Nem ciki elárulnom, hogy mennyibe került, mert annak is külön története van, hogy hogyan tudtuk megvenni.
Már régóta mondogattam a férjemnek, hogy szeretnék egy cicát, de nem nagyon tetszett neki az ötlet, lévén, hogy panelban lakunk. Aztán egyszer betelefonált a munkahelyemre, hogy kéredszkedjek el, mert el kell mennünk valahová. Nem mondta, hogy hová, ezért nagyon ideges voltam. Aztán amikor odaértünk vidékre már tudtam, hogy mirõl van szó és nagyon örültem. Imhotep volt az egyetlen kislány és még nagyon pinduri volt, de sajnos 60ezer Ft-ért árusították. Én eredetileg egy hamuszürke házicicát szerettem volna (mert olyan volt a régi cicám), mégis fájt, hogy nem lehet az enyém ez a kicsi, édes cica, mert persze addigra beleszerettem. Aztán egyszer csak azzal állt elõ a férjem, hogy kapott egy ajánlatot és élni is fog vele: 4 hétig egy új kipróbálás alatt lévõ gyógyszert szed és azért kap 50ezer Ft-ot. Sok vérvétel és egyéb nyalánkságok és azért féltem attól, nehogy valami mellékhatása legyen. Szerencsére nem lett és ráadásul a tenyésztõ engedett az árból 20ezer Ft-ot. Így aztán 40ezer Ft-ért lett miénk ez a cicus és nagyon nagy hõsnek tartom a férjemet, hogy vállalta azt a 4 hetet!
Menta