Új privát üzeneted érkezett!

Málna
sajnálom de fel a fejjel,nyaraljatok majd egy nagyot,aztán ha nem jön spontán a lombik tuti sikerül :oops: :oops: végre túl vagy a 6 inszemen,multkor már ugyis mondtad hogy lombikra mennél,no rajta,pikk-pakk összejön meglátod :oops: :oops:

Estrellám
szerintem ha ez nem jön össze azonnal iratkozz fel a várólistára,ki tudja igy is hol tart :oops: :oops: szerintem májusra tuti bekerülsz,de reméljük nem lesz rá szükség :lol: :lol:

inszemes lányok valami történjen már!!!!!!!!!!!!tessék megtörni ezt a szar statisztikát

én ma kerületi oviolimpiára vittem a gyerekeket,és képzeljétek 12 csapatbol az elsők lettünk :lol: :lol: :lol:
szombaton viszem őket a budapesti döntöre :lol: :lol:
látjátok ezért nem ébredtek fel a fagyikáim,mert küldetésem volt :lol: :lol:

baby
mindjárt teis megtudod az eredményt,hu de izgi :lol: :lol:

bibar

Lukrécia
Sokat gondolok ma rád, már biztos túl vagy rajta!!!

Bibar
Te el tudtad érni ma a BMC-t? Egész nap hívom őket, ha kicseng és felveszik, melléteszik, vagy egyfolytában foglalt.

Biztos rengetegen vannak/voltak ma!

manda

Lukrécia, Gil!

Jól emlékeztek, valamikor régen irtam.
Mi még nem voltunk a BMC-ben. Februárban kértünk időpontott a konzultációra ami április 17-én lesz 12-re kell mennünk.
Sok mindent nem tudok, de kérdezni sem tudok. Így egyszerűbb, ha a napi problémátokból, örömötökből tájékozódok.
Nálunk mind a kettőnknél van probléma. Nekem tüszőérés csak closyra van, megcsinálta a nőgyógyászom az átjárhatóságot és megnézték a prolaktin ami szintén jó (303 ). A páromnak sajnos 8-10 millió ondósejtből 80%-a nem mozog, kb. 20% ép.+ borsó nagyságu lágyéksérv.
Életkor: férjem 38, én 35.
Nem tudjuk, hogy mi vár ránk, milyen kezelést kapunk.

Kérdésem lenne. Itt csak a meddőséggel foglalkoznak, de ha van más betegség is, akkor elinditják a folyamatott. Nekem van pánik betegségem.
Röviden ennyit rólunk.

Mindenkinek drukolunk!
Sziasztok.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Bibar
Már nekem is fáj a fejem! :evil: :evil:

manda

Nellike,
hogy vagy? Elmúltak azok a fránya görcsök? Remélem sikerül és javítasz a statisztikán!
Lukrécia,
gondoltam én is rád, mint a többiek, jót aludtál, na és mi az eredmény? Mennyi petike van? Jól vagy?
Süni,
akkor veled talizok csütörtökön? Hogy hogy akkor jössz? Uh lesz ugye? És neked is normál ciklusban rakják be őket, ugye?
Gabi,
nállad aztán peregnek az események:) Köszi, próbálok nyugodt lenni, nem arra gondolni állandóan:) Tv-zek, most néztem meg éppen egy dvd-t, meg olvasok, meg ilyenek! Ja és ma már főztem:) Eddig ki voltam szolgálva:)
Judit,
ja, igen akkor jössz te is,amikor én és fordítva is igaz, tök jó! Ne izgulj,minden ok lesz! De jó lenne, ha már ott tarthatnék:) Írok privit, ha nem gond!!!
baby.81

Gabi, ez aztán a sebesség :) Hajrá!!!

Baby, 10-12. napon kell mennem. Péntek lett volna a 11. nap, de főnöknőm szabin, másik meg szintén dokinál lesz péntek délelőtt, ezért minden mindegy alapon átraktam csütörtökre. Végül is az a 10. nap. Így legalább veletek is találkozom. Bár én 8:30-nál előbb nem hiszem, hogy odaérek. Felesleges, csak uh lesz.
Igen, normál ciklusban teszik vissza őket. Remélem olyan állapotban is lesznek! Férjem már mondta tegnap, hogy jó lenne, ha beleférnénk még az áprilisba. Kiváncsi vagyok, hogy mikorra kerülhetünk sorra.
Szűcs doki ugye van a héten???

Lukrécia, várjuk a jelentkezésed!!!
süni76

Baby! Köszi már jobban vagyok, ebéd után feküdtem egy nagyot az utró nevü "barátommal" és egészen mostanáig olvasgattam. :) Várom haza a párom, nemsokára itthon lesz ! :) :)

Jerika! Majd az elsQ konzultáción kiderül, hogy milyen korábbi leleteket fogadnak el a már meglévökböl. Ez attól is függ, hogy milyen rég voltak, no meg az eredménytöl. Ne vegyél mérget arra, hogy te csak a clostilbegyt-töl tudsz tüszQket produkálni, nekem is azt mondták, aztán a BMC-s nQgyógyászati ltrahangon a ciklus 10. napján kiderült, hogy megy az anélkül is. Ha a párod eredménye rossz, akkor nagy valószínüséggel lombikot fognak ajánlani, mert az inszemet csak akkor csinálják meg, ha a férfival nagyjából minden rendben. (mondjuk pl. jó az eredmény, de nem elég mozgékonyak, stb.) Aztán majd meglátjátok . hajrá!!

Timy? Rég írtál nekünk!
nellike

Baby válaszoltam, remélem mindenre és sikerült kicsit megnyugtatni :wink:

Süni! De jó, hogy Te is jössz! Lesz a kedvenc dokink, mert a múlt héten volt szabin, azért beszéltük meg mi is csütörtökre.
Mi csak tízre megyünk, mert a múltkor nagyon bejött, 10 percet álltunk sorba, két percet ültem, amikor jött a Szűcs doki, meglátott és már hívott is be.

Lukrécia :?: :?: :?:

jucicuki

Na most sikerült teljesen visszaolvasnom, eddig mindig ideállt vki mögém.
HIhetelen hogy nem hagynak olvasgatni és mindenki amunkát kéri számon rajtam :D

bibar: Így nagyon nagyon megkésve de boldog szülinapot kívánok (még beleférek a 7 napba?:)

gabi: nagyon sajnálom :( de jó hoyg ilyen optimista vagy, sajnaa barátnőmnek se sikerült pedig szerdán amikor találkoztunk annyira optimist aés kivirult volt hoyg 100 % -ig biztos voltam a sikerben.
Viszont találkoztam vele tegnap és tök jó fej volt hogy majd legközelebbb összejön.Nincs is elkeseredve.
Ilyenkor mindig arra gondolok hogy nekem is ilyennek kéne lennem és nem magamat sajnálni állandóan...Meg azon keseregni hogy aki meg se érdemli annak miért jön össze egyből :shock:

kriszti78:olyan aranyos vagy hoyg megelőlegeztél nekem egy lombikot, de még azt se tudom mi a bajom, holnap megyek utolsó vérvételre+uh-ra. Azért remélem egyszerűbb beavatkozással is összejön a baba.

Horváth Ágiról meg annyit hogy egy anti nő!!!! Egy nulla csak azért rakták oda hoyg mindenki őt utálja (ne a háttérben "dolgozó" minisztériumi főmuksikat ),hozzáteszem ez jól sikerült!
Be kéne állítani egy reggel a BMC-s sorba úgy 7,25 körül ,lehetőleg jeges esőben.
Megnézném ahogy eltűnne a fejéről az a főlényesség amit a témával kapcsolatban mutat. :evil:
madrin

Sziasztok Lányok!
Ez igen!!Ti aztán termeltetek!!!!!!!Gyorsan visszaolvasok, és írok, ha nem jön mentő.... :wink: :lol:
Vendég

Bibar!
Nem tudtam, hogy már letelt a várakozási idő!! :wink: Akkor viszont sok sikert a BMC eléréséhez! Nagy feladat lesz! :roll: :lol:
Gratulálok a kis csemetéknek au 1. helyezéshez!Ügyes kis csapatod van!
És látom, optimistán a dolgok jó oldalát nézed!Küldetésed van! Így van! De nemsokára eljön a Te időd is!

Málna!
Sajnálom! :( Jó nyaralást!!!Érezzétek nagyon jól magatokat!És 3-asban, esetleg 4-esben gyertek haza!! :wink: :lol:

Gabi!
Ez durva!
Most kérnek konzit, és május végére kapnak???? :shock: :shock: Ezek után én nem is tudom, mikorra kapnék...Hisz majd 1 évet kihagytam!(úristen, hogy repül az idő!!!)Újnak vagy réginak számítanék vajon????
Nagyon gyorsaín jön a következő inszem!!!Sok sikert!Természetesen bírlak a táblába(Mihelyst hazajutok!) :wink: :lol: :lol:

Lukrécia?????

Jezsoerika!
Ha gondolod, küldd el az adataid, és a táblázatba beírlak, ott nyomon tudunk követni, hol is tartassz...Persze csak ha nem vagyok figyelmetlen, és valami felett elsiklok!Mert néha előfordul! :oops: :lol:

Süni!
Akkor most 22-én lesz UH???Kissé hadilábon állok a számolással mostanában! :oops: Azt hiszem neked 23-át írtam! :roll: :lol: És csütörtök talán 22...

Madrin!
Akkor elkergetjük a lombik gondolatát, és átírlak kivizsgálásra...És remélem kisebb "dologgal" is megússzátok!!!Így legyen!!!!

Na, most mennem kell, majd otthon még benézek!csak most volt egy kis időm,,és nem akartam nagyon lemaradni! :wink: :lol:
Vendég

Van 1-2 helyesírási hibám...Bocsi, de siettem! :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Most értünk haza,mert még BMC után volt egy kis dolgunk.

Nos,7 petikét szívtak le,ilyen kevés még sosem volt,de egyáltalán nem szomorkodom,mert abban bízom hogy akkor ezek itt most jobb minőségűek lesznek.A múltkori 14-ből alig maradt vmi a harmadik napra.
Holnap kell hívnom Kanyó doktornőt,izgi! :lol:
Azért szorítsatok,hogy csütörtökig 3 megmaradjon,mert akkor 3-at visszakapok azt mondta a doki bácsi. 8)

Amúgy jól megszívtuk reggel,9-re kellett volna menni és vmi iszonyatos dugóba kerültünk,fél 8kor indultunk(pesten lakom) és egy busz lefulladt,ettől olyan dugó lett,hogy 10re értünk oda,addigra már kerestek,mert már én következtem volna,aztán bement vki helyettem....Tiszta ideg voltam,úgy bőgtem a kocsiban,hogy jaj mi lesz most,hú de vacak volt! :roll:

Ugyhogy Gabi én se nem láttam-se nem hallottam mikor beértem,el is felejtettem hogy figyeljelek de idő sem lett volna rá!Az viszont feltűnt,hogy 10kor képzeljétek még az kinti ajtónál állt a sor.Durva volt!!!!!

Jerika!

A másik problémádat elmondhatod a dokinak,de nem hinném,hogy ez akadály,viszont mindenképpen mondd el szerintem az első konzultáción.

Bibarci!

Hát szuper a kis ovi-csapat,nem csoda ilyen szupi kis ovinénivel :P

Puszi mindenkinek
lukrécia

Kriszti
te régi vagy,nem kell időpontot kérned elöször,de szerintem a lombikra már most feliratkozhatnál :oops: :oops:

Madrin
köszönöm,még bőven beleférst :lol: :lol:

Manda
neked sikerült?én feladtam mára :evil:

bibar

Lukrécia,
gratulálok a petikékhez! Holnapra nagyon szorítok!!!
baby.81

Bibar
Nem jött össze nekem se, talán majd holnap. :evil:

manda

Lukrécia, gratulálok!! A reggeli csúszást meg felejtsd el, lényeg, hogy túl vagy a leszíváson. Nagyon szorítok holnapra, hogy minél több termékenyüljön meg.

Kriszti, jól írtad a 23-at. ERedetileg úgy volt, hogy pénteken megyek, csak a kolléganőim szóltak közbe.

Bibar, gratulálok én is a kis NAGY csapathoz. Nagyon ügyesek voltak. Így tovább szombaton is!
süni76

Szép estét mindenkinek!!!!

Lukrécia szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holnap megyek, jön valaki? Felíratkozok a lombikra!!! Bibar ügyesek voltatok!!!
málna79

Húúú, Lukrécia!
Ez aztán nagy menet lehetett...Nem csoda, hogy tök ideg lettél!!!Én is biztos hisztis rohamot kaptam volna!!!de túl vagy rajta, nyugi!!!Holnapra mennek a drukkok!!!!!HOgy mind a 7 megtermékenyüljön!!!

Na, nemsokára dobok egy friss táblát!
Vendég

Sziasztok!

Én megyek holnap! Kb már 8-ra ott leszek! Sötétbarna, majdnem fekete a hajam középhosszú. Egy fekete közepes táska lesz nálam aminek az elején van egy fehér-fekete pompon. Fekete nadrág és piros pulcsi lesz rajtam. Könyv is lesz nálam.

Ha valaki felismerne akkor kérem jöjjön oda hozzám!

Sziasztok Emese
tûriné emese

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Edua!

Most látom, hogy Gynevac kúrán vagytok! Hát azt mi is kapjuk a férjemmel, ez már a második kúránk!

HAJRÁ!!!!! Emese
tûriné emese

Sziasztok légyszi segítsetek új dokit szeretnék keresni tudtok ajánlani valakit itt a BMC-ben? Konc dokiról tudtok valamit őt már láttam a tv-ben sokszor.Előre is köszi..
kõszegi bea

Lukrécia,
nincs még híred? Mennyi termékenyült meg? Remélem jó sok:) Majd jelentkezz!
Nellike,
talán már mentél melózni?
Lexi,
te ma mentél, remélem minden rendben lesz veled!Majd írj, hogy mi volt! Remélem nemkallett sokat várnod, bár ez majdnem lehetetlen a BMC-be:( Gondolok Rád!
Madrin, Emese
látpm ma mentetek, nektek is szorítok, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan azt ti szeretnétek! Várjuk a híreket!
Sünike,
vigyek neked esetleg cd-t, tudod....!? Hogy érzed magad, megint mindjárt belecsöppensz a "BMC"-s pörgésbe:) Szerintem talizunk a sorban:) Nagyon ...vagyok, nem is kell mondanom, hogy mit érzek, hiszen te ezt már átélted! Jó lenne, ha már tudnám, mi van?!
Szép napot!!!
Málna,
remélem sikerült "felíratkozni" a lombikra, de rosszul hangzik:( Majd jelentkezz, hogy mi volt, ok!?Puszi:)
Kőszegi Bea,
üdv itt!! Én személy szerint Wiegandt dokihoz járok, de mindenkit csak ajánlani tudok, mert mindenki nagyon rendes és megteszik, amit tudnak!!! Lelkedet ápolgatni egyik sem fogja, mindenkinek van egy stílusa, de véleményem szerint nagyon jó szakemberek:)Mind( dr. Zeke, dr. Szűcs is) Engem már vizsgált Szűcs doki, amikor nem volta az "enyém" és nagyon pozitív véleményem van róla is! Zeke még nem vizsgált, őt nem ismerem, de a többiek majd írnak róla is!! Úgy hogy szerintem mindegy, hogy kit választasz!!Mindenki klassz:)
baby.81

Mindenkinek szép napot!

Babyke
Már csak másfél nap és tudod a választ!Ezt fél lábon is kibírod!!!!nem csinálsz tesztet?

Lukrécia
Remélem ma már nyugodtabb vagy!meglátod amilyen rosszul indult olyan jó lesz a vége!

Bibar
A picik eredményén mérhető az ovónéni remek munkája! :D
Gratulálok!
gabicsibe

Köszi Baby 81.
Esetleg lelefonszámot ha tudnél írni megköszönném, ott is várólista van a lombikra?
kõszegi bea

Bea
Igen itt is van már várólista.és még az is elkeserítő,hogy ha még nem jártál a Bmc-be az első konzultációra is május végére osztogatják az időpontot!Remélem szerencsével jársz,ha így van!

355-2736
458-4579
gabicsibe

Szia Gabicsibe nekem sz nagyon jó mert júniusig suliba járok.már hívom is őket.
kõszegi bea

Bea,
mostanában úgy hallom-,juk, bár én még nem tapasztaltam, ezt a várólista dolgot, de most úgy tűnik,hogy itt is bevezették-,tik, nem tudom! Jobb,ha felhívod őket és kérsz időpontot, ott megbeszélsz mindent! S veletek mi a probléma, he nem "titkos"? Voltál már máshol kivizsgálásokon? Vagy már lehet régóta benne vagytok, csak most szertnél jönni a BMC-be!?
A számok: de szerintem kb 1,2 óra körül próbáld meg hívni, őket,nekem akkor szokott bejönni, elég nehéz őket felhívni:(
458-4579
458-4580
Még van egy szám, de azt most nem tudom! Majd más biztosan megírja!
Gabi,
ja már csak néhány nap, de ez életem leghosszabb és legrosszabb hete:( Annyira parás vagyok, hogy csak na:( De csinálok tesztet! Az a baj, hogy fájdogál a hasam:(
baby.81

Baby
Azért mert fáj a pocillód ne gondolj rosszra!Gicának és Naposoldalnak is fájt és még is ott vannak a babóK a pocakjuban!!!!Mikor csinálod a tesztet?

Bea
Csak 1 óra után érdemes próbálkozni,mert addig fel sem veszik!Kitartás!!!
gabicsibe

Hát egy csomót hívtam a BMC-t,de nem veszik fel... :cry:
Azt mondta Kanyó doktornő,hogy ha nem érjük el őket,délig hívni fog.Még van 10 perce.. :wink: :lol:
Na mindegy,pedig már úgy izgulok!
lukrécia

Baby.

Mi már túl vagyunk 3 beültin a 2. sikerült de elhalt 9 hehesen a 3.-nál is elindult a terhesség de alacsony volt a hcg-m nem maradt meg.Ezután egy év szünetet tartottunk amúgy a Nyírőbe jártam de mott a támogatott lombikra már most decemberre van hely én addi nem akarok várni,a családom is azt javasolja hogy keressek új orvost.
kõszegi bea

Sziasztok,

Emese: A pregnyl azert kellett szednem (ketnaponta fel ampullat) hogy serkentse a petefeszket hogy progeszteront termeljen. A Pregnyl terhes nok vizeletebol kivon Hcg. Mivel a kivizsgalasok folyaman nem talaltak semmit se nalam se a ferjemnel es mindig azonnal teherbeestem ezert arra gyanakodott Kocz doki hogy valoszinu nem termelek eleg progit es ezert nem fejodik soha a baba es cak 7-8 hetig birja. Emelle meg kaptam ultrogestant is (3x3). Szoval jol megtamogattak a terhesseget es ezek szerint csak ennyi kellett.

Csibe: Az alapitvany adoszama: 18233298-2-43 es IVF-Medical alapitvany

Lukrecia: Nagyon szoritok hogy minden rendben legyen es az osszes petiked megmaradjon.

Juci:Ne izgulj tuti minden rendben lesz a te pozitiv hozzaallasoddal plane :-).

Udv
Sviszter
[/b]
sviszter

Baby ha fáj a pocid az nem feltétlenűl rossz jel, én a 2. nél napokig jártam úgy mind egy kérdőjel, lehet az a sok hormontól amit kapsz.
kõszegi bea

Gabi,
tudom, dehát, olyankor előjönnek azok a rossz gondolatok, hogy biztosan, hogy megfog jönni! Már tiszta babonás lettem, szinte, alig mertem most ezt leírni,nehogy meg.. -ön. Érted ezt!? Készen vagyok a parától! Fejbe tudom,hogy nem kéne,meg minden,de nehéz nyugtatni magam. Most kajálni fogok, utánna lesz egy film a tv-ben és az hátha leköt, tegnap volt az első része! Azért köszzi,hogy bíztatsz!!!!!! Már a Judit, is így tette,hogy neki is fájt, meg minden.
Majd, ha már tudom az eredményt, ez a bizonytalanság megőrít:(
ja,holnap szerintem tesztelek, bár a férjem azt mondja,hogy lehet még korai lesz! Nem sikerült megvenni a legérzékenyebb tesztet, azt a Qupidot, hanem Medi-Labot vett!
na, csáó:):) Jól vagyok ám!!!
Lukrécia???????????
baby.81

Szia sviszter a konc dokihoz jász?Jó orvos?
kõszegi bea

Sziasztok!

Először is Emese szerintem láttalak.
Csak abból gondolom hogy pont néztema felsődet hogy nekem is olyan van, csak rajtad jobban áll:)
Éna férjemmel ott ültem rögtön a pulttal szemben.
És elég pipa voltam. (járkáltam)
egy: betolakodik egy nő, de nem elég hogy bejön az ajtón, de még a pultnál is félrelök mindenkit.
KOnc dokihoz jött (megjegyzem én voltam az első ) és addig ügyeskedett míg elém került és utána elkellett menni a dokinak...
NA mindegy ez van, nem bírom az ilyet.
Én már 6,40-re odaértem hoyg ne kelljen várnom és tök sokára végeztem.

Lukrécia, megértelek, ma a férjemnek is jönnie kellett és hoyg ne idegesítsen helyette is sorban álltam, fél 8-kor beengedtek ő meg sehol azt hittem szétdurran az agyam.Vmi dugóba került
MAjd nagy nehezen megérkezett még szerencse hoyg félrerakták a papírját..

Szerintetek mit jelent az hogy a bal petefészkemben sárgatest van ez jó vagy rossz. Először azt hitték vmi rossz dolog van ott de csak annyit mondott a konc doki hoyg ja jó van talán sárgatest,
madrin

Sziasztok

Lukrécia :lol:
Remélem már a jó híreket közölték veled!

Hát sajnos én még mindig nem tudtam elérni a BMC-t!!!! :evil:

manda

Sziasztok Lányok!

Hazaértem a BMC-ból. Nem voltak szerintem olyan borzalmasan sokan! De senki nem szólított meg :cry: , elkeseredtem!
Na mindegy, majd legközelebb!

Kriszti!
Kérlek írd át az áprilist májusra 4.stimulálásra. Kb 7-én kezdem!
Köszi :wink:

Megvettem a ormell cseppeket, ha valakit érdekel. 30ml-es, naponta 3X10csepp kell étkezés előtt fél órával! De minden nagyon szépen le van írva benne! remélem mostmár ez is segít!

Sviszter!
Én a Pregnylt a stimu alatt kaptam legutoljára repesztőként két nappal a leszívás előtt! Ugyanarról a Pregnylről beszélünk? :?

Sziasztok Emese
tûriné emese

Bocsi Lányok a csepp neve HORMEEL S cseppek!

Ezer bocs mégegyszer mindenkitől! Emese
tûriné emese

Ja és képzeljétek ezentúl csak személyesen lehet kérni a HSG vizsgálatot...
Ami nagyon jó csak ezért mehetek pénteken is hogy megmondják mikor mehetek....
madrin

Emese!
Szuper, hogy kezditek! Remélem, a cseppek is segítenek majd!
Azért lett április helyett májusi kezdés, mert csak akkorra kaptál időpontot?

Babyke!
Mondanám, hogy nyugi, nyugi, de asszem, hiába.
Érződik a soraidon, hogy alig bírod már kivárni. Ami teljesen természetes, de azért próbálj picit lazítani, mert így teljesen kikészülsz, és az nem jó se neked, se a babáknak!
És a hasfájás tényleg nem jelent semmit, de tudom, hogy szar érzés, mikor rákezdi. NYUGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szorítok nagyon! :wink:

Lukrécia :?:
Milyen érdekes, hogy írtad, neked még sosem szívtak le ilyen keveset, nekem meg ez volt a legtöbb, ami sikerült.
Várom a híreket!

Estrella!
Nagyon szorítok, hogy lombik már ne legyen!!!! :wink: :oops:

Gica, ha olvasod!
Mi van veled?
Nagyon eltűntél!
Néha jelentkezz, jó!
naposoldal

Naposoldal!

Hát igen! Az április tele van! Viszont a többi dokinál úgy hallottam, de pláne a főnöknél, hogy csak júliusra van időpont! Úgyhogy nagyon örültem ennek a viszonylag korai dátumnak!

Szia
tûriné emese

Madrin
A megrepedt tüsző ágya, átalakul sárgatestté és az általa termelt sárgatest hormon (progeszteron) készíti fel a méh nyálkahártyáját a találkozott ivarsejtekből képződő magzatkezdemény befogadására.Szóval ne izgulj nincs semmi bajod! :D

Baby
Jól teszed,hogy megpróbálod kikapcsolni magad!!Biztos jó lesz a medi-lab,bár ne add föl ha negatív lenne(DE NEM LESZ!!!!)mert a vérvétel a a biztos!!!!!

Emese
Örülök,hogy újra kezdheted!Az április meg gyorsan elillan, majd meglátod!
gabicsibe

Gabicsibe!
Hát nem tudom, hogy gyorsan elillan-e, de majd meglátjuk és közben egy évvel idősebb is leszek! :wink:
Puszi
tûriné emese

gabicsibe köszi:)

Kicsit túl gondolom már a dolgokat, mert panaszkodtam a dokinak hoyg borzasztóan fáj a mellem, és kb 3-szorosra nőtt az elmúlt két hétben.
Erre mont hogy lehet hogy terhes vagyok, erre én én felnevettem hogy na az érdekes lenne, erre ő :hát látott már ilyet, na mit mondjak földbe gyökerezett a lábam.
Tudom hoyg nem vagyok terhes mert máskor is fájt a mellem már így,csakhát olyan jó volt egy picit azt gondolni, hogy mégis:)

Én pénteken megint megyek, 1 időpontot kérni, megkérdeztem hoyg ha semmi vizsgálat nem lesz csak adnak egy napot akkor is sorba kell állnom, azt mondták hogy nem. Csak azt nem tudom hogy megyek el a sor mellett :(
madrin

Emese: Ugyanarrol a Pregnylrol beszelunk. Csak neked arra hasznaltak hogy megrepesszek a tuszot ahhoz is progeszteron kell.
sviszter

Bea irtam privit.

Lukrecia, elmult del, mi zu?
sviszter

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?