Sziasztok,
Rita, örülök, hogy akkor tényleg kisfiú lesz Petike
!
Holnap azért kapsz képet, vagy holnap nem lesz uh?
Mosógéphez gratu! Nekem is kéne lassan egy új, mert ez úgy mos, hogy közben nyöszörög össze-vissza, szegényke nem tudom meddig bírja még.
Ildi, hát igen, Ausztrieában nem lehet nagyon kiszámítani az idöt, Görögország akkor már tényleg biztosabb.
Mi idén nem megyünk sehová, mert apának kell a szabi a szülés utánra
Úgyhogy talán egy hét nyáron otthon, nincs több. Mi mondjuk lehet, hogy megyünk Ábellel többet is, de nem nagyon szeretek külön nyaralgatni apától, hiszen mi egy család vagyunk. Nekem úgy a legjobb, ha ö is velünk van.
Szirom, nagyon ari a bébike!! Ugye milyen jó hallani a kis szivét?? Nekem is kihangosította a doki a múltkor, olyan jó volt! Én két hét múlva megyek megint, remélem akkor is láthatom a picit!
Lányok, nálunk szakad a hó, de rendesen! Remélem nem fog sokáig tartani, mert nincs kedvem havat lapátolni, különösen így, hogy már kaptunk egy jó kis ízelítöt a tavaszból. Brr!!
Jövö hétre meg megint 18 fok körül mondja. Hát az ember így ne hülyüljön meg!
Gabi, sajnállak nagyon a nemalvásért, én már elöre parázok, hogy mi lesz akkor, ha a baba nem lesz alvós, mint amilyen Ábel volt. Akkor tuti bedilizek. De szerintem azért nálatok lassan rendezödnie kell majd a dolognak hiszen Lacika már nagyfiú, lassan fél éves lesz! Bár emlékszem, nálunk is ilyen tájban voltak kicsit rosszabb éjszakáink, fogzás, növés stb.
De kitartás, lesz ez még így se!!
Örülök, hogy Zsoltikával minden rendben megy, a kontrollon is biztosan ügyes lesz!
Márti???? Beszti???
Megyek egy kicsit lepihenni, mert Ábel isalszik és most épp a szomszédban is kuss van, Valszeg a gyerekek is alszanak végre!
Phenek én is kicsit így ebéd után. ( spárgát föztem krumplival meg hollnadi mártással, kis salátával, mmm... nagyon fini volt! )