!

:lol: :lol: :lol: Már olvastam a babásban és épp kezdtem megsértődni,hogy nekünk nem is írod meg,de most jóvá tetted!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon-nagy gratula,hát az meg hogy fagyis volt,külön öröm,jó látni abból is a sikereket!!!!!

Emese!

Szerintem akkor tuti,hogy a leszívás napjától fogod kapni a többivel együtt.

Málna!

Ebből a sztoriból megint arra jutottam,hogy ki kell tartani,nincs mese,sosem lehet tudni hányadik lesz a nyerő.

Sünike

Igen,holnap lesz a transzfer,Wiegant doki fogja csinálni mert Zeke doki megint nincs pár napig.11-re megyek.Te hányra jössz?Miben leszel,este megírjuk?
lukrécia

Málna!
Kb 10-kor mentem be a dokihoz és 1/411-kor jöttem ki, de utánna már el is jöttem. Remélem legközelebb találkozunk! :wink:

Lukrécia!
Hát én is így értelmeztem a dokim szavait, hátha ez már rásegít valamennyire! Ha nem tévedtünk! :(
tûriné emese

Lukrécia, akkor nem valószínű, hogy találkozunk. Én kb. fél 9-9 körül megyek. Csak uh lesz, így gondolom gyorsan végzek. Hacsak nem lesz sok leszívása Sz d-nak.
süni76

Sziasztok,

A fenti topik itt található: Babanet társalgó > Életmód> *** 90 napos fogyi***

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Babyke!

Te magad mondtad, hogy nem a legérzékenyebb tesztet vetted meg. Lehet, hogy még csak nem mutatja ki.
Nekem a vérvétel napján 52 volt a hcg-ém, ami elég alacsony.
Ha ezt előtte nap néztem volna teszttel, akkor szerintem azt még biztos nem mutatta volna ki.
Persze nem akarok hiú reményeket kelteni benned, de azért holnapig ne add még fel, jó?
Nagyon-nagyon gondolok rátok holnap, és szorítok!
Te voltál az én kis kabalám az eredményhirdetésemkor, most én leszek a tiéd. Ha nem is ülök majd melletted izgatottan, mint te tetted, de innen a " távolból" veled leszek!!!!!
Egyébként én mindig megéreztem belül az eredményt. Ha egy belső hang azt súgja sikerült, akkor hidd el!
Ha azt súgja nem.... akkor mielőbb talpra állni, és menni tovább.
Puszi

Zsókuci, a 90 napos nagyon jó!
Nálunk a családban többen belefogtak, és bejött nekik. Azért is szimpi, mert nem kell közben éhezni.
Bevallom, én is kipróbáltam két stimu között, de előre elhatározva, hogy csak néhány hétig csinálom, mert nem volt nagy súlyfeleslegem, csak nem akartam a következő stimunak úgy nekimenni, hogy akkor is csak rakódik néhány kiló.
Szóval az a néhyány nap nekem is bevált.
Remélem sikerrel jártok, különösebb nehézségek nélkül.
Jó ötlet így együtt!
Szorítok, puszi

Lukrécia, szép napot nektek holnapra, Kedves W-met üdvözlöm!
Olyan furcsa, de úgy látom, nemcsak én vagyok így vele, érzelmileg kötődöm az orvosomhoz :oops:
Persze csak módjával, de szeretettel gondolok rá :oops:
Drukk holnapra a kicsiknek!!!!!

És persze az egész csütörtöki járatnak!
naposoldal

Sziasztok!
Lukrécia,
akkor holnap beülti, jaj de jó:) Szorítok neked majd nagyon!!!! Ügyesek legyetek!
Süni,
holnap kb. mi is akkor érünkmajd oda,remélem nem lesz nagyon nagy a sor,mert esőt mondanak:( Remélem még megismerlek!
Numato,
hát nagyon gratulálok, a HCG szinthez, ez igazán szép eredmény! És talán két bébit is takar?! És, hogy fagyi, nem semmi:) Jó, hogy ez is sikerülhet:) Kívánom, hogy legyen minden rendben, ha mész az uh-ra!!
Csak tudnám, nekem miért nem sikerült!?
Köszi,mindenkinek a bíztatást, hogy tartsak ki holnapig. Én is ezt mondanám biztosan, fordított esetben:) Jó lenne, ha egyszer velünk is történnének csodák!!
baby.81

Jajj, Numato, hát ki ne maradjon, ami jár az jár:

ÓRIÁSI GRATULA!!!!! :lol: :D :lol: :lol:

Tök jó, hogy a sikeres fagyisok táborát erősíted!!!!!

Vigyázz magatokra!
naposoldal

Naposoldal,
de édes vagy, köszöm szépen:) Jó lenne, ha mégis.... majd kiderül! És persze, ha nem sikerült, akkor megyünk tovább, addig míg nem sikerül! Ez van!
Azért köszike szépen tényleg:) Vigyázz magadra!
baby.81

Vonalzópróba

KépKép
naposoldal

Jajj, bénuska.
naposoldal

Naposolda
nem sikerült a próba :D
Ha sikerült felraknod írd meg légyszi hogyan csináltad,mert én sem tudtam anno felrakni!l
gabicsibe

Naposoldal

Gicáról tudsz valamit?Úgy elvan tünve,a másik topikba sem szokott mostanában írni.
gabicsibe

Most még a válaszomat sem küldte el, nemhogy a vonalzómat :oops: :evil:

Nem tudok Gicáról, már én is hiányoltam.
Remélem, hamarosan jelentkezik.
Lehet, hogy újra elkezdett dolgozni, és nincs ideje, de GICA azért pár sort!

Hogy vagy, Gabi!
Hogy bírod a friss stimut?
Szépen araszolsz előre, ebből hamarosan babuci lesz!!!!

KépKép
naposoldal

Naposoldal
Köszi jól vagyok!Még egyelőre jól bírom,most élvezem,hogy nincs akkora pocim(Utrotól mindíg hatalmas).
Remélem igazad lesz és ennek a stimunak eredménye is lesz!
Szépen kerekedik már a pocakod?
gabicsibe

Naposoldal
Hogy csináltad?Az elöbb még nem lehetet látni!
gabicsibe

Hű, amindenit!
Sikerült!

Végül úgy jött össze, hogy ugye a készítésnél két kód jelenik meg, és azt is elmondja a leírás, hogy az elsőt ( talán htl..vagy mi ) másold be az aláírásodhoz a profilba.
No, az nem jött be, így megpróbáltam a másik kód bemásolását, és láss csodát!
Roppant büszke vagyok :wink:
Sőt, még gyorsan meg is változtattam a vonalzót, mert az apukának nem tetszett :roll: :wink:

Pocim kerekedik, de még csak én látom :oops:

Krisztike!
Mint azt a vonalzóm is mutatja, kicsit el vagyok maradva a táblázathoz képest.
Annak idején W dokim útmutatása alapján számoltam, de a mostani dokim másképp számolt :?
Hülyeség, hiszen a lombikosok pontosan tudják, mikor fogant a kicsi, de mindegy, maradunk a hivatalos verziónál, tehát holnap leszek pont 12 hetes.

Azon a három napon már nem múlik semmi. Köszi, ha javítod :D

KépKép
naposoldal

Baby! Tényleg jobb lett volna egy pozitív teszt ma reggel, de hidd el, hogy a többiek se " csak" vigasztalásból mondják, hogy várd meg a reggeli vérvételt! Ugyanis amit már a vérböl ki lehet mutatni, azt a vizeletböl még nem. Ebböl következik, hogy holnap reggel még nagy-nagy pozitív csalódás is érhet :wink: Remélem így lesz! :)

Numato! Gratulálok a kis jövevényhez, és nagyon örülünk, hogy írtál, mert a fagyibabákban az érintettek mostanság egy kicsit csalódtak :? Úgyhogy mindenki, aki fagyibeültetés elött áll, az most ebböl merítsen egy kis eröt! :) (Sünike ez neked is szól :wink: )

Gil! Veled mi a helyzet? Nem ma volt eredményhirdetés? :roll:

Én meg már alig várom a hétföt!!! :oops: :oops:
nellike

Naposoldal! Így szalad az idö??? Szép a vonalzód :wink:
nellike

Gabicsibe! Ezek szerint az utrótól növekvö nagy poci lemegy valamennyire magától? :roll:
nellike

Nellike, köszi :lol:
Tudod, ez úgy van, hogy kívülről nézve mindig gyorsabban szalad az idő.
Én meg hajtanám előre :wink:
Drukk a hétfőhöz!

KépKép
naposoldal

Numato
ez szuper,ne tudd meg hogy örülök hogy végre egy fagyisnak is sikerült,olyan ritka ez :evil: drukkolok hogy az uh-án minden rendben legyen :lol: :lol:

Zsókuci
nekem 2 barinőm is megcsinálta ezt a 90 naposat,valamit jol elszurtak,mert visszajött nekik utánna :oops: :oops: remélem ti ügyesebbek lesztek :lol: :lol: aztán nem elfogyni :lol: :lol:

Lukréciám
holnapra szoritok egész lénnyemmel/ami ugye nem kicsi :lol: :lol: /azonnal irj sms-est ha megkaptad őket,drukkolok hogy 3 gyönyörü maradjon :lol: :lol: pussz

Naposoldal
jo a vonalzod,és jo hogy te legalább irogatsz nekünk :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Voltunk ma UH-on, és mikor megláttam a kis pulzáló maszatot kicsordult egy könnycsepp (a másik topikba raktam föl sztárfotót is). Wiegandt doki nagyon rendes volt, én senki máshoz nem mennék, ha még egyszer kéne.

Baby! Szerintem is csak holnap add föl, mert lehet csak nagyon gyengus az a hormon még ma. (De azért ha mégsem sikerült nem fog annyira rosszul esni mintha nem teszteltél volna, én is csináltam tesztet pont ezért.)Neked van még egy fagyid ugye?

Gil veled mi újság, gondoltam rád ma, mert mi is ma voltunk, de sajnos nem tudtam te hogy nézel ki ezért nem is kerestelek, ugye esélytelenül... szóval?

Naposoldal! Mikortól van már has? Én már úgy szeretném ha látszódna valami (mármint a hájon kívül) Neked mikor kezdett el nőni a poci?
gombahölgy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?