Sziasztok!
BbJudit! Jajj már alig várom, hogy Botond is akkora legyen, hogy együtt tudjunk csinálni ilyen kis házi ajándékokat! (Na jó, nem neki kellene tojást festeni, bár szerintem nagyon élvezné!
) Egyébként én az ilyen kézi munkákban nagyon béna vagyok, de a gyerekekkel nyilván olyan szórakoztató ez a dolog. Védőnőd
Fanna! Ma voltam NST-n meg vizsgálaton is. Úgy látszik nekem mázlim van, mert sosem kell várnom.
A doki szerint Enike nagyon jól érzi még benn magát, a méhszáj is zárt, magzatvíz is van elég, úgyhogy szerinte még nem szülünk. Egyébként olyan érdekes, hogy tegnap este is jöttek már a jósló fájások és akkor meg hirtelen teljesen bepánikoltam, hogy én még nem akarok szülni, mert annyi mindent kell még megcsinálnom.
Most ahogy egyre közeledik az időpont, úgy halogatnám még a dolgot.
Elin! Igen, mi hatalmasakat sétálunk nagyon élvezzük a jó időt. Bár mióta Botonddal voltunk a Szántó krt-i játszóházban, azóta mindig oda akarna menni a drágám, így aztán tegnap délután is elvittem. Pedig már sokkal jobb a friss levegőn, na meg nem egy olcsó mulatság ez a játszóház. Mondjuk délelőtt három órát voltunk a játszótéren, el is fáradt rendesen. De azt már érzem, hogy menni csak olyan lassan, szépen tudok, mert már igen csak szurkál, meg fájdogál a hasam alja, meg ott alul. Szerencsére a vizesedés elkerül -kopp-kopp-kopp- úgyhogy módjával azért tudunk még menni. Erről jut eszembe! Nem tudjátok, hogy holnap mikor lesz a lovasfelvonulás?
Balwin! Annyira megértem a türelmetlenségedet, de hidd el, tényleg mindjárt itt lesz a ti időtök is. Látod én most már lassítanám a tempót!
A húsvét egyébként nálunk is a családlátogatásról szól elsősorban. Főleg azért szeretem, mert ilyenkor nem kell főznöm meg sütnöm, mert ez a nagymamák dolga!
Bár idén ha minden terv szerint megy, akkor hozzánk jönnek, mert Enikével még nem nagyon fogunk kimoccanni.
Olga! Mi volt ez a vizsgálat? Ez valami kötelező? Csak mert nálunk ilyen nem volt. Örülök, hogy a kisfiaddal minden rendben!!!