Sziasztok!
Vali!
Képek szuperek, Alíz ezzel a hajjal is tüneményes!
Milyen tortája volt?
Ildi!
Natikának nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Meli!
A szüleim az Országos Húsipari Kutatóintézetben dolgoznak, az egyik tesóm is. Én három éves koromig nem kaptam ilyesmit, baromfivirslit akkor ettem először, mikor elköltöztem otthonról, és vettem magamnak. Ők nem engedték be a lakásba, ez nálunk szabály volt, mert tudták, mi minden van benne. Melitta kb. pontosan írta le az alapanyagokat, bár van, ami még durvább. Én nem adnám, sonkát is csak úgy 1,5 éves kora után tervezem.
Eszter!
Allergiás oldalakat köszi! Nekem is vesszőparipám az allergia, bár én nem vagyok allergiás, csak a férjem enyhén, de az esküvőig azt is eltitkolta.
Narancsot sajna nálunk már muszáj volt, mert más nem jött be kaki-ügyben, nekünk az olaj sem. Vízzel csak azért higítom, hogy a gyomrát ne marja.
Babetta!
Anyudék kocsiját sajnálom, de ez bárhol előfordulhatott volna. (Tudom, de mégsem bárhol fordult elő). Szomszéddal már rendeztétek? Szüleid nagyon ki vannak bukva?
Annácska!
Petinek gratula az átaludt éjszakához! Székremászás:
Azért nagyon ügyike, hogy már ez is megy neki!
Era!
Martin biztos, hogy nem tud fölmenni a lépcsőn? Csak mert Keve még nem is jár, de két hete apósnál fél perc alatt fönt volt az emeleten.
Persze mögötte voltunk, de nem segítettünk, és vagy ötször megmászta, aztán belefáradtunk, és nem engedtük többször.
Karácsonykor is mászott már Anyuéknál, csak ott nem szoktuk neki hagyni.
Petra!
Körömvágás nekem már nem is megy egyedül, Kevét szó szerint le kell fogni. Álmában is próbáltuk, de rögtön felébredt, és kezdődött a cirkusz.
Azért ha mégis ráérsz, gyere máskor is.
Rólunk: Keve "szókincse" szépen fejlődik. Legújabb szavai: tetet, néha sikerül a tecet (tetszett), leset (leesett), kit-kat (tik-tak). Ez utóbbit akkor használja, ha meglát egy órát (bármilyet, bárhol). Rámutat, és mondja. Ha óra nincs, csak eszébe jut, akkor a testével billeg ide-oda, úgy tik-takol. Nagyon jópofa! A szavakat (mindig a pár nappal korábbiakat) még mindig hajnalban gyakorolja. Fekszik, és mondogatja bele őket a sötétbe, aztán visszaalszik. Mostanában ha bármilyen köszönést hall (szia, viszontlátásra, jóéjszakát) elkezd integetni.
Elfelejtettem megköszönni a szülinapi buli kaja ötleteket. Köszi. Én is hidegtálakra gondoltam. Férjem ma megmondta apósnak, hogy nem szeretné, ha hozná az új nőjét. Alaphangulat meglesz a bulin.
Van valakinek frappáns nászajándék ötlete?