Új privát üzeneted érkezett!

málna?
bbilona

Sziasztok!

Na végre itt vagytok! Néhányan..

Mit szóltok ehhez az idétlen időjáráshoz!

Ilona! Kamilla! Ti is féltek a teszttől? Én rettegek. Ilona, te is bevállalod szerdára? Bevallom őszintén, ma reggel elgondolkodtam, mert most van itthon 3 tesztem, egy 20-as és kettő 25-ös. De sikerült előbb pisilnem, mint a kezembe vettem volna a 20-ast. Olyan büszke voltam magamra. :lol:
A cicink meg csak hadd fájjon!

Többiek! Remélem, ti is jöttök ma egy szóra?!

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

húúú zel, te nekem most kínai vagy. Szerencsére nem vagyok nagy tesztelő, így fogalmam sincs mi az hogy 20-as, v. 25-ös :wink:
Már szerdán kellene? Én gondoltam pénteken tesztelek (nekem nincs otthon teszt), amikor mennem kellene a kórházba pisivel.

Ne rettegj, az nem tesz jót az esetleges manónak :wink:
Gondolod lenne értelme más most tesztelni? :?
bbilona

Ilona!

Ha elolvasod a teszt leírását, megtalálod, hány egység HCG-t képes kimutatni. Átlagban 25-öt szoktak, de vannak érzékenyebbek, a 20-asok. Vagy még érzékenyebb, de azt még nem láttam sehol.
Szerda az inszem utáni 14. nap lesz. Akkor talán már érdemes.

Kép
Kép
Kép
zel

aha, köszi az infót. Én kitartok péntekig( fogösszeszorítva).
bbilona

hú, zel, ilona, kamilla, már ilyen gyorsan ideértünk???? :lol: :lol: :lol: teszteltek is a héten :shock: ezerrel szorítok!!!

most voltam uh-n 13,7-es a tüszőcske, az endom. 9,2, csütörtökön inszem :lol: :lol: :lol:
kicsiboris

Sziasztok!
Hú, le vagyok maradva! :roll: :oops: Olyan sokat írtatok csak legyen időm vissza olvasni!

Boris!
De jó!Szorítok érted! :lol: :lol:

Én is ma voltam vérvételen és ultrahangon, most értem nemrég haza. Nekem a jobb oldalon van egy 18mm, az endom pedig 9mm. Mi szerdán mehetünk inszemre, már kaptam is időpontot rá.

Tesztelőknek és inszemeseknek is szorítok!Hajrá!Csak ügyesen!
sapé

sapé, de jóóó, akkor megint együtt inszemetünk :lol: és most remélem sikerrel :roll: :lol: :lol:
kicsiboris

Hali!

Sapé! Kicsiboris!
Juhéjj! Szép eredményeket produkálttok! Grat! De még mindig csak azt mondom, sok folyadék!!!!!

Jó ez, hogy így egyszerre inszemezünk, majd egyszerre babásodunk párosával, hármasával.

Hát igen! Kicsibé! A héten minden kiderül! És mindenki derül!

A bal cicim meg leszakad, a jobbos meg lassabban, de követi!

Megyek, mert vacsit alkotok. Sertéshús egy kis cukorborsóval, sárgarépával, tárkonyosan.

puszó..

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Kicsiboris, Sapé szupi eredményetek van. Ez tuti sikeres inszem lesz.
Zel én a helyedbe még 1-2 napot várnék a teszttel akkor már biztosabbat mutat. De persze nem akarom rádbeszélni. Te tudod!
De szoritok neked és persze Ilona neked is.
bgyöngyi

köszi gyöngyi, az ujjad belekéküljön, mert én most már nagyon türelmetlen vagyok, gyereket akarok mint a mérges kismalac.

Pont most bőszített fel a férjem, az örökbefgadáshoz el kell végezni egy 21 órás tanfolyamot (2 szombati nap, havonta 1x van lehetőség rá), már a harmadikat mondta le, mert mi van ha most sikerült. Azt kell gondoljam mégsem gondolja komolyan ezt az örökbefogadást :cry:
És miután nagyon bosszús vagyok, és tényleg mindenki csak rosszat tud szólni ma, arra gondolok folyton hogy nekem ez megint nem sikerült, és még ráadásul le is mondja. Hogy ne legyen hisztis az ember lánya :x

kicsiborcsám, sapé itt a tavasz, a műtős lány szerint más a madarak is szerelmesek, így nekünk is biztosan most lesznek kisfiókáink :wink: Remélem :wink:
bbilona

ilona, nem vagy egyedül ezzel a felbőszített dologgal...én is néha annyira berágok a páromon, pedig nagyon szeretem. de valahogy néha olyan furák tudnak lenni...de te gondolj arra, hogy ő most nagyon optimista és nyilván saját babára vágyik jobban :lol: :lol:
gondolom én :roll:
aztán meg az is eszembe jutott a napokban, hogy mi van akkor ha a sors szánta nekünk ezt a várakozó időt, talán, hogy jobban meggondoljuk mit is szeretnénk, nem tom.

zelem, remélem te már pocakosan izgulsz majd értünk 2 hét múlva :lol: :lol: :lol:

gyöngyike, nagyon jól esik, hogy gondolsz ránk :lol: :lol: puszika
kicsiboris

csajok, hol vannak tényleg a többiek??
tamar, kata, orsika, móni, tizu, reni és még sokan mások :?: :?: :?:

húú kata, beraknád a táblába, hogy 2. inszem március22.,
köszi!!
veled mi újság???
kicsiboris

Köszi, aranyosak vagytok! :lol:

Kata!
Beírnád nekem is a táblába, hogy március 21-én lesz az első inszem.Köszi!
sapé

Sziasztok!
Na, vagyok, csak én sajna a munkahelyről nem tudok irogatni.

Én is rettegek a teszttől, mert most per pillanat úgy érzem negatív lesz. De muszáj tesztelni, mert amíg nem hagyom abba az Utrot nem fog megjönni.

Egy dolog nagyon furcsa viszont. Ma egész nap csak és kizárólag jobb oldalt szúrt a petefészkem. Már arra is gondoltam, hogy méhen kívüli, mert arra szokták mondani, hogy egyik oldalt fáj csak. De próbálom elhessegetni ezeket a negatív gondolatokat.

Zel! Mennek a drukkjaim.
Ilona! Neked is péntekre.

Akik meg inszemeznek a héten, azoknak két hét múlvára kívánok zebrácskát!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

tamaranna, hát nem írsz mi volt az uh-n? Ugye minden rendben?

Kicsiboris, köszi a vigaszt, biztosan így van nekünk valamiért szükségünk van erre a plussz időre, de én már úgy el vagyok keseredve :cry: Azt hiszem ma a Dunának tudnék menni, még szerencse hogy dolgoznom kell, és az apunak is ma van a szülinapja, így rendezgethetem az arcizmaimat rendesen. Lehet beszerzek egy pofozógépet, ami észretérít néha :oops:

sapé, kicsiboris ügyesek legyetek, szorítok értetek!

kamilla, zel remélem ti jobban viselitek és ott bújik valaki a pocakokban :wink:

Szép napot lányok!
bbilona

Sziasztok!

Köszi az izgulásokat, minden rendben. Csak egy kicsit besürüsödtünk. Mindenki beteg volt. Hasmenéses-hányásos vírust kaptunk. Nem volt egy kellemes menet, de én úsztam meg legjobban nekem csak 1 napig tartott. Közben volt nálunk disznóvágás is, az is két nap munka volt. Nem vagyunk rutinosak, ez volt az első, és csak a szúráshoz hívtunk segítséget. Szét már mi szedtük -alternatív módon- az én vezénylésemmel. Nagy vita előzte meg, mert én nem akartam mind a kettőt levágni, de a Viktor azt mondta, hogy nem engedi, hogy most a malacokkal is foglalkozzak. Legyen eszem, majd ha az ikrek nagyobbak lesznek lesz megint. Valahol igaza van, de én nem éreztem tehernek. Viszont most tele van a hűtő egészséges hússal, mert ezek szinte csak a nyári gazon meg a télen a zöldségestől hazahordott zöldön éltek, alig kaptak napi 1-2 bögre magot. Isteni finom, és vörös a húsuk, még az íze sem olyan, mint a disznónak. (Ezek vietnámiak voltak) Na teszek fel képeket puszi......Egy következőben, mert még meg kell formázni, mert nagyok
tamaranna

Na végre sikerült: Kép Kép

MIndketten mocorogtak integettek. A doki azt mondta, hogy minden nagyon szépen alakul. Kérdeztük, hogy meddig kell még izgulni, azt mondta, hogy a legnagyobb vízválasztó a 8. hétnél van a 12. hét is bizonytalan, de az úgy szokott lenni, hogy látja, hogy gond van, és lehet drukkolni, hogy azt megússzuk, de nálunk nem lát semmi olyat, ami gondot okozna. Nagyon szépen fejlődnek, sőt még nagyobbnak is számítja őket a gép, mint a valós koruk, a 9.hét 3. napon voltunk, de már több mint 10 hetest számol a gép a méret alapján. A jó híreken felbuzdulva el is mondtuk a Zitának, aki lazán közölte, hzogy Ő mondta , de mi nem hittünk a fülünknek. Ez így van, már kb 2 hete mondja, hogy szerinte baba van a hasamban. Én meg mindig azt válaszoltam, hogy lehet, de majd a doktorbácsi megmondja, mert nem lehet tudni. Most úgy érzi, hogy ő volt a bölcs, aki mindent tudott előre. Nagyon örül, hogy ketten vannak, és ő majd segíteni fog. Azóta rendszeresen szül. Beteszi a babákat a pólója alá. Az apja meg ultrahangos vizsgálatot végez rajta a távirányítóval, majd szülnek. Szóval így vagyunk. Pusz mindenkinek: Tamara
tamaranna

tamaranna, ezek tényleg üdítően jó hírek. Klassz hogy minden rendben, és ilyen jól bírod. A férjed pedig nagyon kedves ember lehet, hogy így aggódik értetek, de igaza lehet fontos hogy vigyázz magadra, ha már ennyit küzdöttél ezért az áldásért. Várjuk a képeket!
bbilona

Ez igazán édes Zitával, a kis boszorkány. Jó kis képek, remélem hamarosan sok ilyen lesz ebben a topikban!
bbilona

Nem tűntem el, olvaslak benneteket, csak eddig nem volt időm írni.

Coca :D
Hatalmas gratula! Úgy örülök, hogy sikerült!

Jucmuc :cry: :cry:
Sajnálom, de ne törj le, mert ez még csak az első volt és ott várakoznak a fagyibabák. Biztosan sikerülni fog.

K.boris, Sapé :)
Szupi eredmények. Milyen kalssz lenne, ha egyszerre babásodnátok.

Zel :)
Hát Te egy hős vagy. Én már tutira teszteltem volna, ezért anno nem is tartottam itthon tesztet. Én inszem után 12. napon megcsináltam, mert mensisen görcsöltem és volt csík. (20-as érzékenységűvel.)
Lehet, hogy már írtam, de a hüvelyi és az orál tabletta semmiben sem különbözik, csak a csomagolás más. Ezt az inszemes Kovács doki mondta, mert ő fordította a betegtájékoztatót, amikor Mo-on forgalomba került. Azért van kétféle, mert a mi érdekes kis országunkban nem lehet úgy forgalomba hozni gyógyit, hogy így is, meg úgy is használható.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok lányok! Bocsi ,hogy csak így rátok török de lenne egy kérdésem!Csajok! Akinek van gyereke biztos tud nekem segíteni! a bárány himlős gyerek mennyi idejig fertőző? Én úgy olvastam,hogy az első 5-9napbban.Szeretném ha valaki megosztaná velem a tapasztalatait!! Azért kérdezem,mert a szüleim emlékei szerint,én csak rózsa himlős voltam.A baba akinél látogatóba voltunk kb 2hete beteg.Nekem most csütörtökön lessz egy inszeminációm,és félek nehogy esetleg ez később gondot okozzon.Bár nem vettem az ölembe,de azért ott motoszkál bennem a rossz érzés. csütörtökön találkozok a dokival és csak akkor tudom tőle megkérdezni! Ha valaki esetleg tud segíteni kérem segítsen!! köszike

Kicsiboris Nagyon aranyos vagy! Jól esett hogy hiányoltál!
Én csendesen minen nap végig követtem az eseményeket és szúrkolok mindenkiért!!!

puszika
m. reni

mreni, én sajna bárányhimlő ügyben nem tudok segíteni, csak szerettem volna kifejezni örömömet, hogy benéztél hozzánk. Ezek szerint a ciszta problémád megoldódott, az építkezés halad, és kicsiborissal egyszerre lesz inszemed. Szorítok!
bbilona

Sziasztok!

Alig tudtam belépni. Már kezdtem kétségbe esni. Sőt tegnap du elment a net és ma is tök lassú.

Az előbb szakadt nálunk a hó.

Tiza! Ma reggel is szemeztem a teszttel, de sikerült nem lepisilni. Ez ám az erő! :lol: Az utronak még a csomagolása is csak annyiban különbözik, hogy más színű a felirat. Többen is segítettetek, meg én i rákerestem kicsit, így teljes nyugban dugdostam tovább. Ha be kellett volna kapnom?!?! Azt hiszem, rosszul lettem volna.

Reni! Hajrá csütörtök!

Tami! Igaza van a férjednek. a husi legyen a fagyóban, nem kell neked már malacokkal foglalkozni! Te csak a két kismanóra koncentrálj a pocidban, meg gyakoroljatok babával, távirányítóval. Nagyon aranyosak lehetnek!

Ilona! Ne bosszankodj! Mi van, ha párod tényleg érzi, hogy ott a baba pocidban. És akkor nektek lesz saját, mert ti is és mi is sokan olyan szerencsések vagyunk, hogy lehet babánk. Nagyon szép dolog az örökbefogadás, én is simán megtenném, de a párom azt mondja, amíg van esély, addig próbálkozzunk.

Puszóka....

Kép
Kép
Kép
zel

köszi zel, tudom hogy igazad van, biztosan ki is használunk minden lehetőséget. Én is hiszem, hogy egyszer lesz saját, na de..most mélyponton vagyok és ezek a gondolatok nem segítenek túl sokat. De a próféta beszéljen beőled, és legyen a pocakunkban manócska!
bbilona

tamar úgy örülök a babáknak, ilyen jól nőnek, csak így tovább :!: :!:
kicsiboris

sziasztok! ma megkaptam a decapeptyl szurit, csüt. reggel inszem, renivel egyszerre :lol: :lol: :lol:
az előbb írtam és elszállt, vacak a net...

ilonám légy szíves ne depizz eddig mindig a te szavaidon csüngtem, mert olyan pozitívan lelkesedtél, erre most miket kell itten olvasnom :oops: ejnye-bejnye :!: ráadásul még bármi is lehet :P szóval jön a húsvét, isteni sonka illat, friss zöldségek, gyönyörű meleg tavaszi idő....fel a fejjel, lesz ez még jobb is, tudod nekünk rosszabb nem lehet :!:

zelem, úgy izgulok.....jujjjj tesztelsz hamarosan...
iszonyúan erős vagy :!: gratula! és ne felejts el írni a tesztről :lol:

reni, szerintem azért nem olyan egyszerű ilyeneket elkapni, ha erős az immunrendszered és szedsz vitaminokat akkor ne aggódj!
szóval tarts ki, nem lesz gond! és gondolok majd rád amikor fent békaként elnyújtózom a széken hihihi

tiza, hogy vagytok? babácska gyarapszik? mikor mész uh-ra legközelebb? jól érzed magad? tényleg minden szép ilyenkor?
kicsiboris

K.boris :)
Köszi, hogy ilyen élénken érdeklődsz. Hát tényleg minden rózsaszín. Eddig semmilyen problémám nem volt és csupa öröm a terhesség és minden reggel boldogan ébredek.
A kis lurkó nagyon mozgolódik, sokszor már a pocimon is látszik, ahogy hullámzik.
Jövő héten megyek a dokimhoz, akkor mondja meg mikor lesz uh.

Kép
Kép
tiza

tizu, nagyon kíváncsi vagyok már magára az érzésre, amint ott bent
kukucskál 'valaki...és olyan jó olvasni amiket írsz, mert abszolút nem tudom elképzelni milyen lehet az amikor reggel felébredsz és azonnal minden a helyére kerül :lol: :lol: de tényleg teljesen más 'állapot mint amikor még nem voltál babós?
és a párod is már nagyon várja gondolom az uh-kat, mentek majd 4d-re?
kicsiboris

Az első trimeszterben én nem igazán éreztem semmit. Rosszul nem voltam, a pocim sem nőtt, inkább sokat aggódtam és előfordult, hogy indokolatlanul levert voltam (ez a hormonoknak köszönhető.) A legjobb a második trimeszter, amikor már elkezd nőni a poci és az ember fizikailag és lelkileg is sokkal jobban van. Én azóta érzem igazán terhesnek magam. 4 D-re majd valamikor a 29. hét körül akarunk menni, az még elég sokára van.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Reni!
Szorítok érted csütörtökön!A himlőre térve, emlékeim szerint a lappangási idő 2-3 hét, fertőzni pedig addig fertőző amíg hólygok vannak.Amint megindul a hólygok "száradása" már nem fertőz.Mostani álláspontok szerint ebben az utolsó stádiumban már levegőre is vihetők a gyerekek, régen még ilyenkor is szobafokság volt!A másik, hogy ha megfertőződtél volna nem is rád hanem a magzatra lenne veszélyes!De az a tuti ha a dokiddal ezt megbeszéled.

Tiza!
Köszi!Az tényleg szupi lenne, ha borissal együtt mindkettőnknek sikerülne!Megteszünk érte mindent!Ugye boris???
Én imádtam kismama lenni, annyira jó érzés!A természet nagy csodája megy végbe a szervezetedben, egy élet növekszik!Vigyázz magatokra!

Ilona!
Mit olvasok, el vagy keseredve?Te tartottad itt a frontot!Nyugi!Pénteken szorítok neked!
sapé

Kicsiboris! BBilona Sapé! és mindenki aki gondolt,és emlékezett rám.Nagyon köszönöm az infokat és az együttérzést!

BBIlona! Neked elépsztően jó a memóriád,hogy így emlékeztél rám!

Itt ülők a gép előtt és zokogok!
kiderűlt,hogy nem 2hete beteg a gyerek hanem 1hete.
A szűleimtől is agyvérzést tudnék kapni,nem emlékeznek milyen himlőm volt.semilyen Dokumentáció nincsen a gyerekkori betegségekről! Felhívtam a rendelőt,és azt mondták ugye akkor még nem volt számitógép,hogy nyíilvántartásaba kerűljön.
A kartonokat pedig egy idő után megsemmísítik! Tehát semmi esélyem felkutatni ezeket!Bizos megőrülök,ha esetleg sikerülne a terhesség én meg bárányhimlős lennék!
m. reni

Sapé!

Én nem magamat féltem,hanem jövendő magzatot!
Mert ugye a himlő sólyos magzatkárosító dolgokat tud művelni!
m. reni

Reni!

Simi-simi-simi! Simogatom kis fejedet! Ne sírj! Nem leszel bárányhimlős. Tudom! Ja én meg rubeolás nem voltam és oltást sem kaptam. Naaa? Mégsem leszek rubeolás. Így döntöttem.... :lol:
Nem lesz a babádnak semmi baja! csak az inszemre koncentrálj, meg igyál sokat! Ez a másik mániám.

Kicsibé! Biztos, hogy decapeptylt akartál írni? Ja, erős vagyok, mint állat. Mert félek. Annyi csalódás után?!

Kép
Kép
Kép
zel

reni, drága, nem irigyellek, de majd az orvos hátha mond valami biztatót. Nem szabad, hogy baj legyen! Próbáld magad felvértezni lélekben a betegségek ellen, egyszerűen nem lehet baj, nagyon szorítok!
(van egy titkom, jegyzetelek a levelekből, mert különben nem tudnám követni ki hol tart :wink: )

sapé, köszi a szorítást.

kicsiborcsám, az a borzasztó hogy tudom lehetne ez sokkal rosszabb is, igazából hálásnak kellene lennem, hogy rendben van minden. Nálunk nincs bárányhimlő, sem génhiba, kezünk lábunk a helyén..Tudod mit már jobban is vagyok. Veszek egy teszet 20-ast, mert mostmár azt is tudom mit jelent (ugye zel :wink: ), meg egy üveg vörösbort, aztán meglátjuk.

Bocsánat az agonizálásért, ne haragudjatok!
bbilona

jaj reni, nem lesz semmi gond, egyáltalán nem biztos, hogy elkaptad, egyébdéknt el is mehetsz szerintem a körzetihez, vérvételnből tuti kimutatják, hogy nem vagy beteg :lol: :lol:

nagyon izgulok zelem, sikerül most meglásd, de nehogy te is elkeseredj nekem, irgun - burgum, mérges lesz kicsibé :cry:
pedig ez a neve a tüszőrepi injekciómnak, hülye egy neve van az biztos, de remélem nem engedi még megrepedni a napocskámat...

tizu, nagyon várom a 4d-s képeket :lol: :lol:
kicsiboris

tiza, különös érzés lehet. Jó hogy élvezed, sokakat lehet hallani panaszkodni, persze tudom két egyforma ember nincs.

zel, te most nagyon a toppon vagy, szuper van aki erőt ad :D

Megpróbálom leküzdeni a babanet függőségemet, dolgozom egy kicsit, holnap jövök újra :wink:
bbilona

Kicsibé!

Csak azért furcsa, mert ugye az endóra is azt kaptuk. Hogy ne legyen peteérésünk. habár nem tudom, milyen hatása van még.... :oops: Nem mérted a hődet véletlenül? Mert akkor tudni fogod, mikor reped a tüsződ! Nekem pont az inszem reggelén volt a nagy hőesésem. És csak a második inszem után indult el felfelé. Igaz ebben a hónapban elég rapszodikusan méregettem. Ha volt kedvem, csak akkor, mert a múlt havi hőgörbém elég rendesen átvágott.

Ilona! Ez a vörösbor nagggyon jó ötlet. Habár a férjem vörösös, én meg fehéres, talán nálunk akkor a rosé lesz a nyerő. :lol:

Aztán remélem, ünneplésre fogjuk felbontani.

Kép
Kép
Kép
zel

Reni!

Sápé megelőzött, de én is így tudom, a lappangási idő alatt fertőz, és addig, amíg jön ki új hólyag, ha már leszáradóban van, akkor nem. Kérdezz rá, mert a Zitának egy hét után már szárazak voltak a pöttyei. kb 4-5 napig jöttek az újak, utána már száradtak, és semmiképp ne idegeskedj.

Puszi Tamara
tamaranna

Sziasztok!

Zel! Tesztelsz holnap? Nagyon-nagyon drukkolok. Nekem sajnos minden mensitünetem meg van és ma reggel kiváncsiságból mértem egyet, de nem nagyon ment 37 fölé és már a cicim se fáj egyáltalán, úgyhogy semmi esélyem.
Persze tesztelni azért fogok, de csak azért hogy abbahagyhassam a "dugdosást"...

A vörösboros kúrát én már űzöm egy ideje. Nem mintha attól
terhes lettem volna, valaha is, de mindenesetre fincsi. Szeretjük.

Ilona, neked is drukk a 20-ashoz.

Nekem sajni most nincs túl nagy hangulatom, úgyhogy le is lépek. Holnap kb. 6-kor megírom az eredményt, de ne várjatok csodákat.

Pusssz!

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt mindenkinek.
Csont negatív lett a tesztem, még odaképzelni se tudok semmilyen halvány második csíkot, úgyhogy ezennel abbahagyom az Utro-t.

Zel, remélem te valami jobb hírrel tudsz szolgálni. Sajna azt én majd csak este fogom megtudni.

Ilona, kitartás, már csak két nap!

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt lányok!

Kamilla, nekem is negatív, és meg is jött. Ember még rúgott belém eggyet (gondolom ő is el van keseredve), úgyhogy csudijól indult a reggel. Azt hiszem ezt is túléljük valahogy.
Kamilla akkor hát együtt fogunk inszemezni. Nem emlékszem hányadik is volt ez neked?

zel drága, háromból 1 az nagyon jó arány, remélem javítod a statisztikát, és örömödben iszod a borocskát (vigyázat, mértékkel :wink: )

Szép napot lányok!
bbilona

kamilla, bbilona:
a fene egye meg! reménykedtem, hogy ma jó híreket hallok. Plusz még ez a fos idő is! Na lányok, akkor csokiterápia!
zel:
veled mizu?

mi megvagyunk, Anna extra nyűgös a frontok miatt, de legalább éjjel alszik.Anyuéknál vagyunk, így van segítségem.
Ha nem gond, megosztok veletek két képet a nagylányomról.

Puszi mindenkinek, és nagyon sok erőt!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1174463507.55.jpg[/img] Első csajszis rucink :)
[/img] Kép Apa a minden..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, milyen nagy már ez a lányka.
Nem adjuk fel nekünk is lesz ilyen kis nyűgös, pisis, kakis, büfis manónk :wink:
bbilona

Sziasztok!

Negatív!

Nyalogatom sebeim.

Az utrot még nem hagyom abba, mert szombaton keresztanyu leszek és nem akarok mensizni közben. Meg ápr. elején a párom sem lesz itthon, és akkor a stratégiai napokat is el tudom kicsit későbbre tolni.

Ápr. 2-án megy a férjem Szabolcs utcai intézetbe, megnézik a srácokat. Tartok tőle, hogy inszem előtt nem a legalaposabb a spermavizsgálat, és teljesen feleslegesen küzdöttünk eddig.

Én azt hiszem most, hogy amíg ki nem derül , a párom teljesen rendben van-e, nem megyek semmilyen inszemre, nem böködök, semmi bogyó. Elég. az elmúlt két hetet is megszenvedtem. én aki betegen is inkább melózni szoktam, most csak feküdtem, mert sokat görcsöltem. Nincs erre szükségem most. Szeretnék kicsit felszabadulni!

Na csumi csajok! Megyek depizek kicsit, meg be is kéne fűteni....
Bocsi a sok negatív gondolatért.

Kép
Kép
Kép
zel

Ilona, Kamilla, Zel :cry:
Ó, annyira szurkoltam, hogy legalább egy zebra legyen köztetek. Akkor mindenki vásároljon be vörös borból és csokiból (de jó sokat).

Izgulsz már? Én tényleg nagyon élvezem a terhességet és soha ennyi bókot nem kaptam. A férjem is állandóan mondja, hogy szép kismama vagyok és idegenek is mindig dícsérnek, hogy jót tett a terhesség, valahogy úgy sugárzok. Előtte elég soványka voltam (nem mintha most az a 4 kiló sok lenne így a 25. hét környékén), és most kerekebb lettem, főleg a cickóm (na meg persze a pocak).

Kép
Kép
tiza

Zel!

SIMI SIMi SImi!Tényleg nagyon sajnálom! Bár ez szerény vigasz!

Vigyázz magadra és pihenj sokat!!!!

Amúgy nem értem,hogy miért nem alapos a spermavizsgálat?
Nem az lenne a legelső?

Kamilla! Bbilona! Nektek is megyek a drukk a következőre!
tessék lazítani! Elmenni vásároli/ nekem ez ilyenkor segít!/
Vagy meginni egy finom likőrt!!!

Puszi nektek!
m. reni

zel, oh be kár, pedig milyen jó kis jeleket produkáltál :cry:
Segíts én ezt nem értem, folyamatosan olvasom tőletek hogy utro mellett nincs mensi. Én ma reggel ugyanúgy görgettem, és megjött. És ez nálam mind a 4x így volt.
Szabad kérdeznem miért a Szabolcs utca? Voltatok már ott? Nekünk borzasztó rossz tapasztalataink vannak Kovács dokival, remélem nektek minden OK lesz!

köszi, reni, tiza a szurkolás most kell csak igazán, hogy új lendülettel nekivágjunk a következőnek.

Pussz!
bbilona

Ilona :)
Van akinek megjön utro mellett is, van akinek nem. Én egészen a 39 napig eljutottam vele. Ha nem hagyom abba, nem tudom meddig nem jött volna meg.
Örülök, hogy megvan a lendület a következőhöz. Fel a fejjel, lesz baba!

Zel :)
Szerintem nincs baj az inszem előtti spermavizsgálattal. Még a doki is megszokta nézni. Ezer más oka is lehet, hogy nem sikerül.

Kép
Kép
tiza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?