Új privát üzeneted érkezett!

Sirkici,
Szerintem nem mindig van egy napon a tüszőrepedés. Neked nagyon pontos a ciklusod?
Vendég

Aki nagyon szeret tesztelni annak érdemes ebbe a boltba elmennie.
http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?id ... mid=142873
Vendég

Krisztinka!

Peti sem szerette régen a meséket, nem nagyon kötötte le, de egy ideje a Minimaxot imádja, a két favorit a Sam a tűzoltó, és a Thomas vonat. Nagyon édes lehet Gergő!!!

Pandácska* és Judy5!

Köszike.. :lol:

Jaimee!

Jobbulást Neked!!!
Vendég

Sziasztok!

Pandácska! Ez fantasztikus! Mennek a drukkok tovább a tesztig!!

Én február elején kezdtem szedni az Elevitet és inni a teát. Úgy tűnik jó hatása volt! Először én is a 30-ast vettem, mert amikor kértem, automatikusan ezt rakta elém a patikus.

Holnap du. 15.30-ra megyünk dokibácsihoz. Már nagyon izgulok!

Jaimee! Jobbulást!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Betty!
35 napos általában, a negyvenediken teszteltem. De igazából nem aszámra vártam, hanem mert az a nap volt a szimpi. Tüneteim meg mit tom én... Nincs még hányingeres rosszullét, meg ilyesmi.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omnia!

Kíváncsian várom a holnapi UH eredményét. Sajna nálunk nem szokás képet adni, de remélem Neked sikerül szerezned egyet a kis pocilakóról!!! :lol:
Vendég

Pandácska! Örülö,hogy sikerült megcsinálni! Mostanra jobban lett végülis a párod? Biztosan 15nap múlva is jó hírekkel jössz!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Omnia! Ez tök izgi! Úgy izgulok érted is! Biztos nagyon jó érzés lesz, mikor megmutatják! Nehogy sírj! Még a végén azt hiszi a babó, hogy szomorú vagy! :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Betty! Ügyesen csábíts ma!!!Ez lányos hónapod?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Omnia,
Beírtam a táblicsekbe a holnapi dokit...Drukkolok++++

TÁBLÁZAT.html
Vendég

Kamilla,
Párom még mindig nagyon beteg de sikerült jó eredményt produkálnia.
Vendég

Mmm,... a ..csigámat kirúgtam! Nem jól végezte dolgát!
Pandi kerülthet a táblába: ápr. 2. UH.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Megjött?

TÁBLÁZATUNK.html
Vendég

Angyaloom :( De mond meg neki, hogy nagy szerencséje :wink: Sajnáltam volna, ha ey megfázás miatt kellett volna elszalasztani az alkalmat!
Ügyes volt! Tüzijáték neki! :D (az oviban tüzijátékot szoktunk adni az ügyeseknek, de most nincs egy nyamvadt tüzijátékom sem :evil: )
Akko tessék egy belevaló mami :D (ezt találtam tüzijáték hiján :D ) Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Uhm! De nem baj! Örüljünk inkább, hogy nektek sikerült megcsinálni! Nagyon féltem, hogy az a hülye láz bezavar!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ja, és esetleg még a táblába, hogy a 3. clostis hónap.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!

Mindenkinek jobbulást aki betegeskedik!!!
Elég pocsék ez az idő!!!
Szedjétek a vitaminokat, nehogy még valaki megbetegedjen!

Fix.b,
Köszi a szurkolást! Sajnos ebben a hónapban nem éreztem a peteérést, de 2-3 napon keresztül minden reggel fájt a petefészkem körül az alhasam. Remélem az volt a peteérés. De hát majd meglátjuk, hogy alakult a hónap.
Egyébként 1 hét után fogok tesztelni.

Christell,
Mi is küzdünk a ház kivitelezésével. Most választottunk csempét, meg egyéb burkolatokat. Hát elég húzós áruk van!!!

Pandácska,
Én is nagyon drukkolok Nektek!
Tutira babó lesz két hét múlva!

Pussz: Nini

Ninike

Kép

Kép
ninike

Kamilla!

Lányos hónap, de a Jónás nap már elmúlt.. Viszont holnap reggel 6-tól lányos periódus jön, de végülis mindegy teljesen, hogy mi lesz.. ;)
Vendég

Pandácska!

A párod??? Jobban van???

Kép
Kép
gyablonka

Hol az új lécem?????

Kép
Kép
gyablonka

Itt vannnnnnnnnnnn! Új hónap, új léc!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Pandácska:
Én éreztem, hogy nem lesz gond az inszemmel. :) Két hét múlva zebrás teszted lesz, meglátod. :wink:

Omnia:
Neked is szorítok nagyon holnap délután. Kívánom Neked, hogy aranyos kis szívdobogást halljál! :wink:

Betty:
Kellemes estét kívánok Nektek. :)

Kamilla:
Új hónap, ez most tuti a Tiétek lesz! +++++

Ha holnap reggel 36.8 vagy magasabb lesz a hőm, akkor dobok majd ide egy görbét. Szerintem mostanában volt pém, kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is.
Vendég

Új táblában helyek kiadók :lol:
BABÁS TÁBLÁZAT.html
Vendég

Nektek se nyitja meg a babás táblázatban a képet?
Vendég

Nem nyitja meg :(

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Mano! Köszi, hogy bízol bennünk :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Gyabi! Csak ha ez marad a jelmondatunk (új hónap új léc) , akkor cserélődjön le 40 hetesre köv. alakalommal :!: :!: :!:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Omnia: rettentő kíváncsi vagyok az uh-ra!!! Siess nagyon a hírekkel!

Pandácska: ügyesek vagytok és a teszt biztosan pozitív lesz! jó a tábli...

Jaimee: ne hagyd magad, Te erősebb vagy mint a fránya nátha...Pihengess sokat!

Sirkici: köszi, de egyenlőre még nem merünk ürölni....Majd talán jövő héten! A peteérés nem azonos napon van minden ciklusban...Nekem hol 11., hol 12., de nagy eltérések nincsenek...Az én ciklusom 27 napos.

Kamilla: ezek szerint megjött? Sajnálom...

Ninike: nem baj, ha nem érzed a peteérést, az a lényeg, hogy a katonák jókor jó helyen legyenek....Drukkolok a tesztért!!!!

puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Nem sikerült ma Elevitet vennem, na de majd holnap. Nem tudom miért hittem eddig, hogy receptre van????

Kép
Kép
gyablonka

pandácska*!

Én sem tudom megnézni :(

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Heni! Melyik kiadótól származik a könyved?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Heni! Melyik kiadótól származik a könyved?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Na! Ez meg megpistult! Azt írta ki, hogy nem adhatok fel több üzenetet, erre kétszer is feldobta :?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Nem is tudom, hogy jó ötlet-e 1. napnak nevezni ezt a napot!? Még most is csak barnáz :roll: Ez mi is progihiány jele?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Én is a barnázós napot tettem első napnak...

Kép
Kép
gyablonka

Kamilla,
Hát mensi elött progi hiány miatt és hormon dilizés miatt barnázhatsz vagy babás vagy és így jelzi a szervezeted hogy most kell mensisni.
Vendég

Pandácska!
Ügyesek voltatok... Nagyon drukkolok nektek....

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Panda!!!!!!
Örülök, h minden ok volt!!!! :wink:
Sztem tesztelhetnénk együtt.... ha eljutok odáig.... Ahogy láttam, vagyunk egy páran, akik nagyjából egy időben kell tesztelnünk...

Sajna, most nem vagyok képes arra, h mindenkinek külön írjak, de elolvastam ám mindenki hsz-t!!!! Bocsi!

Én ma jól fogok aludni, mert végre tudtam venni magamnak egy cipőt (már több hónapja szeretnék, de sehol sem találtam jót). És végre megvan!!!! :lol:

A másik jó hír, h a görbém megint elérte az eddigi csúcsot és most teszek fel róla görbét, mert muszáj büszkélkednem! :o)

Kép

babszika

Betty!
A Jónás naptárban mi a sárga, és mi a fekete pötty?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell!

Egyik a telihold, másik az újhold!

Segítenétek? Még régebben írtátok, hogy ha lesz babaszépségverseny, akkor pályázzak Petivel. Most van egy, de nem tudom, melyik kép jobb. Szerintetek?
Illeve a többiek is pályázzanak, Zoli baba, Gergő baba, Anna, Vivi..

Kép Kép
Vendég

Betty!
Nekem az első kép tetszik jobban. Írd meg, hogy hol kell szavazni... Szavazunk... :wink: Szerintem nagyon jó ötlet... Örülök, hogy pályáztok...
A többi kisbabás anyuka is pályázhatna... szerintem jó dolog.. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betty!
Nekem is az első kép tetszik jobban!

babszika

Betty,
Első ,hol lehet szavazni?

Babszika,
Jól bemelegedtél csak így tovább :wink:
Vendég

Itt lehet szavazni, de 5 percenként csak egyszer. Tehát ha rámentek a képre, és most szavnázok, kiírja, hogy most nem lehet, mert csak 5 percenként lehet. De amikor időtök engedi, menjetek be, és ha kedvetek van szavazzatok rá. Csak egy gombnyomás. Más babákra is szavzhattok, nem kötelező csak Petire :)

http://www.gyermekruha.hu/index.php?todo=szepseg_galeria&kat=2&apa=35
Vendég

Most már átkerült a második oldalra Peti, és már csak félóránként lehet szavazni.

http://www.gyermekruha.hu/index.php?tod ... =2&lapoz=2
Vendég

nekem azt írta ki, h az utóbbi fél órában már szavazott vki és nem szavazhatok..... :(

babszika

Ria!

Igen, sajna, így van, félóránként csak egy ember szavazhat.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Betty!
Próbálkozom napközben többször.. Mit lehet nyerni?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betty,
Én kiemelem a manód és akkor nyomhatjuk 5 percenként.
Vendég

Elküldtem az üzit
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?