Új privát üzeneted érkezett!

Krisztinka:
Csak sejtem, hogy van pocaklakóm.Minden nap más más tünettel szembesülök, ami terhességre utal.Most például 20 percenként szeretnék pipilni.24-én csinálnám a tesztet, ha nem jön meg.
Ha megjön, gyúrunk tovább :oops: :oops: :oops:

üdv Mindenkinek!
vedresandi

sziasztok alig győztem visszaolvasni titeket. krisztinka nagyon nagyon kíváncsi vagyok mit mond a doki mert ha ez a hónap se jön össze akkor én is elmegyek. Andi reméljük megnyitod a sort végre :lol:
erzsebet0312

Erzsebet
Egyik szemem sír a másik nevet alapon örömmel megnyitnám a solr.Már csak egy hét.

Drukkolok Mindenkinek!!!!
Kép
vedresandi

Andi!

Nem csinálsz tesztet hamarabb? Vannak olyanok, amelyek a beágyazódás után 3 nappal kimutatják, az nekem már tuti megvan ha terhes vagy, nem??
Csak annyira kíííváncsi vagyok már.

Én egyet biztos csinálok hamarabb, valszeg nem bírom ki jövő hó elejéig.

Krisztinka : Köszi :lol:

Na lépek
puszi
Vendég

Kacika!!!!

Nem akarok csinálni, bár kilyukad az oldalam :lol:
Most már kibírom addig.Remélem....
Nem akarom hogy negatív tesztem legyen, mert esetleg a HCG szintem még nem megfelelő a pozitív teszthet.

Nálad még mindig ugyanazok a tünetek????

üdv.: andi
vedresandi

akarom mondani, az neked már tuti megvan, ha.....
Vendég

Érdekes ez a tünet dolog, tegnap egyáltalán nem volt hányingerem, ma egy picit égett a gyomrom délelőtt, de nem volt kifejezett hányinger....nem tudom.
Viszont alhatnékom az folyamatosan van, de most van hideg front felettünk, attól is lehet. Ha hideg jön akkor én mindig fáradtabb vagyok, szóval tényleg becsavarodok, mire kiderül.

Elvileg nem görcsölök a dolog miatt, hisz van már gyerekem, de mégis úgy szeretném.
És -bár tudom csak egészséges legyen- mégis a szíved mélyén mit szeretnél, fiút vagy lányt? Én asszem utóbbit, fiam már van.
Vendég

Kacika!

Én nekem mindegy, titkon kislányt, mert fiam már van, de tiszteletben tartom a párom óhaját sóhaját, a kisfiúnak is örülnék.

Egyébként pont most olvastam el a neten az álterhességről szóló cikkeket.
Megnyugodhatunk...nem fenyeget minket ez a dolog.
Egyrészt mert már van gyerekünk és nem betegesen vágyakozunk utána, másrészt meg azért, mert 40 év körül, vagy a feletti hölgyekre jellemző.

tünetek: nekem is hol az egyik hol a másik.Nem tom.Újabban fáj a hasam, és kemény, mint egy laszti.És a cicim is fáj eléggé.

Ebben a tesztben pedig még nem bízom annyira, megvárom mégis a szombatot. Az a tuti:)
vedresandi

Sziasztok!
Én 39 éves vagyok,van egy 17 éves lányom és egy 13 éves fiam,és szeretnénk harmadik gyermeket.Féléve próbálkozunk,februárban voltam ultrahangon méhnagyobbodást mutatott az orvos béta-hcg vizsgálatra küldött az eredmény 54.21 IU/1.Az orvos szerint igen is meg nem is.Kéthét múlva kell ultrahangra menni reméllem nem csalódok!Ti értetek a béta-hcg eredményekhez?
Vendég

Szia Kriszti!

Én bevallon férfiasan, semmilyen számadathoz nem értek.
Valószínű azért,mer Dani születése óta terhesség közelében nem voltam.Most próbálkozunk újra, és szembesülök értékekkel, rövidítésekkel.Ha sokára jö össze, biztos pár hónap múlva nagyon kiokosodom:)
vedresandi

Szia Andi!

Köszönöm válaszod,nem lettem okosabb,de nem baj,csak az a baj,hogy türelmetlen vagyok ennek oka,hogy 39 éves vagyok és sok időm nincs azt a babát kiis kell hordani,de más választásom nincs igy várok és reménykedek.Ti mióta próbálkoztok? Sok sikert kivánok,reméllem még irsz a fejleményekről!jó éjt!
Vendég

Kriszti!

Én nem érzem azt, hogy nincs sok időd.
Ha akarják odafent, hogy legyen egy harmadik baba is, akkor lesz.
Szerintem ne gondolj semmi rosszra.
Biztos sikerülni fog.

Én Drukkolok Nektek!!!!!!!!!!
vedresandi

Andi!

Én úgy értelmeztem,hogy "nincs időm",tőbb évre gondoltam,igaz az orvosom megnyugtatott,hogy nem kell megijedni,de már én úgy szeretném.Egyébként jelei vannak,a melleim egyfolytában érzékenyek,néha érzek émelygést,de úgy érzem lehet,hogy bebeszélem?!

Én is drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!

és Drukkolok mindenkinek aki babát szeretne!Sok sikert Neked is Andi pozitiv teszthez és a többieknek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Kacikával mi is azt httük, bebeszéljük magunknak, mert elég korán jelentkeztek mindkettőnknél a tünetek.Nekem a hétvégén, Kacikának a jövő héten kellene NEM megjönnie:)
Remélem összejön Mkinek.

üdv.: Andi
vedresandi

Sziasztok!

Kriszti, üdv itt. Remélem, sikerül!
Persze a többieknek is ezt kívánom!
Krisztinka!Hogy állsz? Volt már pé-d?
Nekem 28-án nem kéne............

Zsu

Kép
bvigh

Hú lányok de jó lenne, ha együtt nem jönne meg nekünk.
Nekem 24-én nem kéne, Kacikának talán egy héttel később, Zsu Neked 28-án.Én bírnám, ha mikulásra babázhatnánk

Kép
vedresandi

Szia Andi!

Jól esik a biztatásod!Nekem Februárban késett 5 napot,nagyon örültem de utánna eltudod képzelni mit éreztem?!Igaz 2 napig tartott és nem igazán sok volt.Erről pedig annyit mi 5-en vagyunk testvérek,anyukám 3 tesómmal végig menstruált,a harmadik tesómmal megsem gondolta,hogy terhes,ezt elkell,hogy meséljem,elment az orvoshoz,hogy fáj a hasa és eléggé mozognak a belei,az orvos erre "magának a baba mozog 4 hónapos terhes"!Igaz persze,ha valaki babát szeretne,az első jel a mestruáció elmaradása.Egyébként a két terhességem úgy tudtam meg,hogy nem jött meg,nagyon élveztem végig a terhességet,mert nem volt semmi bajom egyiknél sem.Most már azt sem bánnám ha hányós lennék csak összejönne!Jó éjt!
Vendég

Szia ZSU!

Köszi,hogy irtál!Mit jelent az,hogy pé?
Vendég

Kriszti!

Ezzel én is most szembesültem.
a PÉ: a peteérés rövidítése.
Egyébként a fiammal nekem sem volt semmi bajom.Azon kívül, hogy nem jött meg.
Most minden, amit a papírforma leír.
vedresandi

Szia!

Meg mondom őszintén nem figyeltem!Mikor én a két gyerkőccel terhes voltam nem kellett figyelnem erre,nem emlékszem,hogy volt-e terhességi teszt és ovulációs teszt vagy hőmérőzési szokások,ahogy abba hagytam a gyógyszer szedést,terhes lettem kb.3 hónap múlva.Elkezdtem egyébként a hőmérőzést de rendszertelenül csináltam és abba hagytam,ha sikerül sikerül annélkül is.Sokat költöttem Hcg-tesztre is,még egy van,azt tartogatom,ha netalán nem jön meg vagy késik.Egy tippet kaptam egy orvos barátnőmtől,hogy a peteérés nem mindenkinek egyformán van,neki van egy ismerőse akinek mensi előtt egy két nappal van,van akinek félidőben,ja és még azt mondta,hogy ne próbálkozzunk minden nap,nekoncentráljunk csak a baba projektre."Érted mire akart kijukadni"!Ha még irsz elolvasom,holnap jelentkezem!Jó éjt!
Vendég

lányok nagyon nagyon szorítok értetek. Krisztinka mit mondott a doki írj ne hagyj minket kétségek között :shock: zsu: nem fog megjönni bizti vagyok benne :lol: én eldöntöttem ha ez a hónap is sikertelen lesz akkor követem krisztinka példáját irány a doki amire mostmár 99% hogy szükség lesz :cry: na legyetek jó írjatok
erzsebet0312

Sziasztok Lányok!Jó reggelt kivánok mindenkinek!Reméllem jól vagytok,szép napot kivánok mindenkinek!
Vendég

Sziasztok jó reggelt Mkinek!

Kriszti!

Még én sem tettem semmi tudományos dolgot az ügy érdekében.
Tekintettel arra, hogy én is már 35 éves leszek, jobban kell figyelnem, de nem akarok semmit különös dolgot tenni.Egy évig anélkül lehet próbálkozni, hogy rosszra kellene gondolnom.Bár, rámnéznek és terhes leszek típus vagyok, remélem most i így lesz :shock:
Egyébként nekem PÉ-em a félidő előtti napokon van
vedresandi

Szia Andi!Ez úgy van aki nagyon szeretné annak nezebben sikerül,aki egyáltalán nem vágyik egy bébire azonnal besikerül.Hát én nem tudom magamról,hogy most milyen vagyok,a párom sokat rám néz eddig még nem sikerült,egy kicsit azért reménykedek,mert olvastam,hogy a béta-hcg hormon terhességnél van a szervezetben ami nálam van igaz irtam is neked.Reméllem,hogy neked is van pocak lakód,igaz,hogy nagyobb esélyes vagy rá,a leirtak alapján,szivből kivánom,hogy nejőjjön meg és baba legyen neked is és a többieknek is.Reméllem a mikulás vagy a Jézuska babát hoz,a fiam is azt szeretné,mivel ö is dec.03-án született,örülne neki,ha eggyütt lenne szülinap.Amúgy Te dolgozol?Én nem dolgozok,feb.05-től táppénzen vagyok mert magas volt a vérnyomásom,pulzusszámom.
Vendég

Kriszta!!!

Én sem tudom, most hogyan fog összejönni, mert már rég nem próbálkoztam ilyennel :oops:
Rám is gyakran néz a párom :oops: :oops: , de még nem tudjuk eredményes nézés volt e.

Igen, én dolgozom.Elég sokat, úgyhogy a főnököm már kicsit pánikol is.Ugyan szóltam neki, hogy 2008-ban tuti szülök,te szóltam neki, hogy márciustól nincs spirálom, tehát bármikor bejelenthetem, hogy sebességben maradtam :lol: :lol: :lol:
Most érik meg benne, ezért kicsit gondban van, na de majd kitaláljuk hogy legyen.
vedresandi

Andi!

Megkérdezhetem,mi a munkád?Én gondozó és ápoló vagyok egy bentlakásos idősek otthonában.Az én fönököm örül neki,minden nap megkérdezi a barátnőmől aki egyben kolléganőm is mivan velem?!Azért nagyon jó,hogy csatlakoztam hozzátok,mert nem én vagyok egyedül ilyen gondokkal,a közvetlen környezetemben senki olyan nincs aki babát szeretne akivel megbeszélném ezeket a gondokat,igaz a sógornőmék is szeretnének,ő is 39 éves ráadásul ott első baba lessz,nekik azért most,mert tavaly esküdtek meg az öcsémmel,ő nem úgy van vele mint mi.Ő egy kicsit lazább ebben a témában.Én tavaly májusban hagytam abba a gyógyszert,tavaly nov.01-től mindent bele,lassan félév,tisztába vagyok vele,hogy ilyen korban nehezebb teherbe esni,majd lessz valahogy,egymást majd biztatjuk a többiekkel eggyütt,örülni fogunk a sikerekhez!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Na tegnap megjártuk a dokibácsit. Megvizsgált, csinált hüvelyi uh-ot és mindent rendben talált. Domináns tüszőt nem talált, mert már vagy volt pé-m vagy csak lesz. De szerintem a múlt héten volt a pé-m , mert volt tojásfehérjém, de rendesen. Azt mondta hajlamos vagyok az anovulációra, azaz arra, hogy nincs pé-m. Júliusig kaptunk haladékot, ha addig semmi, akkor kapok pé serkentőt.
De apával menni kell kiskatona vizsgálatra, mert volt herevisszérműtéte. Így a jövő héten azt megejtjük. Mert ha nála minden oké, akkor velem van a hiba, de addig nem akar a dokibácsim teletömni mindenféle bogyóval.

Ja a feri bejelölte a pé-met, de szerintem előbb volt:

Kép

Kriszti! Üdv közöttünk és gyere gyakran! Remélem baba van már a dologban!
Egyébként mi szeptember óta nem védekezünk, de sajna semmi és az utóbbi időben elég hosszúak a ciklusaim. Pl. most a legutóbb 48 napra jött meg, eddig ez volt a leghosszabb. :(

Andi, Kacika! Drukkk nektek!+++++++++++++++++++++++++++

Zsu! Te most hol is tartasz? Volt már pé-d?

Erzsi! Neked mikor kellene nem megjönni???

Nemen! Te hová tűntél???? :shock: Mi újság nálad?

Puszi Mindenkinek!!!
Vendég

Kriszti:

Filmeket, reklámfilmeket gyártok.
Én látom el színészekkel, statisztákkal a filmeket.Sajnos a filmes szakmában nincs szabadnap.Egy nagyfilm elkészítése általában 30 egynéhány nap, heti 6 nap, napi 12 óra.Szóval nem leányálom, de nyilván ha nem szeretném, nem csinálnám.A párom szintén ebben a szakmában dolgozik.Minden forgatási nap 12 óra hossza.

Én elváltam 7 éve, jelenlegi párocskámmal szeretnén közös babát.Természetesen kikértem a nagy fiam véleményét is, mert nekem ez fontos.Ő is szeretné :lol:

Eddig spirálom volt, amit febr.28án levettek.Most lenne az első mensi a levétel után.Ha nem jön meg, akkor mesterlövésznek fogom szólítani a páromat,ha megjön, akkor folytatjuk tovább :oops: :oops: :oops:
vedresandi

Szia Krisztinka!Nektek van már gyerkőc?Még nem tudok semmi biztosat,a béta-hcg eredményem 54.21Iu/I pénteken lessz kész a prolaktin eredményem,ezzel vissza kell menni az orvoshoz ultrahangra is ha nincs semmi azt mondta valami gyógyszert fog felirni.Szivből kivánom nektek a további jó eredményeket,
DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Andi!

Reméllem a párod mesterlövész,ez jó szakma most nekünk a baba projekt idején.Reméllem az enyém is az.Nekem még van időm izgulni,hogy nejöjjön meg,féléve minden hónapban átélem,és mikor megjön a csalódás,várni a következő hónapot,mi lessz?!Várakozó listán vagyunk,szurkolok neked a pozitv tesztért gyönyörű szép kislányért,vagy kisfiúért ,igaz mindegy csak egészséges legyen a baba is és mama is EZ A LÉNYEG!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszta!!!

Én is remélem, hogy jó mesterlövész, de nem adom kölcsön Kép

Kép
vedresandi

Andi!

Ne izgulj, nem kérem a mesterlövészed :lol:,mivel nekem is van :D!Reméljük jó célba lövők :lol: !
Vendég

Majd eszmét cserélnek a fiúk :lol: :lol: :lol:
vedresandi

krisztinka79: nekem most múlt el úgyhogy felkészültünk gőzerővel a köv. ciklusra :lol: nem mondta a dokid hogy nincs peteéreésed???? esetleg vagy azt honnan lehet vagy nem lehet tudni? lehet hogy nekem sincs? mondott valamit?
erzsebet0312

lehet felírja majd a clostyt. a sógornőmnek is az segített. pont akkor amikor 3 hónap után szünetet tartott. persze ez 1 évig szedte így
erzsebet0312

Szia Erzsébet!

Irj már nekem arról a tablettáról valamit,Ti mióta próbálkoztok?Ha nekünk sem jön most össze,nekem is mondta az orvos,hogy felir valamilyen tablettát.Egy kicsit elvagyok keseredve,mert egy hete voltam béta -hcg vérvételen /54.21IU/I,most nembirtam ki és csináltam egy vizeletes tesztet az negativ volt. :cry: !
Vendég

Szia Andi!

Ezt a fiukra kell bizni,hogy akarnak e eszme cserét folytatni,attól függ kinek sikerül hamarabb,akinek hamarabb az ad tanácsot :lol: !
Vendég

Kriszi!

EBBEN TELJESEN IGAZAD VAN.

Egyébként a negatív teszt miatt még ne keseredj el.Én is csináltam már egy hete egy negatívot, de lehet korai volt.
vedresandi

Andi!

Kösz a vigasztalást :lol: !Csak egyet nem értek,hogy a vérvétel igazolta a hormont a teszt meg nem.Már pedig én úgy értesültem, hogy ez terhességi hormon,a vérbe van a vizeletbe nincs?!Félek már a pénteki prolaktin eredménytől is :cry: !Nyugtalannak érzem magam,pedig már van két gyermekem,attól is félek,ha nem sikerül egy jó ideig,vizsgálatokra kell menni :cry: !De nem adom fel olyan könnyen :roll: !
Vendég

Kriszti!

Azt nem mondom, hogy boldog voltam a negatív teszt láttán, de az a tuti, ha nem jön meg.
Az már egy másik kérdés, hogy késik, vagy a HCG nem volt kimutatható a vizeletben.
Hallottam jót és rosszat is ezekről a tesztektől.
Az tény, hogy anno mielőtt Dani született, nem jött meg, csináltam tesztett, ami egyből pozitív lett.
Most inkább várok hétvégéig.
Te is várj, és ne törpölj :lol:
vedresandi

Andi!

Mást úgy sem tudok tenni,mint várni,nagyon nehéz :cry: !A hétvége már közeleg,gondolom izgulsz?Igen már én is hallottam a tesztekről jót is rosszat is. :? !Reméllem,hogy Neked is és a Többieknek POZITIV lesz :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Az a fura, hogy mindig azt mondjuk, az ösztöneimre hallgassak, de nem egyformák a terhességek.
Az előző óta eltelt 14 év.Ugyan nem voltam gyerek (22é), de egész másképp állok most hozzá az egészhez.
Minden apró jelet figyelek a testemen, érzek ezt azt, kicsit többet foglalkozik ilyenkor az ember magával, amikor készül rá.
Anno nem foglalkoztam semmivel.Nem jött meg, teszt, és örülés.Nem is volt a terhesség alatt ennyi vizsgálat,mint amennyi most van.3szor voltam HU-on, és 3szor vérvételen, ennyi.
Mégis egészséges volt Dani, és fel is nőtt a drágám.

Néha komolyan nem vagyok biztos abban, amit érzek.

Tegnap csináltam egy nagyon halvány pozitív tesztet.Olyan halvány volt, hogy megkértem a fiamat, nézze meg ő is, mert szerintem halucinálok.Ő is látta, tehát már ketten vagyunk "hülyék".Ugyanis egy óra múlva nem volt ott a halvány csík.Na most akkor mi van?????
Kép
vedresandi

Kriszti! Igen van egy kisfiam, aki 15 és fél hónapos, épp a múlt héten tanulta meg az apa szót, irtó édes. Ő tök véletlenül lett, akartunk babát, de nem foglalkoztunk a dologgal úgy , mint most.

Erzsi! Annyit mondott a dokibácsim, hogy hajlamos lehetek arra, hogy nincs pé-m, a hosszú ciklusaim miatt. Egyebet nem tet6t hozzá, mert nem akar még agyon bogyóztatni,meg vizsgáltatni júliusig. A jövő héten megyünk apával vizygálatra, bár szerintem vele nem lehet nagy gáz, ha Manó sikerült.
Vendég

Szia Krisztinka!

Szerintem semmi bajotok nem lehet,ha már van babátok!Mindig ilyenek voltak a ciklusaid?Andi engem türelemre intett és ne törpöljek,hát én is eszt mondom neked :lol: !Kitartás :lol: !Sok sikert a vizsgálatokhoz :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem 21 naposak a ciklusaim általában,legutóbb 25 napra jött meg. :cry: .
Vendég

Szia Andi!

Én is másképpen álltam a két gyerkőccel,emlékszem azt vártam mikor mozdul meg,mikor megmozdult,mindig arra figyeltem rendszeresen mozog e!Nagyon jó terhességeim voltak!Most sokat foglalkozom magammal,keresem a terhességi tüneteket magamon,minden kis apró jelet annak tulajdonitok,reméllem alapja is van!most délután voltam a nőgyógyászomnál,nagyon rendes,reggel vissza kell menni béta-hcg vérvételre,izgulhatok holnap délutánig :cry: !Örülök a pozitiv tesztednek :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eddig miért nem irtad?Neked már tuti van baba örülnék neki :lol: !Még is jó a mesterlövészed? :lol: !
Vendég

Sziasztok!

Hú, Ti aztán jól felpörögtetek!
De így a jó :!: :!:

Kriszti!Nagyon szorítok neked, majd írd meg mi volt a dokinál. Gondolom, du. már lesz eredmény.

Krisztinka!Nekem nem mondta a dokim, hogy ne lenne pé-m. Amikor 52 napos ciklusom volt, azzal sem volt problémája.
Viszont most már biztos, hogy a cickafarkfű, és palástfű keverék nagyon jó volt. Nem iszom csak a ciklus első 10 napján, de úgy tűnik, hogy most 28 napos lesz. :wink: Azért még nem szeretném elkiabálni.Igazság szerint azt se bánnám, ha nem derülne ki hány napos is volt pontosan........... :lol: :lol:

Andi! Én igazán nem akarlak elkeseríteni, és okoskodni sem akarok, de a pozitív tesztről nem szokott eltűnni a csík.

Zsu

Kép
bvigh

Nem tuti azért ez a pozitív teszt.
Én általában annak hiszek, ha nem jön meg.
Ahogy Zsu is mondta, nem keseredek el:)
Sőt, egyel több ok, hogy folytassuk :oops: :oops: :oops:
vedresandi

Sziasztok!

Februárban végig ittam a cickafarkfü és palstfü teát,naponta többször,gyógynövényes könyvben olvastam róla,most jelenleg nem iszom,pedig nem ártana.
Ti éreztek valamit peteéréskor?
Andi nekeseredj el! :oops: !!!!!!
Ti milyen terhességi jeleket éreztek?
Nekem jelenleg nagyon fáj a derekam,pisilés félóránként,néha émelygés,mellfájás,ha sokáig állok megfájdul a hasam alja és néha szurkálódást érzek a hasamban hol itt hol ott,rendszeresen szédülök,de az lehet,hogy a vérnyomástól van4
Ha nagyon keresném még több is lenne :lol: :lol: :lol: !
Vendég

Kriszti!!!

Nem vagyok elkeseredve...sőt:)
Nekem ugyan azok a terhességi jeleim vannak, mint Neked, szó szerint.
vedresandi

Sziasztok!

De jó,hogy még itt vagytok. Ilyenkor már nem tudok senkivel csevegni.
Én úgy gondolom, hogy érzem a peteérést, de azért nem vagyok benne biztos.Egyébként pár napja meg-meg szédülök amikor felállok. Régebben volt ilyen, de most már nagyon régen nem.Nem tudom mitől lehet.
Kriszti, neked használt a tea?

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?